Grigorios1990 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εκτός αν μιλάς για την έκδοση με τον Snapdragon, θέλω να σου πω πως η μπαταρία του G6 είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη από του Redmi Note 4 με τον mediatek. Προσωπικά με οποιαδήποτε χρήση δεν έχω βγάλει κάτω από 4 ώρες οθόνη. Όταν έβγαλα 4 ώρες αυτές ήταν με πολύ GPS και μόνο δεδομένα και παιχνίδια (όχι κάτι βαρύ, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο απαιτητικό από το να διαβάζεις μία ιστοσελίδα). Έχω βγάλει μέχρι 6:10 σε νορμάλ συνθήκες (χρήση wifi, χωρίς χρήση χαρτών). Πάντα μιλάμε για φόρτιση στο 15% και με συνολική χρήση του κινητού περί τη 1,5 με 2 ημέρες. είναι υπέροχη η μπαταριά του g6. χτες όλη ήμερα με δεδομένα παιχνίδι (forge of empires) ίντερνετ (δεδομενα ενναλαγή gsm-3g) κλπ sto 21% είχα 4h 10 min οθόνη. ειδικά εγώ έρχομαι από το g3 έχω εντυπωσιαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλημέρα παιδιά. Καθώς έχει πέσει εντυπωσιακά η τιμή του κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα τους κατόχους: Εμφάνισε το γνωστό πρόβλημα των οθονών της LG (ir); Σε μέγεθος σε σχέση με το g4, υπάρχει μεγάλη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλημέρα παιδιά. Καθώς έχει πέσει εντυπωσιακά η τιμή του κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα τους κατόχους: Εμφάνισε το γνωστό πρόβλημα των οθονών της LG (ir); Σε μέγεθος σε σχέση με το g4, υπάρχει μεγάλη διαφορά; ποιο πρόβλημα είναι αυτό; δεν το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ποιο πρόβλημα είναι αυτό; δεν το ξέρω Το image retention στην οθόνη όταν ζεσταίνεται, " κρατάει" ενα αποτύπωμα της προηγούμενης οθόνης! Γνωστό φαινόμενο σε G4, G5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Της nillkin τα τζαμάκια που έβαλα πιο πάνω έρχονται στο κουτάκι με πλήρες σετ όπως βλέπω.. Έχει μέσα και τζαμάκι για τους φακούς πίσω.. Whole Set=Main Screen+Camera×2+film paste tool(lens wiping cloth+de-dusting film+lens moist wipes+replacement adhesive tape)Καλημέρα, Θα μπορουσες να μας πεις απο που πηρες αυτο το πληρες σετ;; Το ψαχνω κ δεν το βρίσκω. Επίσης, αν τοποθετησες και στην καμερα τζαμακι, ειδε ςκαποια διαφορα στην ποιοτητα; ποσο ευκολα τοποθετουνται; Αν έχεις καποια σχετική φώτο να μας το δειξεις! Ευχαριστουμε! Edit: Σορυ, τωρα καταλαβα οτι εννοουσες τα λινκ που ειχες βαλει σε αλλο ποστ λιγο πιο πανω.. Απο τα οποια μονο το δευτερο νομιζω αναφερεται οτι δινει κ προστατευτικα για την καμερα.. Συγκεκριμενα δύο προστατευτικα.. άρα ίσως δίνει ένα μεμονωμένο για κάθε κάμερα Edited September 4, 2017 by nonoif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Το image retention στην οθόνη όταν ζεσταίνεται, " κρατάει" ενα αποτύπωμα της προηγούμενης οθόνης! Γνωστό φαινόμενο σε G4, G5Δεν εχει εμφανισει ακομη τιποτα, τουλαχιστον κατα γενικη ομολογια. Ολο και καποια μεμονωμενα "κρουσματα" θα υπαρχουν, οπως του φιλου λιγα μυνηματα πιο πριν που του ηρθε γενικα προβληματικη συσκευη και αναρωτιοταν εαν υπηρχε περιπτωση να ειναι refurbished. Εχω το dual sim απο Ιουνιο και το ψιλοζοριζω τον τελευταιο καιρο και με λιγο gaming. Δεν εχω παρατηρησει κατι, ακομη, και ελπιζω να μη βγαλει τιποτα! Οσο για το μεγεθος, θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη οπως ηταν για τους περισσοτερους κατοχους. Εχει εξαιρετικο grip και ανετη διαχειριση με το ενα χερι. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν εχει εμφανισει ακομη τιποτα, τουλαχιστον κατα γενικη ομολογια. Ολο και καποια μεμονωμενα "κρουσματα" θα υπαρχουν, οπως του φιλου λιγα μυνηματα πιο πριν που του ηρθε γενικα προβληματικη συσκευη και αναρωτιοταν εαν υπηρχε περιπτωση να ειναι refurbished. Εχω το dual sim απο Ιουνιο και το ψιλοζοριζω τον τελευταιο καιρο και με λιγο gaming. Δεν εχω παρατηρησει κατι, ακομη, και ελπιζω να μη βγαλει τιποτα! Οσο για το μεγεθος, θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη οπως ηταν για τους περισσοτερους κατοχους. Εχει εξαιρετικο grip και ανετη διαχειριση με το ενα χερι. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση! Απλά, όποιος καεί στο χυλό... Η οθόνη εξακολουθεί όμως να είναι Quantum Display; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά κόλλησα τώρα με το v30... Έρωτας! Τι κάνουμε τώρα;;; κι άλλο στο περίμενε θα είμαι γιατί 800€ για κινητό δεν υπάρχουν... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δυστυχώς παιδιά εγώ την πάτησα.. μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες μου έβγαλε πρόβλημα η οθόνη! Παρουσιάζει μια γκρίζα γραμμή σαν χιόνια τηλεόρασης λίγο πιο πάνω από τα s/ware buttons Το επέστρεψα στην phonegallery και μου είπαν πως θα πρέπει να στείλει στο σέρβις να επιβεβαιώσουν ότι είναι πρόβλημα hardware ώστε μετά να γίνε αντικατάσταση της συσκευής! Θεωρώ πως όλο αυτό θα πάρει 2 εβδομάδες σίγουρα... Ευτυχώς μου έδωσαν ένα άλλο κινητό να εξυπηρετηθώ! Ομολογώ πως η αρχική χαρά έχει μετατραπεί σε ... ξενέρωμα!!!!! Ελπίζω να γίνει χωρίς προβλήματα η αντικατάσταση της συσκευής και βλέπουμε! Χωρίς να είναι επίσημο από ότι μου είπαν το σέρβις περιμένει και καλά κάποιο ανταλλακτικό... τους είπα πως δεν το δέχομαι και πως θέλω αντικατάσταση συσκευής μου και είπαν πως όταν γίνει επίσημη η απάντηση του σέρβις, οτι θα χρειαστεί ανταλλακτικό δλδ, και οχι κάποια «software-ικη» επισκευή θα μου το αλλάξουν... Έχω αρχίσει να τα παίρνω.... TS ή PS solutions μου είπαν πως είναι το σέρβις δεν ξέρω αν το άκουσα σωστά! Δεν είναι η procordia το επίσημο της LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Η procordia είναι ναι. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μάλιστα... Το phonegallery είναι το μαγαζί που πήρα το κινητό! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Γενικώς μαθαίνω τα χειρότερα για το εν λόγω σέρβις (TS solutions) Τους έστειλα mail και μου είπαν πως δεν μπορούν να με ενημερώσουν για την πορεία της συσκευής δεδομένου ότι το κινητό τους το έστειλε η phonegallery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Καλημέρα, Θα μπορουσες να μας πεις απο που πηρες αυτο το πληρες σετ;; Το ψαχνω κ δεν το βρίσκω. Επίσης, αν τοποθετησες και στην καμερα τζαμακι, ειδε ςκαποια διαφορα στην ποιοτητα; ποσο ευκολα τοποθετουνται; Αν έχεις καποια σχετική φώτο να μας το δειξεις! Ευχαριστουμε! Edit: Σορυ, τωρα καταλαβα οτι εννοουσες τα λινκ που ειχες βαλει σε αλλο ποστ λιγο πιο πανω.. Απο τα οποια μονο το δευτερο νομιζω αναφερεται οτι δινει κ προστατευτικα για την καμερα.. Συγκεκριμενα δύο προστατευτικα.. άρα ίσως δίνει ένα μεμονωμένο για κάθε κάμερα Παράγγειλα το πρώτο από το Αμαζον που είναι 0.20 χιλιοστά και το έχω δοκιμάσει και στο γ3 μου, ξέρω ότι είναι αποδοτικό γιατί θυσιάστηκε και με γλίτωσε από πτώση μια φορά. Γενικά το προτιμώ, γιατί τα 0.33χιλιοστά που είναι τα πιο πολλά που πωλούνται στα καταστήματα είναι πολύ χοντρά και χαλάνε την εμπειρία χρήσης τουλάχιστον στο μάτι μου. Το δεύτερο είναι πιο νέο 0.15 χιλιοστά αλλά δεν βρήκα πολλά reviews στο net οπόταν ας περιμένουμε να το δοκιμάσουν άλλοι. Αυτά για πίσω όμως δεν είναι γυαλί.. πρέπει να είναι πλαστικό ή κάτι τέτοιο. Όταν έρθει και το δοκιμάσω θα πω εάν προκαλεί αντανακλάσεις ή αλλοιώσεις στην ποιότητα. Πιο πίσω έβαλε κάποιος φίλος αυτό, που είναι μόνο για πίσω τζαμάκια.. http://www.ebay.co.uk/itm/7H-Hard-Back-Camera-Lens-Tempered-Glass-Protective-Protector-Film-For-LG-G6-Lot/152618826224?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=452085119703&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Βλέποντας όμως μέσα την περιγραφή λέει "Please Note: As the lens film is very small, ordinary steel film is easy to break, so we use a new type of soft tempered film. Its function is the same as the ordinary tempered film, please rest assured to buy!!!" οπόταν πιθανόν να μην είναι γυαλί αλλά παρόμοιο υλικό με αυτά που έχει και η nillkin για πίσω.. Μια δοκιμή θα δείξει αλλά δεν σκοπεύω να τα αγοράσω εξτρα αυτά. Εξάλλου η πίσω θήκη θα έχει ένα μικρό πάχος οπόταν το τζαμι των φακών δεν θα αγγίζει κάτω. Θα δοκιμάσω εκείνα που έρχονται μαζί με το tempered glass αν είναι καλά τα αφήνω αν όχι τα βγάζω. Είναι πολύ φτηνά αν κάποιος θέλει να κάνει μια δοκιμή. 0.99ντολαρς και δωρεαν μεταφορικά.. χαχα. Μήπως τα έχει παραγγείλει κανείς; Edited September 4, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 φιλε μου δεν χρειαζεται πισω στην καμερα tempered glass.εγω με μια θηκη nillkin silicone tpy το προστατευει.αλλαζει πολυ ευκολα το πισω αμα σπασει χωρις να βγαλεις το καπακι.εχω παραθεσει και video μερικες σελιδες ποιο πισω! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Επίσης η aod παίρνει δεδομένα και με τον αισθητήρα εγγύτητας και κλείνει όταν είναι σε τζέπη ή όταν το κινητό είναι ανάποδα στο τρεπέζι. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Παράγγειλα το πρώτο από το Αμαζον που είναι 0.20 χιλιοστά και το έχω δοκιμάσει και στο γ3 μου, ξέρω ότι είναι αποδοτικό γιατί θυσιάστηκε και με γλίτωσε από πτώση μια φορά. Γενικά το προτιμώ, γιατί τα 0.33χιλιοστά που είναι τα πιο πολλά που πωλούνται στα καταστήματα είναι πολύ χοντρά και χαλάνε την εμπειρία χρήσης τουλάχιστον στο μάτι μου. Το δεύτερο είναι πιο νέο 0.15 χιλιοστά αλλά δεν βρήκα πολλά reviews στο net οπόταν ας περιμένουμε να το δοκιμάσουν άλλοι. Αυτά για πίσω όμως δεν είναι γυαλί.. πρέπει να είναι πλαστικό ή κάτι τέτοιο. Όταν έρθει και το δοκιμάσω θα πω εάν προκαλεί αντανακλάσεις ή αλλοιώσεις στην ποιότητα. Πιο πίσω έβαλε κάποιος φίλος αυτό, που είναι μόνο για πίσω τζαμάκια.. http://www.ebay.co.uk/itm/7H-Hard-Back-Camera-Lens-Tempered-Glass-Protective-Protector-Film-For-LG-G6-Lot/152618826224?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=452085119703&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Βλέποντας όμως μέσα την περιγραφή λέει "Please Note: As the lens film is very small, ordinary steel film is easy to break, so we use a new type of soft tempered film. Its function is the same as the ordinary tempered film, please rest assured to buy!!!" οπόταν πιθανόν να μην είναι γυαλί αλλά παρόμοιο υλικό με αυτά που έχει και η nillkin για πίσω.. Μια δοκιμή θα δείξει αλλά δεν σκοπεύω να τα αγοράσω εξτρα αυτά. Εξάλλου η πίσω θήκη θα έχει ένα μικρό πάχος οπόταν το τζαμι των φακών δεν θα αγγίζει κάτω. Θα δοκιμάσω εκείνα που έρχονται μαζί με το tempered glass αν είναι καλά τα αφήνω αν όχι τα βγάζω. Είναι πολύ φτηνά αν κάποιος θέλει να κάνει μια δοκιμή. 0.99ντολαρς και δωρεαν μεταφορικά.. χαχα. Μήπως τα έχει παραγγείλει κανείς; Κατά την θερμική επεξεργασία (tempering) του γυαλιού αυξάνει η σκληρότητα, αλλά και η ακαμψία. Γι' αυτό τα πρόσθετα γυαλιά σπάνε πολύ πιο εύκολα από τα gorilla και λοιπά ανθεκτικά γυαλιά που έχουν ήδη οι συσκευές. Πιθανόν να εννοεί ότι το λεπτό έχει πιο ήπια θερμική επεξεργασία ώστε να είναι πιο εύκαμπτο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα χαράζεται λίγο πιο εύκολα, αλλά εφόσον παραμένει γυαλί και δεν είναι πλαστικό, πάλι θα είναι αρκετά σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι άμεσα την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Υπάρχει κάποια διαφορά σε ότι αφορά το από που θα αγοράσεις τη συσκευή; (μιλάμε για σκρουτζομάγαζα) Δηλαδή μπορεί το ένα μαγαζί να έχει Γερμανικό G6 και το άλλο Ιταλικό; και υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ αυτών στον τελικό χρήστη; Επίσης, σε περίπτωση χρήσης εγγύησης, αυτή γίνεται μέσω αντιπροσώπου LG στην εκάστοτε χώρα κατευθείαν; Πχ. Θέλω να αγοράσω από Ελλάδα αλλά αργότερα θα είμαι εξωτερικό (Ευρώπη). Θα μπορώ να έχω κανονικά εγγύηση σε ευρωπαική χώρα ή θα πρέπει να στέλνω Ελλάδα; Ευχαριστώ. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ωραία η λειτουργία "Άνετη Προβολς". Τη χρησιμοποιείτε καθόλου? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ωραία η λειτουργία "Άνετη Προβολς". Τη χρησιμοποιείτε καθόλου? προσωπικά καθόλου :X:X τουλάχιστον δεν έχει τύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ούτε και εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου.. Μπαταρία στη δεύτερη φόρτιση, 3 ώρες και 45 λεπτά οθόνης σε 33 ώρες (απο χθες το απόγευμα μέχρι τώρα) .. με απλή χρήση. Δεν ξέρω αν είχε προλάβει να φορτώσει καλά-καλά όμως γιατί θυμάμαι μόλις το έβγαλα απο τη φόρτιση είχε πέσει στο 99%. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι άμεσα την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Υπάρχει κάποια διαφορά σε ότι αφορά το από που θα αγοράσεις τη συσκευή; (μιλάμε για σκρουτζομάγαζα) Δηλαδή μπορεί το ένα μαγαζί να έχει Γερμανικό G6 και το άλλο Ιταλικό; και υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ αυτών στον τελικό χρήστη; Επίσης, σε περίπτωση χρήσης εγγύησης, αυτή γίνεται μέσω αντιπροσώπου LG στην εκάστοτε χώρα κατευθείαν; Πχ. Θέλω να αγοράσω από Ελλάδα αλλά αργότερα θα είμαι εξωτερικό (Ευρώπη). Θα μπορώ να έχω κανονικά εγγύηση σε ευρωπαική χώρα ή θα πρέπει να στέλνω Ελλάδα; Ευχαριστώ. Τα Ευρωπαϊκά είναι όλα ίδια. Σε περίπτωση βλάβης, αυτός που 100% είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να σε καλύψει είναι το κατάστημα. Απλά σε παγκόσμιες εταιρείες όπως η LG έχεις πανευρωπαϊκή και ενίοτε παγκόσμια εγγύηση, αφού ούτως ή άλλως και το κατάστημα σε αυτούς θα το στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ούτε και εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου.. Μπαταρία στη δεύτερη φόρτιση, 3 ώρες και 45 λεπτά οθόνης σε 33 ώρες (απο χθες το απόγευμα μέχρι τώρα) .. με απλή χρήση. Δεν ξέρω αν είχε προλάβει να φορτώσει καλά-καλά όμως γιατί θυμάμαι μόλις το έβγαλα απο τη φόρτιση είχε πέσει στο 99%. 19 ώρες αδράνεια, 1:30 ώρα οθόνη με wifi και λιγα δεδομένα είναι στο 78%. Είμαι στην δεύτερη φόρτιση επειδή το πήρα το Σάββατο και το έβγαλα χτες τα ξημερώματα από τη φόρτιση κατά τις 4-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Τα Ευρωπαϊκά είναι όλα ίδια. Σε περίπτωση βλάβης, αυτός που 100% είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να σε καλύψει είναι το κατάστημα. Απλά σε παγκόσμιες εταιρείες όπως η LG έχεις πανευρωπαϊκή και ενίοτε παγκόσμια εγγύηση, αφού ούτως ή άλλως και το κατάστημα σε αυτούς θα το στείλει. Οκ, στη περιπτωση ομως που βρισκεσαι σε αλλη χωρα απο την οποια αγοραστηκε τι συμβαινει; Μπορεις να απευθυνθεις κατευθειαν στην τοπικη LG? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Όποιος πρόλαβε φτηνά σκρουτζοκινητα πρόλαβε... Από προχθές έχουν ανέβει όλα 10 με 20%... Κρίμα και ετοιμαζόμουν για g6 η v30... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Γιατι εγινε αυτη η αυξηση; Καποιος φορος με τα νεα μετρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts