Nick_minos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το V30 έχει FM και λειτουργεί κανονικά, όχι μόνο σύμφωνα με τις προδιαγραφές, αλλά και με αναφορές χρηστών. Κάποιοι αμερικανοί πάροχοι έχουν απλά φαιρέση την εφαρμογή, αλλά την εγκαθιστάς και όλα ΟΚ. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν εκδόσεις του V30 με απενεργοποιημένο το hardware του ραδιοφώνου, αλλά δεν νομίζω. Α,ok λαθος μου τοτε παραπληροφορηση...Βλεπεις δεν το εχω το κινητο και απο αυτα που διαβαζω κι εγω,λεω.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Η δική μου αυτονομία. Με τι χρήση έχεις τέτοιους χρόνους; ρωτάω γτ απέχουν αρκετα απ τα δικα μου νούμερα. Να δω μήπως μου κάνει ζημιά καμια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ανοικτά όλα. gps, data, bt, wifi...ότι ζητάει το καθένα δουλεύει. δηλ είμαι σπίτι δουλεύω wifi, είμαι έξω data, bt συνέχεια λόγω αυτοκινήτου & smartwatch, gps επειδή το θέλουν αρκετές apps. χρήση βαριά, πολύ ίντερνετ, λίγα τηλ και πολύ viber. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ανοικτά όλα. gps, data, bt, wifi...ότι ζητάει το καθένα δουλεύει. δηλ είμαι σπίτι δουλεύω wifi, είμαι έξω data, bt συνέχεια λόγω αυτοκινήτου & smartwatch, gps επειδή το θέλουν αρκετές apps. χρήση βαριά, πολύ ίντερνετ, λίγα τηλ και πολύ viber. 6 ωρες οθόνη μια σου μένει και 17%; η κάτι κανεις πολύ σωστα ή κάτι κάνω πολύ λάθος Εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Nα ξέρεις τρώει πολύ μπαταρία το κακό σήμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Πολύ καλοί χρόνοι. Δεν νομίζω να έβγαλα ποτέ 6 ώρες σε 24 ώρες. Κανένα 5ωρο νομίζω σε 1 ημέρα. Αν και δεν το παρακολουθώ μετά απο τις πρώτες 2-3 βδομάδες. Το χρησιμοποιώ όσο χρειάζεται και το φορτίζω κάθε 1 ή 2 ημέρες. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vak69 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλημέρα φίλε μου. Με γεια το κινητό, εύχομαι να το χαρείς. Αν επιτρέπεται, πού το βρήκες σε αυτή την πολύ καλή τιμή; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου. Sent from my LG-D855 using Tapatalk φιλαρακι να εισαι καλα . Το βρηκα απο αγγελια Insomnia, ολοκαινουργιο , καθολου μεταχειρισμενο. Μενω λαρισα και μου ηρθε απο γρεβενα την επομενη μερα. πληρωμενα μεταφορικα συν τα δωρακια (θηκες,τζαμακια,ακουστικα) ολα 350 ευρω συνολο . Σταθηκα αρκετα τυχερος , βρηκα εξαιρετικη περιπτωση πωλητη απολυτης εμπιστοσυνης και εμεινα φουλ ικανοποιημενος. νταξει στο σκρουτζ εχει 420 το κινητο, αλλα αν βαλεις και τα επιπλεον που ελαβα γλυτωσα 100+ ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο φιλε μου,να το χαρεις.Δυστυχως το G6 ειναι ισως το τελευταιο Lg που εχει ραδιοφωνο...Σιγα σιγα ολοι το αποσυρουν και πολυ αμφιβαλλω αν θα εχει το G7,οπως το απεσυραν και στο V30... ευχαριστω πολυ φιλε. παιζει σημαντικο ρολο για μενα το ραδιο φμ, ακουω καθε μερα, το βρισκω αδιανοητο να μην υπαρχει στα κινητα. κριμα που υπαρχει αυτη η ταση πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 φιλαρακι να εισαι καλα . Το βρηκα απο αγγελια Insomnia, ολοκαινουργιο , καθολου μεταχειρισμενο. Μενω λαρισα και μου ηρθε απο γρεβενα την επομενη μερα. πληρωμενα μεταφορικα συν τα δωρακια (θηκες,τζαμακια,ακουστικα) ολα 350 ευρω συνολο . Σταθηκα αρκετα τυχερος , βρηκα εξαιρετικη περιπτωση πωλητη απολυτης εμπιστοσυνης και εμεινα φουλ ικανοποιημενος. νταξει στο σκρουτζ εχει 420 το κινητο, αλλα αν βαλεις και τα επιπλεον που ελαβα γλυτωσα 100+ ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ φιλε. παιζει σημαντικο ρολο για μενα το ραδιο φμ, ακουω καθε μερα, το βρισκω αδιανοητο να μην υπαρχει στα κινητα. κριμα που υπαρχει αυτη η ταση πλεον Καλορίζικο φίλε μου. Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά βαρέθηκα με την LG και τα τερτίπια της :p Όσο για το ράδιο, κοίτα να δεις που στο τέλος θα βγαίνουν και 2 εκδόσεις, μία με ράδιο και μία χωρίς, αυτή με το ράδιο θα είναι premium έκδοση, bulletproof για να μην παθαίνει τίποτα ο δέκτης :lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Καλησπέρα! Έχει κανείς να προτείνει ακουστικά όσο καλυτερης ποιότητας γίνεται μέχρι 30 ευρώ? Γιατί αυτά που έρχονται μαζί με το κινητό δεν νομίζω πως είναι και ό,τι καλύτερο. :p Edited December 11, 2017 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Καλησπέρα! Έχει κανείς να προτείνει ακουστικά όσο καλυτερης ποιότητας γίνεται μέχρι 30 ευρώ? Γιατί αυτά που έρχονται μαζί με το κινητό δεν νομίζω πως είναι και ό,τι καλύτερο. :p Τα ακουστικά του G6 dual είναι μάλλον κακά. Μερικά μοντέλα που μου έρχονται στο μυαλό και μοιάζουν καλές περιπτώσεις. -SAMSUNG STEREO HEADSET EO-IG955 TUNED BY AKG BLACK BULK. Δεν τα έχω ακούσει, αλλά σε αυτήν την τιμή δεν χάνεις και πολλά. Δεν πιστεύω πάντως ότι είναι και πολύ σπουδαία, όπου ακούς πολλά κεράσια... -LG quadbeat 3. Μου αρέσουν πολύ και είναι φτηνά. -Rock Zircon. Τιμή χώμα, απίθανη απόδοση. Τα έχω και μου αρέσουν πολύ, είναι λίγο λιγότερο μπασάτα από τα quadbeat 3. -Xiaomi Piston hybrid HD pro. Τα παρήγγειλα πριν 2 μήνες και ακόοοομη τα περιμένω. Δεν τα έχω ακούσει, αλλά όλοι λένε πολύ καλά λόγια, χωρίς να πλησιάζουν βέβαια τον πάταγο που είχαν κάνει τα Piston 1 και 2 που είχα και που όντως ήταν πολύ καλά. Προηγμένα τεχνολογικώς ακουστικά, προσφέρουν χαρακτηριστικά ανωτέρων κατηγοριών, χωρίς όμως να ενθουσιάζουν τους γνώστες, μάλλον γιατί α) δεν είναι πλέον τόσο φτηνά και β) επειδή όλοι περίμεναν από ένα ακουστικό της Xiaomi που κοστίζει €20 να έχει απόδοση όμοια με κάποιο που κοστίζει €200. -Αν θέλεις να εξαντλήσεις τα €30 του budget σου, υπάρχουν τα KZ ZS5. Επίσης δεν τα έχω, αλλά για €30 φαίνονται πολύ γουάου!.. Γενικά ρίξε μία ματιά σε αυτό το site, έχει ενδιαφέρον. Edited December 11, 2017 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Η δική μου https://imgur.com/a/bX8kx https://imgur.com/a/LDBNW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Εντυπωσιακό! Με τι χρήση; Φωτεινότητα πόσο;; Η δική μου https://imgur.com/a/bX8kx https://imgur.com/a/LDBNW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Εντυπωσιακό! Με τι χρήση; Φωτεινότητα πόσο;; wifi/data/gps. φωτεινοτητα στη μεση (οχι αυτοματο). μονο το sync εχω κλεισει η χρήση που του κανω ειναι η εξής, fb (απο broswer), ινστραγκραμ, bet365, FOE αυτα ειναι τα κυριως που χρησιμοποιω. Edited December 12, 2017 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μια χαρά!! Κάνα σίγουρο bet έχουμε; :) wifi/data/gps. φωτεινοτητα στη μεση (οχι αυτοματο). μονο το sync εχω κλεισει η χρήση που του κανω ειναι η εξής, fb (απο broswer), ινστραγκραμ, bet365, FOE αυτα ειναι τα κυριως που χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Η δική μου https://imgur.com/a/bX8kx https://imgur.com/a/LDBNW Τέτοιους χρόνους τους βλέπω μόνο όταν διαβάζω κανένα e-book και χάνω 2% το δίωρο και γράφω 2 ώρες οθόνη. Διαφορετικά πλέον αν πιάσω 5ωρο το θεωρώ τοπ. Φαντάσου απ τις 5:30 ώρες μέσο όρο οθόνης των 2 πρώτων εβδομάδων Έχω πέσει στις 5:05 στις επόμενες 2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Τέτοιους χρόνους τους βλέπω μόνο όταν διαβάζω κανένα e-book και χάνω 2% το δίωρο και γράφω 2 ώρες οθόνη. Διαφορετικά πλέον αν πιάσω 5ωρο το θεωρώ τοπ. Φαντάσου απ τις 5:30 ώρες μέσο όρο οθόνης των 2 πρώτων εβδομάδων Έχω πέσει στις 5:05 στις επόμενες 2 εβδομάδες. Να κάνεις τακτικά restart και να χρησιμοποιείς το smart Doctor βοηθάνε. Επίσης μην το αφήνεις να πέφτει κάτω του 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Από επιλογή δε χρησιμοποιώ θήκη για τη προστασία του κινητού. Κάποια στιγμή που θα έχει φθαρεί η ζελατίνα/t.glass που είχε απο το κουτί του, θα την αλλάξω με κάποιο από τα tempered glass που διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι χρησιμοποιείτε. Γνωρίζετε αν υπάρχει αντίστοιχο tempered glass για τους πίσω φακούς της κάμερας; Edited December 13, 2017 by nkar72 λάθος κείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Από επιλογή δε χρησιμοποιώ θήκη για τη προστασία του κινητού. Κάποια στιγμή που θα έχει φθαρεί η ζελατίνα/t.glass που είχε απο το κουτί του, θα την αλλάξω με κάποιο από τα tempered glass που διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι χρησιμοποιείτε. Γνωρίζετε αν υπάρχει αντίστοιχο tempered glass για τους πίσω φακούς της κάμερας; Τα Nillkin tempered glasses δίνoyn μαζί και προστασία για τους φακούς, αλλά νομίζω πως δεν είναι γυαλί, αλλά ζελατίνα. Όταν με το καλό έρθουν, θα είμαι σίγουρος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τα Nillkin tempered glasses δίνoyn μαζί και προστασία για τους φακούς, αλλά νομίζω πως δεν είναι γυαλί, αλλά ζελατίνα. Όταν με το καλό έρθουν, θα είμαι σίγουρος. :) Ζελατίνα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 πραγματηκα αρχιζει κ μου την σπαει η lg ..εχει ν δωσει update 3 μηνες τορα τι φαση? μεχρι κ το g5 εδεινε συχνα πηκνα καπιο update.. με εχει φτασει στο σημειο ν σκεφτομαι ν δωσω τη σησκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 πραγματηκα αρχιζει κ μου την σπαει η lg ..εχει ν δωσει update 3 μηνες τορα τι φαση? μεχρι κ το g5 εδεινε συχνα πηκνα καπιο update.. με εχει φτασει στο σημειο ν σκεφτομαι ν δωσω τη σησκευη.. Όταν τσατίζεσαι για τους 3 μήνες που έχει να δώσει update, σκέψου εμάς με το G4 που το τελευταίο ήταν τον Αύγουστο του '16, και θα νιώσεις κάπως πιο άνετα :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 περι μπαταριας να πω και εγω την γνωμη μου Γενικα σε ολες μου τις συσκευες παιζω με nova launcher η microsoft arrow launcher Οταν πρωτο πηρα το τηλεφωνο εκατσα μερικες εβδομαδες με stock launcher και ειχα τους χρονους μπαταριας που λετε οι περισσοτεροι (5 ωρες sot σε 30 ωρες περιπου χρηση με ΟΛΑ ανοιχτα και handsfree και smart watch συνδεμενα Μετα απο λιγο καιρο αρχισα να παιζω με launchers (παντα 2 οθονες με ενα widget ημερολογιου) ανεξαρτητα ποιον launcher ειχα πριν μερικες μερες ειχα αρχισει να παραπονιεμαι για την μπαταρια μιας και ειχα φτασει 20 ωρες χρηση με 2,3 ωρες sot και το κινητο βαραγε μπαταρια Δεν ηθελα (ακομα) να αρχισω τα factory reset η custom roms και ξεκινησα να διαγραφω τους δυο εξτρα lauchers (nova ,arrow) E το κινητο ως δια μαγειας αρχισε παλι τα 5 sot 30 αναμονη... και ο nova ειναι και πληρωμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παιδια ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα link με τα γνησια ακουστικα του G6 απο το σκρουτζ ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Όταν τσατίζεσαι για τους 3 μήνες που έχει να δώσει update, σκέψου εμάς με το G4 που το τελευταίο ήταν τον Αύγουστο του '16, και θα νιώσεις κάπως πιο άνετα :p Χα χα χα... παρατημένοι στο έλεος του θεού :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παιδιά έχω ξενερώσει με τους χρόνους του κινητού. Σε σχέση με αυτά που γράφετε οι περισσότεροι είμαι πολύ πιο κάτω. Ολα ανοιχτά εκτός bluetooth. Μισή μέρα σε 3g μισή wifi. Αυτόματη φωτεινότητα. Χρησιμοποίησα μόνο fb,instagram, messenger,viber,μουσική και browsing. Έκανα τακτικά βελτιστοποίηση και δεν άφηνα ανοιχτές εφαρμογές. Σας φαίνεται φυσιολογικό; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts