ppkmoby Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Ενημέρωση λογισμικού έκδοση VTR-379 (C432). Μπήκε το GPU turbo για τα παιχνίδια Edited November 22, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπέρα. Παντως σαν τηλέφωνο είναι ολοκληρωμένο και αξίζει τα λεφτά του ειδικά τώρα με τα 249 που κοστίζει λόγω μπλακ φραιντει. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το gpu turbo πως το βρίσκει κάποιος; Το ενεργοποιείς από κάπου; ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ορεο ποτε θα την πάρει το τηλέφωνο; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την pie ήθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Βλεπω ψιλοεξαντλειται στα καταστηματα με την προσφορα στα 249 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τρέξε να προλάβεις!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Tο εχω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερα παιδια.Ποια εκδοση συστηματος εχετε? Εγω εχω την VTR-L09 8.0.0.376(C432). Ξερετε αν ειναι η προσφατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Βλεπω δεν υπαρχει κινητικοτητα για το p10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπερα παιδια.Ποια εκδοση συστηματος εχετε? Εγω εχω την VTR-L09 8.0.0.376(C432). Ξερετε αν ειναι η προσφατη? Η πιο πρόσφατη είναι η 379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Αρα φιλε εχω την προηγουμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μόλις μου ήρθε η 379. Χρειάζεται να κάνω κάτι για να ενεργοποιηθεί το Gpu Turbo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εγω μαλλον ειμαι ακομα στην προηγουμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μόλις μου ήρθε η 379. Χρειάζεται να κάνω κάτι για να ενεργοποιηθεί το Gpu Turbo; Το GPU TURBO δεν ειναι κατι που το ενεργοποιεις, αλλα υποστηριζεται απο 2 παιχνιδια το PubG και αλλο ενα moba. Αν παιξεις PubG απλα θα "ενεργοποιηθει" απο μονο του χωρις να εχεις καποια ενδειξη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μου ηρθε κι εμενα η 379 τελικα σημερα.Τι ειναι η καταγραφη οθονης και οι αλλαγες στη συλλογη που αναφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πήρα και εγώ. Δεν παίζω παιχνίδια οπότε κλάιν. Να δούμε με την Pie τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παντως δεν ειναι πολλα χριστουγεννιατικα θεματα κι αυτα τα ελαχιστα που εχει ειναι περσινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπερα.Το εχει παρει καποιος τωρα με το black friday? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Νέα lite ενημέρωση με την 381 σε θέματα ασφάλειας κώδικα της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μα η 379 ηρθε τωρα.Τοσο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ποτε αναμενεται η pie για το p10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ποτε αναμενεται η pie για το p10? Είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Ίσως σε κάνα 3μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ποσες φωτογραφιες εχετε στη συλλογη της huawei (εννοω αυτες που ανανεωνονται τακτικα) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εδω και αρκετό καιρό δεν μου κάνει backup στο cloud της Huawei..ενω βλέπω οτι έχω διαθέσιμο χώρο.. ξέρει κάποιος σχετικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εδω και αρκετό καιρό δεν μου κάνει backup στο cloud της Huawei..ενω βλέπω οτι έχω διαθέσιμο χώρο.. ξέρει κάποιος σχετικά;;; Το ίδιο κάνει και σε μένα που έχω το p10 plus. Ζητάει να αγοράσω χώρο ενώ έχω τα 5 gb που δίνει η Huawei άδεια. Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ότι μετά την προτελευταία αναβάθμιση βελτιωθηκε πολύ ο χρόνος της μπαταρίας. Από 4 μιση - 5 ωρες έχει πάει άνετα στις 6 Plus (μέχρι και 6 μιση). Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλησπερα παιδια.Σημερα μου ηρθε νεα ενημερωση η 8.0.0 381.Μαλλον θα ειναι ενημερωση ασφαλειας,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλησπερα παιδια.Σημερα μου ηρθε νεα ενημερωση η 8.0.0 381.Μαλλον θα ειναι ενημερωση ασφαλειας,ε? Ναι. Προσθέτει και το gpu turbo. Ανακοινώθηκε και η pie στην Ευρώπη για P20 αντε να δούμε πότε θα πάρουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts