manwlis77 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλως σας βρήκα και από εδώ Μόλις παρέλαβα του p10 σε μπλε χρώμα Ανταλλαγή με το g6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πριν 1 μέρα μου ήρθε η αναβάθμιση VTR-L09C432b162 αγορασμένο ότι κινητό από public Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλως σας βρήκα και από εδώ Μόλις παρέλαβα του p10 σε μπλε χρώμα Ανταλλαγή με το g6 Καλορίζικο φίλε μ!Το πήρες και σε πολύ όμορφο χρώμα! ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Πριν 1 μέρα μου ήρθε η αναβάθμιση VTR-L09C432b162 αγορασμένο ότι κινητό από public Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Εμένα από Πλαίσιο τίποτα ακόμα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλως σας βρήκα και από εδώ Μόλις παρέλαβα του p10 σε μπλε χρώμα Ανταλλαγή με το g6 Καλημερα! Αν επιτρέπετε γιατι έκανες αυτήν την ανταλλαγή? Ειμαι μπορω να πω αναμεσα σε αυτα τα 2 που παιζουν πανω κατω στην ιδια τιμη.. Ειμαι με LG G4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Μόνο για την αλλαγή Εξίσου καλά για εμένα και τα δύο Ήθελα να δοκιμάσω και τον π10 πριν από στο mi6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλορίζικο φίλε μ!Το πήρες και σε πολύ όμορφο χρώμα! Και εγώ το dazzling Blue πήρα και είναι όντως τέλειο! Αυτό που δεν φαινότανε στις φωτογραφίες είναι το ροζ- κόκκινο. κουμπάκι (power button) που με χάλασε λίγο και ψάχνω να βρω θήκη να καλύπτει και το κουμπί. Δυστυχώς οι πανέμορφες αυθεντικές δεν το κρύβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Η ρομ που φοράει τελειώνει σε b151 Είναι η πιο φρέσκια ; Τώρα είδα πιο πάνω ότι δεν είναι Μπορώ να την βάλω manual ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Το πράσινο υπάρχει πουθενά? Ήθελα να το αλλάξω με το μαύρο που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Γενικά βλέπω το χρυσό υπάρχει διαθέσιμο στις χαμηλές τιμές Δεν φέρνουν πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 WiFi calling υποστηρίζει από COSMOTE? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 WiFi calling υποστηρίζει από COSMOTE? Sent from my iPhone using Tapatalk Με την τελευταια αναβαθμιση,ναι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Το δοκίμασες? Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Με την τελευταια αναβαθμιση,ναι... Λειτουργει φιλε; Γιατι οσο το εψαξα, η cosmote πχ υποστηριζει μονο Samsung, Apple και το XZ premium. Τουλαχιστον ετσι γραφει στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που το πήρε από δω Ελλάδα το έχει με την πιο αργή μνήμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που το πήρε από δω Ελλάδα το έχει με την πιο αργή μνήμη.. Εγώ πριν κάνα μήνα που το πήρα από ΠΛΑΙΣΙΟ έχει την γρήγορη! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μια βοήθεια παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί.. με 20 ή 12mp είναι προτιμότερο να δουλεύεις την κάμερα; Σε ποια ανάλυση παίρνεις καλύτερο αποτέλεσμα με τον έγχρωμο και σε ποια με τον ασπρόμαυρο φακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Θα έλεγα 12MP πάντα. Ειδικά στο έγχρωμο.. Πάντως ο μονόχρωμος αισθητήρας σειράς imx3xx είναι αισθητά καλύτερος από τον έγχρωμο imx3xx και δεν μιλάω μόνο για low light όπου σαφώς έχει το πλεονέκτημα της έλλειψης του rgb φίλτρου... Μάλλον το άφησαν για βελτίωση για το mate 10. Εκεί η κάμερα δεν θα παίζεται αν συνδυαστεί και με ένα f1. 8 θα είναι άλλο πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Θα συμφώνησε και εγώ για τα 12. Δεν έχω δει κάτι ουσιαστικό τραβώντας το ίδιο ακριβώς κάδρο στα 20. Πάντα για έγχρωμη. Στην ασπρόμαυρη έχει διαφορά. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Πλέον έχει wifi call η συσκευή επίσημα από την cosmote. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις την branded rom της cosmote ή οποιαδήποτε EU κάνει δουλειά; Με ενδιαφέρει η συσκευή και επειδή δεν έχω σήμα σπίτι, είναι πρωτεύον για μένα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Δεν ξέρω, τι να πω. Με c432 είμαστε οι περισσότεροι εδώ αλλά μόνον 2 φίλοι έγραψαν οτι πήραν αναβάθμιση με αυτές τις δυο δυνατότητες. Κανένας τους όμως δεν έκανε τον κόπο να μας απαντήσει αν το έχουν δοκιμάσει και δουλεύει. Λίγο υπομονή λοιπόν, ν' αρχίσει να ρολαρει η αναβάθμιση και στους υπόλοιπους και θα υπάρξει ενημέρωση για το αν δουλεύει. Εγώ τουλάχιστον δεσμευομαι οτι θα το κάνω μόλις πάρω την αναβάθμιση. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited August 21, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μια ακόμη ερώτηση.. Έχετε διαπιστώσει κάποιο θέμα με την ταχύτητα στο WiFi; Διαβάζω στο ίντερνετ ότι μερικά έχουν θέμα κι έχουν αρκετά χαμηλή ταχύτητα σε σχέση με όλες τις άλλες ναυαρχίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αν λειτουργουν οι αναβαθμισεις μεσω firmware finder;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δοκίμασα εγώ μου κατέβασε ένα update.zip αλλά δεν ξέρω τι να το κάνω Αυτόματα δεν το έκανε πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δοκίμασα εγώ μου κατέβασε ένα update.zip αλλά δεν ξέρω τι να το κάνω Αυτόματα δεν το έκανε πάντως Εγώ το κάνα όπως ο τύπος και το εγκατέστησα αλλά και πάλι διάφορες και νέα features δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εγώ το κάνα όπως ο τύπος και το εγκατέστησα αλλά και πάλι διάφορες και νέα features δεν είδα. πως δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts