Jump to content

Χάρης Ρώμας

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;  

461 members have voted

1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;

• Οι μεν και οι δεν
      122
    • Ο κακός βεζύρης
      43
    • Κωνσταντίνου και Ελένης
      221
    • Λιφτινγκ
      20
    • Το καφέ της χαράς
      55

Recommended Posts

Κωνσταντινου και Ελενης απο εμενα!!!!! Το καλυτερο του...αν και δεν μου αρεσει και πολυ σαν ηθοποιος. Παντως αμα το παρατηρησετε σε ολα του τα σηριαλ κανει τον κακιασμενο!!!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κωνσταντινου και Ελενης απο εμενα!!!!! Το καλυτερο του...αν και δεν μου αρεσει και πολυ σαν ηθοποιος. Παντως αμα το παρατηρησετε σε ολα του τα σηριαλ κανει τον κακιασμενο!!!!!!

αυτο λεμε εδω και 6 σελιδες :secret: :!:

αυτο λεμε εδω και 6 σελιδες :secret: :!:

Το ειπα για να το τονισω και εγω...αλλιως δεν ειχε νοημα που εγραψα το ποστ!!! Θα αρκεζομουνα στην ψηφο!!;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

τιποτα απο ολα αυτα δεν εχω εντοπισει εγω σε σειρες του ρωμα!

οι ατακες ειναι βλακωδεις και οι χαρακτηρες δεν εχουν κατι πρωτοτυπο!

Απόψεις είναι αυτές.

Χαρακτήρα σαν τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό δεν έχω ξανασυναντήσει στην Ελληνική τηλεόραση.

Παρόλο που είναι μισάνθρωπος και παλαιομοδίτης, κερδίζει τη συμπάθεια του τηλεθεατή.

Αυτό γιατί ο Ρώμας περίτεχνα έχει προσδώσει ελαττώματα και στην προσωπικότητα των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της σειράς.

Ήδη θεωρείται καταξιωμένος σεναριογράφος και ηθοποιός.

Τα ποσοστά τηλεθέασης που αποσπούσαν οι σειρές του το αποδεικνύουν.

Ο χαρακτηρισμός μονόχνωτος είναι παντελώς άστοχος.Μονόχνωτο είναι ένα μη κοινωνικό άτομο.

Τι σχέση έχει η λέξη αυτή με τον Ρώμα σαν σεναριογράφο :wacko: ;

Μονόχνωτος είναι και αυτός που κάνει τα ίδια όλη την ώρα...:X Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι: Πιστεύεις πως δεν κλέβει ξένα έργα;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Μονόχνωτος είναι και αυτός που κάνει τα ίδια όλη την ώρα...:X Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι: Πιστεύεις πως δεν κλέβει ξένα έργα;

Δεν αναφέρεται στο λεξικό η συγκεκριμένη ερμηνεία της λέξης.Προφανώς επειδή δεν υπάρχει.

Δε είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι τέτοιο.Ελάχιστες ξένες σειρές παρακολουθώ.

Εξάλλου το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει...

το βασικο ειναι ο ανθρωπος κανει "νουμερα" με τις σειρες του!!!!

αυτο ειναι η απαντηση η βασικη.δηλαδη οτι το κοινο τον αποδεχετε και τον παρακολουθει.το οτι μπορει να βγει στον δρομο και να πει καποιος "μικρος" ωχ να ο ΠΟΠΟΤΑΣ (απο την τελευταια του σειρα),ειναι διγμα επιτυχιας!!

Επισης οτι οι περισσοτερες δουλειες του παρακολουθουνται απο ολες τις ηλικιες,και αυτο διγμα επιτυχιας και οτι ΝΑΙ αυτος ο ανθρωπος με σκληρη δουλεια πετυχε κατι δυσκολο!!!

Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζουν καποιοι,το να γυρισεις μια σειρα την οποια γραφεις,και να εχει επιτυχια,γιατι στις μερες μας οι αντιπαλοι ειναι πααρα πολλοι,και ο τηλεθεατης επιλεγει!

τωρα στο οτι κανει ενα συγγεκριμενο "τυπο" ατομου,ειναι γενικο.

Οπως το βλεπει ο καθε ενας μας,κ στο κατω κατω,του παει κιολας!!Ηθοποιος ειναι και μιμείται !!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλά μιμείται τον ίδιο τύπο ανθρώπου κάθε φορά. (τον στριμμένο, τον δύστροπο κ.ο.κ) Εκτός από το Λίφτινγκ, το οποίο πήγε και άπατο.

Ο καλός ηθοποιός μιμείται πολλούς τύπους ανθρώπου με την ίδια ευκολία και με το ίδιο (καλό) αποτέλεσμα.

Destiny found.

Ναι, αλλά μιμείται τον ίδιο τύπο ανθρώπου κάθε φορά. (τον στριμμένο, τον δύστροπο κ.ο.κ) Εκτός από το Λίφτινγκ, το οποίο πήγε και άπατο.

Ο καλός ηθοποιός μιμείται πολλούς τύπους ανθρώπου με την ίδια ευκολία και με το ίδιο (καλό) αποτέλεσμα.

Και ο ιδιος το εχει πει οτι του παει αυτο και οχι κατι αλλο.Πολυ πιθανο να τον εχουμε συνηθισει ετσι τοσα χρονια...ΠΧ φανταστητε τον Ταμτακο να παιζει σε θριλερ η περιπετεια..

θες να πεις οτι ο Ταμτακος ειναι καλος ηθοποιος? ελεοοος με την υποκουλτουρα.Δεν ειπαμε να κανει κατι δραματικα διαφορετικο.Να παιξει εναν διαφορετικο ρολο επιτυχως ειπαμε εστω κι κωμωδια.Εξαλλου ειμαστε σε διαφορετικη εποχη το κοινο εχει απαιτησεις δε αρκειται ολο στα ιδια.

θες να πεις οτι ο Ταμτακος ειναι καλος ηθοποιος? ελεοοος με την υποκουλτουρα.Δεν ειπαμε να κανει κατι δραματικα διαφορετικο.Εξαλλου ειμαστε σε διαφορετικη εποχη το κοινο εχει απαιτησεις δε αρκειται ολο στα ιδια.

αν μη τι αλλο, να μια εξυπνη παρατηρηση!:)

Ειναι στην κριση του ηθοποιου αυτο.μερικοι δεν θελουν να παιζουν τους ιδους χαρακτηρες για να μην "κονσερβοποιουνται" και αλλοι κανουν παρομοιους χαρακτηρες γιατι ξερουν οτι αυτο τους παει,τους αρεσει και περναει στο κοινο τους.ετσι δεν βλεπω λογο να κανει κατι διαφορετικο,γιατι εμενα ως θεατη μπορει να μην μου αρεσει.Βαλτε τον εν λογω κυριο,σε αλλο ρολο αλλου ηθοποιου,ισως να μην του παει!!(οπως το Λιφτινγκ!):)

Και που ξερουμε τι θα γινει στο μελλον..?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, δεν ξέρουμε και ούτε θέλω να φανταστώ άλλον ένα "Μούλη":p

Αυτό είναι όμως που λέω... δεν είναι καλός ηθοποιός για αυτό και υποδύεται τέτοιους ρόλους. Γιατί μόνο σε αυτούς ξέρει ότι είναι καλός και έχει πέραση στο κοινό...

Destiny found.

Ναι, δεν ξέρουμε και ούτε θέλω να φανταστώ άλλον ένα "Μούλη":p

Αυτό είναι όμως που λέω... δεν είναι καλός ηθοποιός για αυτό και υποδύεται τέτοιους ρόλους. Γιατί μόνο σε αυτούς ξέρει ότι είναι καλός και έχει πέραση στο κοινό...

Αυτο που κανει εχει ΕΠΙΤΥΧΙΑ αρα αποδοχη αρα ειναι καλος ηθοποιος,δεν σου λεω οτι ειναι ενας Χορν αλλα ειναι ενας καλος συγχρονος ηθοποιος,καλος μεσα σε αυτους που υπαρχουν γυρω του!και στο κατω κατω ποιοι ειμαστε εμεις που μπορουμε να βαζουμε "ταμπελες" εσυ εισαι καλος και εσυ εισαι κακος ηθοποιος?ο ηθοποιος,βγαζει αυτο που ειναι,μεσα απο δουλεια σκληρη και δυσκολη,κ οταν αυτο "αρεσει" τοτε πραγματικα εχει καταφερει κατι.

Επισης,ειναι και θεατρικος ηθοποιος,μην το ξεχναμε αυτο!στις παραστασεις του,παιζει διαφορα προσωπα!και εκει λοιπον εχει επιτυχια και κοσμο που τον παρακολουθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει, γνώμη σου αυτή...

