mobileboy Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Κάποιος που έχει και τα δύο (d600, 6270) ποιο θεωρεί καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ!! Εγω φίλε μου ήμουν πάντα υπέρ της Samsung αλλά με το 6270 άλλαξα γνώμη...τα έχω και τα 2 αυτή τη στιγμή και θεωρώ οτι το 6270 είναι κλάσεις ανώτερο εκτός ίσως απο το μέγεθος που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει το μέγεθος του 6270:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 kala mobileboy katse me tin pantofla to 6270 esu. re paidia pws vlepoume poso dia8esimo exei free space akoma h karta mnhmhs? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κράτησε διπλάσιο χρόνο (σχεδόν 4 μέρες) όταν στην επιλογή συχνότητας αντί για quad band που είναι προεπιλογή, έβαλα GSM 900/1800. Κι εγω ειχα κανει αυτη τη ρυθμιση εξ'αρχης,αλλα η μπαταρια μου κραταει 2 μερες το πολυ.. :cry: Δε μου λετε,με μια ενδεχομενη αναβαθμιση λογισμικου στο μελλον,παιζει να βελτιωθει η ταχυτητα του κλειστρου της καμερας? Γιατι αν κουνησεις εστω και λιγο οταν τραβας φωτο,βγαινει μια θολουρα μονο..(δεν το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?) Και νομιζω οτι σ'αυτο οφειλεται,γιατι την ημερα ειναι απειρως καλυτερες (σε θεμα ευκρινειας) οι φωτος,ακριβως επειδη το κλειστρο κινειται πολυ πιο γρηγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 μπα αυτο με το κλειστρο φιλε μου δεν νομιζω να διορθωνεται με καποια αναβαθμιση,κατι παρομοιο ειχαν και τα sharp μολις κουνουσες λιγο αστα να πανε την εβγαζε την φωτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Κι εγω ειχα κανει αυτη τη ρυθμιση εξ'αρχης,αλλα η μπαταρια μου κραταει 2 μερες το πολυ.. :cry: Εγώ βέβαια δεν ακούω πολύ MP3 και δεν τραβάω φωτό ή βίντεο. Κυρίως μηνύματα (αχ αυτό το , και το ; ) και κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Re pedia to pira kai egw simera to prwi.Provlima: prospathw na anevasw photos apo to pc mesw tou pc studio kai den anevennoun...fisika mesw tou manage photos to kanw alla den tis anevazei....boitheia kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Diadikasia pou prepei na akolouthihtei eine i e3is: The photo files saved in a PC can be imported into an album as follows. 1.In the Album area, select the album in which to keep the photos. (If there is no album you want to select, create an album. If no album is selected, the "All Pictures" album is imported. 2.Click the PC button from among the "Import from" buttons at the top of the Thumbnail Photo area. 3.When the "Import From" window appears, select the PC folder where the photo files that you want to import are located. 4.Select the photo files you want to import and click the OK button. 5. Import the selected photo files from the selected PC folder to the target album. Ta kanw ola mexri to 5.i photo eine sto megalo kouti ws thumbnailm alla meta pws kanw import stin mnimi tou kinitou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 evrika...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Prwtes entipwseis: Iper: katapliktiki othoni, katapliktiki piotita kataskevis,poli kali akoustiki. Kata: meta tin camera tou K750...megali apogoitefsi, menu poli kalo alla epivevewnw akomi mia fora oti to meny twn SE eine to anwtero sta non smartphones, gia wallpaper i photo den eine full screen. AFTA....... P.S: Den lew poli kalo to D600 alla idi pethimisa to K750 me tin aplotita kai plirotita tou....kai min me peite porwmeno SEakia giati den eime.APla krinw antikeimenika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 gia wallpaper i photo den eine full screen αμα βαλεις φωτο σε αναλυση 240*320 ειναι full screen φιλε μου.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 kala mobileboy katse me tin pantofla to 6270 esu. κατι ασχετο.. ρε fotis74 ποτε θα μαθεις να σεβεσαι την γνωμη των αλλων? Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 nai ontos... kai den einai paralogo na pei kaneis oti to D600 kerdizei stin poiotita kataskevis, ta accesouar, to megethos... eno to 6270 stin plirotita leitourgion... o kathenas dialegei simfona me tis apaitiseis tou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 φωνητικη κληση εχει ? (στο πλαισιο μου ειπαν οτι εχουν παραγγηλει 512 μνημες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ηθελα να ξερα... αυτο ή το vs6 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες στα 2 mpx? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 RE PEDIA AMA KANEIS COPY TO PHONEBOOK SOU STO MEMORY TOU KINITOU(MONO KAI MONO GIA NA VALW RINGTONE SE KATHE EPAFI K PHOTO), MOU VGAZEI DIPLA OLA TA ONOMATA...TI KOUFO EINE AFTO?????????? KAI ATE TWRA KANEIS DELETE OLA TA TEL. APO TIN SIM ....META DEN IPARXEI DINATOTITA SAVE ALL TO SIM.......MEGALI MAL..KIA.IPARXEI KAMA LISI RE PEDIA????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 κατι ασχετο.. ρε fotis74 ποτε θα μαθεις να σεβεσαι την γνωμη των αλλων? otan 8a ma8ei kai o allos na kanei swsta kai antikeimenika post edw ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 otan 8a ma8ei kai o allos na kanei swsta kai antikeimenika post edw ;) fotis74 δεν υπάρχει αντικειμενικότητα όταν μιλάμε για προσωπικό γούστο...τουλάχιστον έτσι μας τα χουν μάθει εμάς εδώ στην πρωτεύουσα!Ο φίλος ρώτησε την γνώμη κάποιου που έχει και τα δυο...επειδή γράφουμε στο post του D600 έπρεπε να το υπερασπιστώ?!Άλλωστε είπα οτι το D600 υπερτερεί στο μέγεθος,αλλά σαν λειτουργίες είναι ανώτερο το 6270,σύμφωνα με αυτα που εγω ζητάω απο ένα κινητό.Απο κεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του τι ανάγκες έχει απο ενα κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παντως εγω που εχω το 600 το ψιλοφοβαμαι σοτν μηχανισμο του..και οχι μονο αυτο αλλα γενικα ολα τα slide up..εννοω οτι μετα απο καποιο χρονο μηπως ερχισει να χαλαρωνει..να κουνιεται πιο πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παντως εγω που εχω το 600 το ψιλοφοβαμαι σοτν μηχανισμο του..και οχι μονο αυτο αλλα γενικα ολα τα slide up..εννοω οτι μετα απο καποιο χρονο μηπως ερχισει να χαλαρωνει..να κουνιεται πιο πολυ.. kalosirthes stin samsung... isos malakosei ligo... opos simvenei se olous tous mixanismous pagosmios... alla xalarosi, paiksimo, triksimo klp einai enoies pou i samsung den tis gnorizei... ektos an paizeis mpala me to kinito sou kai einai pio poli pesmeno para sto xeri sou...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpvrs Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 καλησπέρα παιδιά , είμαι και εγώ ένας ευτηχείς κάτοχος ενός d600 :D :D το έχω 2 μέρες και του έχω βγάλει το λάδι (ανέβασμα αρχείων -φοτο -μουσική-ήχους ,με η/υ με άλλο κινητο ) δοκίμασα όλες τις λειτουργίες του και όλα πήγαν τέλεια , εντάξει συμφωνό πως η φωτογραφική υστερή αυτή του κ750 λόγο του focus βέβαια αλλά όλα τα άλλα μια χαρά ,πρίν είχα το s100 ,τώρα θα μου πείτε άλλη κατηγορία κινητού ,αλλά το έδωσα γιατί δεν ήταν τόσο εύχρηστο σε μένα και δύσκολο να το χειριστής γρήγορα ή με ένα χέρι τεσπα . έχω όμως ενα πρόβλημα έχω καταβάσει 2 παιχνιδάκια σε rar αλλά δεν ξέρω πως να τα περάσω στο τηλέφωνο ,μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;:cry: Παράθεση http://jpappas.dxnnet.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 καλησπέρα παιδιά , είμαι και εγώ ένας ευτηχείς κάτοχος ενός d600 :D :D το έχω 2 μέρες και του έχω βγάλει το λάδι (ανέβασμα αρχείων -φοτο -μουσική-ήχους ,με η/υ με άλλο κινητο ) δοκίμασα όλες τις λειτουργίες του και όλα πήγαν τέλεια , εντάξει συμφωνό πως η φωτογραφική υστερή αυτή του κ750 λόγο του focus βέβαια αλλά όλα τα άλλα μια χαρά ,πρίν είχα το s100 ,τώρα θα μου πείτε άλλη κατηγορία κινητού ,αλλά το έδωσα γιατί δεν ήταν τόσο εύχρηστο σε μένα και δύσκολο να το χειριστής γρήγορα ή με ένα χέρι τεσπα . έχω όμως ενα πρόβλημα έχω καταβάσει 2 παιχνιδάκια σε rar αλλά δεν ξέρω πως να τα περάσω στο τηλέφωνο ,μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;:cry: Κανονικα.. παιχνιδια δεν μπαινουν στο κινητο αυτο..Υπαρχουν διαφορες κομπινες απλα εγω δεν το εχω ψαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Επειδή είμαι ανάμεσα στο d600 και 6270, οι κάτοχοι και των δύο αυτών κινητών πώς κρίνουν την ποιότητα χρωμάτων τις οθόνης και την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 1.Στο mp3 έχει το ίδιο πρόβλημα με το d500;Δηλαδή δε γίνεται να προχωρήσει το τραγούδι μπροστά; 2.Στο Τ9 δεν γίνεται να αποθηκέυσεις λέξεις; 3.Αν έχεις "Δόνηση και Μελωδία" δονείται 3 φορές και μετά αρχίζει να ακούγεται ήχος; Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 ρε παιδια σημερα ημουν στο κεντρο ετσι για βολτουλα... τραβηξα καποιες φοτο... καταπληκτικες!!![σε φουλ αναλυση] μετα απο καποιες ρυθμισεις στο εικονοσκοπιο ανακαλυψα οτι εχει auto-focous!! η τουλαχιστον η φοτο που τραβαγα οσο και να μη στεκομουν σταθερος ηταν κεντραρισμενες και αψογες!! αν θελετε να τις κανω upload καπου για να τις δειτε πεστε μου Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 οντως αν πειραξεις λιγο τις ρυθμισεις βγαζει καπως καλυτερη φωτο,ανεβαζω και μια σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο. http://img473.imageshack.us/img473/6184/photo00167an.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts