konakis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Των Samsung κατά την άποψή μου είναι αφύσικα υπερτονισμένα τα χρώματα. Απλά κορυφαία οθόνη- πάνελ του s7 edge ... http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Είπα ότι δεν έχει καλές οθόνες?:confused: Εννοείται έχει. Αλλά τα χρώματα τους είναι υπερτονισμένα. Είχα και αρκετά Samsung. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Έχω πάρει δύο φορές το εν λόγω κινητό, μία όταν κυκλοφόρησε και άλλη μία τώρα τελευταία. Και τις 2 φορές το κινητό είχε άθλια κύλιση και σπασίματα στη χρήση του. Είχα τρέξει και το antutu και μου πήγαινε γύρω στα 120.000 ενώ την ίδια στιγμή το g5 που έχω τώρα χτυπάει 145.000. Υπ όψιν , το g5 πάει σφαίρα και έχει άριστη συμπεριφορά χωρίς lag και κολλήματα Είχα διαβάσει στο xda και σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι χρήστες είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τη συσκευή. Τώρα επειδή πέρασα από άπειρες συσκευές και θα ήθελα πάλι να δοκιμάσω το g6 εσάς περίπου πόσο σας βγάζει στο antutu;; Ξέρω ότι πολλοί θεωρούν ότι δε παίζει ρόλο αλλά είναι ένας μπουσουλας για την απόδοση του κινητού. Ίσως έπεσα σε συσκευές που είχαν κάποια προβλήματα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι η ναυαρχίδα της lg έχει τόσο άσχημη απόδοση. Να φανταστείτε ότι με chrome δε μπορούσα να κάνω σοβαρή περιήγηση λόγω των κολλημάτων, για Facebook δεν το συζητώ καν. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κ απο εμενα 158.285 στο antutu k το δικο μου...να του κανεις τ τεστ με ++80% μπαταρια κ να το εχεις κανει μια επανακινιση πιο πριν. καντου καμια επαναφορα εργαστα..επεισης πολυ πολυ ρολο ποσο μπαταρια εχει κ εμενα αν ειναι κατω απο 20% κανει κατι κουλα.επεισης ποσο φορτομενο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ήρθε η ώρα να γκρινιάξω λίγο. Μήπως η LG έχει αφήσει τη συσκευή στο έλεος της? Είδα πριν λίγο σε ένα G5 ότι έχει λάβει το security patch του Οκτωβρίου και εμείς με το G6, που θεωρητικά ως νεότερη συσκευή θα έπρεπε να είναι πρωταρχικής σημασίας, είμαστε με το Security patch του Ιουλίου. Και για εμένα δεν αποτελεί δικαιολογία το "θα λάβει σύντομα την Oreo", αυτή θα τη λάβει και το G5. Σοβαρή εταιρία... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Και να βγει το oreo εγώ δεν θα βιαστώ να το βάλω. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Το εχω διαβασει και στο xda περι μη ενημερωσεων στο μοντελο H870... Δεν καταλαβαινω πως γινεται να δινει καθε μηνα ενημερωση στο DS (dual sim) και να μη τις προσαρμοζει και για τα υπολοιπα μοντελα... Τι κουφο ειναι αυτο παλι... Οσο για την Oreo, προσωπικα θα περιμενω αρκετα αφου βγει, να τεσταριστει γιατι δεν εχω ορεξη να μου "χαλασει" μια συσκευη που ρολλαρει αψογα μεχρι στιγμης... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Που να δείτε το G4 τι ενημέρωση έχει. Ιούλιος 2016 Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Δεν ειναι ετσι φιλε μου εγω με το xiaomi και το huawei της υπογραφης μου εχω το ιδιο θεμα 3 βδομαδες τώρα με 2 3 φορες οποτε ειναι θεμα δυκτιου και επειδη ειχα και εχω g σειρα δεν εχει να κανει. :)Τοτε το συγκεκριμενο αυτο το καιρο που λετε οντως ειναι λογω Cosmote. Μακαρι το προααναφερομενο απο μενα να εχει διορθωθει. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Τοτε το συγκεκριμενο αυτο το καιρο που λετε οντως ειναι λογω Cosmote. Μακαρι το προααναφερομενο απο μενα να εχει διορθωθει. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Έχω και το xiaomi mi max 2 και πάλι κόλπα μου κάνει το δίκτυο με Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vak69 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) ποση ωρα κανει η συσκευη σας να φορτισει πληρως? χρησιμοποιειτε τον φορτιστη της LG η καποιον αλλον? Edited November 28, 2017 by Vak69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 ποση ωρα κανει η συσκευη σας να φορτισεις πληρως? χρησιμοποιειτε τον φορτιστη της LG η καποιον αλλον? Χρησιμοποιώ έναν Nokia (από Lumia 925 αν θυμάμαι καλά) στα 1.3Α και φορτίζει πιο γρήγορα από όσο θα ήθελα!.. Σκοπός μου είναι να φορτίζω την μπαταρία 30-80%, να το πριζώνω δηλαδή μόλις η μπαταρία πάει στο 30 και να το βγάζω στο 80. Αυτό διαρκεί κάτω από ώρα. Δεν έχω ακόμη εμπεδώσει πόσο γρήγορα φορτίζει, όλο το ξεχνάω στην πρίζα και ξεπερνάω το 90%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 ποση ωρα κανει η συσκευη σας να φορτισεις πληρως? χρησιμοποιειτε τον φορτιστη της LG η καποιον αλλον? 0-100% σε 1,5 ώρα με τον δικό του (fast charge) Με έναν αργό θέλει μια ώρα και κάτι παραπάνω. Ξέρω-ξέρω, δεν κάνει να το αφήνω να κλείνει από μπαταρία... Το ξεχνάω μωρέ..! :X :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έχω και το xiaomi mi max 2 και πάλι κόλπα μου κάνει το δίκτυο με Cosmote Ναι η κοσμοτε και μένα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisb1 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Kαλησπερα παιδια, απο σημερα κατοχος και εγω σε μαυρο. Πραγματικα πανεμορφο κινητο. Ειδα οτι γενικα προτεινετε λεπτα τζαμακια 0.2mm και συγκεκριμενα της nillkin. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα σε στοκ. Moνο σε κατι μαγαζια στα 25 ευρω!!!!!. Εχει δοκιμασει καποιος κανενα αλλο λεπτο τζαμακι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Kαλησπερα παιδια, απο σημερα κατοχος και εγω σε μαυρο. Πραγματικα πανεμορφο κινητο. Ειδα οτι γενικα προτεινετε λεπτα τζαμακια 0.2mm και συγκεκριμενα της nillkin. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα σε στοκ. Moνο σε κατι μαγαζια στα 25 ευρω!!!!!. Εχει δοκιμασει καποιος κανενα αλλο λεπτο τζαμακι?? Καλησπέρα και σε εσένα , σου έστειλα Link σε Pm (οχι δημοσια για λόγους διαφήμησης) με το glass που χρησιμοποιώ. και οικονομικο και σε στοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Kαλησπερα παιδια, απο σημερα κατοχος και εγω σε μαυρο. Πραγματικα πανεμορφο κινητο. Ειδα οτι γενικα προτεινετε λεπτα τζαμακια 0.2mm και συγκεκριμενα της nillkin. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα σε στοκ. Moνο σε κατι μαγαζια στα 25 ευρω!!!!!. Εχει δοκιμασει καποιος κανενα αλλο λεπτο τζαμακι?? Από ebay δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία μάλλον, ε; Κρίμα, εκεί βρίσκεις το Nillkin H+ pro περίπου στα €8. Μόλις τώρα είδα ότι η Nillkin κυκλοφόρησε το Τ+ pro, με πάχος στα 0,15mm, γύρω στα €11. Νέα έξοδα!.. Edited November 29, 2017 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Θα ήθελα και εγώ κάποιο λινκ σε pm. Πλησιάζει η ώρα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisb1 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Τωρα που ειδα την ακομα πιο λεπτη ελεγα να τη παραγγειλω. Βαζω αυτη που μου προτεινε ο φιλος πιο πανω για την ωρα που ειναι και φτηνη και μετα απο 1-1,5 μηνα που θα ερθει απο κινα αλλαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Η ζελατίνα που έχει από την αρχή δεν είναι καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Η ζελατίνα που έχει από την αρχή δεν είναι καλή? Στην ουσια δεν ειναι ζελατινα.Ειναι αυτοκολλητο διαφανο πλαστικο που λεει καποια χαρακτηριστικα του τηλεφωνου..Οποτε το βγαζεις απο την αρχη...Ζελατινα δεν φοραει. Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Στην ουσια δεν ειναι ζελατινα.Ειναι αυτοκολλητο διαφανο πλαστικο που λεει καποια χαρακτηριστικα του τηλεφωνου..Οποτε το βγαζεις απο την αρχη...Ζελατινα δεν φοραει. Εμενα είναι διάφανο οπως λες αλλά δεν γράφει κάτι πάνω της. Απλά την άφησα σαν προστασία της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos72 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παιδιά, σχεδόν όλα φοράνε μια ζελατίνα από το εργοστάσιο και δεν εννοώ αυτή με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Εγώ την κράτησα για λίγο και μετά έβαλα το τσαμάκι. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Φοράει ζελατίνα κανονικά. Απλά είναι του κιλού. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Από ebay δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία μάλλον, ε; Κρίμα, εκεί βρίσκεις το Nillkin H+ pro περίπου στα €8. Μόλις τώρα είδα ότι η Nillkin κυκλοφόρησε το Τ+ pro, με πάχος στα 0,15mm, γύρω στα €11. Νέα έξοδα!.. μπορεις να στειλεις ενα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 μπορεις να στειλεις ενα λινκ; Nillkin H+ pro 0,22mm Nillkin super T+ pro 0,15mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts