EGANI Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλημέρα παιδιά, το κινητό μου βγάζει στην αρχική οθόνη ένα κύκλο άσπρο, το πατάω επάνω και πηγαίνει αριστερά δεξιά πάνω κάτω, και τίποτα άλλο. Τι είναι αυτό και πως απενεργοποιητε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλημέρα παιδιά, το κινητό μου βγάζει στην αρχική οθόνη ένα κύκλο άσπρο, το πατάω επάνω και πηγαίνει αριστερά δεξιά πάνω κάτω, και τίποτα άλλο. Τι είναι αυτό και πως απενεργοποιητε??? Κατεβασε την κουρτινα (notification bar) και απενεργοποιησε την βαση πλοηγησης. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zabari Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να πάρω μεταχειρισμένο το εν λόγω κινητό. Έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα σαν μοντέλο; Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Επίσης ξέρω γενικά ότι έχει πολύ καλή κάμερα. Επειδή όμως γενικά μου αρέσει να τραβάω με τις αυτόματες ρυθμίσεις, είναι καλό και στο αυτόματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να πάρω μεταχειρισμένο το εν λόγω κινητό. Έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα σαν μοντέλο; Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Επίσης ξέρω γενικά ότι έχει πολύ καλή κάμερα. Επειδή όμως γενικά μου αρέσει να τραβάω με τις αυτόματες ρυθμίσεις, είναι καλό και στο αυτόματο; Το έχει η γυναίκα μου , είναι καλό και στο αυτόματο απλά με το manual θα το απογειώσεις Τσεκαρε την κάμερα να μην είναι θολή γιατί καποιες συσκευές βγάζουν πρόβλημα εικει και θέλει αλλαγή . Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Oλα του λειτουργουν αψογα.Δεν εχει κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Αγοραστε το αφοβα.Αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zabari Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Kαι πολυ ωραιο σχεδιαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ευλογημενα Χριστουγεννα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μαλλον το p20 πηρε την 9.Εμεις Θεος οιδε ποτε θα την παρουμε και αν. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το τοπικ παντως δεν κινειται καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Περιμένουμε την 9 με αγωνία, και φοβόμαστε μην κουνηθεί η βάρκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Λες να μην την παρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε την 9 και μετά τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ηρθε η ver 382: ενημέρωση ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλα εννοειται οτι μετα τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 (στη Μαλαισία) https://techblog.gr/mobile/xekinaei-i-anavathmisi-toy-huawei-p10-se-emui-9-me-android-pie/ http://www.techtoyreviews.com/huawei-p10-is-updated-to-android-9-pie/ Edited December 28, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ευχαριστο νεο αυτο.Ιδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Headman Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά δεν έχει κίνηση γιατί πολύ απλά είναι μια απο τις καλύτερες συσκευες.. Εγώ το έχω 1.5 χρονo με φουλ χρήση και δουλεύει απροβληματιστα! Η κάμερα κλασσικά τούμπανο ειδικά αν ξέρεις τις pro mode ρυθμίσεις! Συσκευή στιβαρή κλπ κππ τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Παράθεση HUAWEI P30 PRO (Breathing Crystal) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά δεν έχει κίνηση γιατί πολύ απλά είναι μια απο τις καλύτερες συσκευες.. Εγώ το έχω 1.5 χρονo με φουλ χρήση και δουλεύει απροβληματιστα! Η κάμερα κλασσικά τούμπανο ειδικά αν ξέρεις τις pro mode ρυθμίσεις! Συσκευή στιβαρή κλπ κππ τα υπόλοιπα τα ξέρετε! και γω το έχω από προπαραγγελία, το μόνο που έχει αλλάξει είναι κάποια μικρά στιγμιαία κολλήματα στο ξεκλείδωμα που και που, κατά τ΄άλλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη.Μου εχει πεσει κατω ακομα και χωρις θηκη και δεν εχει παθει το παραμικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ξεκινησε και επισημα η pie για το p10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Η pie θα εχει μαυρο μενου απο ασπρο που ηταν εως τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μου ηρθε ενημερωση ασφαλειας Δεκεμβριου η 382(c432).Εσεις ποια εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μαλλον για Φλεβαρη λενε θα την παρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Ευλογημενη χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts