Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου αρεσει πολυ που καθε λιγο στη συλλογη του κινητου προστιθενται και νεες φωτογραφιες.Τρομερο!Σε κανενα αλλο κινητο αλλης μαρκας δεν το εχω συναντησει.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου αρεσει πολυ που καθε λιγο στη συλλογη του κινητου προστιθενται και νεες φωτογραφιες.Τρομερο!Σε κανενα αλλο κινητο αλλης μαρκας δεν το εχω συναντησει.

Και εμένα το κάνει συνέχεια! Επίσης χωρις να έχω πειράξει κάτι όταν είναι στην αναμονή δεν φαίνεται καμία ειδοποίηση μόνο ανάβει φως και δεν φαίνεται ούτε viber ούτε τίποτα άλλο.. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να δω τι μου έχουν στείλει..

Νομιζω, πρέπει να έχει ξαναγραφεί.

Αν έχετε κατεβάσει κάποιο άλλο θέμα, θέλει λίγο να το ψαξετε γιατί δεν είναι όλα συμβατά με το να δείχνουν μυνήματα στην lock screen.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το hdr της φωτογραφικης του κανει πολυ καλη δουλεια και βγαζει φωτεινες φωτογραφιες ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Η λειτουργια night mode βεβαια,βγαζει τις φωτογραφιες κουνημενες. Συμφωνειτε?

Χρησιμοποιεί κανείς το color band a2 της Huawei με το p10? Αργούν να έρθουν οι ειδοποιήσεις και στο Gmail έρχονται διπλές, δουλεύει μια χαρά με το OnePlus 3

Το hdr της φωτογραφικης του κανει πολυ καλη δουλεια και βγαζει φωτεινες φωτογραφιες ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Η λειτουργια night mode βεβαια,βγαζει τις φωτογραφιες κουνημενες. Συμφωνειτε?

Για την λειτουργία Night Mode θες τρίποδο ή να τοποθετήσεις κάπου το κινητό εντελώς σταθερό. Αλλιώς θα βγούνε κουνημένες. Αν παίξεις και με τις ρυθμίσεις και έχεις και υπομονή τότε βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες.

Η οθονη του ειναι πολυ καλη με τρομερο λευκο αλλα και μαυρο και εχει και μια χαρα μεγεθος.Εσας σας αρεσουν τα χρωματα της?

Παιδιά τον τελευταίο καιρό έχω αρκετά προβλήματα με την σωστή λειτουργία διαφόρων widgets, όπως Vodafone, feedly κλπ. Ενώ τα βάζω κανονικά στην οθόνη του κινητού, είναι τελείως παγωμένα και δεν λειτουργούν... Υπάρχει καμία πρόταση διόρθωσης;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποιεί κανείς το color band a2 της Huawei με το p10? Αργούν να έρθουν οι ειδοποιήσεις και στο Gmail έρχονται διπλές, δουλεύει μια χαρά με το OnePlus 3

Σε εμένα δουλεύει σωστά, οι ειδοποιήσεις έρχονται τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, και μερικές φορές αργούν 3-4 δευτερόλεπτα.

Αλλά ποτέ δεν μου έρχονται διπλές.

Σε εμένα δουλεύει σωστά, οι ειδοποιήσεις έρχονται τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, και μερικές φορές αργούν 3-4 δευτερόλεπτα.

Ναι, κάποιες φορές έρχονται άμεσα, για το διπλές εννοώ έρχεται μήνυμα στο Gmail και η πρώτη ειδοποίηση στο band είναι ότι ήρθε κάποιο μήνυμα ( 1 νέο μήνυμα αναφέρει στο band) ενώ 1-3 δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται ξανά ειδοποίηση αυτή τη φορά με το ίδιο το μήνυμα από το Gmail που μπορείς να διαβάσεις μερικές λέξεις

Ναι, κάποιες φορές έρχονται άμεσα, για το διπλές εννοώ έρχεται μήνυμα στο Gmail και η πρώτη ειδοποίηση στο band είναι ότι ήρθε κάποιο μήνυμα ( 1 νέο μήνυμα αναφέρει στο band) ενώ 1-3 δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται ξανά ειδοποίηση αυτή τη φορά με το ίδιο το μήνυμα από το Gmail που μπορείς να διαβάσεις μερικές λέξεις

Πιστεύω ότι έρχονται μία φορά η κάθε ειδοποίηση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω πάντα αμέσως τι ήρθε οπότε υπάρχει μία πιθανότητα να το κάνει και να μην το έχω δει, απλά καμιά φορά όταν δεν περιμένεις κάτι και δονείται ο καρπός παίρνω μιά τρομάρα:yahoo:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μεμβρανη που του φοραω δεν καθεται καλα στις ακρες και αφηνει κενο.Σε εσας?

Στις τελείως διάφανες έτσι είναι γιατί το τζαμάκι έχει καμπύλη στην άκρη.

Εγώ έχω βάλει τις Full Face (αν δεν κάνω λάθος) οι οποίες έχουν μαύρο ή λευκό περιθώριο στις άκρες και δεν φαίνεται άσχημα.

Στο Ρ10 όχι απαραίτητα.

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στο καπάκι με την 180 σου ήρθε?

Όχι είχε έρθει πρώτα μια άλλη δεν θυμάμαι νούμερο και σήμερα η 185 γενικά συνέχεια update κάνει

Πολύ περίεργο. Πόσα update σου έκανε δηλαδή? Πήρες και ενδιάμεσο?

Επειδή είσαι κατοχος θέλω να σε ρωτήσω το εξής :

Μπορείς να βλέπεις μια εισερχόμενη κληση στο band να απαντήσεις ή να την απορρίψεις και να έχεις συνδεδεμένο Bluetooth και όταν απαντήσεις ή κάνεις κλήση εσύ να μιλάς από το Bluetooth και όχι από το κινητό ή από το band (δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια να μιλας από το band). Με βολεύει προσωπικά πολύ στην δουλειά μου γιατί είμαι συχνά πάνω σε σκάλα και δεν λεει να μιλάω με το κινητό στο χέρι ή ακόμα και με hands-free.

Ευχαριστώ.