leo06 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Επειδή είσαι κατοχος θέλω να σε ρωτήσω το εξής : Μπορείς να βλέπεις μια εισερχόμενη κληση στο band να απαντήσεις ή να την απορρίψεις και να έχεις συνδεδεμένο Bluetooth και όταν απαντήσεις ή κάνεις κλήση εσύ να μιλάς από το Bluetooth και όχι από το κινητό ή από το band (δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια να μιλας από το band). Με βολεύει προσωπικά πολύ στην δουλειά μου γιατί είμαι συχνά πάνω σε σκάλα και δεν λεει να μιλάω με το κινητό στο χέρι ή ακόμα και με hands-free. Ευχαριστώ. Μπορείς μόνο να απορρίψεις μια κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Η 180 δεν ειναι η τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Μπορείς μόνο να απορρίψεις μια κλήση Το Color Band 2 της Huawei μπορεί: Να μετρήσει καρδιακούς παλμούς Να ρυθμιστεί για δραστηριότητα Τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο Να βρει το τηλέφωνο αν το έχεις χάσει σε απόσταση 10 μέτρων (Bluetooth) Να καταγράψει ώρες ύπνου & ποιότητα ύπνου Να απορρίψει κλήσεις Να διαβάσεις μηνύματα: SMS, Messanger, WhatsApp, Viber, Facebook Και όλα μεταφέρονται αυτόματα σε εφαρμογή στο κινητό. Θέλει φόρτιση 1,5 ώρας και βγάζει περίπου 9 ημέρες Γιά εσένα nobady 4 βλέπω υπάρχει το Huawei talkband b2 https://consumer.huawei.com/en/wearables/talkband-b2/ το οποίο δεν το βλέπω στην Ελλάδα ακόμα αλλά υπάρχει στο eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα.Εσας ποσες φωτογραφιες σας εχει συνολικα στο ξεκλειδωμα περιοδικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σήμερα μου ήρθε η 185! Το γλυκό μαύρο μπισκοτακι ποτέ θα έρθει? Τι πάροχο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τι πάροχο έχεις; Wind έχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγω κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας...ενδιαφερομαι να το αγορασ και θελω να μου πειτε λιγο τι να προσεξω (ειδικα με το σκανδαλο που ειχε βγει με τις αργες κ γρηγορες μνημες) αν υπαρχει κατι που μπορω να τσεκαρω απο κοντα πριν το ανοιξω και το αγορασω Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εφόσον μιλάμε για καινούργιο, πάρ' το άφοβα. Δεν υπάρχουν πλέον συσκευές με τις αργές μνήμες. Στην χειρότερη θα είναι ufs 2.0, δηλαδή ~550-600mb/s. Αν είσαι τυχερός θα είναι ufs2.1 , περίπου δηλαδή στα 650-700mb/s. Και οι δυο εκδόσεις είναι ταχύτατες με μηδενικά lag. Σε καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να δεις κάποια διαφορά ουσιαστική. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Wind έχω!!! Εγω κοσμοτε. Τελικά πήρα κι εγώ την B185 χθες με Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Με plus είσαι και εσύ? Ή λόγω βοδαφον είχε μείνει πίσω? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Την 185 θα την παρουμε ολοι δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν ξέρω. Ας μας πει ο φίλος που πήρε τώρα την 185 αν έχει το απλό ή το plus και είναι branded ή όχι. Ο φίλος πιο πάνω έχει το plus. Άλλη συσκευή. Δεν έχει σχέση με το απλό. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Από σήμερα νέος κάτοχος και εγώ. Έχει κάνει όλα τα update το κινητό μέχρι και την 180. Μετά μου έβγαλε ένα Mini update και έγραφε ότι είναι της κόσμους και μου πρόσθεσε κάποιες εφαρμογές όπως cosmote fon και κάτι άλλες. Το έκανε γτ είμαι στην κόσμος η γτ είναι branded? C432 είναι η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Με plus είσαι και εσύ? Ή λόγω βοδαφον είχε μείνει πίσω? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Είμαι με P10 C432 unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Άρα, περιμένουμε κι άλλες εκδόσεις της 7 πριν μας δώσουν την 8. Όσο πάντως δουλεύω την Β180 δεν βλέπω κάτι το επιλήψιμο. Πέραν από μια δυσλειτουργία στην αναγνώριση των γνωστών wifi spot ώστε να γυρίσει σε vowifi. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 185 και εγώ από προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εγω ακομα με την 180 ειμαι.Εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Παρέλαβα και εγώ την 185. (Το κινητό μου είναι C432 Ευρωπαϊκής εισαγωγής.) Διαφορές δεν περιμένω να δω, αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα. Γενικά μου έρχονται γρήγορα τα updates μέχρι τώρα. Περιμένουμε με το καλό το Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εγω το πηρα μεταχειρισμενο πριν λιγες μερες.Λετε να ειναι ρουταρισμενο γι'αυτο δεν ερχεται η αναβαθμιση?Πως μπορω να το καταλαβω αν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Root checker από το μάρκετ. Πάντως δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο για την 185. Security patch της google βρίσκω. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Με το root checker τι μπορω να δω δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αν είναι ρουταρισμενο. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ευχαριστω φιλε.Κανονικα επρεπε να μου εχει ερθει η 185; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts