sxetikos_asxetos Δημοσιεύτηκε March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2005 Ok ρε μάγκες το καταλαβαίνω πως είστε αναγκασμένοι και είναι σωστό το να τροποποιήτε τις υπογραφές χωρίς προειδοποίηση αλλά!!! στείλτε μας ένα pm με την παλιά....!! Άααντε εγώ τώρα να θυμηθώ το link που ανέβασα την φώτο που είχα!!! :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Και εσύ όμως από την μεριά σου, καλό δεν θα ήταν να ξέρεις τα όρια, αφού εκτός από παλιός χρήστης που είσαι, αυτά αναγράφονται ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ από το κουτάκι στον Πίνακα Ελέγχου σου; Και για να μην νομίζεις πως αυτό αφορά μόνο εσένα, τα ίδια ισχύουν και για όσους φίλους παραβαίνουν τα όρια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Τα όρια που είχα ξεπεράσει στην υπογραφή ήταν 1,5Kb στην φώτο αλλα είχα βάλει και 2 smilies που προσωπικά πιστεύω πως ο περιορισμός του ενός smile στην υπογραφή είναι λιγάκι άδικος... Τέσπα το θέμα είναι αν υπάρχει κάπου η υπογραφή μου για να μου δώσετε το link... :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 sxetikos_asxetos απο την στιγμη που το οριο στις υπογραφες ειναι 16,3 Kb τοτε και 1 Kb να ειναι παραπανω τοτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να αφαιρεθει. Αλλιως θα πρεπει να ανεβει το οριο πανω απο τα 16,3. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Τα όρια που είχα ξεπεράσει στην υπογραφή ήταν 1,5Kb στην φώτο αλλα είχα βάλει και 2 smilies που προσωπικά πιστεύω πως ο περιορισμός του ενός smile στην υπογραφή είναι λιγάκι άδικος... Τέσπα το θέμα είναι αν υπάρχει κάπου η υπογραφή μου για να μου δώσετε το link... :O Giati den afineis ayti pou exeis twra? Mia xara einai... :w00t: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν και το θεμα δεν ειναι ακριβως αυτο που θα σχολιασω ειπα να μην ανοιξω τζαμπα καινουργιο...) Λοιπον πριν κανα δυο μερες αλλαξα την υπογραφη μου βαζοντας στη θεση της ενα κειμενο 629 χαρακτηρων (χωρις κενα) ή 687 (με κενα) - συμφωνα με το word.Σημερα παρατηρησα οτι αλλαξε και στη θεση του μπηκε το μηνυμα:"Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες." Το "προβλημα" μου δεν ειναι ουτε οτι μου αφαιρεθηκε ουτε οτι ηταν αδικο,κτλ.Δεν θα το κανω ζητημα για μια χαζο υπογραφη.Απλα δεν μου αρεσει να αναγκαζω τους Mods να "τρεχουν" πισω απο τα posts-θεματα-υπογραφες μου και για αυτο πριν γραψω κατι το ελεγχω!Στην συγκεκριμενη περιπτωση διαβασα και κατω απο το "Τροποποίηση Υπογραφής" οπου λεει: "Το κείμενο της υπογραφής σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τους [b}750 [/b]χαρακτήρες." και στο FAQ οπου λεει: "Αφού γίνετε μέλος του forum μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε την προσθήκη τυποποιημένου κειμένου ή/και κάποιας εικόνας, κάτω από κάθε σας μήνυμα. Η υπογραφή σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τους 500 χαρακτήρες κειμένου, ενώ αν περιέχει εικόνα, τότε αυτή δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Σε αντίθετη περίπτωση είναι αρκετά πιθανόν να αφαιρεθεί από τους συντονιστές των forums." Παρατηρω τα εξης: 1.Δεν αναφερεται τιποτα για 5 γραμμες κειμενου (περιορισμος λογικοτατος για να μην μεγαλωνει πολυ το καθε Post...αλλα αφου δεν αναφερεται...) 2.Προσεξτε οτι στο ενα γραφει για 500 χαρακτηρες και στο αλλο για 750 (ασχετο! :D ) Επαναλαμβανω ,προς αποφυγη παρεξηγησης,οτι δεν το κανω για να επαναφερθει η υπογραφη ή τιποτα τετοιο,απλα ενημερωτικα ! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εχεις απόλυτο δίκιο. Όπως καταλαβαίνεις το FAQ χρειάζεται μια μικρή ανανέωση εκεί, η οποία θα γίνει ASAP... ;) Ισχύουν πάντως οι προσθήκες που έκανε η ομάδα διαχείρισης στον αριθμό των λέξεων. Νομίζω είναι προς το όφελος των χρηστών οι 750 αντί για 500 χαρακτήρες ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλα πανω απο το θεμα ησουν;!Τοσο γρηγορη απαντηση ομολογω οτι δεν την περιμενα!Thanks!Αν γινει τοσο συντομα και η ενημερωση στα παραπανω τοτε :up: Σιγουρα ειναι προς οφελος των χρηστων απλα μαλλον συνεπαγεται και περισσοτερη "δουλεια"...Απο τη μερια αυτων για να το χωρεσουν σε 5 γραμμες (και να το σκεφτουν->Περισσοτεροι χαρακτηρες=περισσοτερη ελευθερια) και απο τη δικη σας (περισσοτερη ελευθερια=περισσοτερες "παραβιασεις"! ;) ) Υ.Γ:Η υπογραφη μου ηδη ξανα-αλλαξε!Δες τι υπογραφη μ' αναγκασατε να βαλω! :p :w00t: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Τι ήταν η προηγούμενη υπογραφή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλα μην φανταστεις οτι ηταν και πολυ καλυτερη :p (αν για αυτο ρωτας!) Στο περιπου το παρακατω( δεν θυμαμαι πως ακριβως το ειχα διαμορφωσει ωστε να μην πιανει πολυ χωρο): //x.html <HTML><APPLET CODE="x.class" width=400 height=280></applet></html> //x.java import java.applet.Applet;import java.awt.*; public class x extends Applet { int x1[]={10,70,70,95,115,135,135,170,190,190,190,190,190,240,310,310,335,355,0}; int y1[]={60,20,20,160,20,20,20,260,20,20,20,120,260,20,20,20,160,20,0}; int x2[]={10,70,95,115,115,135,170,170,190,220,220,220,220,240,310,335,355,355,0}; int y2[]={260,260,160,20,260,260,260,20,260,20,20,120,260,260,260,160,20,260,0}; public void paint(Graphics g) { g.drawArc(10,20,40,120,200,999); g.drawArc(200,15,90,245,-100,200); for (int i=0;i<=18;i++) {g.drawLine(x1,y1,x2,y2);} } } Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Θυμάμαι τι ήταν, τι κάνει πες μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν το κανεις copy- paste οπως ειναι στο notepad και το σωσεις ως x.html θα δεις... :X (καλα μιλαμε για τρομερο επιτευγμα!Απλα τωρα αρχισα να ασχολουμαι με java οποτε δοκιμαζω πραγματα) Θα σου στειλω και pm screenshot μηπως και βαριεσαι να το δοκιμασεις! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 [περίεργος] Το έκανα εγώ αλλά δε βγάζει τίποτα...[/περίεργος] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και εμενα δεν μου το φορτωνει το applet. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Από που να φορτώσει το applet; Δεν πρέπει να υπάρχει καπου αποθηκευμένο ή κάνω λάθος; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Sorry,τωρα τα ειδα τα νεα posts! :O Εχει δικιο ο gkr41!Θα πρεπει να υπαρχει και το αποτελεσμα της εκτελεσης του x.java ,δηλαδη το x.class...Απλα επειδη εγω δεν το ειχα συνειδητοποιησει και το δοκιμασα στον υπολογιστη μου οπως σας το προτεινα (οπου βεβαια υπηρχε το class αρχειο),ετρεχε! Εχω χαζεψει τελειως μου φαινεται! :stupid: Anyway,το "αποτελεσμα"...(προετοιμαστειτε,ειναι συγκλονιστικο! :D ) ειναι αυτο: http://img114.exs.cx/img114/5215/screenshot0087yc.jpg Υ.Γ 1: Ειδατε που τελικα ειχε ενδιαφερον η υπογραφη μου;!Τζαμπα την βγαλατε... :cry: :( Πλακα κανω! :w00t: :p Αλλωστε dura lex,sed lex... Υ.Γ 2: (Συζητηση να γινεται...)Υποθετω παντως αν δοκιμαζε καποιος να σωσει το δευτερο μερος του κωδικα σε x.java αρχειο και να το τρεξει-μεταγλωττισει στον δικο του υπολογιστη, μετα θα δουλευε το x.html (αν ξερει καποιος με διορθωνει!) :offtopic: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts