Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που το χρησιμοποιώ μόνο για απόκρυψη του εικονιδίου του NFC, δεν έχω καθόλου drain. Οπότε μάλλον το κάνει κατά την απόκρυψη της μπάρας.Όποιος θέλει να το αφαιρέσει επαναφέρει τις αλλαγές που έκανε και στη συνέχεια μέσω adb δίνουμε

adb shell pm revoke com.zacharee1.systemuituner android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη ειχα φυγει για λιγο επαρχια ειπα να το εφοδιασω με gb μεσα!οχι vodafone εχω συμβολαιο και η δευτερη cosmote!με την vodafone ειχα το θεμα..

Μια απο τα ιδια και αυτη αλλα σε καλυτερη μοιρα. Τις εχω αλλαξει ολες απο τοτε που ειχαν αλλο ονομα βλεπε παναφον, τελεστετ, τιμ γουϊντ και ακομα μπροστα στην τριτη μειονεκτουν σχεδον σε ολη την ελλαδα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

εχω την εντυπωση πως θελει επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων εκτος αν βρεθει καποια εντολη adb που να ακυρωνει το permision ..

Απεγκαθιστώντας το tuner αλλά με κρυφή nav bar (παραμένει αν δεν ξετσεκαρεις την επιλογή) το drain συνέχιζε. Απενεργοποιώντας τις επιλογές που ενεργοποίησε το tuner τότε σταματάει το drain.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ένα 3μηνο μετά την αγορά του.

Ανοικτά όλα συνέχεια, WiFi, data, bt & GPS σε 4G mode.

dd4a51c13248a24e5d915a39ab5c5627.jpgf59057d6de19804938ba588837f022d1.jpg

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλημέρα παιδιά έχω βάλει τον Nova launcher και δεν μου εμφάνιζει τα widget της LG όπως τον καιρό και της μουσικής υπάρχει κάποιος Τρόπος για να μην μπω στην διαδικασία να εγκαταστήσω τρίτες εφαρμογές

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

καλησπερα παιδες..μια ερωτηση της εφαρμογες μπορουμε να της μεταφερουμε στην sd?

σκεφτομι να παρω μια sd αν γινεται βεβαια αυτο..

καλησπερα παιδες..μια ερωτηση της εφαρμογες μπορουμε να της μεταφερουμε στην sd?

σκεφτομι να παρω μια sd αν γινεται βεβαια αυτο..

Και γιατί να το κάνεις αυτό;

Αφού δεν τίθεται θέμα χώρου. 32gb είναι υπέρ αρκετά.

Οι εφαρμογές τρέχουν σαφώς καλύτερα αν είναι στο τηλέφωνο.

Αν χρειάζεσαι παραπάνω χώρο πάρε κάρτα μνήμης και βάλε αρχεία..

Εκτός πια αν έχεις σκοπό να εγκαταστήσεις εκατοντάδες εφαρμογές..

Παιδια το κινητο ειναι πολυ ωραιο για το λιγο διαστημα που το ειχα !! Μολις μου ηρθε σημερα η θηκη που ειχα παρει απο λετονια LG G6 Nillkin Synthetic Fiber Carbon Bumper Handy Back την εχει δοκιμασει κανεις ?? Δειχνει πανεμορφη !!Την δινω ομως γιατι δεν εχω ποια το κινητο ... ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

σορρυ για το off topic αλλά όλο αυτό είναι το όνομα της θήκης ?

Ρε συ σκετο κανονικα Nillkin Synthetic fiber ειναι το ονομα της απλα ειναι για το G6 οπως βγαινει και για αλλες μαρκες..!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδια το κινητο ειναι πολυ ωραιο για το λιγο διαστημα που το ειχα !! Μολις μου ηρθε σημερα η θηκη που ειχα παρει απο λετονια LG G6 Nillkin Synthetic Fiber Carbon Bumper Handy Back την εχει δοκιμασει κανεις ?? Δειχνει πανεμορφη !!Την δινω ομως γιατι δεν εχω ποια το κινητο ... ;);)

Την πήρα.. αλλά αμέσως έφυγε για πούλημα. Όχι πως δεν είναι οκ και.. ok quality όπως όλες της Nillkin αλλά.. είναι πολύ μουντή, μονότονη και κρύβει πολύ το κινητό. Επίσης δεν μου άρεσε που στις άκρες γδέρνει λίγο τα δάκτυλα κατά την χρήση και είναι κάπως ενοχλητικό.. Πολύ καλύτερη η clear και δεν γδέρνει στις άκρες είναι ομαλή όπως πρέπει...

Edited by michalis1984

Τα τελευταία δύο βράδυα όταν φορτίσει 100% το κινητό ο φορτιστής κάνει ένα υψίσυχνο ήχο λες κι ετοιμάζεται για εκτόξευση.

Όταν τον βγάζω από τη πρίζα κάνει μερικά δευτερόλεπτα να σταματήσει σταδιακά ο ήχος. Γενικά ακούγεται λίγο ανησυχητικά.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό?

Edited by stelios67
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Τα τελευταία δύο βράδυα όταν φορτίσει 100% το κινητό ο φορτιστής κάνει ένα υψίσυχνο ήχο λες κι ετοιμάζεται για εκτόξευση.

Όταν τον βγάζω από τη πρίζα κάνει μερικά δευτερόλεπτα να σταματήσει σταδιακά ο ήχος. Γενικά ακούγεται λίγο ανησυχητικά.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό?

Δε βαζεις αλλο φορτιστη καλου κακου;

Στη θεση σου θα τον παρατουσα...

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά. Θα βάλω άλλο.

«Μαμά» όμως θα πρότεινα...

Και μια ερώτηση/παρατήρηση δίκη μου:

Τυγχάνει να έχω και τον φορτιστή από το χαμένο μου Nexus 5X (usb-c fast charge). Δεν είναι περίεργο που όταν τον δοκίμασα στο G6 δεν φόρτιζε γρήγορα αλλά σαν να το είχα συνδέσει σε απλό φορτιστή;

«Μαμά» όμως θα πρότεινα...

Και μια ερώτηση/παρατήρηση δίκη μου:

Τυγχάνει να έχω και τον φορτιστή από το χαμένο μου Nexus 5X (usb-c fast charge). Δεν είναι περίεργο που όταν τον δοκίμασα στο G6 δεν φόρτιζε γρήγορα αλλά σαν να το είχα συνδέσει σε απλό φορτιστή;

Ο φορτιστής του nexus 5x υποστηρίζει USB 3.0 15W charging 5V x 3A.

Το LG G6 υποστηρίζει QC 3 charging στα 9V x 1.8A

είναι διαφορετικά πρότυπα.

Τζαμακι προστασιας της καμερας που μπορουμε να βρουμε?

Kαλησπερα σε ολους τους φιλους...νεος κατοχος g6, εχοντας περασει απο g4, g5, v10..θεωρω οτι εδω εχουμε την καλυτερη οθονη...ποιοτητα...μπαταρια...ταχυτητσα....ομως πηγαμε πολυ πισω στο θεμα καμερας....:mad:

Edited by alexclone

Όταν λες κάμερα ελπίζω να εννοείς τη σέλφι σωστά; Γιατί αυτή είναι όντως για πέταμα, η πίσω κάμερα όμως είναι πάρα πολύ καλή και με πολλές δυνατότητες στην εφαρμογή της.

Η οθόνη επίσης, παρόλο που σε ευκρίνεια είναι εξαιρετική, σε φωτεινότητα είναι αρκετά αδύναμη, πρέπει να είμαι πάνω από το 50% σε όλη τη διάρκεια της μέρας για να βλέπω "καλά" για τα δικά μου γούστα. Στο προηγούμενο τηλ με AMOLED δεν είχα ανέβει πάνω από 20-25% ποτέ, χωρίς υπερβολή.

ΥΓ. Κάνει κατι περιέργα στο quote γιαυτό το άφησα απέξω.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ο φορτιστής του nexus 5x υποστηρίζει USB 3.0 15W charging 5V x 3A.

Το LG G6 υποστηρίζει QC 3 charging στα 9V x 1.8A

είναι διαφορετικά πρότυπα.

Ααα μάλιστα!

Ευχαριστώ!!!