konakis Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Σαν slr είναι...πιο advance ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil91 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πρώην κάτοχος G2, δεν ένιωσα την ανάγκη να αλλάξω κινητό αυτά τα χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να δείχνει έντονα την "ηλικία" του, ειδικά με νέες πιο βαριές εφαρμογές. Αποφάσισα να αγοράσω το G6 αντί του S7 (όχι του edge λόγω της κυρτής οθόνης), παρακολουθώντας αυτό το thread καθώς και άλλα ξένα reviews που το θεωρούσαν ανώτερο στα περισσότερα σημεία. Την 5η μέρα μετά την αγορά, το κινητό εμφάνισε το κλασσικό πρόβλημα φόρτισης (βλ. https://www.google.gr/search?biw=1745&bih=863&q=LG+G6+MOISTURE+CHARGING+PROBLEM&oq=LG+G6+MOISTURE+CHARGING+PROBLEM&gs_l=psy-ab.3...3601.3601.0.3984.1.1.0.0.0.0.128.128.0j1.1.0.dummy_maps_web_fallback...0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.yHzQOwDIBTc). Για όσους δεν ξέρουν, με το που το βύσμα συνδεθεί στη συσκευή, το εικονίδιο της μπαταρίας "τρελαίνεται", δείχνοντας ότι το κινητό ξεκινάει και σταματάει να φορτίζει αλλεπάλληλα (ακολουθούμενο από τους αντίστοιχους ήχους + δόνηση). Περιστασιακά, εμφανίζεται και ένα μήνυμα ότι η φόρτιση διακόπηκε λόγω εντοπισμού υγρασίας στην θύρα usb-c (πράγμα απίθανο, ωστόσο το τσέκαρα). Δοκίμασα διάφορες μεσοβέζικες λύσεις που κυκλοφορουν στο ιντερνετ (soft reset, φύσημα με πεπιεσμένο αέρα για πιθανό σκουπιδάκι στη θύρα, διαφορετικούς φορτιστές/καλώδια κτλ), αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Έτσι το έστειλα ως DOA/DAP πίσω στο κατάστημα και αναμένω τον έλεγχο για να το αντικαταστήσω. Κατά τ'αλλα η συσκευή είναι αξιοπρεπέσατη, πολύ γρήγορη ακόμα και σε εντονο multitasking, εξαιρετικός ευρυγώνιος φακός (για κινητό), πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Μου κακοφάνηκε η απαράδεκτη ποιότητα της εμπρόσθιας κάμερας ενώ γνώριζα ότι δεν ήταν τόσο καλή, καθώς και η έλλειψη led ειδοποίησης, το οποίο απλά είχα συνηθίσει από το G2. Το always-on display δεν πρόλαβα να το συνηθίσω ακόμα, ωστόσο φαίνεται να μην επηρεάζει δραματικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και έτσι δεν το απενεργοποίησα. Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος εδώ αντιμετώπισε το παραπάνω πρόβλημα φόρτισης και αν ναι πώς το αντιμετώπισε (πχ. εαν έγινε δεκτή η αλλαγή του προιόντος). Είμαι πολύ διχασμένος σχετικά με το αν πρέπει να ξαναεπιλέξω G6 ή εάν μετά από 1-2 μήνες θα εμφανίσει και η νέα συσκευή ανάλογο πρόβλημα (εκτός περιόδου DOA). Παίδες, σήμερα έμαθα ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση/επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα, το αναφέρω απλά ώστε αν τύχει κάτι παρόμοιο μελλοντικά σε κάποιον να γνωρίζει ότι η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και "ξηγιέται σωστα". Θα πάρω πάλι ακριβώς την ίδια συσκευή, καθώς φάνηκε ότι επρόκειτο απλά για ατυχία και όχι για γενικευμένο πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Πάω αριστερά, αλλάζω το βασικό στο χειροκίνητο και μετά; Ποιο απ όλα είναι τα δευτερόλεπτα; Οκ το βρήκα... Απλά δεν έχει τελείως αυτόματο να παίζει μόνο του στο night vision. Πρέπει να παίξουμε εμείς και ότι βγει στο τέλος. Εε ενταξει ,αμα το βαλεις iso 50 και shutter 30 δευτερολεπτα δεν νομιζω πως ειναι κατι ιδιαιτερο.Δηλαδη ,σιγουρα ειναι πιο πληρες το μενου του G6 απ του p9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 όποιοι ενδιαφέρονται για auto hide soft keys ή και hide status bar σε συσκευές χωρίς root ας δουν το παρακάτω λινκ https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-systemui-tuner-t3588675 σε εμένα δούλεψε τέλεια με συσκευή H870DS. προϋπόθεση να υπάρχουν adb και οι drivers εγκατεστημένοι Πολύ καλό φίλε! Σ' ευχαριστώ! Full immersive και δε συμμαζεύεται! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Πολύ καλό φίλε! Σ' ευχαριστώ! Full immersive και δε συμμαζεύεται! :happy: Εγω κάτι δεν κάνω σωστά. Μου επιστρέφει "error: device not found" Το βλέπει σαν συσκευή αποθήκευσης στα windows. Για διαφωτίστε με λιγάκι... Μήπως φταίνε τα 10αρια? Edited October 5, 2017 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγω κάτι δεν κάνω σωστά. Μου επιστρέφει "error: device not found" Το βλέπει σαν συσκευή αποθήκευσης στα windows. Για διαφωτίστε με λιγάκι... Μήπως φταίνε τα 10αρια?Οχι, τα windows 10 εχω και εγω. Πρεπει να ενεργοποιησεις το usb debugging απο τις επιλογες προγραμματιστη και να εχεις τη συνδεση στον υπολογιστη στην επιλογη μεταφορα αρχειων και οχι φορτιση,τουλαχιστον ετσι δουλεψε σε εμενα. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Οχι, τα windows 10 εχω και εγω. Πρεπει να ενεργοποιησεις το usb debugging απο τις επιλογες προγραμματιστη και να εχεις τη συνδεση στον υπολογιστη στην επιλογη μεταφορα αρχειων και οχι φορτιση,τουλαχιστον ετσι δουλεψε σε εμενα. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά έχω, όμως τίποτα... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Αυτά έχω, όμως τίποτα...Χμμμ... Official drivers απο το site της lg(hong kong ,για το ds) και adb ; Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Χμμμ... Official drivers απο το site της lg(hong kong ,για το ds) και adb ; Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά η λύση είναι πολύ πιο απλή απ' όσο πιστεύουμε κάποιες φορές, μια επανεκκίνηση και στις δύο συσκευές και όλα κομπλέ! Και κάπως έτσι ξεφορτώθηκα το ηλίθιο εικονίδιο του NFC. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 το demo εικονοδιο το εχει δοκιμασει καποιος ; τι κανει ; δεν εχω βρεθει ακομη σε υπολογιστη με adb για να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 όποιοι ενδιαφέρονται για auto hide soft keys ή και hide status bar σε συσκευές χωρίς root ας δουν το παρακάτω λινκ https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-systemui-tuner-t3588675 σε εμένα δούλεψε τέλεια με συσκευή H870DS. προϋπόθεση να υπάρχουν adb και οι drivers εγκατεστημένοι Το έβαλα και εγώ.. επιτέλους μπόρεσα να κρύψω την στάτους μπαρ.. Ευχαριστώ. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλή φάση ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Περίεργα πράγματα... Με το που πέρασα το SystemUITuner και εβγαλα το navigation bar ξεκίνησε τρελό drain σε φάση 1% κάτω καθε 2 λεπτά και το τηλέφωνο ανέβασε θερμοκρασία σαν να φορτίζει σε fast charge και χειρότερα. Δεν ξέρω αν έφαγε κάποιο κόλλημα η συσκευή μου αλλά το γυιρσα σε στοκ και αμέσως ηρέμησε πάλι. :confused: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 λογικα θελει restore η συσκευή σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 λογικα θελει restore η συσκευή σωστα; Αν ρωτάς εμένα ναι έκανα και restart και συνέχιζε την καυτή πτώση κανονικά... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Αν ρωτάς εμένα ναι έκανα και restart και συνέχιζε την καυτή πτώση κανονικά... εχω και εγω αυξημενο drain , αρα παμε για επαναφορα... κριμα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Χαιρετώ την παρέα νέος κάτοχος εδώ Υπάρχει τρόπος να φλασαρουμε άλλο firmware για να περάσω χωρίς το bloat της tim ? Αν ναι ποιος ο τρόπος και αν χάνω εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 εχω και εγω αυξημενο drain , αρα παμε για επαναφορα... κριμα παντως Πέρα από το drain, ήδη στα 10 λεπτά με κούρασε να πρέπει να κάνω swipe για να εμφανιστεί το navigation menu :p Δηλαδή οκ σαν ιδεά καλή είναι αλλά το χρειάζεσαι περισσότερο σε συγκεκριμένες φάσεις, να είναι κάπως σαν on/off, όχι συνέχεια γιατι καταλήγεις να κάνεις πιο πολύ δουλειά με τον αντίχειρα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 νομιζω πως ειναι θεμα συνηθειας, εμενα με βολευει παρα πολυ αλλα αυτο το battery drain δε παλευεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 ερωτηση προς τους κατοχος lg g6 dual(h870ds).με την δευτερη καρτα sim που το εβαλα ειχα πολυ battery drain!εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?η δευτερη καρτα μου δεν ειχε καλο σημα... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 ερωτηση προς τους κατοχος lg g6 dual(h870ds).με την δευτερη καρτα sim που το εβαλα ειχα πολυ battery drain!εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?η δευτερη καρτα μου δεν ειχε καλο σημα... Αν δεν εχει καλο σημα μάλλον για γουιντ μιλας λογικο ειναι να αυξανεται η καταναλωση. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 επειδη ειχα φυγει για λιγο επαρχια ειπα να το εφοδιασω με gb μεσα!οχι vodafone εχω συμβολαιο και η δευτερη cosmote!με την vodafone ειχα το θεμα.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Μάλλον και εγώ έχω battery drain με αυτό. Δεν το πρόσεξα ψές και σήμερα αλλά έχασα περίπου 30% σε 1-2 ώρες και συνολικά βλέπω μπαταρία στο 19% και περίπου 1:30 ώρα οθόνης.. από τις 3-4 που βγάζω σε νόρμαλ καταστάσεις άρα μάλλον την ξεζουμίζει.. Κρίμα.. Πως το βγάζουμε; Απλά uninstall και είμαστε οκ? Το nagiation bar δεν είναι καθόλου βολικό που κρύβεται παντού.. Με κούρασε το απενεργοποίησα στο 1 λεπτό. Θα ήταν καλό αν μπορούσε να κρυφτεί μόνο σε επιλεγμένες εφαρμογές. Είναι κουραστικό που κρύβεται παντού. Δεν με πειράζουν και τόσο τα κάτω. Την status bar είχα να κρύβεται και ήταν απολαυστικό. Δεν είναι το ότι κρατάει πολύ χώρο αλλά άλλο είναι να βλέπει το μάτι σου και οι εφαρμογές να φτάνουν μέχρι πάνω. Είναι πιο ωραίο. Μου ήρθε σήμερα η Nillkin clear tpu. Πολύ καλή όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως. Διάφανη χωρίς να αφήνει τίποτα στη φαντασία, αφήνει το κινητό λεπτό και ελαφρύ. Μόνο όμως για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από προστασία και οπωσδήποτε με tempered glass! Edited October 6, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μάλλον και εγώ έχω battery drain με αυτό. Δεν το πρόσεξα ψές και σήμερα αλλά έχασα περίπου 30% σε 1-2 ώρες και συνολικά βλέπω μπαταρία στο 19% και περίπου 1:30 ώρα οθόνης.. από τις 3-4 που βγάζω σε νόρμαλ καταστάσεις άρα μάλλον την ξεζουμίζει.. Κρίμα.. Πως το βγάζουμε; Απλά uninstall και είμαστε οκ? Το nagiation bar δεν είναι καθόλου βολικό που κρύβεται παντού.. Με κούρασε το απενεργοποίησα στο 1 λεπτό. Θα ήταν καλό αν μπορούσε να κρυφτεί μόνο σε επιλεγμένες εφαρμογές. Είναι κουραστικό που κρύβεται παντού. Δεν με πειράζουν και τόσο τα κάτω. Την status bar είχα να κρύβεται και ήταν απολαυστικό. Δεν είναι το ότι κρατάει πολύ χώρο αλλά άλλο είναι να βλέπει το μάτι σου και οι εφαρμογές να φτάνουν μέχρι πάνω. Είναι πιο ωραίο. Μου ήρθε σήμερα η Nillkin clear tpu. Πολύ καλή όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως. Διάφανη χωρίς να αφήνει τίποτα στη φαντασία, αφήνει το κινητό λεπτό και ελαφρύ. Μόνο όμως για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από προστασία και οπωσδήποτε με tempered glass! εχω την εντυπωση πως θελει επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων εκτος αν βρεθει καποια εντολη adb που να ακυρωνει το permision .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εγω παιδια οταν δεν εχω καποια επιλογη του ενεργοποιημενη δεν εχει καταναλωση. Θα το παρακολουθησω καλυτερα σημερα, αλλα ηδη τα εχω ολα off και το εχω βγαλει απο τη φορτιση εδω και κανα διωρο και δεν εχει "πτωση" η μπαταρια... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts