gus_k Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις πήρα την 180. Βέβαια δεν μου βγάζει available projects για να γραφτώ στην oreo beta :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις πήρα την 180. Βέβαια δεν μου βγάζει available projects για να γραφτώ στην oreo beta :mad: που το βγαζει αυτο να το ψαξω?? πριν λιγο μου ηρθε και εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 180 και εγώ σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το mate 9 πηρε EMUI 8 και Oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) που το βγαζει αυτο να το ψαξω?? πριν λιγο μου ηρθε και εμενα. δες τον παρακάτω οδηγό. Λογικά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για την Ελλάδα (όπως και για άλλες χώρες) https://www.androidcentral.com/international-huawei-p10-and-p10-plus-get-android-oreo-beta Edited January 11, 2018 by gus_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 δες τον παρακάτω οδηγό. Λογικά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για την Ελλάδα (όπως και για άλλες χώρες)Ποιον οδηγό?? Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ποιον οδηγό?? Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγικός. Ξέχασα το λινκ :lol: Ενημέρωσα το προηγούμενο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos95 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) εχω το p10 vtr-l09c432b171 ακομα και δε μου βγαζει διαθεσιμες ενημερωσεις και δε ξερω γιατι Edited January 12, 2018 by pavlos95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Και εμάς ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Πήρα και εγώ την αναβάθμιση! Επιτέλους άλλαξαν τα απαίσια emoji με φυσιολογικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Πολύ αργεί το staged update ρε παιδιά. Ακόμα στη 171 είμαι... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δίνεται σταδιακά. Στα Ελληνικά δεν έχει έρθει ακόμη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιστεύω θα δοθεί. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δοκίμασα και το port της pixel camera. Άνοιγε κανονικά και όλες οι ρυθμίσεις έπαιζαν αλλά λογικά δεν έκανε τη δουλειά που κάνει με τους Snapdragon. Μπορώ να πω ότι ήταν χειρότερη από την stock εκτός από τα πορτραίτα.. εκεί η pixel cam είχε περισσότερο θόρυβο αλλά τουλάχιστον δεν είχε αυτή τη θολούρα και το εφέ ελαιογραφίας. Χθες το συγκρίναμε με ένα iphone 8 και είδα ότι το p10 θέλει πολύ δουλειά ακόμα δυστυχώς στον τρόπο που επεξεργάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 ξερει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κρύψω τις ειδοποιήσεις απο την Lock screen? πχ αν εχω ενα μήνυμα να μου δειχνει οτι έχω αλλά να μην φαινεται απο ποιον είναι και τι γράφει, ή κατι αντιστοιχο σε viber,messenger Κλπ όπως επισης και με τις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 θα πας ρυθμισεις-γραμμη ειδοποιησεων και καταστασης-διαχειριση ειδοποιησεων-πανω δεξια το γραναζι πατα-κατα το κλειδωμα συσκευης: αποκρυψη ευαισθητου περιεχομενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostalev Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρυθμίσεις > Γραμμή ειδοποιήσεων και κατάστασης >Διαχείριση ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και πέντε μέρες. Είδα ότι συζητάτε το θέμα των update και είπα να ελέγξω ποια έκδοση έχω εγώ. Τελικά είμαι στην 151 (VTR-L29C432B151 για την ακρίβεια) και δεν μου βγάζει κανένα διαθέσιμο update. Τι παίζει να φταίει :confused:; Η συσκευή είναι αγορασμένη από σκρουτζομάγαζο. Συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί παλαιότερα αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me8 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημερα στην παρέα. Έχω ένα θέμα. Άλλαξα την εργοστασιακή ζελατίνα λόγω φθορας και έβαλα ένα glass το οποίο ήταν 3D. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγε. Το τοποθέτησα και κατόπιν άργησε να μαζεύει σκόνη από μέσα (?!), ειδικά τριγύρω από το κεντρικό κουμπί. Προφανώς δεν κάνει επαφή όλη η οθόνη. Πολύ περίεργο. Τώρα θέλω να τη αλλάξω με μια που είδα προσφατα σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Forever tempered glass 3D p10 Transparent. Έχει κανείς εμπειρία; Θα κολλήσει ή θα συνεχίζουμε να αλλάζουμε γυαλάκι;Τι πρόβλημα είναι αυτό με αυτό το κινητό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Σήμερα ήρθε και σε εμένα η B180 δε παρατήρησα καμιά διαφορά στη ταχύτητα του αισθητήρα αποτυπωμάτων ή στη διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ξεκίνησε η διανομή και στα Ελληνικά. Διαθέσιμη η Β180. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Angelos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα στην παρεα στην 180 και εγώ από προχθές νομίζω με την μπαταρία χειρότερα,στα άλλα τα ίδια. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημερα στην παρέα. Έχω ένα θέμα. Άλλαξα την εργοστασιακή ζελατίνα λόγω φθορας και έβαλα ένα glass το οποίο ήταν 3D. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγε. Το τοποθέτησα και κατόπιν άργησε να μαζεύει σκόνη από μέσα (?!), ειδικά τριγύρω από το κεντρικό κουμπί. Προφανώς δεν κάνει επαφή όλη η οθόνη. Πολύ περίεργο. Τώρα θέλω να τη αλλάξω με μια που είδα προσφατα σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Forever tempered glass 3D p10 Transparent. Έχει κανείς εμπειρία; Θα κολλήσει ή θα συνεχίζουμε να αλλάζουμε γυαλάκι;Τι πρόβλημα είναι αυτό με αυτό το κινητό αυτό. Θα αλλαζεις γυαλακι, όπως λες. Σε όλα τα 2.5d κινητά υπάρχει θέμα με τα tempered glass λόγω καμπυλότητας της οθόνης στα άκρα. Πολύ δύσκολα θα βρεις "γυαλακι" να κάτσει σωστά. Και αυτό θ' αφήνει αρκετό κενό γύρω - γύρω. Υπαρχουν κάποια που είναι edge2edge αλλά και αυτά θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν του φοράς θήκη. Επείσης, επειδή συνήθως έχουν κόλλα μόνον γύρω - γύρω, στο κέντρο δεν εφάπτονται καλά με αποτέλεσμα να έχεις κακό touch και να εμφανίζουν ιριδισμούς. Οι περισσότεροι έχουμε στραφεί προς μεμβράνες που λόγω ελαστικότητας κολλάνε σωστά. Δεν έχουν την αίσθηση του glass αλλά τουλάχιστον προστατεύουν απο τις μικρο-γρατζουνιες της οθόνης. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μόλις ήρθε η Β180. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos95 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μόλις την έβαλα κι εγώ την 180 ακόμα όμως no available project οπότε στην αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts