r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μετα την 150, εβγαλε μια προσαρμοσμενη αναβαθμιση της cosmote. Εμφανιστηκαν 5-6 εφαρμογες της εταιριας αλλα αυτες μπορουν να απεγκατασταθουν. Λογοτυπα και εκκινηση δεν εμφανιζει κατι σχετικο με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ρε παιδιά σε ποια εκδοση είστε ;Ποιο νούμερο δλδ;Εγώ είμαι στην B150 από τότε δλδ που το πήρα το κινητό από το πλαίσιο πριν ένα μήνα!Με το που το άνοιξα μου έβγαλε αυτή και από τότε τέλος! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Και γω Β150 είμαι.. @r31134 αυτό με την δωρεαν επεκταση εγγυησης πως γίνεται είναι από την cosmote προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Δε νομιζω. Ολοι την εχουν παρει. Εχει ενα εντυπο της huawei μεσα στο κουτι και εχει οδηγιες ενεργοποιησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ok thanks θα το τσεκάρω γιατί δε θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ok thanks θα το τσεκάρω γιατί δε θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο Έχει μια εφαρμογή HiCare μέσα εγκατεστημένη.. Από εκεί θα πάρεις 3 χρόνια εγγύηση, 3 μήνες αντικατάσταση σε σπάσιμο οθόνης από οποιαδήποτε αιτία, 3 μήνες αντικατάσταση και όχι επισκευή σε περίπτωση βλάβης. Τα δυο τελευταία είναι από την ημερομηνία αγοράς και όχι από την ημερομηνία που τα ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Α μάλιστα τώρα το βρήκα.. Είχα απενεργοποιήσει το hiCare. Στο site γράφει : "Εγγραφείτε στην VIP Υπηρεσία Χρυσού Μέλους χρησιμοποιώντας την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Hi-Care στη συσκευή σας, εντός ενός μηνός από την αγορά της συσκευής" Έκανα πάντως vip εγγραφή και γράφει Χρυσή συνδρομή μέχρι 25/8/18, δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αφού η αγορά έγινε πριν 4+ μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αν βάλετε εδώ το ιμει σας δείχνει 3 χρόνια? http://consumer.huawei.com/sg/support/warranty-query/index.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εμένα ναι. Τρία χρόνια μου έβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εμένα 3 χρόνια πάρα 2μηνες. Δεν έχουν την ημερομηνία αγοράς μέσα, ίσως την ημέρα εισαγωγής έχουν και μετά δείχνεις την απόδειξη αγορας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει, το κιν ειναι δικαρτο η υπαρχει δικαρτη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Βγαίνει μονόκαρτο και δίκαρτο. Στην πρώτη περίπτωση η θέση της δεύτερης κάρτας είναι η κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έχω το Ρ10 λιγότερο από 20 ημέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κατά τα άλλα. Και το λέω αυτό γιατί παρατήρησα ένα πάντα φωτεινό pixel στο κέντρο της οθόνης που εμφανίζεται μόνο στη μαύρη οθόνη. Στα άλλα χρώματα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Η συσκευή είναι αγορασμένη από γνωστό σκρουτζομάγαζο στο κέντρο της Αθήνα. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Προβληματίζομαι στο τι να κάνω...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το κινητό σε γενικές γραμμές έχει ομαλή λειτουργία και τρέχει αρκετά καλά με εξαίρεση τον Chrome που δε με ικανοποιεί. Έχει αρκετά σπασίματα στη κύλιση. Έρχομαι και από iPhone και μου φαίνεται πολύ η μη ομαλή λειτουργία. Έχετε δοκιμάσει κάποιον browser που να τρέχει κάπως καλύτερα;; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το κινητό σε γενικές γραμμές έχει ομαλή λειτουργία και τρέχει αρκετά καλά με εξαίρεση τον Chrome που δε με ικανοποιεί. Έχει αρκετά σπασίματα στη κύλιση. Έρχομαι και από iPhone και μου φαίνεται πολύ η μη ομαλή λειτουργία. Έχετε δοκιμάσει κάποιον browser που να τρέχει κάπως καλύτερα;; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkUc browser βάλε το μοναδικό σχεδόν που δεν έχει lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ. Τον είχα δοκιμάσει για κάνα 20λεπτο και πήγαινε καλά. Αν συγχρόνιζε και με Google account θα ήταν τέλειος Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Ψωνισα για δοκιμη ενα τζαμακι το οποιο ειναι μαυρο γυρω γυρω,με το σκεπτικο οτι αν δεν κολλησει καλα λογω κυρτοτητας οθονης,να μην φαινονται λογω χρωματος τα σημεια που δεν θα παταει σωστα. Δοκιμη και βλεπουμε... http://m.ebay.com/itm/Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Huawei-P10-/282619266682?txnId=0 Την δημοπρασια εγω την κερδισα στο 1,09 ευρω :p Εν αναμονη της Β161 γιατι ακομα wifi calling γιοκ... Καμια ιδεα για φορτιστη αυτοκινητου; Τι πρεπει να προσεξουμε; Edited August 26, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Και να την παρουμε και να βγάλει την ρύθμιση, ξέρουμε αν θα δουλέψει? Τα παλικάρια που την πήρανε, εξαφανίσθηκαν. Έχουμε κάποιο feedback απο κανέναν που το έχει δοκιμάσει?Να μην έχει όμως software της Cosmote! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά μια ερώτηση το αρχείο που κατεβάζει για την αναβάθμιση πχ 500mb μετά την εγκατάσταση διαγράφετε η μένει μέσα στην συσκευή και πρέπει να την διαγράψω εγώ και αν ναι πως το κάνω ευχαριστώ είμαι με huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο θέμα του WiFi calling Η cosmote το έχει στη λίστα με τις συμβατές συσκευές.. https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Βέβαια αναφέρει ότι πρέπει να είναι αγορασμένο από Cosmote / Γερμανό ή να το πας εκεί για εγκατάσταση λογισμικού. Τώρα τι ακριβώς θα προσθέσουν ούτε αυτοί θα ξέρουν στα περισσότερα καταστήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο θέμα του WiFi calling Η cosmote το έχει στη λίστα με τις συμβατές συσκευές.. https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Βέβαια αναφέρει ότι πρέπει να είναι αγορασμένο από Cosmote / Γερμανό ή να το πας εκεί για εγκατάσταση λογισμικού. Τώρα τι ακριβώς θα προσθέσουν ούτε αυτοί θα ξέρουν στα περισσότερα καταστήματα.. Κάνουν εγκατάσταση το firmware της cosmote που περιέχει τη δυνατότητα (είναι μέσα στις ρυθμίσεις των κλήσεων) για την ενεργοποίηση του wifi calling. Πέρα από αυτό έχει το logo στη welcome screen και 1-2 εφαρμογές της. Το παραπάνω ισχύει στο s7 edge που το πρόσθεσαν πρώτο, αλλά δε νομίζω να διαθέτει και στις υπόλοιπες συσκευές που το ενσωματώνουν. Επίσης πληροφοριακά, παρότι μετά είναι branded, τις αναβαθμίσεις της δίνει πρώτη η cosmote από τα περισσότερα unbranded. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Απο cosmote δεν σου βαζουν τιποτα στο καταστημα. Σφραγισμενο κουτι παιρνεις. Ερχεται ενα update με προσαρμοσμενο λογισμικο της cosmote και 4-5 εφαρμογες. Ουτε λογοτυπο. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ερθει η Β161 εκδοση του firmware.το ρωτησα και σε Γερμανο Edited August 27, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Απο cosmote δεν σου βαζουν τιποτα στο καταστημα. Σφραγισμενο κουτι παιρνεις. Ερχεται ενα update με προσαρμοσμενο λογισμικο της cosmote και 4-5 εφαρμογες. Ουτε λογοτυπο. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ερθει η Β161 εκδοση του firmware.το ρωτησα και σε Γερμανο Ισχύει αυτό που λες όταν το πάρεις απo cosmote. Αν το έχεις πάρει όμως από αλλού το πηγαίνεις και σου περνάνε το λογισμικό της cosmote. Αυτό λοιπόν αναφέρω από πάνω όπως είχε απορία το μέλος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Νομιζω μονο σε Γερμανο στο περνανε. Ετσι μου ειπαν. Δεν ξερω αν ηταν αμπαλη η κοπελα που αγορα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Νομιζω μονο σε Γερμανο στο περνανε. Ετσι μου ειπαν. Δεν ξερω αν ηταν αμπαλη η κοπελα που αγορα το κινητο Δες τις προϋποθέσεις..αναφέρει εγκατάσταση λογισμικού από καταστήματα γερμανός: https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts