br492 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Τι να σας πω βρε παιδιά. Εμένα τα δικά μου μόνο με μπαταρία μπορούν να συνδεθούν χωρίς καμιά άλλη επιλογή.Και από άλλα κιτ που έχω ακούσει από γνωστούς, νόμιζα ότι μόνο έτσι γίνεται. Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς γίνεται να λειουργήσει όλο αυτό το σύστημα, χωρίς να τραβάει απευθείας ρεύμα από την πηγή, δηλαδή την μπαταρία. Αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα δεις οτι έχω βάλει μονος μου αλλά και με φίλους πολλά κιτ Ξένον και σου λέω ξεκάθαρα οτι ΔΕΝ συνδέεις τίποτα στην μπαταρία.Ποιος ο λόγος άλλωστε;Μήπως τραβάνε περισσότερο ρευμα από τις απλές και δεν επαρκεί το υπάρχον σύστημα;Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Και δεν υπάρχουν στάρτερ στα Ξένον μόνο η λάμπα και τα μπάλαστ . Πες μου μόνο γιατι δεν υπάρχει άλλη επιλογή στο δικό σου όχημα παρα να πάρεις ρευμα από την μπαταρία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 http://www.postimage.org/Pq8doXr.jpg Αν μπορείτε να διακρίνετε υπάρχουν μόνο λάμπες και μπάλαστ. Τα μπάλαστ λαμβανουν παροχη ρευματος από τις υπάρχουσες φίσες των φώτων (στην φωτο ειναι ο ασυνδετος κονεκτορας στο μεταλικό κουτι)και έχουν έξοδο υψηλής τάσης που συνδέεται με την λάμπα (το μαύρο καλώδιο που ειναι συνδεδεμένο στο μπάλαστ).Αυτο ειναι όλο το σύστημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Για ποιόν λόγο ρε παιδιά να συνδεθεί το μπαλάστ με την μπαταριά και σαν διακόπτης να μπεί ρελέ το οποίο να συνδεθεί με τα φισάκια να φαναριών ενώ μπορούμε να πάρουμε ρεύμα απ'ευθείας απο τα φις των φαναριών? Γίνεται αλλά για ποιό λόγο να το κάνετε έτσι? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ισως για ασφαλεια -αν παρεμβαλεις και μια ασφαλεια αναμεσα στα μπαλαστς και της μπαταριας, ισως για να μην επιβαρυνεις το ηδη υπαρχον ηλεκτρικο συστημα του αυτοκινητου, ισως για να ξεγελασεις τα διαγνωστικα για τις καμμενες λαμπες -δεν ειμαι ομως σιγουρος για το αν γινεται με αυτο τον τροπο-.... Παντως αρκετοι ειναι αυτοι που προτιμουν αυτη τη συνδεσμολογια, παντως οχι εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Λοιπόν και εγώ από την μπαταρία τα έχω βάλει να πέρνθν ρέυμα. Ο λόγος είναι γιατί επειδή έχω και στην μικρή και στην μεγαλη σκάλα xenon με αφτόν το τρόπο δεν καίνε την ασφάλεια και ανάβουν ΠΑΝΤΑ. Όταν δοκίμασα να παίρνουν ρεύμα μόνο από την original πηγή ρεύματος τότε αρκετές φορές δεν άναβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Καμια σχεση, δεν τα συνδεεις με την μπαταρια τα xenon... Τι καμία σχέση δεν το κατάλαβα αυτό. Αμφισβητείς τι έχω στο αμάξι μου?? Ήδη ανέφερα ότι χωρίς να είμαι ειδικός και αφού βλέπω ότι άλλα παιδιά τα έχουν χωρίς μπαταρία, ενώ εγώ με μπαταρία, άρα δέχομαι ότι υπάρχουν 2 τρόποι. Εσύ, τώρα τι το παίζεις με αυτό το στυλ? Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει, υπάρχει κάποιο ρελέ και όλα τα κιτ που πήρα εγώ και πόσα άλλα 106,206 ήταν όλα ίδια.Άρα δεν είναι μόνο η δική μου περίπτωση, αλλά έτσι βγαίνει το συγκεκριμένο X.T.R. κιτ της Xenon Hellas. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 ισως για να ξεγελασεις τα διαγνωστικα για τις καμμενες λαμπες Έχεις πρόβλημα με την ένδειξη; Έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα έχω πρόβλημα με την ένδειξη καμμένης λάμπας αν βάλω xenon. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Οχι t300 στην 147 δεν υπαρχει τετοιο προβλημα -τουλαχιστον με την μεσσαια σκαλα- μιας και στην μεσσαια σκαλα η Alfa Romeo δεν εχει βαλει το συγκεκριμενο κυκλωμα που αντιλαμβανεται την υπαρξη καμμενης λαμπας!! Ενω στις υπολοιπες σκαλες υπαρχει το συγκεκριμενο κυκλωμα οπως επισης και για τα πισω φαναρια στην μεσσαια σκαλα η Alfa Romeo σκεφτηκε προφανως οτι η καμμενη λαμπα θα γινει ευκολα αντιληπτη με γυμνο ματι απο τον οδηγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Εγώ πάντως που επικοινώνησα μέσω email με συγκεκριμένη εταιρεία που εισάγει φώτα xenon μου έδωσε την κάτωθι ενημέρωση για τον τύπο του αυτοκινήτου μου. Να γνωρίζετε ότι η MERCEDES χρησιμοποιεί για την διαχείρηση των ηλεκτρικών της, μια μονάδα CANBUS, Είναι το σύστημα που σας δείχνει εάν εχετε καποια καμμενη λάμπα), και η οποία ΔΕΝ επιτρέπει την τοποθέτηση οποιουδήποτε συστήματος, παρά ΜΟΝΟΝ συμβατού με τις παραμέτρους λειτουργίας αυτής! * Δείτε τι σας προτείνουμε σχετικα.. 1) Τύπος ΧΤR H.I.D CAN συμβατό Λάμπα LowUV BH7R χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα) Λαμπ.Θέσεως 2 χ 4πλa LED xenon color 6K (προαιρετικό) Θερμ. λειτ.λάμπας 4300 Κ** Τροφοδοσία Από την original φισα Προδιαγραφές.. ISO9001 - E4 - ΤUV Εγγύηση.. Γραπτή 2 χρόνων μηχανισμός & λάμπες Τιμή 420 Ευρώ* 2) Τύπος ΧΤR - HELLA H.I.D CAN συμβατό Λάμπα LowUV BH7R χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα) Λαμπ.Θέσεως 2χ 4πλa LED xenon color 6K (προαιρετικό) Θερμ. λειτ.λάμπας 4300 Κ** Τροφοδοσία Από την original φισα Προδιαγραφές.. ISO9001 - E4 - ΤUV Εγγύηση.. Γραπτή 2 χρόνων μηχανισμός & λάμπες Τιμή 550 Ευρώ* Τα παραπάνω κιτ έχουν απόλυτη συμβατότητα με την CAN του αυτοκινήτου καί ΔΕΝ χρειάζετε η παραμικρή αλλαγή μέσω του διαγνωστικού.! Εχετε πάντα την δυνατότητα επιλογής κιτ χαμηλότερου κόστους της XTR μη συμβατού 300Ε ΑΛΛΑ θα πρέπει να γίνει αλλαγή στις παραμέτρους λειτουργείας του CAN μέσω του διαγνωστικού.! Τα κιτ αυτά χρησιμοποιούν 2 λάμπες πολύ ποιοτικές που αποδίδουν τα μέγιστα στο κατοπτρο του αυτοκινήτου... δίνουν τέλεια ποιότητα δέσμης, με απόλυτο διαχωρισμό, και χωρίς την παραμικρή ανάκλαση. **Σχετικά με την σωστή επιλογή βαθμών Κelvin.. Βασική αρχη των H.I.D είναι ότι..όσο ανεβαίνουν οι βαθμοι Κelvin τόσο ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ και κερδίζουμε ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ τού μπλε..μωβ..! Σας προτείνουμε η επιλογή σας να είναι τα 6000Κ όπου ειναι και το πιο ισορροπημένο ανάμεσα στην πολυ καλη φωτεινότητα και στην οπτικη αναβάθμιση.! H μία παραλλαγή που διαθέτουμε, τών ιδιων Kelvin με περισσότερο καθαρό φως αμιγώς λευκό .! Ενημερωτικά την λάμπα Η7 την διαθέτουμε σε 4 παραλλαγές όσον αφορά την απόδοση δέσμης αντίστοιχα με κάθε κατοπτρο.! Διευκρινίζουμε οτι.. -Τα κιτ της XTR είναι made in Taiwan χρησιμοποιούν ψηφιακούς μηχανισμούς τελευταίας γενιάς υψηλής απόδοσης, εχουν τοποθετηθεί σε πάρα πολλά αυτοκίνητα/Μοτό και είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα.! -Τα κιτ XTR - HELLA βασίζονται σε μηχανισμούς Hella original σε συνδιασμό με λάμπες της XTR, συνδιασμός απαραίτητος καθώς κανείς επώνυμος κατασκευαστής ΔΕΝ εχει εμπλακει στην κατασκευή λάμπας ''μετατροπής'' από αλογόνου σε xenon..! Εχετε πάντα την δυνατότητα επιλογής κιτ χαμηλού κόστους V-light -BAC- κλπ.. και σε τιμή απο 140Ε χωρίς τοποθέτηση αλλά η ποιότητα και η απόδοση τους είναι αντίστοιχη της τιμολόγησης. καθώς επίσης είναι απαραίτητο να γίνει αλλαγή των παραμέτρων λειτουργείας μέσω του διαγνωστικού. Επίσης στην αγορά έχουν εμφανιστεί κιτ BOSCH..?-SIEMENS..? κλπ.. και σε τιμή απο 200Ε Τα οποία είναι MADE IN CHINA και ΔΕΝ εχουν καμία σχεση με τις αντίστοιχες εταιρίες Υπάρχει η δυνατότητα να σας συστήσουμε κάποιον συνεργάτη μας σχετικά με την αγορά/τοποθέτηση στην περιοχή σας..Είτε μπορούμε να σας το στείλουμε αντικαταβολή και να το τοποθετήσετε σε καποιον δικό σας ηλεκτρολόγο, καθώς έχει όλες τις οδηγίες στα Ελληνικά και είναι πολυ ευκολο στην τοποθετησή του..! Η εγγύηση σας καλύπτει απόλυτα και σε αυτήν την περίπτωση Οί τιμές είναι ενδεικτικές με ΦΠΑ και τοποθέτηση, Σε περίπτωση αντκαταβολής η τιμή με ΦΠΑ και όλα τα έξοδα αποστολής θα είναι -30Ε για κάθε κιτ! Μετά την τοποθέτηση σας παρέχουμε Υποστήριξη όπου στην Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας. Εκπτωση 45% επί των τιμών λιανικής γιά την υποστήριξη του συστήματος σε ανταλλακτικά. Σάς ευχαριστούμε, και στην διαθεσή σας για ότι περισσότερο.. Για την XenonHellas Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Καμμία καλή λάμπα του τύπου (Philips blue vision) H7 γνωρίζει κανείς να μου προτείνει?Μιάς και με τις παραπάνω λάμπες η διάρκεια ζωής τους δεν ξεπερνά τον ενα χρόνο. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εμενα η αριστερη καηκε ΑΚΡΙΒΩΣ στον ενα χρονο (ιδια ημερομηνια αγορας ενα χρονο αργοτερα!) ενω η αλλη μια εβδομαδα πιο μετα... Τελικα κατεληξα σε λαμπες ξενον και δεν το μετανιωσα! Το μονο που μετανιωσα ηταν τα 32€ ευρω που εδωσα για τις Philips! Ημιμετρα και τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ρε παιδιά, τσάμπα τα ευρώ είναι για αυτές τις λάμπες αν είναι να τις αλλάζετε κάθε χρόνο. Αν δίνετε 30 το χρόνο. σε 5-6 χρόνια έχετε βγάλει το κιτάκι xenon. Που δε συγκρίνεται με την καμία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ξέρει κανεις τι τύπο λάμπας xenon φοράει το nissan primera του 01' ? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 αν ψαξετε λιγο σε group buys αυτοκινητων/μηχανων clubs θα βρειτε απο 60-150ε απο τα μαγαζια π αναφερθηκαν πιο πριν...απο εβαυ κ με 50ε ιδιες μαρκες φτανει να μην περασει τελωνειο:P το θεμα ειναι αν το αυτοκινητο σ εχει CANBUS συστημα, Είναι το σύστημα που σας δείχνει εάν εχετε καποια καμμενη λάμπα. μετα αν χρειαζετε τρυπημα το πλαστικο καπακι πισω απο την λαμπα ή αν το κιτ δινει κ πλαστικο μαζι... με τιποτα μην παρεις πανω απο 6.000κελβιν(θα ναι μπλε κ καγκουρικα) αν δινει καλωδιο για φυσα φωτων ή να παιρνει απευθειας απο μπαταρια. κ δες αν στην εγγυηση καλυπτει κ καμμενα balast.οταν μιζαρεις κ εχεις ανοιχτα ξενον συνηθως καιγονται... σε καμμια περιπτωση δεν γινεται τα εργοστασιακα ξενον να ειναι ιδια με ολα αυτα...εκει πληρωνεις τον projectora φαναρι+αριστες ποιοτητες(bosh,philips,hella,valeo ktl)+Πανω απ ολα ειναι ρυθμισμενα να σβηνουν οταν μιζαρεις για να μην καουν κ εχουν αυτοματη ρυθμιση υψους λαμπας αναλογα με βαρος...οποτε τα 700-1200ε π ζητανε για xenon ή bixenon einai οκ κ αξιζει να τα δωσετε αν ειναι ακριβο αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevezos2_1 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 katarxas ta xenon dn kostizoun 1000euro. mporeis na vales kit xenon H4 me 350 euro(kai oxi tis plakas) mono an to agoraseis apo tin etairia tha pliroseis 1000 kai vale.pane psakse se magazia pou kanoun belitoseis kai koita times gia xenon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sn7per Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Λοιπον εχουμε και λέμε: Θελω να βαλω φωτα XENON H.I.D. (σε αυτοκινητο) αλλα δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου να τα βαλω μονος μου, οποτε η λυση ειναι να βρω ενα καταστημα που να εχει καλές τιμες και εγκατασταση (Θεσσαλονικη). Εχετε καμιά ιδέα ? Λογικα καταστημα ιχοσυστηματων δεν θα ειναι ? Ευχαριστω για την απαντηση προκαταβολικά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ναι καταστημα ηχοσυστηματων, ειδων αυτοκινητου! Προσεξε πως θα στερεωσουν ta ballast! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι:Έχω ένα Seat Ibiza του 2003 και ο αδελφός μου ένα volvo s40 του 2007.Γνωρίζει κανείς άν έχουν canbas;Τι είναι αυτό; Γιατί θέλουμε να βάλουμε xenon λαμπτήρες και μου είπαν οτι αν έχει τέτοιο σύστημα θα έχουμε πρόβλημα.Ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 katarxas ta xenon dn kostizoun 1000euro. mporeis na vales kit xenon H4 me 350 euro(kai oxi tis plakas) mono an to agoraseis apo tin etairia tha pliroseis 1000 kai vale.pane psakse se magazia pou kanoun belitoseis kai koita times gia xenon... στον βροντο τα γραψα δεν εξηγειτε αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι:Έχω ένα Seat Ibiza του 2003 και ο αδελφός μου ένα volvo s40 του 2007.Γνωρίζει κανείς άν έχουν canbas;Τι είναι αυτό; Γιατί θέλουμε να βάλουμε xenon λαμπτήρες και μου είπαν οτι αν έχει τέτοιο σύστημα θα έχουμε πρόβλημα.Ευχαριστώ:D Κοίτα το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιον από τους εισαγωγείς του κιτ που θες και να τους ρωτήσεις ακριβώς για το αμάξι σου.Αυτοί θα ξέρουν να σου πουν, καθώς έχουν εμπειρία από 10αδες αμάξια και θα σου πούνε τι ακριβώς κάνει σε κάθε μοντέλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ναι καταστημα ηχοσυστηματων, ειδων αυτοκινητου! Προσεξε πως θα στερεωσουν ta ballast! Σε τι επηρρεάζει το πως θα στερεωθούν; Θα βάλω κι εγώ μόνος μου. Τι να προσέξω; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 απλα επειδη μερικοι κανουν τσαπατσοδουλειες για αυτο το ειπα.. Αλουμινενια αδιαβροχα και καλα στερεωμενα να μην φυγουν με λακουβες κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ευχαριστώ! Πιστεύω πως το έχω! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef80 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπερα στο forum. Εγω πάντως επειδή έχω αφιερώσει άπειρες ώρες ψαξιματος στο ιντερνετ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλα τα κιτ χαμηλού κόστους είναι πανομοιότυπα και φτιαγμένα στην κίνα οπότε πήρα το πιο φτηνό που βρήκα σε θερμοκρασία λάμπας 4300k από ebay με 70 ευρό μαζι με τα μεταφορικά. Και σκεφτήτε ότι υπάρχουν λάμπες αλογόνου και καλά πιο δυνατές που στοιχίζουν παραπάνω! Τα εχω εδώ και 2 βδομάδες και είναι τρομερά. Όσοι τα βλέπουν μου ζητάνε και αυτοι. Όσο για την εγγύηση του ενός χρόνου δεν ξέρω αν καεί τίποτα αν θα την τηρήσει ο πωλητής αλλα αυτό είναι αλλο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Και εγω των 70 ευρω πηρα και τα εβαλα στο μηχανακι. Και για να πω την αληθεια δεν με πολυενδιαφερει η εγγυηση μας και κοστιζουν μονο 70 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts