Shuffle Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 εχεις link? Ορίστε, ειναι στα 630 όμως τώρα. https://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=lg%20g6&N=0&InitialSearch=yes&sts=ma&Top+Nav-Search= Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 @tfd1978 ,Το εχω παρατητησει και στο V20 οποτε μην ασχολεισαι :):) Εφόσον είναι κάτι που εμφανίζεται και σε άλλες συσκευές και σε άλλα μοντέλα, για μενα έληξε. Τώρα, απλά το ευχαριστιεμαι!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Στα 475€ από το αγγλικό-κινέζικο site που αναφέρθηκε πιο πίσω (για το δίκαρτο με τα 64gb). Edited May 20, 2017 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ορίστε, ειναι στα 630 όμως τώρα. https://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=lg%20g6&N=0&InitialSearch=yes&sts=ma&Top+Nav-Search= αν έρθει από ΗΠΑ έχει φόρο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Στα 475€ από το αγγλικό-κινέζικο site που αναφέρθηκε πιο πάνω (πάντα για το δίκαρτο). Μακριά από eglobalcentral αν δε θέλετε να κλαίτε τα λεφτά σας. Ακόμα περιμένω να μου στείλουν ένα s7 edge Dual sim, 45μερες μετά. Και δυστυχώς κοροϊδεύουν και το paypal με fake tracking... Δυστυχώς είδα αργά τις άπειρες αρνητικές αξιολογησεις τους, τους τελευταίους μήνες από sites αξιολόγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Το lg g6 για εσάς που το παρακολουθείτε ή το έχετε ρουταρεται αυτη τη στιγμή; Αν όχι ακούγεται τίποτα ότι θα γίνει μελλοντικά; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πριν απο λιγο το αγορασα και εγω απο ebay στα 520 ευρω το δικαρτο το ασημι απο ιρλανδια σαν σχεδιασμο μου αρεσει πιο πολυ απο το s8 ευχομαι μονο μην απογοητευτω απο την οθονη του που δειχνει πιο ξεθωριασμενη απο αλλα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Το lg g6 για εσάς που το παρακολουθείτε ή το έχετε ρουταρεται αυτη τη στιγμή; Αν όχι ακούγεται τίποτα ότι θα γίνει μελλοντικά; μπα δεν εχει μεγαλη κινηση απο αυτην την αποψη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πριν απο λιγο το αγορασα και εγω απο ebay στα 520 ευρω το δικαρτο το ασημι απο ιρλανδια σαν σχεδιασμο μου αρεσει πιο πολυ απο το s8 ευχομαι μονο μην απογοητευτω απο την οθονη του που δειχνει πιο ξεθωριασμενη απο αλλα κινητα Ελπίζω όχι από κάνα ionorchard. Κι αυτός από "Ιρλανδία" θα μου έστελνε... Αν, ναι, να έχεις στο νου σου ότι στελνει με post nl και έχεις πιθανότητες τελωνείου, γιατί φαίνεται κι η αρχική διεύθυνση από Χονγκ Κονγκ. Έτσι την πάτησα πριν 2 μήνες και περίμενα 1 μηνα να μου κάνει refund την επιβαρύνση του τελωνείου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Το silver ειναι ολα τα λεφτα παντως!αν ειχε snap 835 θα ειχαμε δεν ξερω και εγω τι.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Το silver ειναι ολα τα λεφτα παντως!αν ειχε snap 835 θα ειχαμε δεν ξερω και εγω τι.. Ναι κι εγω σε Ice platinum το εχω και ειναι στολιδι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα ξεπλυμενα χρώματα...είναι άψογα! Το αντίθετο θα έλεγα, με είχανε κουράσει τα υπερβολικα χρώματα του S7 Edge. Και όσο για το χρώμα, αν ήτανε μόνο η πλάτη silver, θα το επερνα. Θέλω μαύρο μπροστινό, μόνο! Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα ξεπλυμενα χρώματα...είναι άψογα! Το αντίθετο θα έλεγα, με είχανε κουράσει τα υπερβολικα χρώματα του S7 Edge. Και όσο για το χρώμα, αν ήτανε μόνο η πλάτη silver, θα το επερνα. Θέλω μαύρο μπροστινό, μόνο! Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δωσε λεπτομερειες για wallpaper widget και icons...Τρελλαθηκα!!:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ελπίζω όχι από κάνα ionorchard. Κι αυτός από "Ιρλανδία" θα μου έστελνε... Αν, ναι, να έχεις στο νου σου ότι στελνει με post nl και έχεις πιθανότητες τελωνείου, γιατί φαίνεται κι η αρχική διεύθυνση από Χονγκ Κονγκ. Έτσι την πάτησα πριν 2 μήνες και περίμενα 1 μηνα να μου κάνει refund την επιβαρύνση του τελωνείου... Ωχ από αυτό είναι λες να την πατησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Επειδή το παρακολουθώ το θέμα. Γράφει ημερομηνία παραλαβής 26-31 Μαϊου..Πιστεύω ότι έχει στοκ στην Ιρλανδία. Δεν εξηγείται αλλιώς το τόσο κοντινό της ημερομηνίας. Αλλιώς ζητάς τα λεφτά σου πίσω από το paypal. Ωχ από αυτό είναι λες να την πατησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Επειδή το παρακολουθώ το θέμα. Γράφει ημερομηνία παραλαβής 26-31 Μαϊου..Πιστεύω ότι έχει στοκ στην Ιρλανδία. Δεν εξηγείται αλλιώς το τόσο κοντινό της ημερομηνίας. Αλλιώς ζητάς τα λεφτά σου πίσω από το paypal. Τον έστειλα μήνυμα για να δούμε τι θα απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Κανένα στοκ δεν έχει Ιρλανδία και Ευρώπη. Πάντα από Χονγκ Κονγκ η Σιγκαπούρη στέλνουν όλοι αυτοί οι πωλητές - μετά την παραγγελία - και από αποθήκες στην Αγγλία (που παίζει να είναι και ταχυδρομικές θυρίδες) στέλνουν Ελλάδα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα έχεις πρόβλημα, αλλά έχεις κάποιες πιθανότητες να μπλεξεις με τελωνειο. Άκρη θα βγάλεις, γιατί το paypal θα σε καλυψει, αλλά θα ταλαιπωρηθείς, αν πέσεις σε τέτοια περίπτωση. Γενικά προσεχετε από που αγοράζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Για δωσε λεπτομερειες για wallpaper widget και icons...Τρελλαθηκα!!:D Το wallpaper δεν θυμάμαι από πού το έχω βρει, πάει καιρός...το ανεβάζω αφού το θέλεις. Το θέμα είναι αυτό και δουλεύω με Nova Prime, τον τελευταίο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gauravmantri.gs8 Το widget είναι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thegameappstudio.galaxys8plusweatherwidget Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να'ναι καλά! Ανέβασε φωτογραφία με το αποτέλεσμα!! Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πάμε για κάποιες πρώτες εντυπώσεις, τα ergonomics είναι... περίεργα, ναι κάθεται πιο καλά μέσα στη παλάμη γτ είναι πιο στενόμακρο από τα υπόλοιπα τηλ, επουδενί όμως δεν είναι για χρήση one hand, πρέπει να έχεις τα δάχτυλα του Διαμαντιδη για να φτάσεις το notification drawer, οπότε προσωπικά χρησιμοποιώ το finger sensor για να βλέπω notifications.. Σκεφτείτε πως είναι σαν να κρατάτε είτε ένα τηλεκοντρόλ είτε ένα DECT τηλέφωνο κάπως.. :p Τώρα, η οθόνη είναι φανταστική, τέτοιο LCD panel δε νομίζω πως έχω ξαναδεί, ειδικά σε ντάλα ήλιο κάνει δουλίτσα. Έχω βάλει να κάνει αυτόματα resize στα διάφορα apps και ως επί το πλείστον δεν έχει θέματα.. Σε κάποιες πιο specialized εφαρμογές, για παράδειγμα το Crystal που το χρησιμοποιώ για να κάνω mirror το Sketch, αν το βάλω να κάνει auto resize κρασάρει συνεχώς.. αλλά ΟΚ, το G6 και το S8 είναι και για λίγο early adopters σε κάποια πράγματα. Η φωτογραφική είναι θεσπέσια, ειδικά ο ευρυγώνιος, τι ωραίο πράγμα :p αλλά το UI της LG.. χάλια μαύρα.. ενώ σε επίπεδο χρωμάτων είναι υποδειγματικό (είναι πολύ κοντά στο vanilla android το UX) το iconography είναι λες και σχεδιάστηκε με γνώμονα μόνο την Ασία..:cry: Συνολικά είναι δυνατό, και στα $600 μαζί με το ρολόι νομίζω είναι τρελό bargain.. αλλά επειδή είμαι και λιγο creature of habit και έχω καλομάθει με τα όσα προσφερει η motorola με το moto app, το G6 δεν το έχω σαν κύριο και δε νομίζω πως θα το κρατήσω πολύ ακόμα..:X Συμφωνω με όλα οσα λες. Τραγικο iconography, τα γραφω χρονια εδώ, ο launcher κι ο σχεδιασμος της LG παραμενει προσανατολισμένος για την Απω Ανατολη (στα συν του όμως ισως οι πιο ομορφες γραμματοσειρες στην αγορα). Θεωρω με ανεση το G6 την καλύτερη συσκευή μετά το s8, για το 2017, λαμβάνοντας υπόψη και τη φθίνουσα τιμολόγηση με αυτά που προσφέρει (απομενει να δούμε και το oneplus 5, από αυτή την εσοδεία)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να καταλάβει τι παίζει με αυτό εδώ? http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G6-H870-32GB-Without-Simlock-GOLD-Platinum-NIP-from-the-dealer-/302322161345?hash=item4663ce16c1:g:gmUAAOSwX9FZIbyZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 350€ στρογγυλά... τί να πω...μπορεί να παίζει, αλλά είναι ύποπτη και υπερβολικά χαμηλή η τιμή για τόσο καινούρια συσκευή...πρόσεχε. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 99,9% feedback..Τι να πω? 350€ στρογγυλά... τί να πω...μπορεί να παίζει, αλλά είναι ύποπτη και υπερβολικά χαμηλή η τιμή για τόσο καινούρια συσκευή...πρόσεχε. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ναι, το είδα....γι'αυτό λέω ότι μπορεί να παίζει...αλλά κάνει εντύπωση η χαμηλή τιμή... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts