Jump to content

Φώτα Xenon

Dejan457
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1 Με 55 ευρώ μαζί με μεταφορικά είδα το φως μου! Εγγύηση 18 μήνες.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• Απαντήσεις 657
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
kalispera se olous exo to xenon thelei idieterh prosoxh prin tin agora toy poylao xenon edo kai 3.5 xronia eexoyme doylepsi eos tvra 5 etaireies gia na katastalajoyme stis 2 poy exoyn ta ligotera problima ayto poy prepei an prosexete einai na sas dinoyn grapth egiisi kai apodhjei dioti xoris grapti egiisi den tha sas to aljoyn meta deite posoi kikloforoyn monofthalmoi kai kati akoma na exoyn fises iso oste na promiteyteite metashmatistes h lampes se periptosi poy kaoyn

αυτα πως κουμπωνουν?εμενα το φαναρι εχει μια φισα με 4 πιν παρεμβαλω κατι αναμεσα και απλα αλλαζω την λαμπα η θελει να κοψω καλοδια?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Θα σου ελεγα να το πας σε καποιον ηλεκτρολογο που "ποιανουν" λιγο τα χερια του.

Μην το ρισκαρεις και το κανεις εσυ...

Τα περαστικα αντε να ειναι 40 με 50 ευρω...

Neo_Geo

Θα σου ελεγα να το πας σε καποιον ηλεκτρολογο που "ποιανουν" λιγο τα χερια του.

Μην το ρισκαρεις και το κανεις εσυ...

Τα περαστικα αντε να ειναι 40 με 50 ευρω...

βρε ρωταω για να ξερω πως ειναι ?

οταν ερθει εκεινη η ωρα τον ηλεκτρολογο τον εχω πατερα!;)

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Ψάχνω να βάλω xenon σε καινούριο audi A3.

Ρώτησα σε 2 εταιρείες.

Η 1η μου προτείνει:

Τύπος ΧΤR - HELLA H.I.D CAN συμβατό

Λάμπα LowUVBH7R χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα)

Λαμπ.Θέσεως 2χ 4πλa LED xenon color 6K (προαιρετικό)

Θερμ. λειτ.λάμπας 5000

Τροφοδοσία Από την original φισα

Προδιαγραφές.. CE (μηχανισμοί) & ISO9001 - E4 - ΤUV οι Λάμπες

Εγγύηση.. Γραπτή 2 χρόνων μηχανισμός & λάμπες

Τιμή 500 Ευρώ περίπου

Δηλαδή Βάζουν 1 λάμπα xenon στη μεσαία μόνο σκάλα και μπαλαστ. Δεν χρειάζεται ρύθμιση ο εγκέφαλος.

Στους προβολείς μπορεί να μείνει με απλή ή με δεύτερη xenon λάμπα.

Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί όταν ανάβουν οι προβολείς να παραμένει ανοικτή και η μεσαία σκάλα με τα xenon.

Aυτά διότι μάλλον στο Α3 από τη μάνα του έχει χωριστή λάμπα για μεσαία και χωριστή για προβολείς (αντί για μία H4).

Από την 2η εταιρεία μου απάντησαν ότι "δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμοι φανοί από την εταιρία HELLA για το συγκεκριμένο όχημα. Διαθέσιμοι φανοί υπάρχουν για AUDI Α3 έως το έτος παραγωγής 2003"

Βγάζετε συμπέρασμα; Τι να κάνω;

Aν θελεις καλη ποιοτητα (hella philips bosch) καλο θα ειναι να ρωτησεις στις επισημες αντιπροσωπειες των εταιριων και δες ςκςι τι θα σου πουν. Αλλιως παρε κιτακι απο το ebay που εχει και διαφορες τιμες(απο 80 εως 300 ευρω περιπου). Αν εισαι πολυ τυχερος μπορει να βρεις και μαμα φαναρια με μαμα ξενον.

Παιδιά μια ερώτηση.Εχω το VW BORA 2002 μοντέλο.Μέσα στα φανάρια έχει ένα κυπελάκι μπροστά απο την λάμπα.Η λάμπα XENON χωράει μέσα;Θα πρέπει να κόψω και την φίσα: Γιατί βλέπω οτι παει μια μεγάλη φισα πανω στο φανάρι και η φίσα της λάμπας με τα τρία είναι μέσα στο φανάρι.Η λάμπα είναι H4.

platon153

Ναι υπαρχουν xenon λαμπες για το clio σου, αρκει να μαθεις τι λαμπες φοραει το αυτοκινητο, και μετα πας περνας το κιτακι, συνηθως σε μαγαζια αν το πας, πχ με ηχοσυστηματα θα σου τα περασουν περιπου με 300 ευρω, (κιτ και εργασια παντα).

Αν βρεις σε καλη τιμη το κιτακι, στειλε μου pm για να βρεθουμε να το παμε σε εναν ηλεκτρολογο μου που ειναι απο τους καλυτερους μπορω να πω, αριστος στην δουλεια του, αν θυμαμαι καλα εκεινος παιρνει 40 με 50 ευρω περαστικα.

panosg70

Νομιζω πρεπει να βγουνε τα φαναρια σου, και με ενα ειδικο τρυπανακι πρεπει να ανοιχτει μια μεγαλυτερη τρυπα απο μεσα στο φαναρι σου για να χωρεσει η λαμπα xenon.

Συνηθως στα aftermarket xenon και σε ΜΗ φαναρια xenon του αυτοκινητου ετσι γινεται, (τα ετοιμα φαναρια των αυτοκινητων xenon ειναι ετοιμα ετσι ωστε να δεχονται τις λαμπες xenon χωρις καμια τροποποιηση μετα).

Θα σου ελεγα να πας σε καποιον καλο ηλεκτρολογο που εμπιστευεσαι, και αν εισαι και εσυ απο Θεσσαλονικη δες τι εγραψα στον platon_153 παραπανω, (το ιδιο ισχυει και σε σενα βεβαια) περι ηλεκτρολογο κτλ.

Neo_Geo

βρηκα αυτα. http://www.gt-hid.gr με 260ε.

τι λετε? ειναι καλα?

ρε παιδια τοσο φως, δεν τυφλωνει τους αλλοθς οδηγους μεσα στην πολη?

εγς προσωπικα απο κατι bmw και mercedes με μανισια χενον δεν πολυτυφλονομαι.

αλλα απο κατι παλια αμαξια που υποτιθεται οτι εχουν βαλει χενον δεν μπορω να δω μπροστα μου....

και εννοειται οτι δεν θελω να εχω τετοιο αποτελεσμα στο δικο μου...

κατι τετοιο ασπουμε δεν καρατυφλωνει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρηκα αυτα. http://www.gt-hid.gr με 260ε.

τι λετε? ειναι καλα?

ρε παιδια τοσο φως, δεν τυφλωνει τους αλλοθς οδηγους μεσα στην πολη?

εγς προσωπικα απο κατι bmw και mercedes με μανισια χενον δεν πολυτυφλονομαι.

αλλα απο κατι παλια αμαξια που υποτιθεται οτι εχουν βαλει χενον δεν μπορω να δω μπροστα μου....

και εννοειται οτι δεν θελω να εχω τετοιο αποτελεσμα στο δικο μου...

κατι τετοιο ασπουμε δεν καρατυφλωνει???

Τα πάντα είναι θέμα ρύθμισης.

Αφού τα περάσεις, καλό είναι να ψαχτείς λίγο και να τσεκάρεις στο δρόμο τι παίζει.Ανάλογα κατεβάζεις ή ανεβάζεις.

Πάντως σε σχέση με τις μαμά λάμπες, στάνταρ θέλει 1 θέση πιο κάτω, αφού φωτίζουν πολύ πιο έντονα.

Εγώ έκανα χειροκίνητο ρύθμισμα και στα 2 φανάρια μου.Μετά από μέσα έχω καταφέρει με τις 3 σκάλες του ρελέ να έχω πολύ καλό αποτέλεσμα.Χαμηλή ρύθμιση για τον δρόμο και 2 σκάλες για σκοτεινούς/άδειους δρόμους και για τους ενοχλητικούς!:p

Πάντως για όποιον θέλει κάποιο σετάκι, μπορεί να το πάρει από xenon hellas που στέλνει σε όλη την ελλάδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 4 weeks later...

Kalispera se olous.

Eimai neo melos edo kai exo arxisei na psaxno prosfores gia to C2 pou exo oson afora mprostina fanaria kai sigkekrimena ta C2 Angel Eyes.Mou edosan mia timi 320euro.Sto e-autoshop ta vrika 255euro alla den ksero an exei ta mavra giati iparnoun 2 tipoi.I erotisi pou thelo na kano einai an meta tin topothetisi xreiazetai kapoios enisxitis revmatos kai megaliteri mpataria gia na mporesei na eksipiretisi tis anagkes kai na exoun kali apodosi.

P.S:Sorry pou sas ta epriksa alla den thelo na fao kamia fola

http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/showit.php?pnum=4366

http://www.e-autoshop.gr/images/c2angelproj1.jpg?osCsid=109eca1b69a4231548f2ba79ad25f99

προσεξε με τα ειντζελ αις γιατι μετα μπορει να μην σηκωνουν ξενον. στα κορσα ισχυει κατι τετοιο. εχουν κυκλοφορησει κατι angel eyes black που ειναι πολυ ψευτικα στην κατασκευη τους, ομως πολυ ομορφα και τελικα λογω κακων υλικων δεν ειναι καλο να τα συνδυαζεις με ξενον. το λεει και στη συσκευασια. παντως τα ξενον δεν χρειαζονται ιδιαιτερες απαιτησεις σε ρευμα. ισα ισα τραβανε λιγοτερο..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Ψάχνω να βάλω xenon σε καινούριο audi A3.

Ρώτησα σε 2 εταιρείες.

Η 1η μου προτείνει:

Τύπος ΧΤR - HELLA H.I.D CAN συμβατό

Λάμπα LowUVBH7R χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα)

Λαμπ.Θέσεως 2χ 4πλa LED xenon color 6K (προαιρετικό)

Θερμ. λειτ.λάμπας 5000

Τροφοδοσία Από την original φισα

Προδιαγραφές.. CE (μηχανισμοί) & ISO9001 - E4 - ΤUV οι Λάμπες

Εγγύηση.. Γραπτή 2 χρόνων μηχανισμός & λάμπες

Τιμή 500 Ευρώ περίπου

Δηλαδή Βάζουν 1 λάμπα xenon στη μεσαία μόνο σκάλα και μπαλαστ. Δεν χρειάζεται ρύθμιση ο εγκέφαλος.

Στους προβολείς μπορεί να μείνει με απλή ή με δεύτερη xenon λάμπα.

Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί όταν ανάβουν οι προβολείς να παραμένει ανοικτή και η μεσαία σκάλα με τα xenon.

Aυτά διότι μάλλον στο Α3 από τη μάνα του έχει χωριστή λάμπα για μεσαία και χωριστή για προβολείς (αντί για μία H4).

Από την 2η εταιρεία μου απάντησαν ότι "δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμοι φανοί από την εταιρία HELLA για το συγκεκριμένο όχημα. Διαθέσιμοι φανοί υπάρχουν για AUDI Α3 έως το έτος παραγωγής 2003"

Βγάζετε συμπέρασμα; Τι να κάνω;

μαλλον εχουμε ιδιο α3 εγω εχω 2005 μοντ

ειχα βρει στο ebay.de φαναρια μαμα με χενον 300 ευρω ζευγος!

βλεπω τωρα τελευται κατι λαμπες που λενε οτι ειναι χενον βασικα τις εχω βρει στο emarket και εχει και κιτ ξενον

το ερωτημα μου ειναι το εξης: εχει παρει καποιος απο πωλητη εκει?επισης βλεπω οτι τα κιτ noname εχουν ιδιο ballast σε σχημα με αυτα που ειναι bosch μηπως τα τελευταια ειναι μαιμου ?

Δεν είναι τόσο πολύπλοκα τα πράγματα. Η λάμπα hid (xenon) είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τις κλασσικές αλογόνου. Θα κουμπώνει σίγουρα στη θέση. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι να είναι πιο μακριά και να βρίσκει πάνω στο καπελάκι οπότε θα χρειαστεί ένας δακτύλιος στη βάση της για να τη κρατήσει παραέξω. Η καλωδίωση δεν είναι τίποτα. Όποιος μπορεί να αλλάξει μόνος του μια κλασσική λάμπα, κατά 95% θα μπορέσει να συνδέσει και τις xenon. Τρύπες κτλ δε θα χρειαστούν (εκτός από μια τρύπα στο καπάκι του φαναριού για να περάσουν 2 καλώδια). Οπως και να έχει από τη στιγμή που δε θα αλλαχτούν και τα κάτοπτρα, ότι μάρκα και αν πάρεις (κινέζικά ή "μάρκες" που εισάγονται από Έλληνες) θα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος θέλει επώνυμη λύση μάλλον πρέπει να πάρει πακέτο φανάρι και λάμπες από την αντιπροσωπεία (με κόστος που φεύγει πολύ).

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

τα κινεζικα ballast εχουν αθλια ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με τα usa/japan οι φισες/καλωδιωσεις κτλ,εγω παραγγειλα ενα σετακι (golf IV) USA και ο ξαδερφος μου για GOLF V 300/370 ευρω αντιστοιχα.προσοχη οσοι εχετε golf V γιατι χρειαζεται ειδικος ανταπτορας λαμπας η ετοιμο φις γιατι δεν ειναι η κλασικη βαση Η7,και επισης να εχει αντισταση ενσωματομενη για να μην εχετε σφαλμα εγκεφαλου στο καντραν λογω can bus

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τα made in Taiwan τι ποιότητα έχουν;

Αξίζει η αλλαγή λάμπας από τους 6000 βαθμούς στους 5000 ή θα είναι ανεπαίσθητη η βελτίωση σε φωτεινότητα;

taiwan οτι εχω παρει δεν ειχε προβλημα αλλα κινεζικο..

Παιδιά επειδή είδα ότι κυκλοφορούν λάμπες 6000 Κ 4300 Κ 8000Κ αναρωτιέμαι σε ποια θερμοκρασία το φώς έχει το καλύτερο φωτιστικό αποτέλεσμα.Ξέρω πως όταν η θερμοκρασία είναι στα 8000 Κ τότε το φώς αρχίζει να μπλεδίζει ενώ όταν πάμε στα 6000 Κ τότε το φώς είναι πιο ασπρο.Κατα τη γνώμη σας ποια θερμοκρασία είναι η πιο σωστή;

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Παιδιά επειδή είδα ότι κυκλοφορούν λάμπες 6000 Κ 4300 Κ 8000Κ αναρωτιέμαι σε ποια θερμοκρασία το φώς έχει το καλύτερο φωτιστικό αποτέλεσμα.Ξέρω πως όταν η θερμοκρασία είναι στα 8000 Κ τότε το φώς αρχίζει να μπλεδίζει ενώ όταν πάμε στα 6000 Κ τότε το φώς είναι πιο ασπρο.Κατα τη γνώμη σας ποια θερμοκρασία είναι η πιο σωστή;

6000 einai το πιο λευκο πιο κατω πιο κιτρινο και πιο πανω πιο μπλε