elteo Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Η πλάκα είναι ότι όλοι την έχουν την gcam. Εννοώ και στις άλλες συσκευές αν δείτε στα θέματα εδώ μέσα. :lol: Είναι φοβερή εφαρμογή. Μπράβο στην google και ας την πήραμε πλαγίως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, με την τελεία που έχει στα αριστερά. Αφού το απενεργοποιεί Σ για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και έτσι το εκανα κ εγώ...μετα πως το ενεργοποιεί πάλι; έψαξα και δεν μπόρεσα να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Πατάς πάλι το μικρό κουμπί και μένουν εκεί Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Έλα μου ντε που έχει εξαφανιστεί η τελίτσα που εμφανιζόταν και δεν ξερω πως να το ενεργοποιήσω πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εύρηκα!!! Μα εντελώς στραβαδι ήμουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 ρε παιδια μια βοηθεια , εχω εδώ κ ένα 8μηνο το g6 ευροπαικο , και δεν μου βγαζει ακομα να παρω την αναβαθμηση σε 8 . κανει τσεκ κ λεει ότι εχω την τελευταια εκδοση που είναι η 7,0 . δεν εχουν παρει ακομα όλα τα g6 ? Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 "Φύσωσε" το στο pc και βάλτο μέσω της lg bridge εφαρμογής. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καλησπέρα. Το έχω περίπου 3 εβδομάδες και έχει διαθέσιμη 1,14ραμ και 2,82 κατειλ. . Είναι φυσιολογικό? Με ελάχιστες εφαρμογές φορτωμένο. Ινσταγκραμ μεσεντζερ λάιτ γουατς απ κάντι κρας και το φεις το είχε ήδη εγκατεστημένο. Επίσης εδώ και κάνα τεσσάρι μέρες ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου βγάζει την ένδειξη να ενεργοποιήσω την τοποθεσία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Έτσι δουλεύει το ανδροιδ. Χρησιμοποιεί όσα χρειάζεται. Μην ασχολείστε με αυτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα... Σκέφτομαι με τα 220e max που διαθέτω να δω το G6 σε μεταχειρισμένο. Με την εμπειρία που έχετε θα με συμβουλεύατε να το πάρω; Ποιά είναι τα μειονεκτήματα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα... Σκέφτομαι με τα 220e max που διαθέτω να δω το G6 σε μεταχειρισμένο. Με την εμπειρία που έχετε θα με συμβουλεύατε να το πάρω; Ποιά είναι τα μειονεκτήματα του; Τίμια συσκευή , με ωραία αίσθηση στο χέρι , καλές φωτογραφίες στην ημέρα, μέτριες το βράδυ , αλλά εξαιρετικές σε κοντινό πλάνο με την εφαρμογή gcam που είπαν τα παιδιά. Όχι led ειδοποιήσεων και μέτριο ήχος από το ηχείο , δεν ακούγεται δυνατά. Σε αυτά τα χρήματα πάντως παίρνεις κάτι xiaomi τούμπανα, και στο λέω εγώ που σκεπτομια σοβαρά να το δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα... Σκέφτομαι με τα 220e max που διαθέτω να δω το G6 σε μεταχειρισμένο. Με την εμπειρία που έχετε θα με συμβουλεύατε να το πάρω; Ποιά είναι τα μειονεκτήματα του; Στα λεφτά του νομίζω ότι είναι από τις πιο τιμιες επιλογές.. Αν ενδιαφέρεσαι ίσως το δώσω μιας και το έχω για 2ο, και σκέφτομαι να δοκιμάσω κάνα άλλο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Απαντώ εδώ μιας και δεν δέχεσαι μην . Χτυπάς ένα xiaomi redmi note 5 ,180 ευρώ και το τηλ τα σπάει το έβαλα διπλα διπλα σήμερα με το δικό μου ....δεν θα γράψω σχόλια θα παρεξηγηθώ χαχαχχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Απαντώ εδώ μιας και δεν δέχεσαι μην . Χτυπάς ένα xiaomi redmi note 5 ,180 ευρώ και το τηλ τα σπάει το έβαλα διπλα διπλα σήμερα με το δικό μου ....δεν θα γράψω σχόλια θα παρεξηγηθώ χαχαχχαχα. Για πες... Καλύτερο το xiaomaki και σε τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Για πες... Καλύτερο το xiaomaki και σε τι; Μην υπερβάλλετε παιδιά πέρα από μπαταρία δεν έχει κάτι καλύτερο.. Άντε και την μπροστινή κάμερα.. που άμα βάλεις G cam στο G6 έρχονται σχεδόν στα ίδια επίπεδα όσο περίεργο για φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) καποιος που ενδιαφερεται για μαζεμενο μεγεθος & ultra wide φακο (αντι για tele του οποιου η χρησιμοτητα ειναι περιορισμενη καθως μπορεις απλα να cropareis) παει σε lg η κουτση μαριω εχει τελε φακο πλεον το βασικο selling point του lg ειναι ο ultra wide φακος για οποιον το χρειαζεται και προφανως δεν μπορει να μπει στο σωρο με τα υπολοιπα 2καμερα κινητα επισης απο παντοφλες εγω προσωπικα χορτασα Edited August 26, 2018 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μην υπερβάλλετε παιδιά πέρα από μπαταρία δεν έχει κάτι καλύτερο.. Άντε και την μπροστινή κάμερα.. που άμα βάλεις G cam στο G6 έρχονται σχεδόν στα ίδια επίπεδα όσο περίεργο για φαίνεται.. Αν αγαπητέ μου φίλε θεωρείς επιτυχία ένα LG που πέρσι όταν βγήκε κόστιζε 750 ευρώ θέλει ccam camera για να ανταγωνιστεί με ένα κινητό που δεν κάνει 200 ευρώ τότε τι να πω..... Η σύζυγος έχει ένα xiaomi που αγοράστηκε 125 ευρώ και σε τεστ ταχύτητας με σκοτώνει για πλάκα... Μην μιλήσω για meizu η oneplus είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Toyota.... Δεν έχω κάτι με την LG έχω πολλές συσκευές σπίτι της ίδιας μάρκας, παλαιότερα LG g3 δύο G4 την έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά το g6 δεν θεωρώ πως είναι ένα τηλέφωνο ναυαρχιδα στην καμία όμως. Φιλικά όλα αυτά κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Αν αγαπητέ μου φίλε θεωρείς επιτυχία ένα LG που πέρσι όταν βγήκε κόστιζε 750 ευρώ θέλει ccam camera για να ανταγωνιστεί με ένα κινητό που δεν κάνει 200 ευρώ τότε τι να πω..... Η σύζυγος έχει ένα xiaomi που αγοράστηκε 125 ευρώ και σε τεστ ταχύτητας με σκοτώνει για πλάκα... Μην μιλήσω για meizu η oneplus είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Toyota.... Δεν έχω κάτι με την LG έχω πολλές συσκευές σπίτι της ίδιας μάρκας, παλαιότερα LG g3 δύο G4 την έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά το g6 δεν θεωρώ πως είναι ένα τηλέφωνο ναυαρχιδα στην καμία όμως. Φιλικά όλα αυτά κουβέντα να γίνεται. επειδη παντα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος, το G6 εχει συγκεκριμενα αρνητικα και θετικα.. Δεν τιθεται θεμα αν ειναι κακο ή καλο, ειναι αν σου ταιριαζει. Για μενα ειναι πιο αργο τηλεφωνο απο ναυαρχιδες αλλα και φθηνοτερα συγχρονα κινητα (φετινα και περσινα δηλαδη), με πεσμενη αποδοση στις νυχτερινες απο το G5 που ειναι φαουλ, λόγω μικροτερου αισθητηρα, αλλα δεν παυει να ειναι ενα ομορφο κινητο, αρκετα πληρες για πολλους χρηστες, με την wide καμερα μεγαλο προσον, και με αρκετα πληρες και απλο μενου πλεον. Καποτε τα LG ειχαν μαπα μενου, εχει βελτιωθει τρομερα εκει. Επισης η καμερα δεν ειναι κακη παντα, απλα χανει λιγο σε λεπτομερεια στα βραδινα και οχι παντα. Η Gcam δεν ειναι τοσο σημαντικη για μενα, βοηθαει μονο σε πολυ συγκεκριμενες συνθηκες, στις υπολοιπες δεν προσθετει ή και χειροτερευει πραγματα.. Για μενα, για τα λεφτα του ειναι αρκετα τιμιο αρκει να ξερεις τι θες. Τωρα για κατι πιτσιρικια που θελουν να παιζουν δεν ειναι.. Edited August 28, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αν αγαπητέ μου φίλε θεωρείς επιτυχία ένα LG που πέρσι όταν βγήκε κόστιζε 750 ευρώ θέλει ccam camera για να ανταγωνιστεί με ένα κινητό που δεν κάνει 200 ευρώ τότε τι να πω..... Η σύζυγος έχει ένα xiaomi που αγοράστηκε 125 ευρώ και σε τεστ ταχύτητας με σκοτώνει για πλάκα... Μην μιλήσω για meizu η oneplus είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Toyota.... Δεν έχω κάτι με την LG έχω πολλές συσκευές σπίτι της ίδιας μάρκας, παλαιότερα LG g3 δύο G4 την έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά το g6 δεν θεωρώ πως είναι ένα τηλέφωνο ναυαρχιδα στην καμία όμως. Φιλικά όλα αυτά κουβέντα να γίνεται. Φίλε μου το G6 όταν πήρε το android 8 ανέβασε κατακόρυφα την ποιότητα της κάμερας.. από Note 5 που το έχουμε στην οικογένεια η κάμερα του G6 είναι πολύ καλύτερη τη νύχτα και την μέρα εννοείται.. από το G5 SE που είχα η κάμερα του G6 με android 8 είναι καλύτερη και τη νύχτα παρά το μικρότερο αισθητήρα.. Όσο αφορά σχέση με το G4 εκείνο Είχε λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια και τη μέρα και τη νύχτα αλλά ανύπαρκτο hdr και χειρότερη διαχείριση θόρυβου σε σχέση με το G6.... Για τον ευρυγώνιο φακό δεν το συζητάω σε σχέση με τις άλλες μάρκες.. όλοι μένουνε παγωτό με τις φωτογραφίες που βγάζω με τον ευρυγώνιο και αυτοι μενουν με το τηλεφακο στο χέρι.. Όσο αφορά την ταχύτητα Εγώ είμαι ευχαριστημένος με Note 5 που αναφέρεις είναι στα ίδια επίπεδα.,.. Μόνο την μπαταρία του ζηλεύω, γιατί έχει ένα σωρό Bugs και το miui προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.. Όσο αφορά την Google camera Εγώ μόνο αυτη δουλεύω γιατί Καταρχήν σε όλες τις συνθήκες βγάζει καλύτερη λεπτομέρεια σε σχέση με τη Στόκ, Και όσο ψάχνεσαι βλέπεις ότι είναι καλύτερη γενικότερα και ιδίως σε σκηνές με μεγάλο δυναμικό εύρος. Αυτο κίνητο στην τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή έχει τις κορυφαίες κάμερες εκτός από την selfie εννοείται, και για όποιον θέλει να ασχοληθεί λίγο με τη φωτογραφία είναι το απόλυτο value for money κινητό.. τώρα αν δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς και τις δυνατότητες που σου δίνει το manual video και φωτογραφίας αλλάζεις καλύτερα χόμπι ,πάντα κάτι θα σου φταίει, και με dslr ακόμη θα γκρινιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Διάλογο. Κανουμε ιδέες ανεβάζουμε κουβέντα να γίνεται. Δεν λέω πως θα το πετάξω και εμένα μου αρέσει αλλά ειχα μάθει χρόνια σε ταχύτατα κινητά KAI αυτό δεν είναι. Η τουλάχιστον δεν είναι αυτό που έβλεπα στο YouTube. Κάνει αρκετά κολλήματα και λαγκαρει ειδικά ζεστό. Με του μικρού μου γιου το oneplus 3t χάνω την μπάλα παντού. Με xiaomi mi 6 η παλιό mi3 note τα ίδια. Με s8 τα ίδια... Και με. Τα νέα meizu επίσης. Τωρα αγόρασα περσινή ναυαρχιδα υποτίθεται αλλά δεν είναι. Όλα. Καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αν ψάχνετε πιο στοκ εμπειρία ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον launcher. Ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο play store. https://play.google.com/store/apps/details?id=amirz.rootless.nexuslauncher Ο ίδιος dev έχει και πολύ καλό και πολύ ελαφρύ Google icon pack για ακόμα πιο στοκ λουκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Η κάμερες του Note 5 είναι για πέταμα. Το είδα χθες και έβαλα τα γέλια. Μην μιλήσω για το άθλιο skin της xiaomi. Το μόνο που μου άρεσε ειναι το design του. Πολύ όμορφο κινητό αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Η κάμερες του Note 5 είναι για πέταμα. Το είδα χθες και έβαλα τα γέλια. Μην μιλήσω για το άθλιο skin της xiaomi. Το μόνο που μου άρεσε ειναι το design του. Πολύ όμορφο κινητό αλλά δεν... Φίλε Είσαι πολύ υπερβολικός δεν ισχύει αυτό που λες.. στα λεφτά το Note 5 δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο σε κάμερα. Ναι του G6 είναι καλύτερη αλλά όχι Καμία Τεράστια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Από σήμερα κάτοχος oneplus 5t μιας και είπα να πάω παρακάτω. Χάος η διαφορά ...απλά στα πάντα εκτός από το sar όπως λένε. Ευχαριστώ την παρέα για τις απάντησεις τους.... Μετακομίζω χαχχαχαχχα τρέντ .....να είστε όλοι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Δεν είμαι υπερβολικός καθόλου. Προσπάθησα να τραβήξω μια selfie σε εξωτερικό χώρο και το background βγήκε καμμένο όλο. Η stock του g6 που σύγκρινα έκαψε κι αυτή αλλά πολύ λίγο και τέλος η gcam του g6 δεν έκαψε τίποτα. Τώρα αν είναι πιο speedατο το note δεν ξέρω ανάλογα τα γούστα. Αλλά όχι οτι έχουν και μικρές διαφορές στην κάμερα. (Δεν θέλω να τσακωθώ απλά λέω τι είδα εγώ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Από σήμερα κάτοχος oneplus 5t μιας και είπα να πάω παρακάτω. Χάος η διαφορά ...απλά στα πάντα εκτός από το sar όπως λένε. Ευχαριστώ την παρέα για τις απάντησεις τους.... Μετακομίζω χαχχαχαχχα τρέντ .....να είστε όλοι καλά. νασαι καλα φιλε μου. Καλο το 5Τ για αυτα που δινει αλλα διαφορετικο. Καλυπτει αλλες αναγκες και δε μπορει να καλυψει αλλες (αδιαβροχο, wide Κλπ). Καλη συνεχεια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts