Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται πως ΔΕΝ κάνουμε πειράματα και φορτίζουμε πάντα με το φορτιστή που δίνει ο κατασκευαστής εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς!

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Θεωρώ ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους κατόχους του G6:

https://www.gizdev.com/modded-lg-v30-camera-app/?utm_source=letreach&utm_medium=rss_auto_web_push_notifications&utm_campaign=letreach_rss_auto_push

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Αναμενόμενο από τα σαϊνια του xda!

Εντυπωσιακό έτσι κ αλλιώς!

Καλησπέρα.

Θεωρώ ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους κατόχους του G6:

https://www.gizdev.com/modded-lg-v30-camera-app/?utm_source=letreach&utm_medium=rss_auto_web_push_notifications&utm_campaign=letreach_rss_auto_push

Για πιο λόγο να το κάνεις ρουτ να χάσεις την εγγύηση, στο κάτω κάτω δεν νομίζω να είναι τρομερή διάφορα με του v30 . Αν το έβαλε κάποιος να μας πει γνώμες. Στο g3 το είχα κάνει και είχα βάλει αρκετά πράγματα αλλά το g6 δεν θέλω να το πειράξω ακόμα μιας και δεν υπάρχει η επίσημη αντιπροσωπεία εδώ

Για πιο λόγο να το κάνεις ρουτ να χάσεις την εγγύηση, στο κάτω κάτω δεν νομίζω να είναι τρομερή διάφορα με του v30 . Αν το έβαλε κάποιος να μας πει γνώμες. Στο g3 το είχα κάνει και είχα βάλει αρκετά πράγματα αλλά το g6 δεν θέλω να το πειράξω ακόμα μιας και δεν υπάρχει η επίσημη αντιπροσωπεία εδώ

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να θέλει κάποιος root, για μένα ο βασικότερος είναι η αφαίρεση των διαφημίσεων, ειλικρινά δεν μπορώ να δουλέψω πλέον κινητό χωρίς ad blocker, νομίζω ότι κάποιος με τρολάρει με τόσα pop-ups που σκάνε συνέχεια. Root Explorer επίσης βασική εφαρμογή για να μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με εγγραφές αρχείων. Συν ένα σωρό εφαρμογές και mods που προσφέρουν πράγματα που δεν προσφέρει ούτε το τηλ. ούτε κάποια ανοιχτή εφαρμογή του Store για να μην μπω καν σε kernels και roms που αλλάζουν όλη την εμπειρία του τηλ. Συνήθως, ό,τι είναι πολύ καλό απαιτεί και ροοτ :p Ξέρω βέβαια και κόσμο που δεν ακουμπάει ποτέ τα κινητά του. Βέβαια όταν βλέπουν τι mods τρέχω συνήθως στο δικό μου ξερογλείφονται :lol: Είναι να μη μάθεις τι μπορείς να κάνεις με το root, μετά δύσκολα γυρίζεις πίσω.

Μπορεί να είμαι και τυχερός αλλά από το 2010 με Android συσκευές δεν έχω χρειαστεί ποτέ εγγύηση σε σύνολο 8 συσκευών και άλλες τόσες των πολύ κοντινών γνωστών μου και δε σκάω ιδιαίτερα μήπως τη χάσω. Επίσης στα Nexus τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά, το τηλέφωνο γύρναγε ξανά σε φουλ εργοστασιακό/κλειδωμένο mode και πήγαινες για εγγύηση κανονικά. Δεν ξέρω τι ισχύει με το G6 αλλά δε νομίζω να μενε πολύ καιρό στοκ αν το έπαιρνα...

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Για τον φίλο που ρώτησε νωρίτερα.

Καλό είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω από το 15%, γιατί στην ουσία της κάνουμε ζημιά. Βέβαια δεν θα πάθει κάτι αν τύχει κάποιες φορές, αλλά καλό είναι να μην το κάνουμε σύστημα.

.....

Όσο αφορά το θέμα των ταχυφορτιστων οι απόψεις είναι διαφορετικες...

Υπάρχει και αυτή που λέει ότι είναι καλύτερη και πιο καλή η αργή φόρτιση για την μπαταρία. Τώρα γιατί βάζουν οι κατασκευαστές ταχείας... Ε όσο να είναι στα specs... Καλύτερο είναι να φαίνεται ότι φορτίζει η συσκευή σε 1 1/2 ώρες, παρά σε 4.

Άλλωστε ποιος κατασκευαστής θέλει (ιδίως τώρα με τις μπαταρίες που δεν αλλάζουν), να κρατάει η μπαταρία μετά από ένα, δύο χρόνια όσο την πρώτη μέρα....

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να θέλει κάποιος root, για μένα ο βασικότερος είναι η αφαίρεση των διαφημίσεων, ειλικρινά δεν μπορώ να δουλέψω πλέον κινητό χωρίς ad blocker, νομίζω ότι κάποιος με τρολάρει με τόσα pop-ups που σκάνε συνέχεια. Root Explorer επίσης βασική εφαρμογή για να μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με εγγραφές αρχείων. Συν ένα σωρό εφαρμογές και mods που προσφέρουν πράγματα που δεν προσφέρει ούτε το τηλ. ούτε κάποια ανοιχτή εφαρμογή του Store για να μην μπω καν σε kernels και roms που αλλάζουν όλη την εμπειρία του τηλ. Συνήθως, ό,τι είναι πολύ καλό απαιτεί και ροοτ :p Ξέρω βέβαια και κόσμο που δεν ακουμπάει ποτέ τα κινητά του. Βέβαια όταν βλέπουν τι mods τρέχω συνήθως στο δικό μου ξερογλείφονται :lol: Είναι να μη μάθεις τι μπορείς να κάνεις με το root, μετά δύσκολα γυρίζεις πίσω.

Μπορεί να είμαι και τυχερός αλλά από το 2010 με Android συσκευές δεν έχω χρειαστεί ποτέ εγγύηση σε σύνολο 8 συσκευών και άλλες τόσες των πολύ κοντινών γνωστών μου και δε σκάω ιδιαίτερα μήπως τη χάσω. Επίσης στα Nexus τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά, το τηλέφωνο γύρναγε ξανά σε φουλ εργοστασιακό/κλειδωμένο mode και πήγαινες για εγγύηση κανονικά. Δεν ξέρω τι ισχύει με το G6 αλλά δε νομίζω να μενε πολύ καιρό στοκ αν το έπαιρνα...

είμαι της ιδιας λογικής με εσενα οσον αφορά το ροοτ και με τα χρόνια έγινε κανόνας. κινητο και ροοτ. ποτέ δε χρειάστηκα και εγώ εγγύηση

το G6 μάλλον ήρθε στα χέρια μου σαν την εξαίρεση για να επιβεβαίωση το κανόνα

δεν νιώθω την ανάγκη για ροοτ δεν τη χρειάζεται:ninja:

το θεμα των διαφημίσεων το έλυσα με το dns66 - μόνο στο youtube εκνευρίζομαι πλέον

bloatware ( που δεν εχει κατι τρομερό) το αφαίρεσα με adb εντολές

root explorer y? no reason yet

rom αν εξαιρέσεις την fulmics που την ξερω απο το G3 και ειναι οντος πολυ καλή δεν υπάρχει άλλη για να παίξεις αλλά δε μπορώ να φανταστω τι καλυτερο εξτρα μπορει να προσφέρει στο συγκεκριμενο κινητό οσο και να διαβαζω τα changes και τα tweaks της δε με πείθουν οπότε δε μπαίνω στη διαδικασία - ισως το Αππ της κάμερας του V30 αλλα δεν τραβάω τόσες πολλες φοτο..

δυστυχώς μετα το ξεκλείδωμα του bootloader παπαλα η εγγυηση δεν ειναι σαν το nexus.. δυστυχώς

Μιας και βλέπω πως παρακολουθούν το θέμα αρκετοί μουσικόφιλοι αλλά και ηλεκτρονικοί, να ρωτήσω τι γίνεται με τις συνδέσεις bt με καλούτσικα ακουστικά. Γίνεται η μετατροπή του σήματος κατευθείαν στα ακουστικά;

Για παράδειγμα έχω τα plantronics backbeat pro, τα οποία έχουν 40mm οδηγούς. Με καρφάκι (και ίσως και τον αντάπτορα που προτείνατε για να ενεργοποιηθεί το DAC) θα έχει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το bt?

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Και εγώ είμαι της λογικής του root, στο g3 του είχα αλλάξει τα φώτα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εγγύηση, έβαζα από AOSP μέχρι την fulmics στην οποία είχα καταλήξει. Όπως είπε ένας φίλος επάνω ή μετάβαση από το g3 στο g6 ήταν το κάτι άλλο. Το κινητό από μόνο του είναι μια ναυαρχίδα που δεν ξέρω αν χρειάζεται την ανάγκη του root. Στο μέλλον ίσως το κάνω για να βγάλω τις διαφημίσεις αλλά από την άλλη δεν μπαινω τόσο πολύ στο YouTubeγια παράδειγμα τόσο πολύ. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω ρομ οι 6 ώρες sot με υπερκαλύπτουν μιας και στο g3 έφτανα Μαξ τις 2:30. Οπότε προς τό παρόν σε αυτή την συσκευή του g6 δεν με βλέπω να κάνω σύντομα ρουτ

Ρε παιδια εγω το εχω rootαρει το κινητο.αρχικα για διαφημίσεις και επειτα για full immersive οθωνη που ειναι πολυ πιο ομορφη.θα μπορουσε καποιος να κανει μια λιστα με τις εφαρμογες που μπορουμε να σβησουμε με ασφάλεια φυσικα με ροοτ ωστε να γινει πιο γρηγορο?πιο stock Android δηλαδη.δε ια ηιελα να περασω ακομα καποια custom γιατι υπαρχουν καποια ελαχιστα bugs.ευχαριστω.

Καλό να τονιστεί οτι με root δεν υπηστηρίζονται nfc payments, login μεσω fingerprint σε bank accounts και αύριο ισως eticket στο μετρο.

Δεν χανεις μονο εγγυηση, χανεις λειτουργίες χρήσιμες τωρα και στο μελλον.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας και βλέπω πως παρακολουθούν το θέμα αρκετοί μουσικόφιλοι αλλά και ηλεκτρονικοί, να ρωτήσω τι γίνεται με τις συνδέσεις bt με καλούτσικα ακουστικά. Γίνεται η μετατροπή του σήματος κατευθείαν στα ακουστικά;

Για παράδειγμα έχω τα plantronics backbeat pro, τα οποία έχουν 40mm οδηγούς. Με καρφάκι (και ίσως και τον αντάπτορα που προτείνατε για να ενεργοποιηθεί το DAC) θα έχει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το bt?

Γενικά απο όσο εχω διαβάσει, το BT ειναι άλλο προτόκολο και δεν εχει καμία σχέση με το dac.

Η συσκευή υποστηρίζει aptx hd για συμβατές συσκευές.

Αμα κάνεις root με magisk μια χαρά τα υποστιριζει όλα αυτά άμα τα κάνεις hide από το magisk manager. :)

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Οτι προτεραιότητες έχει ο καθένας.

Απλα θεώρησα καλό να αναφερθεί για να μην τρεχουν ολοι για ροοτ νομίζοντας οτι δεν θυσιαζουν λειτουργίες.

Για το magisk, ειναι η γατα με το ποντικι με το safetynet της google, οποτε τπτ σιγουρο και ευκολο.

Το magisk δεν δουλεύει μόνο με cosmote go. Για το ρουτ και το ebanking δουλεύω χρόνια ebanking στο κινητό πάντα ρουτ και ποτέ δεν είχα θέμα. Μην νομίζετε ότι επειδή έχετε ρουτ και χρησιμοποιείτε ebanking θα σας κλέψουν τα χρήματα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ναι ρε αδέρφια αλλά είναι θέμα ασφάλειας. Ρουταρισμενο με e-banking δεν δουλεύω με την καμία.

Είχες ποτέ θέμα ασφάλειας εξαιτίας του root; Ο ίδιος δίνεις άδεια στην εκάστοτε εφαρμογή που ζητάει root, δεν το παίρνει μόνη της. Αν δεν γνωρίζεις τι εγκρίνεις τότε είναι άλλο θέμα αλλά και πάλι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις να μπλέξεις. Τυχαίνει να είμαι 7 χρόνια στο εξωτερικό σε χώρα όπου κυριολεκτικά τα πάντα δουλεύουν μέσω εφαρμογής στο κινητό: e-banking, πληρωμές χιλιάδων ευρώ (πούλησα αυτοκίνητο και ο αγοραστής μου μετέφερε επί τόπου 10,000 ευρώ με άμεση συναλλαγή την οποία είδα αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό μου), φορολογικές δηλώσεις και γενικά όλες οι συναλλαγές γίνονται από το κινητό. Πάντα με root και ποτέ μου δεν είχα θέμα ασφάλειας σε καμία υπηρεσία ή λογαριασμό. Και δε μιλάω για μένα μόνο, ολόκληρη η κοινωνία εδώ δουλεύει μέσω του κινητού γιατί όλα έχουν προσαρμοστεί στο να εκτελούνται ευκολότερα μέσω εφαρμογών.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Άκυρο παιδιά

The power of the 10

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλησπερα..πια ειναι η τελευτεα εκδοση ρομ που εχει βγει?

7.0 τρέχει το δικό μου και λέει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση