mario_fit Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 wx wx vlepw kati daxtula ston pwpo mas pianou einai arage? to D600 einai me mia h 2 mpataries? exei megali mpataria ? :O :O Eλα μου ντε! Το D600 απ' οτι εχω βρει και οπως σωστα εγραψε και ο ταξιδιωτης, θα εχει μπαταρια 850mAh. Η οποια εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αντοχη...Μπορει να αποδειχθει και το ακριβως αντιθετο, αλλα πιστευω πως μια 1200 περιπου θα ηταν καλλιτερα. Anyway, μακαρι να εχει 2μπαταριες μεσα...Και οχι μονο στο εξωτερικο! :worry: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 sigoura de tis vgazoun kai tis poulane argotera... eipame einai xalia antiprosopia... alla oxi kai tetoies gifties... oute apo to logistirio de pernane meta!!! mallon tha to paragelnoun xoris 2i mpataria gia meiosi kostous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Αν τα δαχτυλα ειναι μεσα σε γαντια τοτε να φοβασαι:))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 sigoura de tis vgazoun kai tis poulane argotera... eipame einai xalia antiprosopia... alla oxi kai tetoies gifties... oute apo to logistirio de pernane meta!!! mallon tha to paragelnoun xoris 2i mpataria gia meiosi kostous... μπορει να παιζει και κατι τετοιο φιλε μου. αχ αντε ψηνομαι μαλλον την τεταρτη θα το χω στα χερια μου :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Μόλις πήρα στα κεντρικά της Samsung,στο τηλ Εξυπηρέτησης πελατών και τους ρώτησα για το D600 και πότε υπολογίζουν ότι θα υπάρχει στα καταστήματα..Η απάντηση...ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση!!!!!!!! :blink: :!::!: !!!!!!!Άντε,τα πλαίσιο και γερμανός, αν μας έλεγαν κάτι τέτοιο δεν θα δίναμε και πολύ βάση αλλά τα κεντρικά της Samsung να μην γνωρίζουν για την άφιξη του D600 και όμως να το έχει το acorn ??? :!: :!: :!: Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ma afou to exoun 8a to ferane ap eksw mallon o taksidiwths 8a kserei na mas pei :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 κι ομως φιλε μου αυριο το καταστημα θα το χει,30-35 κομματια αν θυμαμαι καλα και ειναι ολα κλεισμενα,ασε χαμος εχει γινει με αυτο το κινητο,ευτυχως βρηκα κι εναν κι εδωσα το samsung d-500 360 ευρω που τα θεωρω παρα πολυ καλη τιμη για μενα που το πουλησα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ρεμπελετσι Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ταξιδιώτης22, μήπως γνωρίζουμε, αν θα έχει ελληνικό μενού αυτά που θα φέρει ο φίλο σου ή όχι; Παράθεση Στου κουφού την πόρτα 3 πουλάκια κάθοντε μεσα σε βαρκούλες που αρμενίζουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 απ οτι μου λεει φιλε μου θα χει ελληνικα το κινητο,εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι παιζωντε πολλες μπουγαδες με τα κινητα στην ελλαδα,εγω σου λεω οτι η ελληνικη αντιπροσωπεια φυσικα κι εχει ιδεα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο να μη σου πω οτι αυτοι τα προμηθευουν σε καποια καταστηματα,το θεμα ειναι ποιος θα προλαβει να παρει πρωτος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Τότε γιατί να μην μου πούν ότι θα τα έχει το τάδε κατάστημα ? Αν συμβαίνει αυτό που λές,δλδ να ξέρουν ποίο κατάστημα θα τα πάρει πρώτο,τότε γιατί να μην με παραπέμψουν στο εν λόγο κατάστημα ? Δεν ξέρω,πολύ "σκοτεινά" μου φαίνονται κάτι τέτοια πράγματα... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 δε σου φαινοντε,ειναι σκοτενα φιλε μου. λοιπον εγω ξερω οτι το κινητο θα χει ελληνικα κατα 90% λεω εγω η ενημερωση που μου εδωσαν λεει κατα 100% και το ερωτημα μου ειναι οτι αφου θα χει ελληνικα ποιοι θα τα περασαν?μονο μεσα απο τη samsung πιστευω οτι μπορει να γινει μια τετοια μετατροπη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ki emena mou eipan pws tha exei sigoura elliniko menu k eggHisi kanonika... an ta fernoun apo to ekswteriko kateutheian, tote ontws, poios "pernaei" ta ellinika?? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ρεμπελετσι Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Όσο και αν με τρώει να το πάρω το κινητό, το έχω πάγια αρχή να μην είμαι από τους πρώτους που αγοράζει κάτι καινούριο. Εώς τώρα δεν μου έχει βγεί σε κακό. Παράθεση Στου κουφού την πόρτα 3 πουλάκια κάθοντε μεσα σε βαρκούλες που αρμενίζουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ki emena mou eipan pws tha exei sigoura elliniko menu k eggHisi kanonika... an ta fernoun apo to ekswteriko kateutheian, tote ontws, poios "pernaei" ta ellinika?? ελα ντε!!!ποιος? :Xsamsung λεω εγω. και προς ενα φιλο που εγραψε οτι δε θα το παρει απο τους πρωτους φιλε μου τωρα τελευταια πτι κινητο κι αν εχω παρει το παιρνω απο τους πρωτους και δοξα το θεο δεν εχω κανενα προβλημα ακομα,και το d-500 ημουν απο τους λιγους που το πηραν πρωτοι κι ευτυχως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα κι εμεινα και πολυ ευχαριστημενος για οσο καιρο το ειχα,η πλατφορμα τους πλεον ειναι δοκιμασμενη και γνωστη και η υλοποιηση τους ακομα πιο καλη εχουν ξεπεραστει οι παιδικες ασθενειες των κινητων πλεον και υπαρχουν πολυ λιγα κρουσματα πλεον που με μια αναβαθμιση στρωνουν ξανα :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ελα ντε!!!ποιος? :Xsamsung λεω εγω. και προς ενα φιλο που εγραψε οτι δε θα το παρει απο τους πρωτους φιλε μου τωρα τελευταια πτι κινητο κι αν εχω παρει το παιρνω απο τους πρωτους και δοξα το θεο δεν εχω κανενα προβλημα ακομα,και το d-500 ημουν απο τους λιγους που το πηραν πρωτοι κι ευτυχως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα κι εμεινα και πολυ ευχαριστημενος για οσο καιρο το ειχα,η πλατφορμα τους πλεον ειναι δοκιμασμενη και γνωστη και η υλοποιηση τους ακομα πιο καλη εχουν ξεπεραστει οι παιδικες ασθενειες των κινητων πλεον και υπαρχουν πολυ λιγα κρουσματα πλεον που με μια αναβαθμιση στρωνουν ξανα :) θα συμφωνησω με τον φιλο ταξιδιωτη οσον αφορα την ποιοτητα πια των κινητων.κι εγω που αγορασα απο τους πρωτους το d500 δεν ειχα κανενα προβλημα.αλλωστε το D600 ειναι SAMSUNG δεν ειναι nokia που ειναι "μανουλα" στα κολληματα των κινητων της :X κι εγω ταξιδιωτη αυριο τετοια ωρα θα το εχω στα χερια μου το κινητακι απο το acorn... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δλδ να το περιμένω τελικά το τιμημένο ? Θα το βρώ σύντομα σε κατάστημα Πλαισίου ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 EEEEEEeeeeeeeeeeerxetaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........leme twra :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δλδ να το περιμένω τελικά το τιμημένο ? Θα το βρώ σύντομα σε κατάστημα Πλαισίου ? θα το παρεις με συνδεση αν οχι pm me :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 re taksidiwth file mou ti ginetai? o typos sto acron den ta exei ferei akomh(molis milhsa) kai twra mou eipe oti an den exoun ellhniko menu kai eggyhsh den ta krataei kai 8a ta gyrisei pisw! tsampa xrewsa thn pistwtikh mou dhladh?! 3ereis ti paizei re file?!! help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Eλα μου ντε! Το D600 απ' οτι εχω βρει και οπως σωστα εγραψε και ο ταξιδιωτης, θα εχει μπαταρια 850mAh. Η οποια εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αντοχη...Μπορει να αποδειχθει και το ακριβως αντιθετο, αλλα πιστευω πως μια 1200 περιπου θα ηταν καλλιτερα. Η standard μπαταρια ειναι μια χαρα και δεν αυξανει και το βαρος... Ξερει κανενας αν κυκλοφορει το original bluetooth handsfree (Samsung) και που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 rivers egw file agorasa ena level 1 BT kai douleuei mia xara me to kinito kai to PC mou kai to pira 25 euro. twra den kserw gia to au8entiko alla upo8eto 8a einai akribotero Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 re taksidiwth file mou ti ginetai? o typos sto acron den ta exei ferei akomh(molis milhsa) kai twra mou eipe oti an den exoun ellhniko menu kai eggyhsh den ta krataei kai 8a ta gyrisei pisw! tsampa xrewsa thn pistwtikh mou dhladh?! 3ereis ti paizei re file?!! help! φιλε μου τα ιδια ξερω κι εγω μιλαμε εχει αγχωθει παρα πολυ ο τυπος οπως επισης κι εγω που το περιμενω με αγωνια,περιμενω κι εγω νεοτερα παντως τα χει παρει στο κρανιο ο ανθρωπος κι απορω πως ειναι ψυχραιμος ακομα ασε που εχει στεναχωρηθει και παρα πολυ για το στησιμο που εχουμε φαει,τωρα για οτιδηποτε αλλο νεο,αυριο :( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Η standard μπαταρια ειναι μια χαρα και δεν αυξανει και το βαρος... Ξερει κανενας αν κυκλοφορει το original bluetooth handsfree (Samsung) και που θα το βρω? Το πηρες; Αν ναι για πες εντυπωσεις. Ειναι γεγονος οτι τα 850mAh δεν θα αυξανουν το βαρος μιας και η μπαταρια δεν θα ειναι "μεγαλη". ;) (Καλο αυτο) Τωρα η αυτονομια με απασχολει.Μακαρι να κραταει οσο το δυνατν περισσοτερο. σιγουρα μια 1200αρα θα ηταν "καπως" μεγαλη...αλλα... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Δεν το πηρα ακομα. Ρωτησα σε Γερμανο και OTE και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα...αλλα που θα παει θα 'ρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Toulaxiston aksizei i anamoni!! Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts