Jump to content

Φώτα Xenon

Dejan457
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

FILEMOY EGO EIMAI KAI STO VWCLUB AN DEIS AUTO22 6997232801 NA TIN KANO KAI GIA TOYS FILOYS TOY MYPHONE OPOIODIPOTE KITAKI HID ME 2 ETH EGIISI 200 EYRO DEITE KAI EDO http://WWW.EAUTOSHOP.GR

• Απαντήσεις 657
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχουμε δύο κιτ xenon διαφορετικών εταιριών, στα ίδια kelvin, πως μπορούμε να δούμε ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινώτητα; Ποιος είναι δηλαδή ο παράγοντας που την καθορίζει;

Επίσης υπάρχει κιτ xenon, για λάμπα H4 στα 10000 kelvin;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

FILEMOY EGO EIMAI KAI STO VWCLUB AN DEIS AUTO22 6997232801 NA TIN KANO KAI GIA TOYS FILOYS TOY MYPHONE OPOIODIPOTE KITAKI HID ME 2 ETH EGIISI 200 EYRO DEITE KAI EDO http://WWW.EAUTOSHOP.GR

Μόνο σε εμένα δεν παίζει το link του eautoshop;:mad:

Μόνο σε εμένα δεν παίζει το link του eautoshop;:mad:

Και γιατι δεν μπαινεις κατευθειαν στο eautoshop χωρις να περιμενεις το redirect ? ανοιξε τον explorer και πληκτρολογησε το.

Θα βρεις αψογα πραγματα και σε τρομερες τιμες παντως,, αξιζει τον κοπο!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Μα το κακό είναι ότι ούτε έτσι μπορώ να μπω!!Ίσως έχει το σάιτ πρόβλημα βέβαια,τι να πω...

Αλήθεια τελικά έχουμε καταλήξει σε αξιόπιστες μάρκες και εταιρείες κατασκευής;Πολλά κιτ κυκλοφορούν στην αγορά,αλλά ποια είναι τα πιο αξιόπιστα;

Μα το κακό είναι ότι ούτε έτσι μπορώ να μπω!!Ίσως έχει το σάιτ πρόβλημα βέβαια,τι να πω...

Αλήθεια τελικά έχουμε καταλήξει σε αξιόπιστες μάρκες και εταιρείες κατασκευής;Πολλά κιτ κυκλοφορούν στην αγορά,αλλά ποια είναι τα πιο αξιόπιστα;

Επίσης,αν πάρω ένα κιτ από το εμπόριο πού μπορώ να το εγκαταστήσω;Σε τι κατάστημα πρέπει να απευθυνθώ;Το έχει κάνει κανείς;Πού πήγε για να το τοποθετήσει;Αν πάω π.χ. στον Καλογερόπουλο,θα μου το βάλει;

Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτά ακριβώς; Σαν τιμή μου φαίνεται πάρα πολύ καλή... Είναι ολοκληρο το φανάρι;

http://cgi.ebay.de/Car-Xtreme-Standlichtringe-Angel-Eyes-VW-Golf-V_W0QQitemZ300053476804QQihZ020QQcategoryZ57314QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Προσοχή στις αγορές σας στα aftermarket xenon,γιατί πολλά φανάρια μπάζουν νερά ,θαμπώνουν και δεν καλύπτονται από την εγγύηση-Kακή τοποθέτιση σου λένε....

καλησπέρα παιδιά,

Εχουμε αγοράσει εδώ και 1,5 χρόνο την ΒΜW E90 (3 αρα) η οποία φοράει εργαστασιακά bi xenon με κατευθυνόμενους προβολείς...και στο πρώτο μήνα επειδή έβαζαν νερό τα φανάρια έγινε αντικατάσταση αυτών εντός εγγυήσεως...Όμως το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω τώρα (που είναι και χειμώνας) είναι οτι θολώνουν -γεμίζουν συμπυκνώματα - υδρατμούς...στη βάση τους κατα μήκος...οι οποίοι μετα απο ώρα φεύγουν....

Αυτό συμβαίνει

είτε μετα απο πλύσιμο του αυτοκινήτου (απόγευμα κυρίως),

είτε όταν το βγάλω βόλτα και ανάψω τα φώτα, όταν επιστρέψω στο garage και κλείσω το αυτοκίνητο πάλι θολώνουν

Ηθελα να μάθω είναι λογικό...ή εγώ είμαι πολύ ψείρας ?

Ευχαριστώ για την απάντηση

D.G.

Αν έχουμε δύο κιτ xenon διαφορετικών εταιριών, στα ίδια kelvin, πως μπορούμε να δούμε ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινώτητα; Ποιος είναι δηλαδή ο παράγοντας που την καθορίζει;

Επίσης υπάρχει κιτ xenon, για λάμπα H4 στα 10000 kelvin;

oso anebainoyn tra kelvin meionetai ta lumens h fvthnothta ena kit xenon h apodosh tis lampas metrietai se lumenes

sosta to lete tha prepei na feroyn epano ta pistopiitika e24 iso9001 kathops emeis dinoyme kai dyo xronia grapth egiisi

Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτά ακριβώς; Σαν τιμή μου φαίνεται πάρα πολύ καλή... Είναι ολοκληρο το φανάρι;

http://cgi.ebay.de/Car-Xtreme-Standlichtringe-Angel-Eyes-VW-Golf-V_W0QQitemZ300053476804QQihZ020QQcategoryZ57314QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δε χρειάζεσαι angeleyes αλλά να έχουν progectors όπως πχ αυτά http://cgi.ebay.de/Angel-Eyes-fuer-Golf-V_W0QQitemZ190051241178QQihZ009QQcategoryZ57314QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

oso anebainoyn tra kelvin meionetai ta lumens h fvthnothta ena kit xenon h apodosh tis lampas metrietai se lumenes

Οκ, επίσης υπάρχουν kit για λάμπες H4 μεγαλύτερα των 8000 kelvin;

sosta to lete tha prepei na feroyn epano ta pistopiitika e24 iso9001 kathops emeis dinoyme kai dyo xronia grapth egiisi

Η εγγύηση αφορά και τις λάμπες σε περίπτωση που καούν, έτσι;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

καλησπέρα παιδιά,

Εχουμε αγοράσει εδώ και 1,5 χρόνο την ΒΜW E90 (3 αρα) η οποία φοράει εργαστασιακά bi xenon με κατευθυνόμενους προβολείς...και στο πρώτο μήνα επειδή έβαζαν νερό τα φανάρια έγινε αντικατάσταση αυτών εντός εγγυήσεως...Όμως το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω τώρα (που είναι και χειμώνας) είναι οτι θολώνουν -γεμίζουν συμπυκνώματα - υδρατμούς...στη βάση τους κατα μήκος...οι οποίοι μετα απο ώρα φεύγουν....

Αυτό συμβαίνει

είτε όταν το βγάλω βόλτα και ανάψω τα φώτα, όταν επιστρέψω στο garage και κλείσω το αυτοκίνητο πάλι θολώνουν

Φυσιολογικό είναι ένα 10% συνολικά για το φανάρι για την BMW,από την διαφορά θερμοκρασίας-Το "πρόβλημα" γίνεται από τα angel eyes (δακτυλίδια) που επιβαρύνουν την θερμοκρασία-Θεωρητικά με λειτουργία των φώτων στην θέση Αuto υπάρχει μηχανισμός εξαερισμού.-Oπτικά όμως και μένα δεν μου δίνει καλή αίσθηση-Το ίδιο αντιμετωπίζουν και οι 5αρες.

καλησπέρα παιδιά,

Αυτό συμβαίνει

Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο... Να πας ξανα σε ενα απο τα service και να σου τα ξανααλλαξουν με καινουρια!!!

Εμεις που εχουμε το συγκεκριμενο αυτοκινητο εδω και 2 χρονια με τα ιδια ακριβως φωτα δεν εχουμε κανενα τετοιο προβλημα!!

Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο... Να πας ξανα σε ενα απο τα service και να σου τα ξανααλλαξουν με καινουρια!!!

Εμεις που εχουμε το συγκεκριμενο αυτοκινητο εδω και 2 χρονια με τα ιδια ακριβως φωτα δεν εχουμε κανενα τετοιο προβλημα!!

to ido problhma eixa kai me to tt moy na pas oytosialos kai toy aytokinhtoy h egkiisi na elije isxyei ton fanarion

Οκ, επίσης υπάρχουν kit για λάμπες H4 μεγαλύτερα των 8000 kelvin;

yparxoyn ala rozizoyn gia mena den ajiuzei

Η εγγύηση αφορά και τις λάμπες σε περίπτωση που καούν, έτσι;

nai kanonikotata einai grapti egyysh

• 4 weeks later...

Παιδια καλησπερα και απο εμενα, ειμαι παλιος στο myphone αλλα δεν τυχαινει να κανω πολλα posts!

Εχω να ρωτησω το εξης...

Εχω ενα Opel Tigra (το παλιο) εχω αλλαξει τα φαναρια και του εχω βαλει angel eyes. το θεμα ειναι οτι ολο το φαναρι ειναι πλαστικο

Εχω παραγγειλει και απο το ebay ενα κιτακι Xenon H1 6000K

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...

Θα εχω καποιο προβλημα με θερμοκρασιες? υπαρχει περιπτωση να μου καει κανα φαναρι ???

Αν και δεν το νομιζω γιατι οπως ξερω δουλευουνε στα 35w ενω οι απλες αλογονου στα 55w...

Παρακαλω να μου απαντησει οποιος ξερει πραγματικα...

Σας ευχαριστω...

Neo_Geo

Παιδια καλησπερα και απο εμενα, ειμαι παλιος στο myphone αλλα δεν τυχαινει να κανω πολλα posts!

Εχω να ρωτησω το εξης...

Εχω ενα Opel Tigra (το παλιο) εχω αλλαξει τα φαναρια και του εχω βαλει angel eyes. το θεμα ειναι οτι ολο το φαναρι ειναι πλαστικο

Θα εχω καποιο προβλημα με θερμοκρασιες? υπαρχει περιπτωση να μου καει κανα φαναρι ???

Αν και δεν το νομιζω γιατι οπως ξερω δουλευουνε στα 35w ενω οι απλες αλογονου στα 55w...

Σας ευχαριστω...

Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?

οσο για την υφη του φαναριου μην σε απασχολει. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Εγω εχω grand vitara και του εχω βαλει τα φαναρια του διλιτρου που εχουν προτζεκτορα και εχω βαλει xenon απο τον halfprice2.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως κανενα προβλημα με τους λαμπτηρες η/και τους μετασχηματιστες. Οταν λες να καει πιστευω να εννοεις να λιωσει το φαναρι και οχι να καει ο λαμπτηρας ετσι?Αλλα δε θα εχεις προβλημα. Καλως ηρθες στους xenon.

:D :D :D

Ναι για τα φαναρια ελεγα αν καουν...οχι τις λαμπες...

135 Ευρω τα πηρα μεσω ebay, 135 ολα ολα τελικη τιμη και να ερθουνε στο σπιτι μου, θα τα παρω μεσω ενος φιλου μου ο οποιος ασχολειται με ebay κτλ.

Neo_Geo

Loipon akouste gia na teleionei i istoria me ta xenon kai ta bi xenon.

ta fota xenon einai lamptires oi opoioi exoun mesa tous to en logo eugenes aerio.XENON. loipon! Iparxoun 2 tipoi lamptiron. I lampa H4 i opoia einai mesaia skala kai megali skala MAZI! kai meta iparxoun oi lamptires me kodika onomata H3 H1 HB1 HB4 kai paei legontas opoioi einai mias skalas diladi: i poreias i diastauroseos ( mesaia skala, megalh skala ). I periboiti diafora metaksi xenon kai bi xenon einai oti oi men H3 H1 HB1 HB4 einai autoleitourgites diladi mono mesaia i megali skala. i H4 lampa ean einai xenon einai kai bixenon. mi mplekeste metaksi tou onomatos (xenon ) kai tis idiotitas (bixenon) to bi xenon einai na einai kai oi dio skales xenon : mesaia kai megali. parte gia paradeigma ta fanaria pou exoun poliedraiko anaklastira. px pou pairnoun mia lampa gia mikri kai mesaia skala. ekei o lamptiras einai anagastika bixenon. se kapoia alla autokinita pou einai diplofanara, opos to avensis, to kainourio rav, to grand vitara to 2litro, to subaru forester klp klp ekei ean i mesaia skala einai xenon den einai ipoxreotiko na einai kai i megali skala. tha einai anagastika alogonou

ekeino to kitriniariko. ean theloume na ginei kai i alli skala xenon to tote bazoume ena kit kai telos. Prosoxi na kserete pos ta xenon apotelountai apo 2 laptires ipsilis piesis, 2 starter, 2 enisxites pou onomazontai ballast kai kalodiosi.elpizo na sas kalipsa. to miso post edo mesa einai gemato apo erotiseis tou tipou ti einai ta bixenon klp klp elpizo na min to ksanado. krima einai. :X filakia kai kales giortes se olous!!!:p :p :p

Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?

οσο για την υφη του φαναριου μην σε απασχολει. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Εγω εχω grand vitara και του εχω βαλει τα φαναρια του διλιτρου που εχουν προτζεκτορα και εχω βαλει xenon απο τον halfprice2.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως κανενα προβλημα με τους λαμπτηρες η/και τους μετασχηματιστες. Οταν λες να καει πιστευω να εννοεις να λιωσει το φαναρι και οχι να καει ο λαμπτηρας ετσι?Αλλα δε θα εχεις προβλημα. Καλως ηρθες στους xenon.

:D :D :D

ti kaneis filemoy kala !!

Εχω να ρωτησω το εξης...

Σας ευχαριστω...

den tha exeis kanena problima apla zita grapth egiisi ta xenon einai p0oly eypathi me tis thermokrasies toy kinhthra kai apo lathos topothetisi kaigonte eykola

Kala eimai file Apostole.. apolambano ta xenon mou , to volt gauge , to oil gauge kai to in car pc mou...