Για 'μένα καλός σύγχρονος ηθοποιός είναι ο Παπαζήσης, αυτός που παίζει με τον Παπακαλιάτη, κι ένας που παίζει συχνά στην 10η εντολή(που το πρόσωπό του έχει πολλά σημάδια)...

Destiny found.

θες να πεις οτι ο Ταμτακος ειναι καλος ηθοποιος? ελεοοος με την υποκουλτουρα.Δεν ειπαμε να κανει κατι δραματικα διαφορετικο.Να παιξει εναν διαφορετικο ρολο επιτυχως ειπαμε εστω κι κωμωδια.Εξαλλου ειμαστε σε διαφορετικη εποχη το κοινο εχει απαιτησεις δε αρκειται ολο στα ιδια.

Ειπα τον Ταμτακο γιατι καποια ατομα ταυτιζοντε με καποιους ρολους η καποιες προσωπικοτιτες και δυσκολα μπορουμε αν τους δουμε αλλιως.Στο θεατρο δεν παιζει παντα τον κακιασμενο εξαλλου..

Καο οπως ειπα ποιο πανω..ο ιδιος εχει πει οτι αυτος ο ρολος του κακου..του στριμμενου του παει..οποτε..

• 4 weeks later...

λίφτινγκ

δυσκολεύτηκα να διαλέξω,

θα φάει ξύλο αυτός που έκανε το τοπικ :D :rolleyes: :O

πλάκα κάνω.

λοιπόν!

τον θαυμάζω σαν άνθρωπο, σαν άντρα, σαν προσωπικότητα.

φιλάκια πολλά χάρη ρώμα!

λίφτινγκ

δυσκολεύτηκα να διαλέξω,

θα φάει ξύλο αυτός που έκανε το τοπικ :D :rolleyes: :O

πλάκα κάνω.

λοιπόν!

τον θαυμάζω σαν άνθρωπο, σαν άντρα, σαν προσωπικότητα.

φιλάκια πολλά χάρη ρώμα!

ζντουπ!!!!!!

:lol: :p :confused: :X

:X

libido μονο τις αφισες του να εβλεπες στην αρχαια κωμωδια που αναβασε το καλοκαιρι κι θα ελεγες αν εχει δωσει δικαιωμα.Φορουσε μεν μια αρχαια στολη πολυ θυληπρεπη αλλα κι το ολο υφος του κι ο τροπος που ποζαρε παρεπεμπε εκει.Εμενα δε με χαλαει αθολου το να ειναι ομοφυλοφιλος.Εξαλλου ειναι 40 φευγα ο ανθρωπος εκεινη την εποχη δε ηταν τοσο ευκολο να εκφρασεις οτι εισαι γκει οπως σημερα.

libido μονο τις αφισες του να εβλεπες στην αρχαια κωμωδια που αναβασε το καλοκαιρι κι θα ελεγες αν εχει δωσει δικαιωμα.Φορουσε μεν μια αρχαια στολη πολυ θυληπρεπη αλλα κι το ολο υφος του κι ο τροπος που ποζαρε παρεπεμπε εκει.Εμενα δε με χαλαει αθολου το να ειναι ομοφυλοφιλος.Εξαλλου ειναι 40 φευγα ο ανθρωπος εκεινη την εποχη δε ηταν τοσο ευκολο να εκφρασεις οτι εισαι γκει οπως σημερα.

Αγαπητή xristinoula δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις την εν λόγω παράσταση και το θέμα της .

Εγώ την παρακολούθησα κιόλας (πολύ καλός ο Ρωμας!).Λοιπόν , αναπαριστά ο Ρωμας τον Θεό Διόνυσο ο οποίος παρουσιάζετε με μια περίεργη ιδιοσυγκρασία όπως δηλαδή ακριβώς ήταν !! Με στοιχεία θηλυπρεπή , και γενικά ένας Θεός χαρούμενος ! Άρα οι αφίσες που ανέφερες με το κατάλληλο μακιγιάζ , ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε !!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μιλαω για το μακιγιαζ κι για το ντυσιμο του ρενια- μιλαω για την ολη αισθηση που μου εβγαλε η αφισα.Κανονικα οταν βλεπεις εναν αντρα 180 κατι με μακιγιαζ κι θυληπρεπη ρουχα ε σου φαινεται καπως παρεταιρος ,του Ρωμαα μια χαρα του πηγαινε το ντυσιμο,ειχε κι χαρη μια χαρα ηταν :lol: .Κι ο Μπεζος εξαλλου εχει παιξει τον γκει ποτε δε μου εβγαλε την αισθηση του θυληπρεπη.