fotis74 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 diladi lete na er8ei toso suntoma akoma kai mesa ston maio? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εδώ δεν γωρίζουν τπτ στα κεντρικά της Samsung,στον Γερμανό θα ξέρουν ? :p Ας ελπίσουμε να μην φάμε μέχρι το καλοκαίρι γιατί εγώ περίμενα το 6680 πόσο καιρό αλλά τελευταία στιγμή μου τη βάρεσε με τα Nokia ( Εδώ καλά καλά σήμα 2G δεν έχω σπίτι μου θέλω και 3G :p ) και είπα,έτσι για το γαμώτο,να πάρω κάτι άλλο.Και τι καλύτερο απο το D600 έ ? :cool: Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 μολις τωρα επικοινωνησα με το γνωστο μου στο acorn εχει φαει φρικη ο ανθρωπος και με το δικιο του λοιπον θα σας γραψω ακριβως τι μου ειπε,τα κινητα τα χουν στα χερια τους αυτοι που θα του τα στειλουν αλλα ειχαν αντιμετωπισει καποιο προβλημα με το software (προφανως την αναβαθμιση των ελληνικων) λοιπον του ειπανε οτι 1000% θα ειναι τη δευτερα στο καταστημα του,για να δουμε,τον ρωτησα ρε μηπως μας παιζουνε και δεν υπαρχουν καθολου d-600?και μου απαντησε,γιαννη μου απολειεται να μας δουλευουν και να στελνουν στο ετσι ειδοποιηση για παραγγελια d-600,σιγουρα λεει τα εχουν στα χερια τους μαζι με ελληνικη εγγυηση αντιπροσωπειας.για να δουμε που θα μας βγαλει αυτη η αναμονη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Γαμάτο το Eriscsson ταξιδιώτη22,κλάσεις ανώτερο απο το προηγούμενο σου (6680) ε? :p Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεται να έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για τα D600 της acorn.Ας το πάρει με το καλό ο ταξιδιώτης22 να μας πεί τι και πώς και τότε βλέπουμε. Καλό θα ήταν πάντως να τα είχαν 1α στα χέρια τους και μετά να έβγαζαν την ειδική σελίδα παραγγελίας στο site τους. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos_2 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 δεν εχουν αδικο μωρε.. ετσι ειναι το marketing.. και η zillete διαφημιζει εδω και ενα μηνα την νεα ξυριστικη της μηχανη και δεν εχει παραδωσει σε κανενα σουπερ-μαρκετ ακομη !!! αλλωστε αμα δεν μαζεψεις πρωτα ενδιαφερομενους πως να ξερεις ποσα να παραγγειλεις ?? .. λεω εγω τωρα ... Παράθεση Poulao to Samsung D600 mou (steile prosopiko minima) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Γαμάτο το Eriscsson ταξιδιώτη22,κλάσεις ανώτερο απο το προηγούμενο σου (6680) ε? :p Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεται να έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για τα D600 της acorn.Ας το πάρει με το καλό ο ταξιδιώτης22 να μας πεί τι και πώς και τότε βλέπουμε. Καλό θα ήταν πάντως να τα είχαν 1α στα χέρια τους και μετά να έβγαζαν την ειδική σελίδα παραγγελίας στο site τους. με βρισκεις συμφωνο σε αυτο που λες οτι καλυτερα θα ηταν να το ειχαν πρωτα στα χερια τους και μετα να το εβαζαν στη σελιδα τους,ασε του χει γινει πονοκεφαλος αυτο το κινητο :p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ξέρει κανείς ποία αρχεία ήχου θα υποστηρίζονται απο το D600 εκτός απο το MP3 ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Στο acorn έβαλαν "Μη διαθέσιμο" για το D600... ταξιδιώτης22 πρόλαβες να το πάρεις? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Στο acorn έβαλαν "Μη διαθέσιμο" για το D600... ταξιδιώτης22 πρόλαβες να το πάρεις? τι να παρω βρε φιλε μου,τιποτα δεν εχω παρει ακομα,αυριο μπορει να μαθω τιποτα νεο :( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Βρε παιδια,χλωμο το κοβω να ερθει πριν τον Ιουνιο..Κι εγω ευχομαι να'ρχοταν πιο γρηγορα,αλλα ακομα και σε Ασιατικα Sites το εχουν στα "coming soon" χωρις συγκεκριμενες πληροφοριες για το ποτε ακριβως θα'ναι διαθεσιμο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Δυσάρεστα νέα και απο μένα http://www.theorder.co.uk/phones.asp?phoneid=D600 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Ουτε φαρμακο να ηταν το ατιμο δεν θα το περιμενατε με τοση ανυπομονησια:)))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 to perimena apo tin acorn... kapoia lathos info tha eixan... alla ekanan kali (tsampa) diafimisi gia to shop tous... amesos-amesos to gnorisan poloi kai tha to episkeftontai sixna gia agores pleon... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 to perimena apo tin acorn... kapoia lathos info tha eixan... alla ekanan kali (tsampa) diafimisi gia to shop tous... amesos-amesos to gnorisan poloi kai tha to episkeftontai sixna gia agores pleon... :) κοιταξε φιλε μου δεν ηταν και τοσο κακο αυτο που εγινε,απλα ολοι νομιζαμε οτι αυτη τη βδομαδα θα μας ερθει αλλα δυστυχως δεν ηρθε μεχρι και ο ανθρωπος που δουλευει εκει μου ειπε οτι εκανε βλακεια που το ειχε ανεβασει στο site πριν ακομα ερθει και το πιασει στα χερια του,επειτα για πιο λογο να το επισκεπτεται κανεις απο τη στιγμη που σε πολλα αντικειμενα εχει καλες τιμες,κι εμενα μου το προτεινανε. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 κοιταξε φιλε μου δεν ηταν και τοσο κακο αυτο που εγινε,απλα ολοι νομιζαμε οτι αυτη τη βδομαδα θα μας ερθει αλλα δυστυχως δεν ηρθε μεχρι και ο ανθρωπος που δουλευει εκει μου ειπε οτι εκανε βλακεια που το ειχε ανεβασει στο site πριν ακομα ερθει και το πιασει στα χερια του,επειτα για πιο λογο να το επισκεπτεται κανεις απο τη στιγμη που σε πολλα αντικειμενα εχει καλες τιμες,κι εμενα μου το προτεινανε. :) einai poli kako... giati einai epagelmaties ipotithete... ego eimai mousikos... an se eixa kalesei se sinavlia ti deftera... kai sou elega otan erxosoun na akouseis... "ksereis... den tha paiksoume simera... tha paiksoume alli mera kai isos... kai de ksero poso tha exei to eisitirio tote... kai isos me allo programa klp klp" de tha patouses sti skini ksana... den einai paidakia... einai emporoi... xanoun aksiopistia... alios de tha skeftotan kai o idos oti "ekane vlakeia pou to anevase" opos sou eipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον eNeRGy (παρόλο που έχει κάτι με μας,τους αριστερόχειρες) αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα μιάς και μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 τι να πω ρε παιδια ειχα κι εγω τη τρελα οτι θα το εχω στα χερια μου αυτη τη βδομαδα οπως και πολλοι αλλοι και τελικα πηρα τον πουλο,για να δουμε τη δευτερα τι θα γινει. και η φαση ειναι οτι εδωσα το d-500 που πραγματικα το ειχα λατρεψει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 To D500 paroysiastike apo th SAMSUNG ton Oktvmvri toy 2004 sthn Ellada irthe ton Marth toy 2005...dhladh meta apo 5-6 mhnes... To D600 paroysiastike apo th SAMSUNG ton APRILH toy 2005 logika sthn Ellada tha erthei Aygoysto me Septemvrh toy 2005..... Episis anamenetai oti sthn Ellada tha erthei 1-2 mhnes ystera apo ton erxomo toy sthn Agglia...(etsi ginetai sinithws).... Apopsi mou einai oti prin ton Aygoysto den tha skasei myth sthn Ellada... Arxes fthinopvrou to vlepw.... :mad: Makari na kanw lathos... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 προσωπικα το d-500 το ειχα στα χερια μου τελη γεναρη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Στο acorn έβαλαν "Μη διαθέσιμο" για το D600... ταξιδιώτης22 πρόλαβες να το πάρεις? simera den to grafoun kan sto e-acorn! to ebgalan teleiws! Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 simera den to grafoun kan sto e-acorn! to ebgalan teleiws! μαρκελλα μου ασε τα χω παρει πολυ ασχημα,τη πατησε ο τυπος στο acorn και μαζι με αυτον κι εγω που πηγα και πουλησα το αγαπημενο μου d-500 :mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 μαρκελλα μου ασε τα χω παρει πολυ ασχημα,τη πατησε ο τυπος στο acorn και μαζι με αυτον κι εγω που πηγα και πουλησα το αγαπημενο μου d-500 :mad: Asta Gianni, k egw afisa mia kali prosfora gia ena allo til pou eixa brei giati ksesikwthika me to d600 kai twra exasa k ta 2!!!! Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Asta Gianni, k egw afisa mia kali prosfora gia ena allo til pou eixa brei giati ksesikwthika me to d600 kai twra exasa k ta 2!!!! τι να πω ελεγα το 9volto τελειος αναξιοπιστο τωρα τι να πω για το acorn,τουλαχιστον παντως με εδιοποισε ο ανθρωπος για οτι νεωτερο υπηρχε ειναι σιγουρο παντως οτι για καιρο θα χασει κοσμο με αυτην την λαθος κινηση που οφειλω να ομολογησω οτι με χαλασε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 τι να πω ελεγα το 9volto τελειος αναξιοπιστο τωρα τι να πω για το acorn,τουλαχιστον παντως με εδιοποισε ο ανθρωπος για οτι νεωτερο υπηρχε ειναι σιγουρο παντως οτι για καιρο θα χασει κοσμο με αυτην την λαθος κινηση που οφειλω να ομολογησω οτι με χαλασε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :( ksanamilise mazi tou simera? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ksanamilise mazi tou simera? μιλησα και σημερα μαζι του,πηρε τηλ σε αυτους που τα ειχε παραγγειλει και τσακωθηκαν και τους ειπε οτι μολις λυσουν το οποιοδηποτε προβλημα που αντιμετωπιζουν με το κινητο αν αντιμετωπιζει να του τα στειλουν αμεσως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts