Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα με αυτα γινεται δουλεια; Αξιζει να παραγγειλω η τσαμπα θα παει ξεκολλανε λογω της καμπυλης της οθονης; Γιατι αυτο εχω καταλαβει οτι τα απλα δε κανουν δουλεια

Α ναι συμφωνώ οπότε η απορία σου είναι και δική μου για τους snapdragon!

Οποτε ας μας απαντησει καποιος ηδη κατοχος .

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οποτε ας μας απαντησει καποιος ηδη κατοχος .

Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάτε, υπάρχει η δυνατότητα εκτός από αυτόματη σύνδεση σε δίκτυο, να επιλέγεις και manually σε ποιο θέλεις να έχεις data.

Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάτε, υπάρχει η δυνατότητα εκτός από αυτόματη σύνδεση σε δίκτυο, να επιλέγεις και manually σε ποιο θέλεις να έχεις data.

όχι.στις ρυθμίσεις δικτύου εαν μπορείς να επιλέξεις τουλάχιστον 3g only(αν όχι 4g only) αντί για αυτόματη επιλογή/ εναλλαγή μεταξύ 2g/ 3g/ 4g

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όχι.στις ρυθμίσεις δικτύου εαν μπορείς να επιλέξεις τουλάχιστον 3g only(αν όχι 4g only) αντί για αυτόματη επιλογή/ εναλλαγή μεταξύ 2g/ 3g/ 4g

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι επιλογές είναι 3: prefer lte, prefer 3g, 2g only

Οι επιλογές είναι 3: prefer lte, prefer 3g, 2g only

Αυτες τις επιλογες εχει και το lenovo k3 note απλα απο εφαρμογη απο play store μπορεις να κλειδωσεις only 4G η only 3G. Οποτε αυτο θα πρεπει να διερευνηθει αν γινεται με snapdragon

George Bernard Shaw

Αυτες τις επιλογες εχει και το lenovo k3 note απλα απο εφαρμογη απο play store μπορεις να κλειδωσεις only 4G η only 3G. Οποτε αυτο θα πρεπει να διερευνηθει αν γινεται με snapdragon

Χλωμό το κόβω να γίνεται στο snap χωρίς root. Δεν το έψαξα βέβαια

Καμία επίσημη αναβάθμιση δεν επηρεάζει ποτε δεδομένα χρήστη.

Θα βρεις τα πάντα όπως τα άφησες.

Γιατί σήμερα που πήγα να πατήσω αναβάθμιση δεν είχε την 8.2.2 αλλά την v8. 1.15; Την άλλαξαν;

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Γεια στην παρεα! Σε μαυρο δεν υπαρχει πουθενα τελικα; Εχω τρελαθει να ψαχνω:(. Καποιοι το εχουν με 1 χρονο εγγυηση (που απο οτι διαβασα εδω μαλλον ειναι το 4χ). Εχω μπερδευτει..Ψαχνω το Redmi Note 4 με Snapdragon σε μαυρο με 2 χρονια εγγυηση.Οχι το 4χ γιατι δεν εχει την Β20 μπαντα.Που θα το βρουμε απο ελλαδα ?

Γεια στην παρεα! Σε μαυρο δεν υπαρχει πουθενα τελικα; Εχω τρελαθει να ψαχνω:(. Καποιοι το εχουν με 1 χρονο εγγυηση (που απο οτι διαβασα εδω μαλλον ειναι το 4χ). Εχω μπερδευτει..Ψαχνω το Redmi Note 4 με Snapdragon σε μαυρο με 2 χρονια εγγυηση.Οχι το 4χ γιατι δεν εχει την Β20 μπαντα.Που θα το βρουμε απο ελλαδα ?

Πουθενα, κι εγω περιμενω μηπως φερει η infoquest σε μαυρο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Η πιο σίγουρη λύση, αυτή τη στιγμή είναι να περιμένεις να φέρουν συνεργάτες τις infoquest το 4Χ σε μαύρο. Για να μην μπερδεύεσαι, άλλο το 4Χ της infoquest, άλλο το 4Χ των άλλων.

-redmi note 4 και επίσημα από infoquest και απο Κίνα που είναι όμοια συσκευή δεν έχει την 800αρα μπάντα 4G και ειναι με mediatek

-redmi note 4X με snapdragon δεν έχει την 800αρα και δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα είναι για Κινέζικη αγορά

-redmi note 4 Global edition με snapdragon όμοιο με το από πάνω απλά για Ευρωπαϊκή αγορά με την 800αρα μπάντα που για ένα παράλογο λόγο η infoquest και μόνο το ονομάζει 4Χ (μόνο στην Ελλάδα δηλαδή) το κουτί είτε από δω είτε από Κίνα επίσημα γράφει 4 Global

oπότε από Ελλάδα αν το πάρεις μόνο αν είναι μέσω infoquest θα είναι το global και το γράφει και πάνω στο κουτί

πχ https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB.html τα τελευταία είναι της infoquest ουσιαστικά τη πατατιά την έχει κάνει η infoquest και μπέρδεψε του πάντες βάζοντας ενα Χ στο μοντέλο οπότε το σκρουτζ τα έκανε αχταρμα

Το «πραγματικό» 4x με το απλό 4, τι διαφορές έχει πέρα από την μπάντα.

Έχω διαβάσει ότι το 4x πέρα από κάποιες μικρές αλλαγές στο design (π.χ. στις τρύπες), έχει περισσότερο «πλαστικό» και λιγότερο «μεταλλικό» υλικό. Ισχύει;

Άλλες διαφορές έχει; π.χ. αυτό αφορά και τα δύο note 4;

Και μια ακόμη ερώτηση (αν και την είχα ξανά κάνει)

Από την εμπειρία σας, πόσο καιρό θα δίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο updates η Xiaomi (έστω και μόνο securities/bug fixes και όχι major); Αν κάποιος αλλάζει συσκευή κατά μέσο όρο κάθε 1.5χρόνο με 2 χρόνια πόσο τρέλα θεωρείται μια τέτοια επιλογή, αν θεωρεί ότι το hardware τον υπερκαλύπτει;

Παίζει να δούμε Android 7 σε αυτές της συσκευές;

Y.γ.: Γιατί η official σελίδα (mi.com) δεν έχει το Note 4/4x? :ninja:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω διαβάσει ότι το 4x πέρα από κάποιες μικρές αλλαγές στο design (π.χ. στις τρύπες), έχει περισσότερο «πλαστικό» και λιγότερο «μεταλλικό» υλικό. Ισχύει;

Και μια ακόμη ερώτηση (αν και την είχα ξανά κάνει)

Παίζει να δούμε Android 7 σε αυτές της συσκευές;

Y.γ.: Γιατί η official σελίδα (mi.com) δεν έχει το Note 4/4x? :ninja:

Εχουν αλλο επεξεργαστη. ΤΟ απλο εχει mediateck ενω το αλλο snapdragon. Επισης καποιες διαφορες οπως ειπες στις τρυπες. Το πλαστικο ειναι ελαχιστο και ειναι μονο μια λωριδα πανω και κατω στο πισω μερος με το υπολοιπο της πλατης μεταλο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εχουν αλλο επεξεργαστη. ΤΟ απλο εχει mediateck ενω το αλλο snapdragon. Επισης καποιες διαφορες οπως ειπες στις τρυπες. Το πλαστικο ειναι ελαχιστο και ειναι μονο μια λωριδα πανω και κατω στο πισω μερος με το υπολοιπο της πλατης μεταλο.

Ναι ναι το ξέρω ότι υπάρχει 4 με mediatek και 4 με snapdragon, σε αντίθεση με το 4x που βγαίνει μόνο με snaprdragon.

Το 4x με το 4 SD τι διαφορές έχει;

Ναι ναι το ξέρω ότι υπάρχει 4 με mediatek και 4 με snapdragon, σε αντίθεση με το 4x που βγαίνει μόνο με snaprdragon.

Το ίδιο κινητό είναι 4Χ είναι η κινέζικη έκδοση και 4 Global για Ευρώπη με την Β20 συχνότητα

George Bernard Shaw

Αυτο που φερνει στην Ελλαδα η infoquest που κακως το λεει 4X ειναι το 4 το global με snapdragon.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το ίδιο κινητό είναι 4Χ είναι η κινέζικη έκδοση και 4 Global για Ευρώπη με την Β20 συχνότητα

Αυτο που φερνει στην Ελλαδα η infoquest που κακως το λεει 4X ειναι το 4 το global με snapdragon.

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Θα επιμείνω όμως, στο ερώτημα μου. Έχω καταλάβει ότι η infoquest θεωρεί κάτι άλλο ως 4x.

Εγώ μιλάω γενικά, βάσει xiaomi - επίσημων ονομάτων

π.χ. αυτά δύο:

4x και 4 (SD)

Για παν ενδεχόμενο ξανά βάζω το αρχικό μου μήνυμα

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Θα επιμείνω όμως, στο ερώτημα μου. Έχω καταλάβει ότι η infoquest θεωρεί κάτι άλλο ως 4x.

Εγώ μιλάω γενικά, βάσει xiaomi - επίσημων ονομάτων

π.χ. αυτά δύο:

4x και 4 (SD)

Για παν ενδεχόμενο ξανά βάζω το αρχικό μου μήνυμα

μα σου απάντησα ήδη

Oι τρύπες που αλλάζουν, το πλαστικό πάνω και κάτω και άλλα είναι σε όλα τα 4αρια με SD είτε 4Χ είτε 4 Global αφού πρόκειται για την ίδια συσκευή αλλωστε

Edited by pan82

George Bernard Shaw

μα σου απάντησα ήδη

Oι τρύπες που αλλάζουν, το πλαστικό πάνω και κάτω και άλλα είναι σε όλα τα 4αρια με SD είτε 4Χ είτε 4 Global αφού πρόκειται για την ίδια συσκευή αλλωστε

Απολογούμε τότε, απλά δεν το χωρά ο νους μου ότι η ονοματολογία είναι τόσο μπερδεμένα :p

Είναι χαζό κάποιος να περιμένει ότι το Note 4x θα πάρει Android 7 (δλδ MUIU 9?);

Δίνει η xiaomi τόσο μεγάλα updates;

Απολογούμε τότε, απλά δεν το χωρά ο νους μου ότι η ονοματολογία είναι τόσο μπερδεμένα :p

Είναι χαζό κάποιος να περιμένει ότι το Note 4x θα πάρει Android 7 (δλδ MUIU 9?);

Στα Redmi αν δεν κάνω λάθος δεν δίνει νέες εκδόσεις android, αλλά γενικά υποστηρίζει αρκετά τη miui και τις περισσότερες φορές δίνει χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης android μέσω της miui. Πχ το doze υπάρχει με άλλη ονομασία σε όλα τα xiaomi που τρέχουν lollipop based miui.

Θα δωσει. Εχει βγαλει ηδη beta στο "κινεζικο" 4X.

Οπως και να χει, συνηθως δινει ενα update στα redmi με soc της qualcomm.

Θα δωσει. Εχει βγαλει ηδη beta στο "κινεζικο" 4X.

Οπως και να χει, συνηθως δινει ενα update στα redmi με soc της qualcomm.

Έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι βγήκε nougat beta. Απλώς μετά από αυτήν δεν νομίζω να ανεβεί έκδοση android. Όχι ότι έχει σημασία πάντως.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)