Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Δεν εχει βγει ακομα αξιοπιστη μεθοδος ρουταρισματος/φλασαρισματος twrp για την snapdragon εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τελικά έφτασε με Speedex σήμερα τη Παρασκευή στη Σύρο!!! Μέχρι το απόγευμα θα το έχω στα χέρια μου!!! Καλορίζικο. Αναμένουμε εντυπώσεις. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η αυτονομία του καθώς το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν το Homtom HT6 που είχε τεράστια μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλορίζικο. Αναμένουμε εντυπώσεις. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η αυτονομία του καθώς το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν το Homtom HT6 που είχε τεράστια μπαταρία. Και οποιος μπορει να τραβηξει λιγα δευτερολεπτα ενα βιντεο σε χαμηλο φωτισμο και να δει με το vlc τι καρε λεει. Εναλλακτικα αν τραβηξεις φωτο καθως τραβαει βιντεο (ενδεχομενως να θελει ενεργοποιηση στις ρυθμισεις) μετα στις ιδιοτητες τις φωτογραφιας θα λεει shutter speed που τελικα ειναι και τα καρε. Εκει γραφει 1/30 ή κατι διαφορετικο; Υ.Γ. Ναι με ακουτε... ο σπασοχλαμπανιας ειμαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Δεν εχει βγει ακομα αξιοπιστη μεθοδος ρουταρισματος/φλασαρισματος twrp για την snapdragon εκδοση. Άσχημο αυτό. Θα ψάχνω πάλι για τηλέφωνο. Ξέρεις αν υπάρχει τουλάχιστον έκδοση με τον MTK που να έχει την Β20. TWRP, root, xposed και B20 είναι βασικές προϋποθέσεις για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και οποιος μπορει να τραβηξει λιγα δευτερολεπτα ενα βιντεο σε χαμηλο φωτισμο και να δει με το vlc τι καρε λεει. Εναλλακτικα αν τραβηξεις φωτο καθως τραβαει βιντεο (ενδεχομενως να θελει ενεργοποιηση στις ρυθμισεις) μετα στις ιδιοτητες τις φωτογραφιας θα λεει shutter speed που τελικα ειναι και τα καρε. Εκει γραφει 1/30 ή κατι διαφορετικο; Υ.Γ. Ναι με ακουτε... ο σπασοχλαμπανιας ειμαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Άσχημο αυτό. Θα ψάχνω πάλι για τηλέφωνο. Ξέρεις αν υπάρχει τουλάχιστον έκδοση με τον MTK που να έχει την Β20. TWRP, root, xposed και B20 είναι βασικές προϋποθέσεις για εμένα. Το οτι δεν υπαρχει ακομα δεν σημαινει οτι δεν θα αναπτυχθει μεθοδος ποτε. Αλλα προς το παρον ο μονος τροπος που υπαρχει ειναι λιγο μπελαλιδικος. Οσον αφορα τον MTK οχι δεν εχει B20. Εναλλακτικα με B20 μπορεις να δεις το παλαιοτερο αλλα εξαιρετικο για τα λεφτα του redmi note 3 pro se (199 ευρω απο infoquest ή 190 απο σκρουτζ) ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170324/9b94bc3dc2aaf4b27ade2352302c09e8.jpg 12,5 καρε; Αουτς. Αρα βιντεο ουσιαστικα εχουμε μονο τη μερα. Σε ευχαριστω για το κοπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraki3gr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Ευχαριστώ το φίλο VAGD66 αλλά δεν είναι ουτε αυτο το νήμα το σωστό.....Το δικό μου εχει 5,5 οθονη και 10 πυρηνο Χ20 chipset. Στην επισημη ιστοσελίδα μάλίστα η Xiaomi το αναφερει Redmi Note 4 ΜΤΚ , βγαινει με Global ή αγγλοκινεζικη. καθε άλλη βοήθεια δεκτή, δεν βρίσκω που....ανήκω :) YΓ. Για την ακρίβεια εδώ μεσα το βρήκα μόνο σε hands on... http://www.myphone.gr/d/xiaomi/redmi-note-4.688/hands-on/ Edited March 24, 2017 by koraki3gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 12,5 καρε; Αουτς. Αρα βιντεο ουσιαστικα εχουμε μονο τη μερα. Σε ευχαριστω για το κοπο :) Ναι είναι τραγικό το βίντεο στην παρούσα φάση του OS. Και ως εικόνα ανύπαρκτα καρέ αλλά και ως ήχος έχει θέμα με clipping λόγω υπερβολικού noise cancellation . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Ναι είναι τραγικό το βίντεο στην παρούσα φάση του OS. Και ως εικόνα ανύπαρκτα καρέ αλλά και ως ήχος έχει θέμα με clipping λόγω υπερβολικού noise cancellation . Με open camera και αλλαγη του recording device πιθανοτατα να γλυτωσεις το noise cancelation. Το χω κανει σε αρκετες συσκευες. Μην λες παρουσα φαση... ολα τα redmi καπως ετσι τα χουν στημενα. Και δυστυχως δεν ειναι μονο στα σκοταδια αλλα και σε μετριο φωτισμο. Απο οτι ειχα δει στο rn3 και το rn4 ξεκινα να ριχνει τα καρε απο iso800 ενω και τα 2 τελικιαζαν πολυ ψηλοτερα σε iso (2800 στο ενα και 2200 στο αλλο). Δηλαδη χωρις να χει τερματισει iso εριχνε καρε :X Ηλπιζα να ειχε αλλαξει με την αλλαγη αισθητηρα αλλα απο οτι φαινεται τα ιδια παντελακη μου... Υ.Γ. Για οσους δεν καταλαβαινουν τι λεω, πρακτικα σκεφτειτε οτι ακομα και σε δωματιο με ανοιχτο φωτισμο μπορει να ριχνει καρε. Μονο εξω στον ηλιο ή σε πραγματικα δυνατο εσωτερικο φωτισμο δεν ριχνει καρε. Edited March 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Με open camera και αλλαγη του recording device πιθανοτατα να γλυτωσεις το noise cancelation. Το χω κανει σε αρκετες συσκευες. Μην λες παρουσα φαση... ολα τα redmi καπως ετσι τα χουν στημενα. Και δυστυχως δεν ειναι μονο στα σκοταδια αλλα και σε μετριο φωτισμο. Απο οτι ειχα δει στο rn3 και το rn4 ξεκινα να ριχνει τα καρε απο iso800 ενω και τα 2 τελικιαζαν πολυ ψηλοτερα σε iso (2800 στο ενα και 2200 στο αλλο). Δηλαδη χωρις να χει τερματισει iso εριχνε καρε :X Υ.Γ. Για οσους δεν καταλαβαινουν τι λεω, πρακτικα σκεφτειτε οτι ακομα και σε δωματιο με ανοιχτο φωτισμο μπορει να ριχνει καρε. Μονο εξω στον ηλιο ή σε πραγματικα πολυ δυατο εσωτερικο φωτισμο δεν εριχναν καρε. To 3S που έχει η σύζυγος ψιλοβελτιωθηκε με τα updates. Ακόμα πάσχει φυσικά, απλώς λιγότερο από την πρώτη rom. Γενικά έχω καταλάβει πως ακόμα και στο Mi5 φίλου, η xiaomi δεν κάνει σοβαρή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 To 3S που έχει η σύζυγος ψιλοβελτιωθηκε με τα updates. Ακόμα πάσχει φυσικά, απλώς λιγότερο από την πρώτη rom. Γενικά έχω καταλάβει πως ακόμα και στο Mi5 φίλου, η xiaomi δεν κάνει σοβαρή δουλειά. Το ειχα το MI5 και δεν εριχνε ποτε καρε. Ακομα και οταν εβγαινε σκοτεινο (που ισως βολευε να ριχνε καρε για να ανεβαζε φωτεινοτητα) ηταν 30fps σταθερα. Το αστειο ειναι οτι ουτε το το Mi4c ριχνει καρε που υποτιθεται εχει ιδιο αισθητηρα με το Redmi 4X. Δηλαδη ειναι λες και το κανουν εσκεμμενα... Κοιτα με τοσα χρηματα τι περιμενες; Και παλι καλα να λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το ειχα το MI5 και δεν εριχνε ποτε καρε. Ακομα και οταν εβγαινε σκοτεινο (που ισως βολευε να ριχνε καρε για να ανεβαζε φωτεινοτητα) ηταν 30fps σταθερα. Το αστειο ειναι οτι ουτε το το Mi4c ριχνει καρε που υποτιθεται εχει ιδιο αισθητηρα με το Redmi 4X. Δηλαδη ειναι λες και το κανουν εσκεμμενα... Κοιτα με τοσα χρηματα τι περιμενες; Και παλι καλα να λες. Το Mi5 δεν έριχνε καρέ σε βίντεο, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας, focus, noise και iso handling ήταν σαν mid range συσκευή. Δεν περιμένω τίποτε περισσότερο από το RN4 φυσικά. Ξέρω τι πήρα και το πήρα για 2η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το Mi5 δεν έριχνε καρέ σε βίντεο, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας, focus, noise και iso handling ήταν σαν mid range συσκευή. Δεν περιμένω τίποτε περισσότερο από το RN4 φυσικά. Ξέρω τι πήρα και το πήρα για 2η συσκευή. Μα η τιμη του στη mid range κατηγορια το βαζει... ενω εχει snapdragon 820, quick charge, ποιοτικη κατασκευη, gorila glass και υπεροχη οθονη. Επισης εχει εξαιρετικη μπροστινη καμερα (την ειχα δοκιμασει σε χαμηλο φωτισμο και κοντραρε στα ισα ενα nexus 5x που ειχε η κοπελα μου) και δυνατοτητα long exposure 30 sec. Ολα αυτα σε ποιο mid range τα βρισκεις; Μια χαρα ειναι η καμερα για τα λεφτα του. Το 4X εχει 5,5 ιντσες, δικαρτο, 3GB Ram, 4100 mah μπαταρια και τιμιο επεξεργαστη snapdragon 625. Στα 200 με 250 ευρω που το βρισκεις και παλι καλα να λες... Ναι ειναι εκνευριστικο αυτο με το βιντεο γιατι ειναι "χαζο" προβλημα αλλα τι να κανουμε. Ειχα βρει ενα work around μετα απο πειραματισμο μετη better camera, ενεργο hdr και -2 EV αλλα εχει πολυ κορεσμενα χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 250-270 που λένε ότι θα φτάσει η τιμή εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι. Μέχρι τα 200 του Note 3 καλά ήταν. Από εκεί και πέρα αντί για 270 για Note 4 θα προτιμούσα να πάρω Oneplus 3 μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με εγγύηση ακόμα. 340 έχουν πάει και όταν βγει και το επόμενο θα πέσουν κι άλλο. Και τα LG G5 έχουν πέσει ακόμα πιο κάτω και τα απλά Samsung S7 αρχίζουν την κατιούσα επίσης. Δεν αξίζει κοντά 300 ευρώ για Note 4, in my opinion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) 250-270 που λένε ότι θα φτάσει η τιμή εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι. Μέχρι τα 200 του Note 3 καλά ήταν. Από εκεί και πέρα αντί για 270 για Note 4 θα προτιμούσα να πάρω Oneplus 3 μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με εγγύηση ακόμα. 340 έχουν πάει και όταν βγει και το επόμενο θα πέσουν κι άλλο. Και τα LG G5 έχουν πέσει ακόμα πιο κάτω και τα απλά Samsung S7 αρχίζουν την κατιούσα επίσης. Δεν αξίζει κοντά 300 ευρώ για Note 4, in my opinion. Που τα ειδες τα 270? Χωρις 800αρα ειναι 195 ευρω. Με 800αρα παει 217 ευρω. Τελος με 800αρα και εγγυηση infoquest ειναι 249 ευρω. Αλλα και 270 να ηταν που κολλανε τα 350-450 ευρω των συσκευων που αναφερεις; Σορρυ αλλα καπου τα χεις μπλεξει λιγο. Edited March 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Που τα ειδες τα 270? Χωρις 800αρα ειναι 195 ευρω. Με 800αρα παει 217 ευρω. Τελος με 800αρα και εγγυηση infoquest ειναι 249 ευρω. Αλλα και 270 να ηταν που κολλανε τα 350-450 ευρω των συσκευων που αναφερεις; Σορρυ αλλα καπου τα χεις μπλεξει λιγο. Κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι θα έρθει 270 το γκρι. Έστω και 249 και με μια θήκη και ένα tempered όταν έρθουν θα πάει 270. Ε, απλά λέω ότι το Oneplus 3 σε κατάσταση καινούργιου με εγγύηση, tempered φορεμένο και δύο θήκες το έχω δει 330-340. Το G5 το είδα πρόσφατα 280-300. Πιστεύω ότι γι αυτά τα 60-70 ευρώ πάνω αξίζει να πάρεις το Oneplus. Δεν τα έχω μπλέξει, απλά πιστεύω ότι φούσκωσε πολύ η τιμή του αν το πάρεις από Ελλάδα. Από Κίνα φυσικά και αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι θα έρθει 270 το γκρι. Έστω και 249 και με μια θήκη και ένα tempered όταν έρθουν θα πάει 270. Ε, απλά λέω ότι το Oneplus 3 σε κατάσταση καινούργιου με εγγύηση, tempered φορεμένο και δύο θήκες το έχω δει 330-340. Το G5 το είδα πρόσφατα 280-300. Πιστεύω ότι γι αυτά τα 60-70 ευρώ πάνω αξίζει να πάρεις το Oneplus. Δεν τα έχω μπλέξει, απλά πιστεύω ότι φούσκωσε πολύ η τιμή του αν το πάρεις από Ελλάδα. Από Κίνα φυσικά και αξίζει. Παλι λαθος συγκριση κανεις. Συγκρινεις τιμη κινας (αφου δεν το εφερε ποτε καποιος επισημα ελλαδα) με τιμη infoquest. Ακομα και σκρουτζομαγαζου τιμη να βαζες 217 εχει. Οσον αφορα τις θηκες/τζαμακι σιγα μην εχουν και 50ευρω :p Το αν εσενα δεν σου κανει και προτιμας το oneplus 3 αλλο αυτο. Αλλα καθε αλλο παρα ιδια τιμη εχουν... ποσο μαλλον οταν μου συγκρινεις καινουργιο note 4 με μεταχειρισμενο Oneplus. Τελος το g5 δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 350 ευρω το ροζ και 390 τα αλλα χρωματα. Ακομα και το g5 se 295 ειναι η χαμηλοτερη τιμη που χει παρει ποτε. Χωρια οτι δεν ειναι κανα vfm με το screen retention που εχει. Edited March 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και το lg g5 εχει τον 821 που ειναι quad core... αλλα τι σημαινει; Οτι ειναι κατωτερο; Μη μετρας αριθμο πυρηνων για αποδοση. Οσον αφορα τους 2 επεξεργαστες, αν και στα χαρτια ο x20 ειναι οντως γρηγοροτερος απο τον 625, σε συγκριτικα τεστ του note 4 με 4x δεν φαινεται να χουν διαφορες. Οσον αφορα οσα ρωτησεις... ναι σε ολα ;) Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου...αφού λες ναι σε όλα υπάρχει e-shop που το στέλνει rooted...δε μου το λες να γλυτώσω χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου...αφού λες ναι σε όλα υπάρχει e-shop που το στέλνει rooted...δε μου το λες να γλυτώσω χρόνο? Το root δεν το προσεξα... θα στο παιξω λιγο τσιπρας τωρα :p Προς το παρον ειναι λιγο μπελαλιδικο το ρουταρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Το root δεν το προσεξα... θα στο παιξω λιγο τσιπρας τωρα :p Προς το παρον ειναι λιγο μπελαλιδικο το ρουταρισμα. υπαρχει καπου καποιο νημα η καποιος οδηγος προς ναυτιλομενους? γιατι εγω απο jiayu ειχα συνηθισει με twrp recovery το supersu.zip αρχειο και ολα ηταν οκ... Παρεπιμπτόντως λέω να το αγοράσω από εδώ... https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-CPU-3GB-RAM-32GB/2178148_32795668085.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1490375785576&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=baa7a06b79ed4ab498166ab330e8a98b-1490375785576-06068-JYJQJYByj Τιμή σε μαύρο και με silicone case περίπου 170€!!! Edited March 24, 2017 by nliossis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 υπαρχει καπου καποιο νημα η καποιος οδηγος προς ναυτιλομενους? γιατι εγω απο jiayu ειχα συνηθισει με twrp recovery το supersu.zip αρχειο και ολα ηταν οκ... Ειναι νεα συσκευη και προς το παρον ειναι λιγο μπελαλιδικο. Για περισσοτερα δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23911-TWRP-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Mido/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παιδιά όσοι το έχετε : στις ρυθμίσεις μπαταρίας, σας βγάζει και εσάς 4000mah αντί για 4100? Δεν είναι προφανώς μεγάλη διαφορά, απλώς είμαι περίεργος. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι νεα συσκευη και προς το παρον ειναι λιγο μπελαλιδικο. Για περισσοτερα δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23911-TWRP-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Mido/ Σε όσους έχουν αναβαθμίσει στην καινούρια miui είναι (σχεδόν) αδύνατο ακόμη το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 τωρα γυρισα απο το πρωι....πηγα ειδα θηκη για note 4 και δεν κανει. ΟΠΟΤΕ... Το δικο μας για να καταλαβω...ειναι ιδιο με το 4Χ εξωτερικα η καμια σχεση ; ΨΑχνω θηκη κ δεν ξερω γιατι κινητο να την ζητησΩ!:lol::lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 τωρα γυρισα απο το πρωι....πηγα ειδα θηκη για note 4 και δεν κανει. ΟΠΟΤΕ... Το δικο μας για να καταλαβω...ειναι ιδιο με το 4Χ εξωτερικα η καμια σχεση ; ΨΑχνω θηκη κ δεν ξερω γιατι κινητο να την ζητησΩ!:lol::lol: Τα χουμε ξαναπεί. Ψάχνεις θήκες για 4χ της xiaomi από το εξωτερικό, ή περιμένεις να φέρουν στην Ελλάδα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 τωρα γυρισα απο το πρωι....πηγα ειδα θηκη για note 4 και δεν κανει. ΟΠΟΤΕ... Το δικο μας για να καταλαβω...ειναι ιδιο με το 4Χ εξωτερικα η καμια σχεση ; ΨΑχνω θηκη κ δεν ξερω γιατι κινητο να την ζητησΩ!:lol::lol: Ναι. Ιδια συσκευη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts