aras Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μου αρεσει πολυ που καθε λιγο στη συλλογη του κινητου προστιθενται και νεες φωτογραφιες.Τρομερο!Σε κανενα αλλο κινητο αλλης μαρκας δεν το εχω συναντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μου αρεσει πολυ που καθε λιγο στη συλλογη του κινητου προστιθενται και νεες φωτογραφιες.Τρομερο!Σε κανενα αλλο κινητο αλλης μαρκας δεν το εχω συναντησει. Και εμένα το κάνει συνέχεια! Επίσης χωρις να έχω πειράξει κάτι όταν είναι στην αναμονή δεν φαίνεται καμία ειδοποίηση μόνο ανάβει φως και δεν φαίνεται ούτε viber ούτε τίποτα άλλο.. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να δω τι μου έχουν στείλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Νομιζω, πρέπει να έχει ξαναγραφεί. Αν έχετε κατεβάσει κάποιο άλλο θέμα, θέλει λίγο να το ψαξετε γιατί δεν είναι όλα συμβατά με το να δείχνουν μυνήματα στην lock screen. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Το hdr της φωτογραφικης του κανει πολυ καλη δουλεια και βγαζει φωτεινες φωτογραφιες ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Η λειτουργια night mode βεβαια,βγαζει τις φωτογραφιες κουνημενες. Συμφωνειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το color band a2 της Huawei με το p10? Αργούν να έρθουν οι ειδοποιήσεις και στο Gmail έρχονται διπλές, δουλεύει μια χαρά με το OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τι ειναι το color band? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το hdr της φωτογραφικης του κανει πολυ καλη δουλεια και βγαζει φωτεινες φωτογραφιες ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Η λειτουργια night mode βεβαια,βγαζει τις φωτογραφιες κουνημενες. Συμφωνειτε? Για την λειτουργία Night Mode θες τρίποδο ή να τοποθετήσεις κάπου το κινητό εντελώς σταθερό. Αλλιώς θα βγούνε κουνημένες. Αν παίξεις και με τις ρυθμίσεις και έχεις και υπομονή τότε βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Η οθονη του ειναι πολυ καλη με τρομερο λευκο αλλα και μαυρο και εχει και μια χαρα μεγεθος.Εσας σας αρεσουν τα χρωματα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τι ειναι το color band? https://www.skroutz.gr/s/12041736/Huawei-Color-Band-A2-Black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ευχαριστω για το color band. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Παιδιά τον τελευταίο καιρό έχω αρκετά προβλήματα με την σωστή λειτουργία διαφόρων widgets, όπως Vodafone, feedly κλπ. Ενώ τα βάζω κανονικά στην οθόνη του κινητού, είναι τελείως παγωμένα και δεν λειτουργούν... Υπάρχει καμία πρόταση διόρθωσης; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Σημα wifi μου βρισκει παντα αμεσως.Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το color band a2 της Huawei με το p10? Αργούν να έρθουν οι ειδοποιήσεις και στο Gmail έρχονται διπλές, δουλεύει μια χαρά με το OnePlus 3 Σε εμένα δουλεύει σωστά, οι ειδοποιήσεις έρχονται τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, και μερικές φορές αργούν 3-4 δευτερόλεπτα. Αλλά ποτέ δεν μου έρχονται διπλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε εμένα δουλεύει σωστά, οι ειδοποιήσεις έρχονται τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, και μερικές φορές αργούν 3-4 δευτερόλεπτα. Αλλά ποτέ δεν μου έρχονται διπλές. Ναι, κάποιες φορές έρχονται άμεσα, για το διπλές εννοώ έρχεται μήνυμα στο Gmail και η πρώτη ειδοποίηση στο band είναι ότι ήρθε κάποιο μήνυμα ( 1 νέο μήνυμα αναφέρει στο band) ενώ 1-3 δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται ξανά ειδοποίηση αυτή τη φορά με το ίδιο το μήνυμα από το Gmail που μπορείς να διαβάσεις μερικές λέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Η μεμβρανη που του φοραω δεν καθεται καλα στις ακρες και αφηνει κενο.Σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Στην Ελλαδα ποια χρωματα κυκλοφορουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ναι, κάποιες φορές έρχονται άμεσα, για το διπλές εννοώ έρχεται μήνυμα στο Gmail και η πρώτη ειδοποίηση στο band είναι ότι ήρθε κάποιο μήνυμα ( 1 νέο μήνυμα αναφέρει στο band) ενώ 1-3 δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται ξανά ειδοποίηση αυτή τη φορά με το ίδιο το μήνυμα από το Gmail που μπορείς να διαβάσεις μερικές λέξεις Πιστεύω ότι έρχονται μία φορά η κάθε ειδοποίηση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω πάντα αμέσως τι ήρθε οπότε υπάρχει μία πιθανότητα να το κάνει και να μην το έχω δει, απλά καμιά φορά όταν δεν περιμένεις κάτι και δονείται ο καρπός παίρνω μιά τρομάρα:yahoo: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μεμβρανη που του φοραω δεν καθεται καλα στις ακρες και αφηνει κενο.Σε εσας? Στις τελείως διάφανες έτσι είναι γιατί το τζαμάκι έχει καμπύλη στην άκρη. Εγώ έχω βάλει τις Full Face (αν δεν κάνω λάθος) οι οποίες έχουν μαύρο ή λευκό περιθώριο στις άκρες και δεν φαίνεται άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Αν το κινητο ειναι αγορασμενο απο cosmote θα ειναι σιγουρα και branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Στο Ρ10 όχι απαραίτητα. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σήμερα μου ήρθε η 185! Το γλυκό μαύρο μπισκοτακι ποτέ θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Στο καπάκι με την 180 σου ήρθε? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Όχι είχε έρθει πρώτα μια άλλη δεν θυμάμαι νούμερο και σήμερα η 185 γενικά συνέχεια update κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Πολύ περίεργο. Πόσα update σου έκανε δηλαδή? Πήρες και ενδιάμεσο? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μετά το 180 σίγουρα άλλο ένα και τώρα το 185! Βέβαια έχω το plus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε εμένα δουλεύει σωστά, οι ειδοποιήσεις έρχονται τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, και μερικές φορές αργούν 3-4 δευτερόλεπτα. Αλλά ποτέ δεν μου έρχονται διπλές. Επειδή είσαι κατοχος θέλω να σε ρωτήσω το εξής : Μπορείς να βλέπεις μια εισερχόμενη κληση στο band να απαντήσεις ή να την απορρίψεις και να έχεις συνδεδεμένο Bluetooth και όταν απαντήσεις ή κάνεις κλήση εσύ να μιλάς από το Bluetooth και όχι από το κινητό ή από το band (δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια να μιλας από το band). Με βολεύει προσωπικά πολύ στην δουλειά μου γιατί είμαι συχνά πάνω σε σκάλα και δεν λεει να μιλάω με το κινητό στο χέρι ή ακόμα και με hands-free. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts