Jump to content

Xiaomi Mi Band 2

Giannis_95
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

τελικα εφτιαξα το προβλημα φορτισης, ηθελαν καλο καθαρισμα οι επαφες του με καθαριστικο υγρο επαφων απο μαγαζι με ηλεκτρονικα.

Για το λουρακι εκανα λιγη υπομονη και τελικα βρηκα και πηρα απο Αθηνα μπρεσελε μαυρου χρωματος που πραγματικα ειναι σαν κοσμημα! αξιζε τα λεφτα του! https://abpcdn.pstatic.gr/P/bpimg35/2pyjF/1FQhe9_SX250Y250/35642787/mijobs-metal-strap-for-original-xiaomi-mi-band-2-strap-stainless-steel-bracelet-wristbands-replace-accessories-host-not-included-sk581978.jpg

Απλα το μπρασελε ηθελε λιγο μειωμα το μηκος γιατι ηταν τεραστιο αλλα βρηκα πως γινεται και ολα καλα!

και σχετικα με την γρατζουνια το ετριψα λιγο με μια αλοιφουλα και μειωθηκε τρομερα ισα που φαινεται!

Ε κριμα ηταν τον Φεβρουαριο το αγορασα δεν ειναι πολυ καιρο και προς το παρον δεν μου χρειαζεται και κατι παραπανω...

• Απαντήσεις 412
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν επιτρέπετε πόσο το πήρες το λουράκι και από που;Φαίνεται πολύ ωραίο...

καλησπέρα, αυτο ειναι

https://microcenter.gr/oem-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-xiaomi-mi-band-2-stainless-steel-black?search=xiaomi%20mi%20band%202

απο κινα το εβρισκα 5 ευρω κατω και δεν ελεγε να περιμενω σχεδον 1 μηνα....

απο αυτους το ειχα μεσα σε 2μερες. Ειχα παραγγειλει και ζελατινες αλλα τις χαλασα! :lol::lol::lol:

επισης μου εβαλαν κατι μεταφορικα και αντικαταβολη δλδ με τις ζελατινες (2 τεμ) ειχε παει 21,60 ευρω.

το ξερω οτι ειναι πολλα αλλα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!! απλα ΚΟΣΜΗΜΑ δεν εχω να πω τιποτα αλλο!

και φυσικα με νοιαζει να μην χαλαει.

Βλεπω τα πηραν ολα! ισα που προλαβα δλδ?

το μαγαζι αυτο εχει φοβερη ποικοιλια σε λουρακια!

Δεν το πιστευω ποσο πολυ αλλαξε! ολοι που το βλεπουν με ρωτανε ποσο το πηρα και που το βρηκα!

Ξεχασα να πω οτι το γυρω του δεν ειναι λαστιχενιο ετσι? ειναι ολο μεταλλικο και ανοιγει απο κατω με κατι ασφαλειες.

Ειναι πολυ καλη κατασκευη βαρεως τυπου. Για μενα αξιζει το καθε ευρω.

Και για να ανοιγοκλεινει το μπρασελε εχει 2 κουμπακια που τα πατας μαζι, δεν το τραβας οπως σε μερικα ρολογια.

Edited by Nikifoross

• 2 weeks later...
Θα πρέπει να εγκαταστήσεις το mi fit από play store και να κάνεις pair το band. Αφού τελειώσει αυτό θα πρέπει να κλείσεις το mi fit από τα recent, να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, γλώσσα και να γυρίσεις την συσκευή στα απλοποιημενα κινέζικα. Στην συνέχεια ξανα ανοιγεις το mi fit και θα κάνει μόνο του update στο firmware του band. Μόλις τελειώσει ξανά κλεινεις το mi fit και γυρνάς πάλι την συσκευή στα ελληνικά. Αυτή είναι η διαδικασία χοντρικά. Με ένα Google search θα βρεις οδηγό να το καταφέρεις. Είναι πολύ πιο απλό απ όσο ακούγεται. Μετά αν θες ξήλωσε το mi fit και το notify Είναι υπερπληρες.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η παραπάνω διαδικασία που περιγράφεις είναι για να δείχνει στο band ειδοποιήσεις στα ελληνικά με την official εφαρμογή mi fit ή με το notify & fitness?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η παραπάνω διαδικασία που περιγράφεις είναι για να δείχνει στο band ειδοποιήσεις στα ελληνικά με την official εφαρμογή mi fit ή με το notify & fitness?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δείχνει Ελληνικά σίγουρα με το notify & fitness το οποίο το δουλεύω μόνο του. Το mi fit το χρησιμοποίησα μόνο για την παραπάνω διαδικασία και μετά του έκανα απεγκατάσταση. Αν με το παραπάνω τρικ δουλεύει επίσης με mi fit η με κάποιο moded apk του mi fit δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει.

• 4 weeks later...

με το notify & fitness μπορώ να πατάω NEXT στον music player του κινητού?

Στο μενού της εφαρμογής notify & fitness είδα ότι έχει μόνο για το spotify και αυτό επι πληρωμή.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Σε εμένα δουλεύει με το samsung music που χρησιμοποιώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει και πολύ σωστά.

με το notify & fitness μπορώ να πατάω NEXT στον music player του κινητού?

Στο μενού της εφαρμογής notify & fitness είδα ότι έχει μόνο για το spotify και αυτό επι πληρωμή.

Στην Paid version οι επιλογές που έχεις είναι οι παρακάτω (όσον αφορά τα music / media players):

Spotify, Youtube, VLC, YMusic, Android

@ John phone τι λειτουργικο εχει το τηλ σου και ποια εκδοση?...η εφαρμογη MIFIT που ελεγχει ρυθμιζει το μπαντ, δεν ειναι συμβατη με ολα τα κινητα/ταμπλετ

• 3 months later...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Δε χρειάζεται να γυρίσεις τίποτα στα αγγλικά. Αγοράζεις το Tools & Mi Band και βλέπεις σε άπταιστα greeκlish ποιός σε καλεί, τα SMS, και πλήθος άλλων ειδοποιήσεων.;)

καλημερα επειδη με βοηθησες με την εφαρμογη mi tools mi band την αγόρασα και την εγκατεστησα σε xiomi mi band 2 & 3 για τα ελληνικα..ολα οκ εκτος απ το viber δεν μου δειχνει το κείμενο!!!! έχω την συσκευη Huawei P8. sms και messenger μια χαρα όλο το κείμενο εκτός viber.

Το θεμα μου είναι οτι το αγορασε και μια φίλη σε XIAOMI αυσκευή κινητου και τις τα δείχνει όλα...λες να φταίει η συσκευή? έστειλα email στην εταιρεία αλλά καμία απάντηση.

Καλημέρα! εχω και εγω αγορασει το mi band tools και σε Xiaomi mi max 2 βλεπω κανονικα και το viber βεβαια σε greekenglish, υπαρχει νομιζω τροπος για Ελληνικα αλλα δεν εχω κανενα πρόβλημα είμαι συνηθισμένος σε αυτά από την εποχη του IRC (που τοτε δεν υπηρχε τιποτα άλλο) όταν προτοβαλαμε ιντερνετ σπιτια μας...:happy:

εμενα δείχνει μονο ποιος μου στέλνει και τιποτε αλλο!! ουτε greekenglish ουτε τιποτα σαν κειμενο...αλλα δεν καταλαβαινω γιατι messenger και sms δειχνει τα παντα... σε xiaomi κινητο που εγινε η εγκατασταση της εφαρμογης δουλευει κανονικα.:wacko:

Το Mi Band 2 μου αρνείται πεισματικά να φορτίσει με συνέπεια να είναι σβηστό πλέον.

Πάντα ήταν δύσκολο στην φόρτιση με την έννοια ότι δεν ξεκινούσε αμέσως όταν το έβαζα στον φορτιστή και κατέφευγα σε διάφορες λύσεις που βρήκα στο ίντερνετ όπως πχ να το κουνήσεις έντονα πριν το βάλεις για φόρτιση και να το βάλεις ψυγείο για 15-20 λεπτά οι οποίες έπιαναν και ξεκινούσε η φόρτιση. Πλέον ούτε αυτά δεν πιάνουν και το band δεν φορτίζει με τίποτα όσες ώρες και το αφήσω στον φορτιστή.

Έχετε καμιά λύση ή το πετάω;

Να σημειώσω ότι η μπαταρία είχε κανονική διάρκεια ενός μήνα και δεν φαινόταν ταλαιπωρημένη.

καλησπέρα, δοκιμασες να καθαρισεις τις επαφες του?

εμενα εχουν γινει χαλια και πρεπει να τις ξυνω με κατι για να πιανει!

αλλα οκ φορτιζει.

καλησπέρα, δοκιμασες να καθαρισεις τις επαφες του?

εμενα εχουν γινει χαλια και πρεπει να τις ξυνω με κατι για να πιανει!

αλλα οκ φορτιζει.

Καθαρές είναι δεν φαίνονται να έχουν κάτι επάνω. Γυαλίζουν.

Mαλλον ο φορτιστης ειναι. (το καλωδιο)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καθαρές είναι δεν φαίνονται να έχουν κάτι επάνω. Γυαλίζουν.

καλησπέρα, οπως ειπε και ο φιλος το καλωδιο φορτισεις τοτε.

Απο ebay βρισκεις πολυ φτηνα.

αλλα και εδω καλες τιμες εχει βλεπω https://www.skroutz.gr/s/11500426/OEM-Mi-Band-2-Cable.html

• 2 months later...

Καλησπέρα,

Έγινε πρόσφατα κάτοχος του Mi Band 2. Δουλεύουν όλα εντάξει και είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά δε μπορώ να βρω, για ποιο λόγο δε δουλεύουν οι εισερχόμενες κλήσεις. Δεν με ενδιαφέρει να μου δείχνει ποιος καλεί κτλ, εξάλλου χρησιμοποιώ την επίσημη εφαρμογή Mi Fit. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά δεν μου εμφανίζεται τίποτα όταν με καλεί κάποιος. Επίσης, όταν το ενεργοποίησα, η εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα "Για εισερχόμενες κλήσεις, ανανεώστε στην τελευταία έκδοση MIUI" κάτι που δεν στέκει όμως μιας και έχω ήδη την τελευταία (10.2 σε Redmi Note 3). Κάποια ιδέα;

Χάνεται σιγά σιγά η ένταση της φωτεινότητας.

Υπάρχει λύση????

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χάνεται σιγά σιγά η ένταση της φωτεινότητας.

Υπάρχει λύση????

Και εμένα.

Σε γειτονικό φόρουμ μου απάντησαν ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα.

Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις διάφορες ψευτολύσεις. Δεν ξέρω αν ισχύουν.

Κάτι πήρε το μάτι μου για φορτιση 15+ ώρες κλπ.

Μάλλον θα το κρατήσω όσο πάει. τη μέρα δε βλέπω σχεδόν τίποτα.

καλησπερα, εμενα εχει αρχισει να πεφτει γρηγορα η μπαταρια. Φορτιζει γρηγορα ομως και δεν με χαλαει και τοσο.

Μετά από ενάμιση χρόνο και η μπαταρία είναι βράχος!

Νομιζω το εχω παραπανω, αλλα εχει σημασια και τι χρηση κανεις, εγω εχω πχ το mi band tools και εχω βαλει ειδοποιησεις εφαρμογων και μου λενε και στην οθονη μυνηματα, και αυτα και κλησεις και ξυπνητηρι, viber, facebook messanger, instagram κτλ. Ενας χαμος γινεται καθε μερα...:lol::lol:

Το κακο που το εχω ξαναπει ειναι οτι με το ινστα ανταλλαζω PM με μερικους και θελω να βλέπω μονο αυτα, αλλα μου λεει και αλλα πραγματα και φταιει κυριως αυτο μαλλον.

• 4 weeks later...

Το πήρε η γυναίκα μου.

Πως ξεκινά να μετρά από την ώρα που ξεκινάς ένα πρόγραμμα γυμναστικής;

[sIGPIC][/sIGPIC]