Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ήτανε ενεργοποιημενο όπως το βλέπεις fade και εγώ πήγα και το πάτησα και τώρα παπαλα. Ούτε twrp recovery δε με αφήνει να ξαναφορτώσω. Να επισημάνω ότι απενεργοποιείται και με άλλο τρόπο, αν κάνεις wipe data στο recovery μαζί με μια άλλη παράμετρο που δε θυμάμαι τώρα. Είναι πιο παγίδα από ότι περίμενα, καθώς τα guides φαίνονται απλά

882a2da93a5aabb88210cd178e00fbfd.jpg

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, ήτανε ενεργοποιημενο όπως το βλέπεις fade και εγώ πήγα και το πάτησα και τώρα παπαλα. Ούτε twrp recovery δε με αφήνει να ξαναφορτώσω. Να επισημάνω ότι απενεργοποιείται και με άλλο τρόπο, αν κάνεις wipe data στο recovery μαζί με μια άλλη παράμετρο που δε θυμάμαι τώρα. Είναι πιο παγίδα από ότι περίμενα, καθώς τα guides φαίνονται απλά

Αχ στο είπα βρε συ ΠΡΟΣΕΧΕ πολύ γιατί δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Αχ στο είπα βρε συ ΠΡΟΣΕΧΕ πολύ γιατί δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται!!

Δυστυχώς είμαι πολύ απαισιόδοξος για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη συσκευή. Μακάρι να το επαναφέρουν κι ας είναι έκτος εγγύησης

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν γινετε τόσο εύκολα να σε αφήσει έτσι.

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δυστυχώς είμαι πολύ απαισιόδοξος για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη συσκευή. Μακάρι να το επαναφέρουν κι ας είναι έκτος εγγύησης

Εγώ πιστεύω θα το επαναφέρουν!!Εγώ είχα διαγράψει τον στοκ launcher του κινητού χωρίς να υπάρχει άλλος μέσα και το κινητό δεν έκανε απολύτως τπτ και νόμιζα ότι το brickαρα αλλά τελικά με τη βοήθεια ενός παιδιού μέσα από το forum το επαναφεραμε κανονικά!Οπότε μην τρελαίνεσαι !!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν γινετε τόσο εύκολα να σε αφήσει έτσι.

The power of 10

3 τρόποι υπάρχουν, relock τον bootloader μέσω fastboot που δε με άφηνε ούτε πριν(εκεί την πάτησα και το πάτησα) ή μέσω twrp που δε με αφήνει να φορτώσω πλέον ή να φορτώσω stock firmware ώστε να ξανακλειδωσει αυτόματα ο bootlader και να ανοίξει η επιλογή. Χάνω ήδη 3-0

3 τρόποι υπάρχουν, relock τον bootloader μέσω fastboot που δε με άφηνε ούτε πριν(εκεί την πάτησα και το πάτησα) ή μέσω twrp που δε με αφήνει να φορτώσω πλέον ή να φορτώσω stock firmware ώστε να ξανακλειδωσει αυτόματα ο bootlader και να ανοίξει η επιλογή. Χάνω ήδη 3-0

Κάνε Hard reset η κάνε εγκατάσταση πάλι την rom που έχεις

Φόρτωσε στοκ firmware για να επαναφέρεις το τηλέφωνο και ασετο προς στιγμήν.

Ξανά διαβάσεις, ξανά ψάχνεις και με καθαρό μυαλό το ξανά βλέπεις απο την αρχή.

Έτσι ζαλισμενος που είσαι τώρα μην το προσπαθήσεις περισσότερο

Γύρνα το στον και το ξανά βλέπεις το θέμα.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μαλλον εχεις Vodafone συσκευη κι ας μην γραφει τιποτα.Ετσι την πατησα κι εγω και περιμενω ματαια να δουλεψει το VOLTE-WIFI στη συσκευη μου,δουλευοντας το με Cosmote συνδεση,αλλα δεν προκειται γιατι ειναι Vodafone!!Και εμενα εχει μεινει στην Β151 σαν τελευταια εκδοση..

Αν την πάμε σε Γερμανό όπως λέει στο site να περάσουν το πακέτο τους, ούτε τότε θα δουλέψει;

Αν την πάμε σε Γερμανό όπως λέει στο site να περάσουν το πακέτο τους, ούτε τότε θα δουλέψει;

Θα δουλέψει, αλλά θα περιμένεις 3 βδομάδες, καθώς το στέλνουν service

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά στο 3.5jack μέσα, παρατηρείτε να έχει κάποιο άσπρο στρογγυλό αυτοκόλλητο; είναι για το νερό αυτό;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

ναι αν κανεις root και δεν εχει το stock recovery δεν σου κανει update...το εκανε και το p8 και το ξαναεκανα απο την αρχη...κατεβασε αν βρεις το μοντελο σου απο την huawei και κανε παρε μονο το recovery αν μπορεις..

ναι αν κανεις root και δεν εχει το stock recovery δεν σου κανει update...το εκανε και το p8 και το ξαναεκανα απο την αρχη...κατεβασε αν βρεις το μοντελο σου απο την huawei και κανε παρε μονο το recovery αν μπορεις..

Αν το λες για μένα, αυτή τη στιγμή είμαι με unlocked bootloader και stock recovery. Το θέμα μου είναι ότι το FRP(factory reset protection) του bootloader(όχι το mail) ειναι locked που συνδέεται άμεσα με το ότι δε μπορώ πλέον να ενεργοποιήσω το oem unlock στα developer settings. Κατεβάζω stock firmware, κάνω φάκελο dload στη κάρτα μνήμης, περνάω το update.app, ξεκινάω το κινητό με τη μέθοδο των τριών κουμπιών, ξεκινάει να περάσει το firmware και κολλάει πάντα στο 5%. Μέχρι τώρα κατεβάζω τα firmware του VTR-L09C432, το οποίο στο funkyHuawei περιέργως λέει ότι αν θες να το κάνεις rebrand από άλλο firmware παίζει να μην ολοκληρώνεται υπό προϋποθέσεις. Έχω μπει σε ένα βούρκο και κολυμπάω

Edited by dgeorge4

Αν το λες για μένα, αυτή τη στιγμή είμαι με unlocked bootloader και stock recovery. Το θέμα μου είναι ότι το FRP(factory reset protection) του bootloader(όχι το mail) ειναι locked που συνδέεται άμεσα με το ότι δε μπορώ πλέον να ενεργοποιήσω το oem unlock στα developer settings. Κατεβάζω stock firmware, κάνω φάκελο dload στη κάρτα μνήμης, περνάω το update.app, ξεκινάω το κινητό με τη μέθοδο των τριών κουμπιών, ξεκινάει να περάσει το firmware και κολλάει πάντα στο 5%. Μέχρι τώρα κατεβάζω τα firmware του VTR-L09C432, το οποίο στο funkyHuawei περιέργως λέει ότι αν θες να το κάνεις rebrand από άλλο firmware παίζει να μην ολοκληρώνεται υπό προϋποθέσεις. Έχω μπει σε ένα βούρκο και κολυμπάω

Δες εδώ

https://forum.xda-developers.com/p10/how-to/how-to-unbrick-p10-fail-wipe-tutorial-t3666659

Παιδια απο καμερα και μπαταρια πως παει η συσκευη; Αξιζει μεταβαση απο s8?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μια χαρά τα πάει, πες μας όμως τον λόγο που θέλεις να φύγεις από το s8 για να σου πούμε αν θα σε καλύψει το Ρ10.

Σε αυτή την κατηγορία τηλεφώνων οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες καθώς όλες είναι αξιόλογες συσκευές. Τι δεν σε κάλυψε στο s8 για να δούμε αν θα το βρεις στο Ρ10.

Αλλιώς, αν αλλάζεις απλά για την αλλαγή παρτο για να έχεις άποψη για μια ακόμη πολύ καλή έως άριστη συσκευή και μετά προχωρας παρακάτω. Μικροδιαφορές θα βρεις σε διάφορα σημεία, με σημαντικότερη την καλύτερη λειτουργία και απόδοση των πομποδεκτων της συσκευής.

Το αν είναι κλάσματα του δευτερολέπτου πιο αργή ή πιο γρήγορη η μια συσκευή απο την άλλη, ελαχίστη έως μηδαμινή σημασία έχει.

Τέλος υ κάμερα που ρωτάς είναι πιο "καλητεχνικη" απο του s8. Πιο αργή (το point n' shoot" δεν θα σε καλύψει αλλά αν ψαχνεις για το κάτι παραπάνω, για την " τεχνική " λήψη, σίγουρα θα σου δώσει παραπάνω επιλογές.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μια χαρά τα πάει, πες μας όμως τον λόγο που θέλεις να φύγεις από το s8 για να σου πούμε αν θα σε καλύψει το Ρ10.

Σε αυτή την κατηγορία τηλεφώνων οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες καθώς όλες είναι αξιόλογες συσκευές. Τι δεν σε κάλυψε στο s8 για να δούμε αν θα το βρεις στο Ρ10.

Αλλιώς, αν αλλάζεις απλά για την αλλαγή παρτο για να έχεις άποψη για μια ακόμη πολύ καλή έως άριστη συσκευή και μετά προχωρας παρακάτω. Μικροδιαφορές θα βρεις σε διάφορα σημεία, με σημαντικότερη την καλύτερη λειτουργία και απόδοση των πομποδεκτων της συσκευής.

Το αν είναι κλάσματα του δευτερολέπτου πιο αργή ή πιο γρήγορη η μια συσκευή απο την άλλη, ελαχίστη έως μηδαμινή σημασία έχει.

Εχω την αισθηση οτι στα animation ψιλολαγκαρει το s8. Οχι τραγικα πραγματα αλλα δεν ειναι σε επιπεδο stock android η iphone. Αρα μπαταρια (δε μου βγαζει μερα), ταχυτητα και αξιοπρεπη καμερα για τα χρηματα του κινητου (το iphone 7 plus το εδωσα στη μια ημερα καθως ηταν αθλια η καμερα το βραδυ)

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εχω την αισθηση οτι στα animation ψιλολαγκαρει το s8. Οχι τραγικα πραγματα αλλα δεν ειναι σε επιπεδο stock android η iphone. Αρα μπαταρια (δε μου βγαζει μερα), ταχυτητα και αξιοπρεπη καμερα για τα χρηματα του κινητου (το iphone 7 plus το εδωσα στη μια ημερα καθως ηταν αθλια η καμερα το βραδυ)

Σε σύγκριση που έκανα σε ένα public με το s8 και το δικό μου το p10 δίπλα δίπλα, σε χαμηλό φωτισμό το s8 ήταν αισθητά καλύτερο στην οθόνη του κινητού.. Περισσότερη λεπτομέρεια και καλύτερο dynamic range. Σε σημεία με πολύ φως ισοπαλία ή p10 θα έλεγα.. Απλά επιφυλάσσομαι αν έβλεπα τις φωτογραφίες σε υπολογιστή ποιες θα μου άρεσαν γιατί η samsung φημίζεται για την υπερβολική επεξεργασία της..

Η προσωπική μου εμπειρία από την κάμερα του p10 είναι μικτή.. Μερικά πορτραίτα σε χαμηλό φωτισμό στο αυτόματο δεν τα καταφέρνει.. Ίσως θα πρέπει να δοκιμάζω στο αντίστοιχο mode.. Από την άλλη, έχει πολύ καλό φλας και πολύ καλό μονόχρωμο αισθητήρα στα νυχτερινά πάντα.. Επίσης σε manual mode θα καταφέρεις να βγάλεις πάντα καλή φωτογραφία αν πρόκειται για στατικό θέμα ανεξαρτήτως φωτισμού..

Η μπαταρία του πάντως με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.. Με 4G και 4-5 ώρες SOT έχει ακόμα να δώσει (έχει φτάσει στο 30-35%).. Αν δεν έχω 4G και έχω wifi με την ίδια χρήση το βράδυ μπορεί να έχω 55% μπαταρία.. Πιστεύω ότι με νορμαλ χρήση 5-6 ώρες SOT τις έχεις άνετα..

Edited by kekropas

Στο point n' shoot, ειδικά το βράδυ, η διαφορά είναι υπερ του s8, καθαρά. Άλλωστε το f1,7 με το f2,2 δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Αλλού είναι η δύναμη της κάμερας του Ρ10. Τα φυσικότερα χρώματα, η native απρόμαυρη λήψη, η μεγάλη γκαμα των ρυθμήσεων που μπορείς να κάνεις και τα έτοιμα mode που δίνει, είναι λουκούμι για όσους ψάχνουν και ψάχνονται με την φωτογραφία.

παρήγγειλα skin της dbrand για τη συσκευή, όταν έρθουν και τα βάλω θα ανεβάσω φωτογραφία.. συγκεκριμένα πήρα το συνδυασμό black carbon για τη πλάτη και concrete stone για την κάμερα

παρήγγειλα skin της dbrand για τη συσκευή, όταν έρθουν και τα βάλω θα ανεβάσω φωτογραφία.. συγκεκριμένα πήρα το συνδυασμό black carbon για τη πλάτη και concrete stone για την κάμερα

Για δώσε info γτ θέλω να πάρω κ εγώ αλλά φοβάμαι λίγο να το βάλω!Επίσης πόσο σου πήγε;

Για δώσε info γτ θέλω να πάρω κ εγώ αλλά φοβάμαι λίγο να το βάλω!Επίσης πόσο σου πήγε;

γύρω στο 15αρι βγαίνει με τα μεταφορικά.. αυτό είναι

https://dbrand.com/shop/huawei-p10-skins

γύρω στο 15αρι βγαίνει με τα μεταφορικά.. αυτό είναι

https://dbrand.com/shop/huawei-p10-skins

Και πόσες μέρες λέει να έρθει; Υπάρχει θέμα με τελωνείο;

Και πόσες μέρες λέει να έρθει; Υπάρχει θέμα με τελωνείο;

Οχι κανένα απολύτως θέμα.. έχω παραγγείλει ξανά. Περίπου δυο βδομάδες έκαναν να έρθουν

απο Καναδά είναι η εταιρεία

Οχι κανένα απολύτως θέμα.. έχω παραγγείλει ξανά. Περίπου δυο βδομάδες έκαναν να έρθουν

απο Καναδά είναι η εταιρεία

Έχεις ξαναβάλει δλδ skin?