Jump to content

Φώτα Xenon

Dejan457
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΝΟΝ ΚΙΤ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ(Α3) ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ PROJECTOR ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ Η ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ?

Καμια σχεση με αυτα απλα!

το φως θα ειναι πεντακαθαρο σε σχεση με τα μπλε αλογονου.

Ειναι ευκολο να διακρινεις την διαφορα.

Δε πειραζει που δεν εχεις προτζεκτορα στο φαναρι.

Αυτα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

• Απαντήσεις 657
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΝΟΝ ΚΙΤ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ(Α3) ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ PROJECTOR ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ Η ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ?

Καλώς ήλθες στο myphone.:)

Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί:

1) Είναι σαν να φωνάζεις

2) Απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone.

Καμια σχεση με αυτα απλα!

το φως θα ειναι πεντακαθαρο σε σχεση με τα μπλε αλογονου.

Βασικά αυτό που λες δεν ισχύει απόλυτα.

Εξαρτάται από τη θερμοκρασία της λάμπας για το πόσο λευκό ή όχι θα είναι το φως.Μέχρι τα 6000k θα είναι λευκό.Πιο πάνω αρχίζει και μοβίζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικά αυτό που λες δεν ισχύει απόλυτα.

Εξαρτάται από τη θερμοκρασία της λάμπας για το πόσο λευκό ή όχι θα είναι το φως.Μέχρι τα 6000k θα είναι λευκό.Πιο πάνω αρχίζει και μοβίζει.

Συμφωνω , αλλα κανει μπαμ η διαφορα ρε συ..

αν τα συγκρινεις ακομα και με τις λαμπες αλογονου της PIAA που θεωρουνται οι καλυτερες, υπαρχει μεγαλη διαφορα, στην καθαροτητα του φωτος.αυτο εννοουσα με το παραπανω κειμενο μου...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Παιδια καμια σχεση οι απλες λαμπες xenon που λενε με ενα γνησιο κιτακι xenon...

Οταν ειχα βαλει τα xenon, πριν απο αυτα ειχα και καλα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ασπρες λαμπες.

Μολις βαλαμε το κιτακι xenon επιτηδες εβαλα στο 1 φαναρι μονο για να δω διαφορες με το αλλο φαναρι που φορουσα απλες ασπρες λαμπες, δεν χρειαζεται να πω αν υπαρχει διαφορα, ειναι μερα με την νυχτα, στο φαναρι με την απλη λαμπα λες και ηταν σαν να αναβες κερακια...

Ενω to xenon μιλαμε για κατασπρο φως με 6000Κ θερμοκρασια...

Neo_Geo

Παιδια καμια σχεση οι απλες λαμπες xenon που λενε με ενα γνησιο κιτακι xenon...

Οταν ειχα βαλει τα xenon, πριν απο αυτα ειχα και καλα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ασπρες λαμπες.

Μολις βαλαμε το κιτακι xenon επιτηδες εβαλα στο 1 φαναρι μονο για να δω διαφορες με το αλλο φαναρι που φορουσα απλες ασπρες λαμπες, δεν χρειαζεται να πω αν υπαρχει διαφορα, ειναι μερα με την νυχτα, στο φαναρι με την απλη λαμπα λες και ηταν σαν να αναβες κερακια...

Ενω to xenon μιλαμε για κατασπρο φως με 6000Κ θερμοκρασια...

Βασικά το εντελώς κάτασπρο φως το έχεις με λάμπα κάτω από 6000k.

Στα 6000 αρχίζεις να έχεις 1 ίχνος μπλε.

Amazon Fire stick 4k max

Εβαλα χθες φωτα xenon στην 116i μου, καμμια σχεση με τις συμβατικες λαμπες αλογονου. Εμεινα εκπληκτος. Μου στοιχησαν 500 ευρω και ειναι ιαπωνικα. Στις ποσες ωρες λειτουργιας χρειαζονται αλλαγη οι λαμπες? Αλλοι μου λενε 5 χιλιαδες ωρες, αλλοι 10 -15 χιλιαδες ωρες. Υπαρχει καποια τεκμηριωμενη αποψη?

Εκτός απροόπτου, δε θα χρειαστούν αλλαγή ποτέ.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εβαλα χθες φωτα xenon στην 116i μου, καμμια σχεση με τις συμβατικες λαμπες αλογονου. Εμεινα εκπληκτος. Μου στοιχησαν 500 ευρω και ειναι ιαπωνικα. Στις ποσες ωρες λειτουργιας χρειαζονται αλλαγη οι λαμπες? Αλλοι μου λενε 5 χιλιαδες ωρες, αλλοι 10 -15 χιλιαδες ωρες. Υπαρχει καποια τεκμηριωμενη αποψη?

Συνηθως τα φωτα xenon λειτουργουν 2000 ωρες,

Αληθεια τι μαρκα λεει το κουτι που εβαλες ??? γιατι σαν να μου φαινονται ακριβα τα xenon που πηρες, εκτος και αν ειναι τα εργαστασιακα της bmw,

Tsotos1000 θα σου ελεγα να τα αγορασεις απο το ebay αν ασχολεισαι γιατι θα κερδισεις πολλα χρηματα αν τα αγορασεις απο το ebay,

Στα μαγαζια να ξερεις θα πληρωσεις τουλαχιστον 300 + ευρω

Ενω απο το ebay μπορεις να τα βρεις με 130 ευρω ...

Neo_Geo

Συνηθως τα φωτα xenon λειτουργουν 2000 ωρες,

Αληθεια τι μαρκα λεει το κουτι που εβαλες ??? γιατι σαν να μου φαινονται ακριβα τα xenon που πηρες, εκτος και αν ειναι τα εργαστασιακα της bmw,

Tsotos1000 θα σου ελεγα να τα αγορασεις απο το ebay αν ασχολεισαι γιατι θα κερδισεις πολλα χρηματα αν τα αγορασεις απο το ebay,

Σχετικά με την αγορά κιτ Xenon πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δει κάποιος που τον ενδιαφέρει για κάποιο κιτ μέχρι 300€, που υπάρχουν διάφορα αξιόλογα και με εγγύηση στην Ελλάδα, παρά να πάρει κάποιο αμφιβόλου ποιότητος από Ebay.

Ειδικά η τιμή 130€ φαίνεται εξευτελιστικά μικρή και πιστεύω ότι δε δικαιολογείται για 1 κιτ που χρειάζεται ποιοτικά καλώδια, ballast και λάμπες για να κρατήσει αρκετό καιρό και να παράγει και σωστό φως.

Εκτός απροόπτου, δε θα χρειαστούν αλλαγή ποτέ.

Ξέρεις εσύ κάτι ηλεκτρικό που δε χαλάει ποτέ??;)

Amazon Fire stick 4k max

den tha exeis egiisi omos diladi an xalasoun telos ta petas eno ean ta exeis valei se magazi stin ellada kati ginetai. Telika kserei kaneis kanena kalo magazi?:)

den tha exeis egiisi omos diladi an xalasoun telos ta petas eno ean ta exeis valei se magazi stin ellada kati ginetai. Telika kserei kaneis kanena kalo magazi?:)

Εγώ πάντως πήρα τα δικά μου (X.T.R. Kit-Η1) από εδώ http://www.xenonhellas.gr/

πριν μερικούς μήνες και μέχρι στιγμής όλα καλά.

Amazon Fire stick 4k max

Σχετικά με την αγορά κιτ Xenon πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δει κάποιος που τον ενδιαφέρει για κάποιο κιτ μέχρι 300€, που υπάρχουν διάφορα αξιόλογα και με εγγύηση στην Ελλάδα, παρά να πάρει κάποιο αμφιβόλου ποιότητος από Ebay.

Ειδικά η τιμή 130€ φαίνεται εξευτελιστικά μικρή και πιστεύω ότι δε δικαιολογείται για 1 κιτ που χρειάζεται ποιοτικά καλώδια, ballast και λάμπες για να κρατήσει αρκετό καιρό και να παράγει και σωστό φως.

Η αλήθεια φίλε μου ειναι άλλη:

Στην Ελλάδα από δικτυακό ελληνικο κατάστημα, set λάμπες Ξένου με 2 χρονια εγγύηση μεταλλικο μπάλαστ και ποιοτικά καλώδια στα 160€ Είναι η σωστή τιμή και όχι η κλοπή που κάνουν κάποιοι άλλοι.

Έβαλα (μόνος μου)στην μηχανή μου εδώ και 2 χρόνια και δουλεύουν σαν την πρώτη μέρα.

Θέλει ψάξιμο και να πιάνουν τα χέρια μας ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Η αλήθεια φίλε μου ειναι άλλη:

Στην Ελλάδα από δικτυακό ελληνικο κατάστημα, set λάμπες Ξένου με 2 χρονια εγγύηση μεταλλικο μπάλαστ και ποιοτικά καλώδια στα 160€ Είναι η σωστή τιμή και όχι η κλοπή που κάνουν κάποιοι άλλοι.

Θέλω pm!! :cool::ninja:

Βασικά η αλήθεια είναι σχετική...

Επίσης δε βλέπω να αναφέρεις μοντέλο για να μάθουμε τι ακριβώς είναι αυτά που έβαλες.

Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας για το δικό μου μοντέλο, έκανα 1 αναζήτηση στο ίντερνετ και διάβασα πολλά αυτοκινητιστικά φόρουμ για το σχετικό θέμα (με μηχανές δεν ασχολούμαι).

Σε κανένα φόρουμ, τα άτομα που ασχολήθηκαν με το θέμα δε βρήκαν από Ελλάδα ή εξωτερικό φτηνότερα από 200-230€, τιμές βεβαίως που προέκυψαν από την εξασφάλιση ομαδικής αγοράς.Εννοείται ότι αν πάει 1 άτομο μόνο του θα το αγοράσει σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή.

Οπότε το κάθε άτομο ας κρίνει με το μυαλό του και ας κάνει ό,τι καλύτερο θεωρεί.

Amazon Fire stick 4k max

@giankyr,trancer 13 δικό σας ;)

@junglist Δεν θα μπορέσω να σε πείσω,ουτε θα κάνω διαφήμιση σε κατάστημα άλλου.

Αυτο που ξέρω ειναι αυτό που έχω και αυτο που έχω βάλει παρέα με τα φιλαράκια μου.

Δεν θα το παίξω οτι εγώ ξέρω από εσένα να ψάχνω καλύτερα αλλά δεν δέχομαι ερωτηματικά περι της αξιοπιστίας του λόγου μου.Θα σου απαντησουν και οι πιο πάνω φίλοι αν λεω βλακείες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

@giankyr,trancer 13 δικό σας ;)

@junglist Δεν θα μπορέσω να σε πείσω,ουτε θα κάνω διαφήμιση σε κατάστημα άλλου.

Αυτο που ξέρω ειναι αυτό που έχω και αυτο που έχω βάλει παρέα με τα φιλαράκια μου.

Δεν θα το παίξω οτι εγώ ξέρω από εσένα να ψάχνω καλύτερα αλλά δεν δέχομαι ερωτηματικά περι της αξιοπιστίας του λόγου μου.Θα σου απαντησουν και οι πιο πάνω φίλοι αν λεω βλακείες

Φίλε κακώς το πήρες έτσι.

Πουθενά δε μίλησα για αξιοπιστία δικιά σου ούτε ότι λες βλακείες και εξάλλου στο τέλος του post μου ανέφερα ότι είναι στην κρίση του καθένα για το τι θα κάνει για το θέμα αυτό.Ούτε εγώ προσπαθώ να πείσω κανέναν, αλλά να βοηθήσω στις απορίες.ΚΑι επιπλέον άλλο το σύστημα xenon για μηχανή και άλλο για αμάξι.Προφανώς έχει μικρότερο κόστος για σένα, αφού μιλάμε για 1 ballast και 1 λάμπα.Σωστά?

Amazon Fire stick 4k max

Λάθος!

Οι μηχανες έχουν ακριβώς τα ίδια με τα αυτοκίνητα (και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται slim balast για λόγους έλλειψης χώρου άρα ακριβότερα), όπως και ότι έχουν ΚΑΙ οι μηχανές 2 σκάλες (μιλάω για λάμπες τύπου Η7-τα ιδια ισχύουν λίγο πολύ και για τους άλλους) αρα σου λέω για σύστημα 2 λάμπες-2 μπάλαστ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Exei kapoios na mou proteinei ena kalo kit xenon gia daihatsu YRV 1.3 16V???

Filika

Scottas

PS.Eida kapoioi sumforumites grapsan gia kati kit me 160 eyrw!!!Mporeite na mou steilete kai emena ena pm me to link???Thanx:p;):):D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Αντί να γράφετε δημόσια ότι θέλετε πμ από κάποιον,γιατί δεν του στέλνετε κατευθείαν εσείς; :confused: :p

Εγώ πάντως πήρα τα δικά μου (X.T.R. Kit-Η1) από εδώ http://www.xenonhellas.gr/

πριν μερικούς μήνες και μέχρι στιγμής όλα καλά.

Στο link σου εχει κι ενα kit της Phillips.Ο αδερφος μου το πηρε 160 ευρω απο ενα μαγαζι στην Αθηνα για το Golfακι του και μετα απο 5 μηνες ολα καλα.:happy:

ΜΑΧ.

• 2 weeks later...

Λοιπον παιδια εβαλα και εγω στο ροβερακι μου xenon (Η4) στη μεσαια σκαλα.

Αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι αν οταν χρειαστει να αλλαξω λαμπες θα πρεπει να βαλω παλι 6000Κ η αν μπορω να βαλω και καποιες αλλες (5500Κ).

Επισης θελω να ξερω αν στη μεγαλη σκαλα που ειναι ξεχωριστο φαναρι ( αλλη λαμπα) μπορω να βαλω και εκει xenon η απλα να βαλω πιο δυνατη αλογονου, γιατι οπως ειναι τωρα οταν αλλαζω απο μεσαια σε μεγαλη ειναι σαν να .... σβηνω τα φωτα.

τι μου προτεινετε?