minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Είπα να το κάνει αυτό για να δει τι error του γράφει. Εκτος απο κινέζικα, γράφει τπτ για κανένα αρχείο .sys ή κάποιο error code; Ναι γράφει κάποιο αρχείο .sys. Αυτά που βγάζουν νόημα είναι: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mabtport.sys - Address F7FDF2B5 base at F7FD0000, Datestamp 41d26d8b mabtport.sys - Address F7FDF2B5 base at F7FD0000, Datestamp 41d26d8b (2 φορές το ίδιο γράφει) Σημαίνουν κάτι αυτά; Μπορείς να κάνεις μετάφραση; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 mabtport.sys: Mobile Action bluetooth port; Google δε βρήκα κάτι. Έχεις mobile action; Πάντως έχεις πρόβλημα με τα IRQ. Κάποια συσκευή παίρνει το ίδιο IRQ με κάποια άλλη. (Εμένα κάποτε το 56κ είχε το ίδιο IRQ με την κάρτα γραφικών και είχα μπλε οθόνες που και που. Για να δεις ποιες συσκευές παίρνουν το ίδιο IRQ πήγαινε δεξί κλικ στο my computer και properties. Στο tab hardware, πατα device manager. View->resources by connection και πες μας ποιες συσκευές έχουν το ίδιο IRQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 mabtport.sys: Mobile Action bluetooth port; Google δε βρήκα κάτι. Έχεις mobile action; Πάντως έχεις πρόβλημα με τα IRQ. Κάποια συσκευή παίρνει το ίδιο IRQ με κάποια άλλη. (Εμένα κάποτε το 56κ είχε το ίδιο IRQ με την κάρτα γραφικών και είχα μπλε οθόνες που και που. Για να δεις ποιες συσκευές παίρνουν το ίδιο IRQ πήγαινε δεξί κλικ στο my computer και properties. Στο tab hardware, πατα device manager. View->resources by connection και πες μας ποιες συσκευές έχουν το ίδιο IRQ. Όντως το Handset Manager που είπα παραπάνω είναι της Mobile Action! Και αυτός είναι ο λόγος που κάνει επανεκκίνηση το pc... Πάω να δω τώρα το άλλο που μου είπες και επανέρχομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Έχω τα ελληνικά windows αλλά βρήκα αυτό που μου λες. :O Ανέβασα την εικόνα με τα IRQ εδώ Εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά απο αυτά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα εκεί.. Κάποιος πιο έμπειρος θα ξέρει. Στην τελική ξήλωσε το handset manager! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Οσοι εχετε αυτο το προβλημα στο ιντερνετ πως συνδεεστε?Μεσω netmod?Τοτε αυτο ειναι το πιο πιθανο προβλημα για τις επανεκκινησεις! ;) Εγω ειχα αναγκαστει να αλλαξω τελειως modem. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Οσοι εχετε αυτο το προβλημα στο ιντερνετ πως συνδεεστε?Μεσω netmod?Τοτε αυτο ειναι το πιο πιθανο προβλημα για τις επανεκκινησεις! ;) Εγω ειχα αναγκαστει να αλλαξω τελειως modem. Με DSL συνδέομαι. Έχω όμως εγκατεστημένο και το Netmod. Λες να φταίει αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 To netmod παρουσιάζει προβλήματα, αλλά συνήθως μόνο όταν συνδέεσαι με αυτό. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεστε στο θέμα. Αφού φαίνεται ότι για το πρόβλημα ευθύνεται η συσκευή της mobile action. Δυστυχώς οι συσκευές της έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμό, είτε είναι υπέρυθρες, είτε οτιδήποτε άλλο και το έχω γράψει και παλιότερα, αποφύγετε τις! Σπάνια δουλεύουν σωστά. Δοκίμασεις να βγάλεις τη συσκευή και να δεις αν επιμένει το πρόβλημα; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 To netmod παρουσιάζει προβλήματα, αλλά συνήθως μόνο όταν συνδέεσαι με αυτό. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεστε στο θέμα. Αφού φαίνεται ότι για το πρόβλημα ευθύνεται η συσκευή της mobile action. Δυστυχώς οι συσκευές της έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμό, είτε είναι υπέρυθρες, είτε οτιδήποτε άλλο και το έχω γράψει και παλιότερα, αποφύγετε τις! Σπάνια δουλεύουν σωστά. Δοκίμασεις να βγάλεις τη συσκευή και να δεις αν επιμένει το πρόβλημα; Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι από την Mobile action. Αφού η επανεκκίνηση γίνεται μόλις επιτυγχάνεται σύνδεση του Bluetooth του κινητού με τον υπολογιστή. Αλλά με το να το βγάλω τότε δεν μπορώ να λειτουργήσω το Bluetooth. Μου προτείνετε να το πάω πίσω δηλαδή; Ισχύει ακόμα η εγγύηση. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Ρε παιδιά τα νεύρα μου δηλαδή με το #*#%@**%# το μηχάνημά μου πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ πώς μπορώ όταν βγάζει μπλε οθόνη να κάνω restart στο laptop γιατί δύο φορές τώρα έγω αναγκαστεί να το κλείσω με το power γμτ και ξέρω ότι δεν κάνει...Έχω περάσει δύο προγράμματα σήμερα και μετά το restart αφού τελείωσε η εγκατάσταση και στα δύο μου έβγαλε μπλε οθόνη αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο είχε μείνει εκεί :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ρε παιδιά τα νεύρα μου δηλαδή με το #*#%@**%# το μηχάνημά μου πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ πώς μπορώ όταν βγάζει μπλε οθόνη να κάνω restart στο laptop γιατί δύο φορές τώρα έγω αναγκαστεί να το κλείσω με το power γμτ και ξέρω ότι δεν κάνει...Έχω περάσει δύο προγράμματα σήμερα και μετά το restart αφού τελείωσε η εγκατάσταση και στα δύο μου έβγαλε μπλε οθόνη αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο είχε μείνει εκεί :( Κάνε απεγκατάσταση τα 2 αυτά προγράμματα και πες μας τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Κάνε απεγκατάσταση τα 2 αυτά προγράμματα και πες μας τι έγινε.Να τα κάνω παρ'όλο που τώρα τρέχουν κανονικά;Πάντως περίεργο...Μετά το βίαιο κλείσιμο άνοιξα κανονικά τον υπολογιστή και δεν είχε πρόβλημα με κανένα από τα δύο προγράμματα.Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι παλιά είχα το ένα από τα δύο προγράμματα (Power DVD)χωρίς να κάνει τίποτα μετά το restart...Τι να πω...Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Σκούρα τα πράγματα...Μου το έκανε και 3η φορά...Πάλι μετά από επανεκκίνηση εγκατάστασης προγράμματος:cry: Μα καλά τι έχει πάθει;Έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 NAI.Μία η λύση φίλε μου.... FORMAT... δύστυχώς στο τέλος αυτή είναι η μόνη λύση...:O Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Σκούρα τα πράγματα...Μου το έκανε και 3η φορά...Πάλι μετά από επανεκκίνηση εγκατάστασης προγράμματος:cry: Μα καλά τι έχει πάθει;Έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλον; Τα ίδια και σ'εμένα μετά απο εγκατάσταση-απεγκατάσταση κάπoιων εκδόσεων του nero.:confused: :mad: Tελικά σε εμένα τουλάχιστον βρηκα οτι φταίει η εφαρμογή του Nero info tool,μόλις πάω να το εκκινήσω τρώω αυτό το blue screen με τα κινέζικα. Μου το είχε κάνει και στο παρελθόν αλλά ήταν μεμονωμένα περιστατικά οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Λοιπόν κάθισα και σκέφτηκα τι έκανα τις τελευταίες μέρες και συνειδητοποίησα ότι οι μόνες αλλαγές που έγιναν ήταν δύο προγράμματα που πέρασα για καθαρισμό της registry το EasyCleaner και το RegSupreme (τα οποία παρεμπιπτόντως διάβασα εδώ μέσα ότι είναι πολύ ασφαλή :cry: ),έχω λοιπόν μια έντονη αίσθηση ότι κάτι παίζει με αυτά γιατί μου καθάρισαν πάρα πολλές καταχωρήσεις.Επανέφερα από το back up που είχαν κρατήσει όλες τις αλλαγές και θα περιμένω μήπως και δω φως (όχι μπλε ελπίζω).Το report της Microsoft,πάντως,κάνει λόγο για "error caused by unknown device driver".Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάω για format χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έχω και την ικανότητα να βρω μόνη μου τι άλλο μπορεί να φταίει δεν έχω και τόσο εξειδικευμένες γνώσεις...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Μπορείς να μας πείς τι error message έχει η μπλε οθόνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Να τι μου ξανα-έβγαλε: ***STOP:0x0000007E=(0XC0000005,0xEB43E8D4,0xF7A36Bt8,0xF7A368E4) ***HTTP.sys - Adress EB43E804 base at EB42D000 Datestamp 41672744 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Έχεις Kaspersky Antivirus ή Nvidia firewall; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Τωρα τελευταια αφου εκανα φορματ και προχωρησα σε εγκατασταση των ΧΡ Media Center 2005 εγκατεστησα ολα τους οδηγουσ συσκευων και τα προγραμματα που χρειαζομαι και το εξης κουφο συμβαινει...μετα απο κανα μηνα αρχισε στα καλα του καθουμενου ο υπολογιστης να μου βγαζει μπλε οθονη και να μου λεει οτι θα γινει Restart!Φυσικα δεν μπορω να επεμβω γιατι μετα απο κανα 2-3 δευτερολεπτα κανει Restart! Oταν τον ξανανοιγω μου εμφανιζει οτι τα XP βρηκαν ενα σιβαρο προβλημα του οποιου εχουν δημιοργησω log και αν θελω να το στειλω στη M$! Εχει κανεις εμπειρια απο το ολο θεμα? Ευχαριστω! Καλησπέρα...:) Αυτά δουλεύω και εγώ και είναι πολύ σταθερά σε σχέση με άλλα Windows XP η Home που είχα παλιότερα.... Ίσως κάποιο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο η hardware σου κάνει τη ζημία...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Έχεις Kaspersky Antivirus ή Nvidia firewall;Oh yes,έχω το Kaspersky Personal Security...Γιατί;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Κάπου διάβαζα τις προάλλες για σχετικό πρόβλημα με το Kaspersky Antivirus. Δε δοκιμάζεις να απεγκαταστήσεις δοκιμαστικά το Personal Security; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Κάπου διάβαζα τις προάλλες για σχετικό πρόβλημα με το Kaspersky Antivirus. Δε δοκιμάζεις να απεγκαταστήσεις δοκιμαστικά το Personal Security;Τώρα που το λες μία φορά πρόσεξα την ώρα που φορτώνει το Antivirus μετά το άνοιγμα του υπολογιστή και πάει να ξεκινήσει να κατεβάζει updates τότε πετάει την μπλέ οθόνη.Αααα κανένα firewall δεν με πάει μου φαίνεται είχα και Zone Alarm και πάλι κόλπα μου έκανε παλιότερα,μου φαίνεται θα αφήσω μόνο των Windows να ηρεμήσω...:wacko: Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως,θα το κάνω,δεν έχω κάτι να χάσω άλλωστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις και τους drivers του modem και της κάρτας δικτύου Για firewall βάλε το Tiny Personal Firewall. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις και τους drivers του modem και της κάρτας δικτύου Για firewall βάλε το Tiny Personal Firewall.Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!Θα το δοκιμάσω κι αυτό το firewall...Για να δούμε...:D Λες να παίζει τίποτα με αυτούς τους drivers;Πάω για δοκιμή...Σ'ευχαριστώ και πάλι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts