Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα χρονια πολλα, ξερει κανεις αντο 4χ με την 800 απο infoquest υποστηριζει nfc και wifi over lte γιατι εκει παμε πλεον?Επισης sar δεν εχω δει καπου

Παίδες όσοι το πήρατε κάντε ένα καλό και ανεβάστε

- 2-3 φωτογραφίες (μέρας / ημίφωτος / νύχτας)

- 1-2 βιντεάκια μικρά (ενώ βαδίζετε + σε χαμηλό φωτισμό)

Παίδες όσοι το πήρατε κάντε ένα καλό και ανεβάστε

- 2-3 φωτογραφίες (μέρας / ημίφωτος / νύχτας)

- 1-2 βιντεάκια μικρά (ενώ βαδίζετε + σε χαμηλό φωτισμό)

Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε δείγματα. Την ημέρα είναι αξιοπρεπη τα αποτελέσματα της κάμερας.

Όταν αρχίσει να πέφτει το φως η ποιότητα κάνει βουτιά.

Α επίσης ο ήχος του βίντεο είναι χάλια γενικά.

Γενικά στην παρούσα φάση, η κάμερα είναι το πιο αδύναμο χαρακτηριστικό της συσκευής.

Edited by protsimer

Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε δείγματα. Την ημέρα είναι αξιοπρεπη τα αποτελέσματα της κάμερας.

Όταν αρχίσει να πέφτει το φως η ποιότητα κάνει βουτιά.

Α επίσης ο ήχος του βίντεο είναι χάλια γενικά.

Γενικά στην παρούσα φάση, η κάμερα είναι το πιο αδύναμο χαρακτηριστικό της συσκευής.

H εμπειρία μου μέχρι τώρα λέει ότι τα δείγματα είναι απαραίτητα για σύγκριση, γιατί η αξιολόγηση είναι πολύ υποκειμενική στις περισσότερες περιπτώσεις...

...έπειτα αυτό που λες ισχύει γενικά για κινητά και πολύ μεγαλύτεερης 300€ εν πολλοίς, αλλά υπάρχουν διαφορές εντός αυτού του φάσματος...

...το πόσο αυτές είναι επαρκείς για να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο κι όχι κάποιο άλλο είναι το κριτήριο που μπορεί να εδραιωθεί μόνο με δείγματα φωτογραφιών και βίντεο.

H εμπειρία μου μέχρι τώρα λέει ότι τα δείγματα είναι απαραίτητα για σύγκριση, γιατί η αξιολόγηση είναι πολύ υποκειμενική στις περισσότερες περιπτώσεις...

...έπειτα αυτό που λες ισχύει γενικά για κινητά και πολύ μεγαλύτεερης 300€ εν πολλοίς, αλλά υπάρχουν διαφορές εντός αυτού του φάσματος...

...το πόσο αυτές είναι επαρκείς για να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο κι όχι κάποιο άλλο είναι το κριτήριο που μπορεί να εδραιωθεί μόνο με δείγματα φωτογραφιών και βίντεο.

Το Note 4 στις φωτογραφιες την ημερα ηταν παρομοιο με p9 lite και τη νυχτα ισως ελαχιστα καλυτερα απο p8 lite . Το βιντεο ομως εριχνε καρε στις περισσοτερες περιπτωσεις που ειχε τεχνητο φως. Το 4X σε συγκριτικα μου φαινεται ιδιο απλα με λιγο καλυτερα jpeg engine (contrast, saturation κλπ). Σε λεπτομερια και θορυβο ομως μου φαινεται ιδιο. Αρα πανω κατω οπως στα πα εικαζω πως θα ειναι (δεν εχω παρει το 4X)

Ενα μεγαλο ομως προβλημα που ειχε το 4 ηταν οτι τη νυχτα ειχε πολυ ευκολα camera shake (μικρο που δεν το καταλαβαινες) επειδη τραβαγε στιγμιαια οταν παταγες το κλειστρο (οποτε τραβαγε τη στιγμη του κραδασμου). Αν ομως προσπαθησεις αρκετα (ή μαθεις πως να κρατας και να πατας) θα καταφερεις τιμιο αποτελεσμα. Αν παλι ομως δεν "το χεις" παιζει αν χεις και χειροτερο αποτελεσμα και απο το p8 lite. Φοβαμαι οτι κατι τετοιο θα ισχυει και στο 4X ιας και καμαρωνει οτιεχει 0.1 χρονο focus.

Τσεκαρε εδω για δειγματα Xiaomi Redmi Note 4x camera samples . Στο βιντεο ολη η σειρα redmi ριχνει καρε οταν εισαι σε μετριο τεχνητο φως (πχ υπνοδωματιο με φως). Για τον ηχο που λεει ο φιλος ειναι θεμα του noise cancelation που συνηθως διορθωνεται αν τραβηξεις με Open camera και αλλαγη της recording device στις ρυθμισεις.

Μολις το πηρα στα 249€ για ενα φιλο απο wellcomestores στη πλατεία της Νεας Σμύρνης. (Έχει αλλα δυο κομμάτια). Το κινητό τελειο. Β20 κανονικα. Πανέμορφο κινητό και στιβαρό. Το ζήλεψα εγω με το Νote 3.
http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Μολις το πηρα στα 249€ για ενα φιλο απο wellcomestores στη πλατεία της Νεας Σμύρνης. (Έχει αλλα δυο κομμάτια). Το κινητό τελειο. Β20 κανονικα. Πανέμορφο κινητό και στιβαρό. Το ζήλεψα εγω με το Νote 3.

Μολις ;; Ειναι ανοιχτα τα μαγαζια Αθηνα ;

My Name Is George V.

τι χρώμα;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Β20 κανονικά πως το διαπίστωσες?

1) Το γράφει στο κουτί.

2) Το γράφει στο βιβλιαράκι.

3) Το είπε ο υπάλληλος

4) Το είδες με κάποια εφαρμογή.

5. Έχεις wind και επιασες 4g σε σημεια που πριν δεν....????

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ρε παιδιά όλες οι εταιρίες έχουν πια την 800αρα!!!!

τι χρώμα;

GOLD βέβαια. Μόνο αυτό υπάρχει.

Μολις ;; Ειναι ανοιχτα τα μαγαζια Αθηνα ;

ΟΧΙ χθές το βράδυ το πήραμε. Το σετάρισα χθές και ...

1) Το γράφει στο κουτί.

3) Το είπε ο υπάλληλος

σήμερα το παληκάρι που το πήρε έφυγε με το πρωινό για Άνδρο και με ενημέρωσε ότι (ως κάτοχος του Mi5 Global που δεν είχε Β20 και συνεπώς όχι 4G εκεί) ότι με αυτό έχει 4G κανονικά στο νησί. :rolleyes:

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

1) Το γράφει στο κουτί.

3) Το είπε ο υπάλληλος

Πλέον το γράφει και επίσημα η infoquest στο site ότι η συσκευή υποστηρίζει Band 20 στο 4G.

http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/

GOLD βέβαια. Μόνο αυτό υπάρχει.

ΟΧΙ χθές το βράδυ το πήραμε. Το σετάρισα χθές και ...

σήμερα το παληκάρι που το πήρε έφυγε με το πρωινό για Άνδρο και με ενημέρωσε ότι (ως κάτοχος του Mi5 Global που δεν είχε Β20 και συνεπώς όχι 4G εκεί) ότι με αυτό έχει 4G κανονικά στο νησί. :rolleyes:

οκ άρα περιμένουμε από 27 Μάρτη που θα έρθει έστω το γκρι. αλλιώς μαύρο μόνο από honorbuy από ευρωπαϊκή αποθήκη...

οκ άρα περιμένουμε από 27 Μάρτη που θα έρθει έστω το γκρι. αλλιώς μαύρο μόνο από honorbuy από ευρωπαϊκή αποθήκη...

Ηρθε και στα υπολοιπα καταστηματα παντως απο Δευτερα δειχνει διαθεσιμοτητα σχεδον σε ολα τα καταστηματα του ο κωτσοβολος στα 249€ τελικα ηντιμη δεν αλλαξε http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold?cmicc=skroutz

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ηρθε και στα υπολοιπα καταστηματα παντως απο Δευτερα δειχνει διαθεσιμοτητα σχεδον σε ολα τα καταστηματα του ο κωτσοβολος στα 249€ τελικα ηντιμη δεν αλλαξε http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold?cmicc=skroutz

πάλι χρυσό δείχνουν μόνο;;;;

επίσης υπάρχει χρονοδιάγραμμα της xiaomi για αναβάθμιση σε Android 7 και όχι μόνον (και 7.0.1 και μετά 7.1.1);

η θα μείνει στην 6.0.1; (αυτή δεν έχουν πλέον τα τελευταία κομμάτια;;

Edited by ilka71

το slow motion video που το βρισκω για πειτε...εχω χαθει.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

My Name Is George V.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανοίγεις κάμερα, πας βίντεο και πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά. Υπόψιν ότι το slo mo λειτουργεί μόνο σε απλό HD και όχι σε FHD

Καλησπέρα στην παρέα….μια βοήθεια παιδιά

Μετά το update σε 8.2.2.0 δεν έχω καθόλου data, ενώ internet (wifi) έχω κανονικά. Τι μπορεί να συμβαινει?

Μετά το update σε 8.2.2.0 δεν έχω καθόλου data, ενώ internet (wifi) έχω κανονικά. Τι μπορεί να συμβαινει?

πρέπει νομίζω να επανεργοποιησεις το apn Internet πάλι μετά από κάθε αναβάθμιση

πρέπει νομίζω να επανεργοποιησεις το apn Internet πάλι μετά από κάθε αναβάθμιση

Σωστός.....οκ ευχαριστώ πολύ....τα data επανήλθαν !!!!

Ρυθμίσεις-καρτες sim& δίκτυα-πατας πάνω στην κάρτα που δίνει data-σημεια πρόσβασης-πατας στο internet apn-πρωτοκολλο apn-ενεργοποιεις ipv4/ipv6

Ανοίγεις κάμερα, πας βίντεο και πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά. Υπόψιν ότι το slo mo λειτουργεί μόνο σε απλό HD και όχι σε FHD

εμ γιαυτο δεν το εβρισκα...σε ευχαριστω!

My Name Is George V.

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=27422&Itemid=0

αυτό είναι global?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο ebay για θήκες θα ψάχνουμε για ειδικά την global version η το σκέτο redmi note 4?

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=27422&Itemid=0

αυτό είναι global?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο ebay για θήκες θα ψάχνουμε για ειδικά την global version η το σκέτο redmi note 4?

οι θηκες του note 4 ΔΕΝ ταιριαζουν , μπαινει το κινητο αλλα δεν ειναι καλα πισω η καμερα και εκει στα ακουστικα στην εισοδο οτι εχει δεν ταιριαζουν οι τρυπες.

ΑΡα ζητας θηκες για 4Χ καλυτερα.

My Name Is George V.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)