elec Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 εγώ το έχω σαν δίκαρτο και τα 64 θα μου έλυναν τα χέρια Το ίδιο σκέφτηκα και 'γω μόλις διάβασα για την έκδοση 4/64. Θα ήταν ιδανικό το τηλέφωνο μας σε μαύρο και σε αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ενταξει οποιος δεν θελει τωρα συσκευη ας περιμενει. Αλλα αν μιλαμε για preorder παει μακρυα η βαλιτσα. Και σε 5-6 μηνες θα βγει το note 5 αρχοτερα το 5x κλπ... τι θα κανεις; Θα μεινεις χωρις κινητο μονιμα; Γιατι η xiaomi παντα ανα 1-2 μηνες κατι βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Prime-4GB-64GB-International-EditioSnapdragon-625-Octa-Core-Mobile/32804354900.html?spm=2114.01010208.8.57.tbAeJZ https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Qualcomm-4GB-RAM-64GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-625/311331_32805032186.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1492096434818&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=7cf8d5eefdd04ed2b99c00a2636c0461-1492096434818-04666-JYJQJYByj Ποια η διαφορά; Στο ένα γιατί λέει Presell και στο άλλο όχι; το ίδιο πράγμα δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Βλεπετε καθολου διαφορες στην 8.2.4.0? Χανουμε κατι εμας που δεν μας εχει ερθει ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Βλεπετε καθολου διαφορες στην 8.2.4.0? Χανουμε κατι εμας που δεν μας εχει ερθει ακομα; Εγώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμμία διαφορά,με ελαφριά όμως χρήση και καθότι άπειρος γενικά. Ίσως κάποιος φίλος πιο "ψαγμένος" να παρατήρησε κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλησπέρα, Χαρούμενος κάτοχος και εγώ της συσκευής από σήμερα. από το λίγο που έπαιξα μαζί της είναι πάρα πολύ καλή.Μία απορία όμως, έχει παρατηρήσει κανένας όταν έχει ησυχία και ανοίγετε και κλείνετε την κάμερα ή εναλλαγή μπροστινής εάν κάνει ένα τσάκ, σαν τις παλιές κάμερες όταν ανοίγει το κλείστρο, όχι δυνατό ίσα ίσα να ακούγεται (η κάμερα λειτουργεί μια χαρά απλά το άκουσα και λέω τί γίνεται?). Είναι feature και αν ναι γίνεται απενεργοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ετοιμο το review για το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition ;) https://youtu.be/R2vOqq-gV0I Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ετοιμο το review για το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition ;) https://youtu.be/R2vOqq-gV0I Xiaomi Redmi Note 4 Global τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το απέκλεισε το youtube λόγω μουσικού κομματιού! Θα το ανεβάσω ξανά βουβό αυριο πάλι χαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το απέκλεισε το youtube λόγω μουσικού κομματιού! Θα το ανεβάσω ξανά βουβό χαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global οκ αναμένουμε! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Σε μένα παίζει το ρημαδι το βίντεο https://youtu.be/R2vOqq-gV0I Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Σε μένα παίζει το ρημαδι το βίντεο https://youtu.be/R2vOqq-gV0I Xiaomi Redmi Note 4 Global μπα πάλι δεν παίζει εδώ. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 μπα πάλι δεν παίζει εδώ. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ αύριο πάλι θα το ανεβασω ;) Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Δε παιζει. Βαλε ενα τραγουδι/μουσικη που δεν εχει πνευματικα δικαιωματα. https://www.youtube.com/channel/UCht8qITGkBvXKsR1Byln-wA Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Δε παιζει. Βαλε ενα τραγουδι/μουσικη που δεν εχει πνευματικα δικαιωματα. https://www.youtube.com/channel/UCht8qITGkBvXKsR1Byln-wA Ωραιοςςςς ευχαριστώ! Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ρε παιδια ανα σελιδα απανταμε ακριβως το ιδιο πραγμα για το ποιο εχει και ποιο δεν εχει την 800αρα μπαντα. Εχει γινει κουραστικο. Τοσο δυσκολο ειναι να κανετε ενα search ή απλα να κοιταξετε καμια σελιδα πισω; Ισως θα πρεπε να μπει link στο πρωτο μηνυμα αυτο εδω οπου γραφω σε περιληψη τις διαφορες Εκδοσεις Redmi Note 4: Helio x20, δεν εχει 800αρα Redmi Note 4X: snapdragon 625 χωρις 800αρα Redmi Note 4 (snapdragon): snapdragon 625 χωρις 800αρα Redmi Note 4 Global Edition: snapdragon 625 με 800αρα (προσοχη πολλα σκρουτζομαγαζα λενε global στο ονομα αλλα εννουνε την Rom) Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτιζει ετσι το global οποτε εχει κανονικα 800αρα στα μεγαλα καταστηματα Κωτσοβολος/Πλαισιο/Γερμανος κλπ Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας. Θηκες/Τζαμακια Οι θηκες τους 4 mtk δεν κανουν για κανενα λογο στο 4X ή 4 Global. Ισως κανει το τζαμακι του 4 mtk αν ειναι με κενο αντι για τρυπες (αν και αισθητικα ισως δεν κεντραρει σωστα καμερα/ηχειο/αισθητηρα). Τη στιγμη που εγραφα ηταν αγνωστο το αν καθονται τελεια οι θηκες/τζαμακια του 4X στο 4 Global. Θα κανω edit οταν μας ερθουν οι πρωτες παραγγελιες. Διαφορες Infoquest απο παραεισαγωγης Τελος επισημη ελληνικη εγγυηση εχετε μονο απο οσα φερνει η infoquest. Οποιοδηποτε αλλο (ειτε Κινα, ειτε ευρωπαικη αποθηκη ειτε σκρουτζομαγαζου) εχετε μονο εγγυηση καταστηματος ενω δεν ειναι σιγουρο οτι φορανε official rom (πρεπει το σιγουρεψετε απο το καταστημα). Δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι και το τελος του κοσμου... αλλαζεις Rom αφου πιθανοτατα θα εχουν αφησει και ξεκλειδωτο το bootloader. ;) Σωστός!!!! ;) Αυτο θα πρέπει να μπει στη πρώτη σελίδα, στην αρχή του νήματος!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Βλεπετε καθολου διαφορες στην 8.2.4.0? Χανουμε κατι εμας που δεν μας εχει ερθει ακομα; Αν εξαιρέσεις τα 40 fps στο βίντεο, τίποτα άλλο.... :p ψυχραιμία, πλάκα κάνω!! Bug fixes φαίνεται ότι είναι. Η μόνη διαφορά που είδα είναι στο Google search bar, έφυγε το G του Google now Edited April 14, 2017 by scion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ήλθε και σε εμένα το update OTA. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Και σε εμένα! Μπορούμε να βρούμε κάπου περισσότερα infos για αυτό "fix - couldn't add exchange accounts (04-11); Για να κάνω συγχρονισμό της exchange επαφές μου έβαλα το nine. Μήπως πια γίνεται by default από το MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ετοιμο! Screencast 1080p | Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition https://youtu.be/ot4ypnfbauU Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μου ρθε και μενα. Απο αυτα που γραφει, σε σχεση με την 8.2.2.0 δεν πρεπει να χει αισθητες διαφορες. Αλλα μου κανει εντυπωση που ειναι 1.5 GB ενα τοσο μικρο Update. Ουτε εκδοση android να αλλαζαμε. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Χαρούμενος κάτοχος και εγώ της συσκευής από σήμερα. από το λίγο που έπαιξα μαζί της είναι πάρα πολύ καλή.Μία απορία όμως, έχει παρατηρήσει κανένας όταν έχει ησυχία και ανοίγετε και κλείνετε την κάμερα ή εναλλαγή μπροστινής εάν κάνει ένα τσάκ, σαν τις παλιές κάμερες όταν ανοίγει το κλείστρο, όχι δυνατό ίσα ίσα να ακούγεται (η κάμερα λειτουργεί μια χαρά απλά το άκουσα και λέω τί γίνεται?). Είναι feature και αν ναι γίνεται απενεργοποίηση? Μη φοβασαι, ολα τα xiaomi που ειχα το καναν. Και πρεπει να ειναι φυσιλογικο αφου ενεργοποιειται η καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μου ρθε και μενα. Απο αυτα που γραφει, σε σχεση με την 8.2.2.0 δεν πρεπει να χει αισθητες διαφορες. Αλλα μου κανει εντυπωση που ειναι 1.5 GB ενα τοσο μικρο Update. Ουτε εκδοση android να αλλαζαμε. Το μέγεθος είναι τεράστιο διότι έβαλαν ως update ολόκληρο το image της rom αντί για delta update. Η Τεμπελιά στο μεγαλείο της :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Η 8.2.2.0 ηταν 500 mb και ειχε περισσοτερα πραγματα. Θελω να πω οτι δεν το συνηθιζει και δεν την συμφερει κιολας. Αν ειναι οντως περιττο οπως λες θα φορτωσεις τους servers παραπανω χωρις λογο. Αρα δεν νομιζω οτι ειναι τεμπελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ετοιμο! Screencast 1080p | Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition https://youtu.be/ot4ypnfbauU Xiaomi Redmi Note 4 Global Τι ακριβως εκανες ; Γιατι δεν καταλαβα.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παρουσίαση του μενού για όσους ψάχνονται για αγορα Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts