Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν διαφωνω, αλλα μεχρι εκει το χω τεσταρει, μεχρι εκει θα σχολιασω :)

Διαβαστε και κανα review αν θελετε. Εννοειται πως τα τεσταρουν στις αξιολογησεις ;) Δεν θυμαμαι να χα διαβασει κατι χοντρα κακο οποτε και προχωρησα σε αγορα.

Edited by Antretng

Καλησπερα μπορω να επιβαιβεωσω και εγω για την πυξιδα και να προσθεσω οτι το gps του το δουλεψα σημερα και ηταν αψογο.Το κινητο το αγορασα χθες απο πλαισιο και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα του.Θελω να κανω την εξης ερωτηση.Το κινητο φοραει MIUI VERSION : MIUI GLOBAL 8.1/Stable 8.1.15.0 να την αλλαξω; Θα κανει αναβαθμιση σε 8.2.2.0 μονο του? Ευχαριστω!

Καλησπερα μπορω να επιβαιβεωσω και εγω για την πυξιδα και να προσθεσω οτι το gps του το δουλεψα σημερα και ηταν αψογο.Το κινητο το αγορασα χθες απο πλαισιο και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα του.Θελω να κανω την εξης ερωτηση.Το κινητο φοραει MIUI VERSION : MIUI GLOBAL 8.1/Stable 8.1.15.0 να την αλλαξω; Θα κανει αναβαθμιση σε 8.2.2.0 μονο του? Ευχαριστω!

καλοταξιδο φιλε ...εμενα απο welcome stores εκανε μονο του αναβαθμιση αμεσως μολις το ανοιξα,περιμενε λιγο μηπως ερθει.

My Name Is George V.

καλοταξιδο φιλε ...εμενα απο welcome stores εκανε μονο του αναβαθμιση αμεσως μολις το ανοιξα,περιμενε λιγο μηπως ερθει.

Επισης φιλε μου να το χαρεις.Βασικα βαριεμαι να το ξαναστηνω απ την αρχη οποτε θα περιμενω.Ευχαριστω για τον χρονο σου!

Αν θες την 8.2.2. 0 άλλαξε το location (Περιοχή) σε Ινδία και τσούπ.... Σου ρθε.... :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν θες την 8.2.2. 0 άλλαξε το location (Περιοχή) σε Ινδία και τσούπ.... Σου ρθε.... :)

Καλημέρα,

και μετά τι κάνουμε;

μένουμε στην επιλογή Ινδία η ξαναβάζουμε Ελλάδα;

Από media markt και το δικό μου έχει την MIUI GLOBAL 8.1/Stable 8.1.15.0 και δεν έκανε αναβάθμιση όταν το άνοιξα.

Τελικά αυτό το "κόλπο" που ανέφερε ένα παιδί πιο πριν για να διατηρεί το βίντεο 30 frames σε χαμηλό φωτισμό, το έχετε δοκιμάσει και άλλοι;

Έχει βελτιωθεί καθόλου η ποιότητα του βίντεο με αυτό τον τρόπο;

Είναι ίσως το μοναδικό στοιχείο που με αποτρέπει από την αγορά του κινητού.

Εμενα παντως μεχρι στιγμης ειναι αξιοπιστο. Κρατα 30 καρε. Βεβαια και παλι δεν ειναι κατι φοβερο (πχ μετριος ηχος ή σε πολυ χαμηλο φωτισμο θα βγει σκοτεινο) αλλα τη νυχτα σε φυσιολογικες συνθηκες οπως ο χωρος μιας καφετερια, εστιατοριου ή στο δρομο εξω αν εχει φως απο κολωνες τραβαει ανετα βιντεο. Δηλαδη δεν θα τα καταφερει οπως ενα nexus 5x ή lg g5 αλλα για τη κατηγορια του θεωρω πως στεκεται. Φαντασου το σαν p8 lite το πρωτο με τη διαφορα οτι μπορεις να τραβηξεςι και 4K video.

Αν για σενα ειναι προτεραιοτητα το βιντεο τοτε και παλι δεν αξιζει. Αν παλι θες περιστασιακα να τραβας κανα βιντεακι και φοβασαι τα χαμηλα καρε, αυτο εστω με τις ρυθμισεις που προτεινα γινεται κανονικα και το χουν επιβεβαιωσει και καποια παιδια ακομα.

καλησπερα μηπως περισευει σε καποιον καποια θηκουλα οχι τζαμπα ενοειται η να μου πειτε απο που να παρω?μια σιλικονουχα ενοω.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλησπερα μηπως περισευει σε καποιον καποια θηκουλα οχι τζαμπα ενοειται η να μου πειτε απο που να παρω?μια σιλικονουχα ενοω.

Αμ και εγω ψάχνω αλλά δεν... Ουτε θήκη ούτε τζαμάϊκα....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θηκη ειναι ιδια με redmi note4x σωστα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Θηκη ειναι ιδια με redmi note4x σωστα?

μπαινει κανονικα απο το note 4 και τζαμι και θηκη με λιγες υποχωρισεις μεχρι να βρεις τις δικιες του !!

My Name Is George V.

μπαινει κανονικα απο το note 4 και τζαμι και θηκη με λιγες υποχωρισεις μεχρι να βρεις τις δικιες του !!

Για το 4X ρωτησε ομως ο φιλος που ναν δεν κανω λαθος ειναι ιδιες συσκευες σε διαστασεις/τρυπες. Εσυ φανταζομαι μιλας για το 4 mtk που οντως εκει εχει υποχωρησεις στη θηκη. (τζαμακι ομως κανει κανονικα αρκει να ειναι με κενο αντι για τρυπες απο πανω)

Τζαμακι κανει απο το note 4 αρκει να ειναι με κενο απο πανω αντι για τρυπουλες.

Όσα βρίσκω στο εμπόριο είναι με τρύπες όχι με κενό όπως λες...

Έχεις κάποιο σιγουράκι από Αθήνα;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ειχα βρει τζαμακι με κενο για note 4 (πριν κανα 2 μηνες που το ειχα) στο Hamza Telecoms κοντα ομονοια.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οριστε. http://hamzatel.gr/el/xiaomi/144-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-tempered-xiaomi-redmi-2.html?search_query=redmi+note+4+tempered&results=2&cate=

Λαμπαδα ομως κανενας δεν μου χει στειλει ακομα :p

Τελικά έχει βρει κάποιος για το συγκεκριμένο τηλέφωνο κάνα τζαμάκι της προκοπής που να ταιριάζει σωστά,είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα;

Είχα την εντύπωση ότι δεν ταίριαζε 100% στο 4Χ,επειδή ήταν για το note 4.

Αν το έχεις δοκιμάσει,Οκ.

YΓ.Αν πούμε για κάποιο καλό,π.χ της NILKIN υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση;

Δεν το χω δοκιμασει αλλα η μονη διαφορα που εχουν μπροστα ειναι 1-2 χιλιαστα διαφορα οι θεσεις καμερας/ηχειου/αισθητηρα. Εφοσον ειναι κενο ολοκληρη η περιοχη τι προβλημα να χει; Στη τελικη θα πας στο καταστημα και θα το δεις ;)

Διαφορετικα απο ebay προφανως και οτι γραφει Note 4X κανει για το κινητο μας. Αν θες nilkin πας εδω http://www.ebay.com/itm/Original-Nillkin-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-for-Xiaomi-Redmi-Note-4X-/182466362997?hash=item2a7bd7be75:g:tNkAAOSwdGFYsDaC

Edited by Antretng

Αν βάλουμε κάτι τέτοιο,όσοι το έχουμε σε μαύρο χρώμα,δεν θα είναι καλύτερο από πλευράς εμφάνισης και ασφάλειας,μιας και θα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος του κινητού;

Ενα χιλιοστο λαθος να σου κατσει και θα ασχημισει εμφανισιακα το κινητο (πχ να στραβοκαλυπτει τα led πληκτρα κατω ή να καλυπτει ελαχιστα την οθονη το μαυρο πλαισιο).

δοκιμάζει κάποιος με nova launcher το gesture με swipe down να κατεβάζει την notification bar είναι σε slow mutton motion η η μπάρα κατεβαίνει κανονικά; γιατί ο δημιουργός μου είπε ότι είναι bug του android 6 αλλά εγώ στο κινητό μου έχω 6.0 στο Xiaomi αυτό με 6.0.1 το κάνει;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κάνει και θέλει να έχεις root και να επιλέξεις μέσα από το μενού του nova στο look&feel κάτω την τελευταία επιλογή για να φτιάξει.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)