Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δουλεύω πολύ τη καμερα και το Βίντεο.Δεν ξερω τι να πω ρε παιδια ειμαι απογοητευμένος.

3 μερες με μουσικη , βιντεο , λοιπες εργασιες.

Μηπως δεν το εστρωσες στην αρχη;

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalispera paidia.exw o d600 kai exw mia aporia.giati otan stelvw minima sta agllika mporw na grapsw mexri 160 xaraktires se kathe minima kai otan grafw ellinika mono mexri 60.

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επέλεξε "Αλφάβητο GSM" και όχι "Unicode" που προφανώς είναι επιλεγμένο!

CR electronics

Μετά το θρυλικό v200 πήρα το D-600 kαλα το κινητό ειναι τρομερό.

Το φλας θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερο.

και να ρωτήσω αν το ξυπνητήρι λειτουργει και όταν είναι κλειστό το κινητό γιατι το δοκίμασα σήμερα και δεν χτύπησε.

@pasxen

Στην πρωινή ειδοποίηση πρέπει να τσεκαρεις την "αυτόματη ενεργοποίηση" που βρίσκεται στο τέλος της λίστας και το κινητό θα ανάβει και θα χτυπάει!;) (άσχετο, γέλασα πολύ με την υπογραφή σου :) )

@antonispap40

Χωρίς σύνδεση, στον Γερμανό 397, e-acorn 364 ...

CR electronics

Δουλεύω πολύ τη καμερα και το Βίντεο.Δεν ξερω τι να πω ρε παιδια ειμαι απογοητευμένος.

Xamilonontas ligo tin fotinotita tis othonis

me extreme xrisi (poli omilia) logo douleias to kinito

mou vgazei aneta 3 meres......kai den to estrosa opos anaferei

enas filos pio pano.....to fortisa mexri pou esvise i endiksi tis fortosis

Asxeto!!!! auton ton mitho me tis 10 eos 18 ores fortisi tin proti fora

poios ton evgale? ego den to exo kanei kamia fora se kanena apo ta

polla tillefona mou kai den eixa pote elatomatiki mpataria

oi idies oi etaireies giati den to grafoun sto manual??? xazoi einai theloun

na xalame tis mpataries mesa stin egguisi kai na mas kanoun dorean antikatastasi???:D :D :D

Πήρα χτες το κινητό. Πάρα πολλές λειτουργίες, τέλεια οθόνη, ηχεία και πολύ καλή ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών. Μου την σπάνε μερικά πράγματα: το θέμα με την δόνηση και τον ήχο (πρώτα δόνηση, μετά ήχος) , ότι στα μηνύματα δεν μπορούμε να βάλουμε δικό μας ήχο. Έχω και ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα: όταν πάω να βάλω κάποια φωτογραφία για background γίνεται το εξής: αν βάλω μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από την κάμερα του φαίνεται στο background σε πλήρη οθόνη. Όταν όμως πάω να βάλω φωτογραφία από την ψηφιακή μου (και την ψηφιακή μου την έχω ρυθμίσει να τραβάει σε ανάλυση 1600x1200, σαν το D600 δηλαδή) δεν την εμφανίζει σε πλήρη οθόνη. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται αυτό;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

skatzoxoiros

Σε ευχαριστώ πολύ.

παντώς το κινητό είναι απλά υπέροχο.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι μνήμη παίρνει και περίπου πόσο έχει.

Όπως επίσης και μια extra μπαταρία.

Αν και την πρώτη φορα μου κράτησε 5 μέρες. θα ήθελα να έχω άλλη μία.

Thanx.

Παιδια εχω ψαρωσει πολυ με το τηλεφωνο αυτο.

Μπορειτε να μου πειτε εν συντομια τι αρνητικα εχει????

Εχω το 6230ι και σκεφτομαι να παρω το d600 πιστευω σε αυτονομια να υπερτερει σωστα???

Ρε μάγκες ξέρει κανείς εάν μπορούμε να στείλουμε κείμενο μέσω bluetooth

Ίσος αν ρωτήσεις πιο ευγενικά χωρίς το < ρε μάγκες > να σου απαντήσει κάποιος ,εγώ πάντως προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το χρειάστηκα

ΡΕ μάγκα οταν αγόρασες το κινητό η εταιρία σου έδωσε ενα βιβλιαράκι χρήστη με οδηγίες! Γιατί δε το ανοίγεις να το διαβάσεις και κάνεις την ίδια ερώτηση 5 φορές στις τελευταίες 10 δημοσιεύσεις απαιτώντας να σου απαντήσει κάποιος? :rtfm:

Ο τρόπος σου είναι αγενής. Αν ήξερε κάποιος θα σου απαντούσε στο κάτω κάτω!

CR electronics

Όταν όμως πάω να βάλω φωτογραφία από την ψηφιακή μου (και την ψηφιακή μου την έχω ρυθμίσει να τραβάει σε ανάλυση 1600x1200, σαν το D600 δηλαδή) δεν την εμφανίζει σε πλήρη οθόνη. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται αυτό;

I analisi tis othonis einai mikroteri..........1600x1200 einai oi dinatotites tis cameras.....

vale 320x240(maximum analisi) i 176x144(pio metrio apotelesma) kai ola ta provlimata sou tha litoun

Αρχικό Μήνυμα από damierom

Έχω την έκδοση λογισμικού D600BDEK3 στο κινητό μου. Υπάρχει νεότερη? Πώς μπορώ να την προμηθευτώ και να την εγκαταστήσω? Ευχαριστώ!

Γνωρίζει κανείς?????????????????

ξέρει κανείς αν στο samsung D600 μπορώ να αλλάξω τον ήχο που ειδοποιεί για μήνυμα? το έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα τρόπο να βάλω κάποιο δικό μου ήχο...

Στα Samsung οι αναβαθμίσεις γίνονται απο την αντιπροσωπία, όχι απο τον χρήστη αν αυτό εννοείς. τώρα, κάπου έχει πάρει κάτι το μάτι μου, αλλα αν δεν ασχοληθεί ξανά θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις...

Απο περιέργεια, γιατί ψάχνεις για νέο firmware? Εχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα και πού?

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

I analisi tis othonis einai mikroteri..........1600x1200 einai oi dinatotites tis cameras.....

vale 320x240(maximum analisi) i 176x144(pio metrio apotelesma) kai ola ta provlimata sou tha litoun

Εννοείς να μειώσω το μέγεθος των φωτογραφιών από 1600x1200 σε 320x240 ; Αν ναι, έτσι χάνεται όλο το νόημα της φωτογραφίας. Εγώ δεν τις θέλω μέσα στην συσκευή μόνο για background, τις θέλω και για να στέλνω και σε άλλα κινητά. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι η κάμερα του κινητού τραβάει σε 1600x1200, οι φωτογραφίες αυτές μπαίνουν κανονικά ως background και φαίνονται σε όλη την οθόνη και οι φωτογραφίες από την ψηφιακή, που βγαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια ανάλυση (1600x1200, εγώ την έχω ρυθμίσει να βγάζει τόσο γιατί 3,1 megapixel που είναι η μέγιστη ανάλυση δεν μου χρειάζονται) όταν τις βάζω για background δεν φαίνονται σε full screen. Αυτό θέλω να διορθωθεί.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Στα Samsung οι αναβαθμίσεις γίνονται απο την αντιπροσωπία, όχι απο τον χρήστη αν αυτό εννοείς. τώρα, κάπου έχει πάρει κάτι το μάτι μου, αλλα αν δεν ασχοληθεί ξανά θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις...

Απο περιέργεια, γιατί ψάχνεις για νέο firmware? Εχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα και πού?

Φιλικά

Κώστας

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν αλλά επειδή έχω και το sonyericsson k750i και κάνω on line αναβαθμίσεις έλεγα μήπως κάτι παρόμοιο ισχύει κι εδώ. Λογικά όμως για να βγαίνει κάποια καινούργια αναβάθμιση κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Μια ερωτησουλα!

Εβαλα χθες μια καρτουλα μνημης και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αποθηκευονται τα βιντεο και οι φωτο απευθειας στην καρτα και οχι στην μνημη του κινητου!

Γνωριζει κανεις να μου απαντησει αν γινεται αυτο?:blink:

Γνωριζω ο,τι στο w800 γινεται, ισχυει και για το d600 ή οχι?

Ευχαριστω.:)

ποσο καλη ειναι ειναι η καμερα σε σχεση με τα αλλα κινητα?

Έχω βγάλει αρκετές φωτογραφίες και τις έχω τυπώσει νομίζω πως η κάμερα του είναι παρά πολύ καλή .

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Απο σήμερα ανήκω και εγώ στο club D600!

Το κινητό είναι κορυφαίο...

Ότι καλύτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου ως τώρα...

Πραγματικό μάυρο διαμάντι...

CR electronics

Εννοείς να μειώσω το μέγεθος των φωτογραφιών από 1600x1200 σε 320x240 ; Αν ναι, έτσι χάνεται όλο το νόημα της φωτογραφίας. Εγώ δεν τις θέλω μέσα στην συσκευή μόνο για background, τις θέλω και για να στέλνω και σε άλλα κινητά. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι η κάμερα του κινητού τραβάει σε 1600x1200, οι φωτογραφίες αυτές μπαίνουν κανονικά ως background και φαίνονται σε όλη την οθόνη και οι φωτογραφίες από την ψηφιακή, που βγαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια ανάλυση (1600x1200, εγώ την έχω ρυθμίσει να βγάζει τόσο γιατί 3,1 megapixel που είναι η μέγιστη ανάλυση δεν μου χρειάζονται) όταν τις βάζω για background δεν φαίνονται σε full screen. Αυτό θέλω να διορθωθεί.

Γνωρίζετε τίποτα για αυτό ή περιμένω άδικα απάντηση;

• The title was changed to Samsung SGH-D600