palaboul156 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΝΟΝ ΚΙΤ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ(Α3) ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ PROJECTOR ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ Η ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ? Καμια σχεση με αυτα απλα! το φως θα ειναι πεντακαθαρο σε σχεση με τα μπλε αλογονου. Ειναι ευκολο να διακρινεις την διαφορα. Δε πειραζει που δεν εχεις προτζεκτορα στο φαναρι. Αυτα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΝΟΝ ΚΙΤ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ(Α3) ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ PROJECTOR ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ Η ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ? Καλώς ήλθες στο myphone.:) Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί: 1) Είναι σαν να φωνάζεις 2) Απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καμια σχεση με αυτα απλα! το φως θα ειναι πεντακαθαρο σε σχεση με τα μπλε αλογονου. Βασικά αυτό που λες δεν ισχύει απόλυτα. Εξαρτάται από τη θερμοκρασία της λάμπας για το πόσο λευκό ή όχι θα είναι το φως.Μέχρι τα 6000k θα είναι λευκό.Πιο πάνω αρχίζει και μοβίζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Βασικά αυτό που λες δεν ισχύει απόλυτα. Εξαρτάται από τη θερμοκρασία της λάμπας για το πόσο λευκό ή όχι θα είναι το φως.Μέχρι τα 6000k θα είναι λευκό.Πιο πάνω αρχίζει και μοβίζει. Συμφωνω , αλλα κανει μπαμ η διαφορα ρε συ.. αν τα συγκρινεις ακομα και με τις λαμπες αλογονου της PIAA που θεωρουνται οι καλυτερες, υπαρχει μεγαλη διαφορα, στην καθαροτητα του φωτος.αυτο εννοουσα με το παραπανω κειμενο μου... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_Geo Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδια καμια σχεση οι απλες λαμπες xenon που λενε με ενα γνησιο κιτακι xenon... Οταν ειχα βαλει τα xenon, πριν απο αυτα ειχα και καλα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ασπρες λαμπες. Μολις βαλαμε το κιτακι xenon επιτηδες εβαλα στο 1 φαναρι μονο για να δω διαφορες με το αλλο φαναρι που φορουσα απλες ασπρες λαμπες, δεν χρειαζεται να πω αν υπαρχει διαφορα, ειναι μερα με την νυχτα, στο φαναρι με την απλη λαμπα λες και ηταν σαν να αναβες κερακια... Ενω to xenon μιλαμε για κατασπρο φως με 6000Κ θερμοκρασια... Παράθεση Neo_Geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδια καμια σχεση οι απλες λαμπες xenon που λενε με ενα γνησιο κιτακι xenon... Οταν ειχα βαλει τα xenon, πριν απο αυτα ειχα και καλα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ασπρες λαμπες. Μολις βαλαμε το κιτακι xenon επιτηδες εβαλα στο 1 φαναρι μονο για να δω διαφορες με το αλλο φαναρι που φορουσα απλες ασπρες λαμπες, δεν χρειαζεται να πω αν υπαρχει διαφορα, ειναι μερα με την νυχτα, στο φαναρι με την απλη λαμπα λες και ηταν σαν να αναβες κερακια... Ενω to xenon μιλαμε για κατασπρο φως με 6000Κ θερμοκρασια... Βασικά το εντελώς κάτασπρο φως το έχεις με λάμπα κάτω από 6000k. Στα 6000 αρχίζεις να έχεις 1 ίχνος μπλε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gago Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια και συγνωμη για τα κεφαλαια μου..Δεν το ηξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Εβαλα χθες φωτα xenon στην 116i μου, καμμια σχεση με τις συμβατικες λαμπες αλογονου. Εμεινα εκπληκτος. Μου στοιχησαν 500 ευρω και ειναι ιαπωνικα. Στις ποσες ωρες λειτουργιας χρειαζονται αλλαγη οι λαμπες? Αλλοι μου λενε 5 χιλιαδες ωρες, αλλοι 10 -15 χιλιαδες ωρες. Υπαρχει καποια τεκμηριωμενη αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Εκτός απροόπτου, δε θα χρειαστούν αλλαγή ποτέ. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 thelo na valo xenon sto autokinito mou. pio magazi mou proteinete stin thessaloniki den me endiaferoun ta lefta na einai poiotika kai kala. Euxaristo ek ton proteron:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_Geo Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Εβαλα χθες φωτα xenon στην 116i μου, καμμια σχεση με τις συμβατικες λαμπες αλογονου. Εμεινα εκπληκτος. Μου στοιχησαν 500 ευρω και ειναι ιαπωνικα. Στις ποσες ωρες λειτουργιας χρειαζονται αλλαγη οι λαμπες? Αλλοι μου λενε 5 χιλιαδες ωρες, αλλοι 10 -15 χιλιαδες ωρες. Υπαρχει καποια τεκμηριωμενη αποψη? Συνηθως τα φωτα xenon λειτουργουν 2000 ωρες, Αληθεια τι μαρκα λεει το κουτι που εβαλες ??? γιατι σαν να μου φαινονται ακριβα τα xenon που πηρες, εκτος και αν ειναι τα εργαστασιακα της bmw, Tsotos1000 θα σου ελεγα να τα αγορασεις απο το ebay αν ασχολεισαι γιατι θα κερδισεις πολλα χρηματα αν τα αγορασεις απο το ebay, Στα μαγαζια να ξερεις θα πληρωσεις τουλαχιστον 300 + ευρω Ενω απο το ebay μπορεις να τα βρεις με 130 ευρω ... Παράθεση Neo_Geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Συνηθως τα φωτα xenon λειτουργουν 2000 ωρες, Αληθεια τι μαρκα λεει το κουτι που εβαλες ??? γιατι σαν να μου φαινονται ακριβα τα xenon που πηρες, εκτος και αν ειναι τα εργαστασιακα της bmw, Tsotos1000 θα σου ελεγα να τα αγορασεις απο το ebay αν ασχολεισαι γιατι θα κερδισεις πολλα χρηματα αν τα αγορασεις απο το ebay, Στα μαγαζια να ξερεις θα πληρωσεις τουλαχιστον 300 + ευρω Ενω απο το ebay μπορεις να τα βρεις με 130 ευρω ... Σχετικά με την αγορά κιτ Xenon πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δει κάποιος που τον ενδιαφέρει για κάποιο κιτ μέχρι 300€, που υπάρχουν διάφορα αξιόλογα και με εγγύηση στην Ελλάδα, παρά να πάρει κάποιο αμφιβόλου ποιότητος από Ebay. Ειδικά η τιμή 130€ φαίνεται εξευτελιστικά μικρή και πιστεύω ότι δε δικαιολογείται για 1 κιτ που χρειάζεται ποιοτικά καλώδια, ballast και λάμπες για να κρατήσει αρκετό καιρό και να παράγει και σωστό φως. Εκτός απροόπτου, δε θα χρειαστούν αλλαγή ποτέ. Ξέρεις εσύ κάτι ηλεκτρικό που δε χαλάει ποτέ??;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Tsotos1000 θα σου ελεγα να τα αγορασεις απο το ebay αν ασχολεισαι γιατι θα κερδισεις πολλα χρηματα αν τα αγορασεις απο το ebay, Στα μαγαζια να ξερεις θα πληρωσεις τουλαχιστον 300 + ευρω Ενω απο το ebay μπορεις να τα βρεις με 130 ευρω ... den tha exeis egiisi omos diladi an xalasoun telos ta petas eno ean ta exeis valei se magazi stin ellada kati ginetai. Telika kserei kaneis kanena kalo magazi?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 den tha exeis egiisi omos diladi an xalasoun telos ta petas eno ean ta exeis valei se magazi stin ellada kati ginetai. Telika kserei kaneis kanena kalo magazi?:) Εγώ πάντως πήρα τα δικά μου (X.T.R. Kit-Η1) από εδώ http://www.xenonhellas.gr/ πριν μερικούς μήνες και μέχρι στιγμής όλα καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Σχετικά με την αγορά κιτ Xenon πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δει κάποιος που τον ενδιαφέρει για κάποιο κιτ μέχρι 300€, που υπάρχουν διάφορα αξιόλογα και με εγγύηση στην Ελλάδα, παρά να πάρει κάποιο αμφιβόλου ποιότητος από Ebay. Ειδικά η τιμή 130€ φαίνεται εξευτελιστικά μικρή και πιστεύω ότι δε δικαιολογείται για 1 κιτ που χρειάζεται ποιοτικά καλώδια, ballast και λάμπες για να κρατήσει αρκετό καιρό και να παράγει και σωστό φως. Η αλήθεια φίλε μου ειναι άλλη: Στην Ελλάδα από δικτυακό ελληνικο κατάστημα, set λάμπες Ξένου με 2 χρονια εγγύηση μεταλλικο μπάλαστ και ποιοτικά καλώδια στα 160€ Είναι η σωστή τιμή και όχι η κλοπή που κάνουν κάποιοι άλλοι. Έβαλα (μόνος μου)στην μηχανή μου εδώ και 2 χρόνια και δουλεύουν σαν την πρώτη μέρα. Θέλει ψάξιμο και να πιάνουν τα χέρια μας ;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Η αλήθεια φίλε μου ειναι άλλη: Στην Ελλάδα από δικτυακό ελληνικο κατάστημα, set λάμπες Ξένου με 2 χρονια εγγύηση μεταλλικο μπάλαστ και ποιοτικά καλώδια στα 160€ Είναι η σωστή τιμή και όχι η κλοπή που κάνουν κάποιοι άλλοι. Θέλω pm!! :cool::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Θέλω pm!! :cool::ninja: και εγω αν γινετε...:cool: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Βασικά η αλήθεια είναι σχετική... Επίσης δε βλέπω να αναφέρεις μοντέλο για να μάθουμε τι ακριβώς είναι αυτά που έβαλες. Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας για το δικό μου μοντέλο, έκανα 1 αναζήτηση στο ίντερνετ και διάβασα πολλά αυτοκινητιστικά φόρουμ για το σχετικό θέμα (με μηχανές δεν ασχολούμαι). Σε κανένα φόρουμ, τα άτομα που ασχολήθηκαν με το θέμα δε βρήκαν από Ελλάδα ή εξωτερικό φτηνότερα από 200-230€, τιμές βεβαίως που προέκυψαν από την εξασφάλιση ομαδικής αγοράς.Εννοείται ότι αν πάει 1 άτομο μόνο του θα το αγοράσει σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή. Οπότε το κάθε άτομο ας κρίνει με το μυαλό του και ας κάνει ό,τι καλύτερο θεωρεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 @giankyr,trancer 13 δικό σας ;) @junglist Δεν θα μπορέσω να σε πείσω,ουτε θα κάνω διαφήμιση σε κατάστημα άλλου. Αυτο που ξέρω ειναι αυτό που έχω και αυτο που έχω βάλει παρέα με τα φιλαράκια μου. Δεν θα το παίξω οτι εγώ ξέρω από εσένα να ψάχνω καλύτερα αλλά δεν δέχομαι ερωτηματικά περι της αξιοπιστίας του λόγου μου.Θα σου απαντησουν και οι πιο πάνω φίλοι αν λεω βλακείες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 @giankyr,trancer 13 δικό σας ;) @junglist Δεν θα μπορέσω να σε πείσω,ουτε θα κάνω διαφήμιση σε κατάστημα άλλου. Αυτο που ξέρω ειναι αυτό που έχω και αυτο που έχω βάλει παρέα με τα φιλαράκια μου. Δεν θα το παίξω οτι εγώ ξέρω από εσένα να ψάχνω καλύτερα αλλά δεν δέχομαι ερωτηματικά περι της αξιοπιστίας του λόγου μου.Θα σου απαντησουν και οι πιο πάνω φίλοι αν λεω βλακείες Φίλε κακώς το πήρες έτσι. Πουθενά δε μίλησα για αξιοπιστία δικιά σου ούτε ότι λες βλακείες και εξάλλου στο τέλος του post μου ανέφερα ότι είναι στην κρίση του καθένα για το τι θα κάνει για το θέμα αυτό.Ούτε εγώ προσπαθώ να πείσω κανέναν, αλλά να βοηθήσω στις απορίες.ΚΑι επιπλέον άλλο το σύστημα xenon για μηχανή και άλλο για αμάξι.Προφανώς έχει μικρότερο κόστος για σένα, αφού μιλάμε για 1 ballast και 1 λάμπα.Σωστά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Λάθος! Οι μηχανες έχουν ακριβώς τα ίδια με τα αυτοκίνητα (και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται slim balast για λόγους έλλειψης χώρου άρα ακριβότερα), όπως και ότι έχουν ΚΑΙ οι μηχανές 2 σκάλες (μιλάω για λάμπες τύπου Η7-τα ιδια ισχύουν λίγο πολύ και για τους άλλους) αρα σου λέω για σύστημα 2 λάμπες-2 μπάλαστ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Exei kapoios na mou proteinei ena kalo kit xenon gia daihatsu YRV 1.3 16V??? Filika Scottas PS.Eida kapoioi sumforumites grapsan gia kati kit me 160 eyrw!!!Mporeite na mou steilete kai emena ena pm me to link???Thanx:p;):):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αντί να γράφετε δημόσια ότι θέλετε πμ από κάποιον,γιατί δεν του στέλνετε κατευθείαν εσείς; :confused: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εγώ πάντως πήρα τα δικά μου (X.T.R. Kit-Η1) από εδώ http://www.xenonhellas.gr/ πριν μερικούς μήνες και μέχρι στιγμής όλα καλά. Στο link σου εχει κι ενα kit της Phillips.Ο αδερφος μου το πηρε 160 ευρω απο ενα μαγαζι στην Αθηνα για το Golfακι του και μετα απο 5 μηνες ολα καλα.:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Λοιπον παιδια εβαλα και εγω στο ροβερακι μου xenon (Η4) στη μεσαια σκαλα. Αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι αν οταν χρειαστει να αλλαξω λαμπες θα πρεπει να βαλω παλι 6000Κ η αν μπορω να βαλω και καποιες αλλες (5500Κ). Επισης θελω να ξερω αν στη μεγαλη σκαλα που ειναι ξεχωριστο φαναρι ( αλλη λαμπα) μπορω να βαλω και εκει xenon η απλα να βαλω πιο δυνατη αλογονου, γιατι οπως ειναι τωρα οταν αλλαζω απο μεσαια σε μεγαλη ειναι σαν να .... σβηνω τα φωτα. τι μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts