Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.1.apk

νεα εκδοση gcam 2 σε 1 (1 προγραμμα και για τους 2 φακους)

2 ερωτήσεις

Στις συνέθετες ρυθμίσεις έχετε πειράξει τίποτα στα hdr και στο μοντέλο για καλύτερα αποτελέσματα;

Και γιατί όταν πατάς στον ευρυγώνιο φακό σε βάζει στις ρυθμίσεις και πρέπει να πατήσεις το πίσω για να σε βάλει στην κάμερα;

Από σήμερα κάτοχος oneplus 5t μιας και είπα να πάω παρακάτω.

Χάος η διαφορά ...απλά στα πάντα εκτός από το sar όπως λένε.

Πολυ υψηλο sar πως τα καταφεραν;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll never walk alone.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.1.apk

νεα εκδοση gcam 2 σε 1 (1 προγραμμα και για τους 2 φακους)

Βγάζω φωτογραφίες με τον τηλεφακό και δεν τις βλέπω στον φάκελο της κάμερας. Που πάνε ;

Η τελευταια εκδοση του cstark27 σα να μου κανει νερα! Αντι να μου κανει switch στην wide καμερα παραμενει στην βασικη. Ενω μου το γραφει δεν αλλαζει! Θα το κοιταξω καλυτερα. Αν και δεν μου ηταν κοπος στην αλλη του cstark27 που ειχε βαλει ο granazias στην απαντηση #5638 που απλα επρεπε να κανεις toggle το ID της καμερας!

@kohran αν περνας τις φωτογραφιες σε sd της βασικης καμερας, τοτε η gcam την στελνει στην μνημη του κινητου!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Η τελευταια εκδοση του cstark27 σα να μου κανει νερα! Αντι να μου κανει switch στην wide καμερα παραμενει στην βασικη. Ενω μου το γραφει δεν αλλαζει! Θα το κοιταξω καλυτερα. Αν και δεν μου ηταν κοπος στην αλλη του cstark27 που ειχε βαλει ο granazias στην απαντηση #5638 που απλα επρεπε να κανεις toggle το ID της καμερας!

Περιεργο,εμενα δουλευει μια χαρα,και μαλιστα ειχα δοκιμασει κ την εκδοση 4 που κι εκεινη δουλευε σωστα.

Δοκιμασες να διαγραψεις cache και δεδομενα εφαρμογης;αν οχι καντο,κι αν παλι συμβαινει το ιδιο,απεγκατεστησε την κ ξαναπερνα την,ισως δεν εκατσε σωστα.

Εμενα στην wide εμφανιζει κατι μπλε και κοκκινες κουκιδες στις φωτο. Συναντησε κανεις αυτο το θεμα και αν ναι πως λυνεται, εαν λυνεται; Για την τελευταια εκδοση του cstark μιλαω.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xάλια η gcam τελευταία. Κολλάει και όταν πας να δεις την φωτο στο gallery που έχει η gcam.

επίσης αν βγάζεις αρκετές φωτό το τηλέφωνο ζεσταίνεται έντονα.

ξαναγύρισα στην στοκ....

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εμενα στην wide εμφανιζει κατι μπλε και κοκκινες κουκιδες στις φωτο. Συναντησε κανεις αυτο το θεμα και αν ναι πως λυνεται, εαν λυνεται; Για την τελευταια εκδοση του cstark μιλαω.

Το κανει κ στο δικο μου αλλα δεν ξερω αν διορθωνεται απο εμας.. το πιθανοτερο ειναι να μας το λυσει ο ιδιος ο cstark.

θα του στειλω ενα μηνυμα να δουμε τι θα πει.

Εμενα οι κουκιδες φαινονται μονο οταν ειναι ενεργο το hdr.. στο off δεν υπαρχουν.

Edited by granazias
edit

Πολυ υψηλο sar πως τα καταφεραν;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Και τι απάντηση να δώσω εγώ τώρα εδώ σε αυτή την ερώτηση;

Στα υπόλοιπα μπορώ να πω .

Κάμερα , ταχύτητα , ηχείο, απλό λογισμικό, μπαταρία , αίσθηση στο χέρι , φωτεινότητα οθόνης απλά ασύγκριτα.

Απλά πιστεύω πως οι επώνυμες μάρκες ......μας παίζουν πια μπάλα, πανάκριβες συσκευές με ελάχιστα προτερήματα.

Και δεν κρίνω την σημερινή του τιμή, αλλά τότε που βγήκε.

Edited by motojohnnys

Τελικα κατεβασα την 4.0 και αυτη μου επαιξε ρολοι! Δεν ξερω γιατι δεν ηθελε να παιξει η 4.1! Ενω εκανα clean cache και data! Μετα διαγραφη και restart αλλα τιποτα! Τωρα με την 4.0 παιζει ρολοι! Δεν ειδα το changelog για να δω διαφορες! Παντως απ'οτι βλεπω την 4.1 την εβγαλε χθες και την 4.0 προχθες!

Sent from my LG G6 using Tapatalk

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Λοιπον,σχετικα με το προβλημα που παρουσιαστηκε στην wide της 4.1 με τις χρωματιστες κουκιδες,η λυση δοθηκε απο τον cstark..

Παμε συνθετες ρυθμισεις-μοντελο και αλλαζουμε σε pixel,pixel 2 η nexus 6p..εμενα στο nexus 6p μου δινει τις καλυτερες φωτο απο αποψη καθαροτητας,και στις 3 επιλογες ομως δεν υπαρχουν κουκιδες,οποτε διαλεγετε οποια σας κανει καλυτερα.

Παρακατω ειναι η απαντηση απο τον ιδιο τον προγραμματιστη.

https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263/page140

Λοιπον,σχετικα με το προβλημα που παρουσιαστηκε στην wide της 4.1 με τις χρωματιστες κουκιδες,η λυση δοθηκε απο τον cstark..

Παμε συνθετες ρυθμισεις-μοντελο και αλλαζουμε σε pixel,pixel 2 η nexus 6p..εμενα στο nexus 6p μου δινει τις καλυτερες φωτο απο αποψη καθαροτητας,και στις 3 επιλογες ομως δεν υπαρχουν κουκιδες,οποτε διαλεγετε οποια σας κανει καλυτερα.

Παρακατω ειναι η απαντηση απο τον ιδιο τον προγραμματιστη.

https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263/page140

Ωραιος φιλε! Να 'σαι καλα!

Έχει βρει κανείς λύση γιατί όταν επιλέγω να πάει στην wide με βάζει στις ρυθμίσεις πρώτα;

Για κάποιο λόγο όταν βγάζω φωτό με την τελευταία cstark gcam την 4.1 αλλά και παλαιότερες όταν επιλέγω κάτω δεξιά να δω την φωτό την ανοίγει και κολλάει. Δεν με αφήνει να κάνω ζουμ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση?:blink:

Για κάποιο λόγο όταν βγάζω φωτό με την τελευταία cstark gcam την 4.1 αλλά και παλαιότερες όταν επιλέγω κάτω δεξιά να δω την φωτό την ανοίγει και κολλάει. Δεν με αφήνει να κάνω ζουμ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση?:blink:
Ξετικαρε το camera.use_photos στα Developer settings.

Ξετικαρε το camera.use_photos στα Developer settings.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!:D

Πείτε και καμιά ρύθμιση ναα φτιάξουμε γιατί όλο και κάποια άλλη βλακεία θα είναι τικαρισμένη ή ξετικαρισμένη.

Σε σχέση με το battery drain.

Προσωπικά έχω θέμα.

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάζω διάφορους launchers, κυρίως εκτός play store, αλλά και πάλι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διπλοελέγξω την κατανάλωση πέραν του smart doctor και το settings/battery (που είναι μάλλον το ίδιο) ;;

Ευχαριστώ

Σε σχέση με το battery drain.

Προσωπικά έχω θέμα.

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάζω διάφορους launchers, κυρίως εκτός play store, αλλά και πάλι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διπλοελέγξω την κατανάλωση πέραν του smart doctor και το settings/battery (που είναι μάλλον το ίδιο) ;;

Ευχαριστώ

Όπως δείχνει τη μεγαλύτερη ζημιά μου την έκανε το fbook. Είχα την beta έκδοση.

Είχε σχεδόν κάθε μέρα updates.

Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά. Αυτή τη φορά όχι όμως μέσω του play store αλλά ως build in εφαρμογή του τηλεφώνου. Αφού στο play store δεν φαίνεται ως εγκατεστημένο. Παρ όλα αυτά είναι η τελευταία του έκδοση.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί αλλά από χθες νομίζω πως το drain είναι πολύ λιγότερο. Φταίει ότι γύρισα στην κανονική έκδοση; Ότι το πέρασα από τις build in εφαρμογές;

Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες... Είδωμεν!!

Όπως δείχνει τη μεγαλύτερη ζημιά μου την έκανε το fbook. Είχα την beta έκδοση.

Είχε σχεδόν κάθε μέρα updates.

Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά. Αυτή τη φορά όχι όμως μέσω του play store αλλά ως build in εφαρμογή του τηλεφώνου. Αφού στο play store δεν φαίνεται ως εγκατεστημένο. Παρ όλα αυτά είναι η τελευταία του έκδοση.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί αλλά από χθες νομίζω πως το drain είναι πολύ λιγότερο. Φταίει ότι γύρισα στην κανονική έκδοση; Ότι το πέρασα από τις build in εφαρμογές;

Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες... Είδωμεν!!

Άκυρα τα πιο πάνω ότι το play store δεν "βλέπει" το Fb.

Τώρα το βλέπει... Προφανώς ήθελε κάποιο χρόνο!!

Η βελτίωση της μπαταρίας ισχύει μέχρι στιγμής πάντως!

γτ κάθε φορα μετανιώνω που κανω το κολοupdate se αλλο adroid από 7 σε 8 . κ τα bugs ξεκινησαν . η καμερα βγαζει app stopping. δεν μου ανοιγει την καμερα. 3 επανακινησης κ τπτ. η μπαταρια φευγει πιο ευκολα μετα από το update se 8 . κ καπως ετσι ερχεται η ωρα ν το πεταξεις κ να πας στο επομενο κινητο
Xiaomi Mi 9t pro red

Στο 99% εδώ μέσα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ισα ίσα το αντίθετο. Μάλλον είσαι γκαντέμης. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και ξαναστήσε. Θα στρώσει χαλαρά.

ναι από ότι διαβαζω για μπαταρια ολοι ειδαν βελτιωση. εγω ενώ πριν ημουν οκ τωρα εχω θεμα πεφτει πιο ευκολα! γκατεμοσκυλο ιδιος αχαχ
Xiaomi Mi 9t pro red

ναι από ότι διαβαζω για μπαταρια ολοι ειδαν βελτιωση. εγω ενώ πριν ημουν οκ τωρα εχω θεμα πεφτει πιο ευκολα! γκατεμοσκυλο ιδιος αχαχ

Φίλε μου τόσο μεγάλες αναβαθμίσεις καλό είναι να γίνονται με επαναφορά εργοστασιακων..εγω κάνω και πριν και μετά την αναβάθμιση. Επίσης ποτέ επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων από back up..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v