jakjak Δημοσιεύτηκε February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2017 επεσε στα χερια μου προσφατα ενα asus zenfone 2 απο φιλο και το κρατησα λιγες μερες . ειναι με 32αρι σκληρο και 2 γιγα μνημη . εχω μπει στον πειρασμο να παρω κατι αναλογο απο ebay ή απο οπου αλλου μου προτεινετε κατι αξιοπιστο. βασικα σκεφτομαι κατι σε lenovo ή asus που τις θεωρω επωνυμες , σοβαρες και αξιοπιστες εταιρειες . θελω να μην αρχισει να κολαει το κουμπακι του μετα απο κανα τριμηνο ή να τριζει το καπακι του ή να σβηνει και να ξαναναβει κλπ κλπ ... επισης οταν λεμε 13μεγα καμερα να ειναι 13 και οχι 3 ή 4 ... πραγμα που το φοβαμαι στις noname καταστασεις και δεν μιλαμε μονο για την καμερα . βασικα θελω ανθεκτικοτητα (δεν με ενθουσιαζουν τυπου cat) γιατι θα φαει πολλες τουμπες , καλη απεικονιση στην οθονη , καλη καμερα , καλη μπαταρια ... χρηση λιγο ιντερνετ , λιγες φωτο (που θελω να ειναι καλες ) , συνομιλια (θελω αριστη) ... και οτι παραπανω , καλο ειναι ... οπως καταλαβατε δεν κανω βαρια χρηση , απλα θελω στο κατοσταρικο που μπορω να δωσω , να παρω κατι οσο το δυνατον καλυτερο (οτι θελουν ολοι νομιζω ) ... ειδα αυτα : http://www.ebay.com/itm/302186879308?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=601029961248&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/Lenovo-K80M-5-5-FHD-Android-4-4-INTEL-Z3560-64bit-4G-LTE-Smartphone-32GB-64GB/311521890918?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150604093004%26meid%3D9e584582daff45e69d7e9d0468aba5d4%26pid%3D100005%26rk%3D6%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D282275459743&rt=nc http://www.ebay.com/itm/Lenovo-A916-4G-LTE-Smartphone-5-5-MTK6592-Android-4-4-Octa-Core-1GB-8GB-13-0MP/282289676702?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150604093004%26meid%3D9e584582daff45e69d7e9d0468aba5d4%26pid%3D100005%26rk%3D5%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D282275459743&rt=nc ποια η γνωμη σας ? εσεις ποιο αλο προτεινετε και απο που , που να το εχετε δοκιμασει και να ταιριαζει στις απαιτησεις μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 redmi 4a link Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 ευχαριστω για την απαντηση αλλα απο οτι βλεπω σε σχεση με το asus που ποσταρα δειχνει υποδεεστερο σε μνημη , οθονη , καμερες , + την μεταλικη κατσκευη στο asus . βεβαια ειναι 10 ευρω πιο φθηνο . επισης δεν κολαω και πολυ στο οριο των 100 ευρω , αρκει να ειναι δικαιολογημενη η οποια διαφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 ευχαριστω για την απαντηση αλλα απο οτι βλεπω σε σχεση με το asus που ποσταρα δειχνει υποδεεστερο σε μνημη , οθονη , καμερες , + την μεταλικη κατσκευη στο asus . βεβαια ειναι 10 ευρω πιο φθηνο . επισης δεν κολαω και πολυ στο οριο των 100 ευρω , αρκει να ειναι δικαιολογημενη η οποια διαφορα . ποιο ειναι το asus που λες. δεν υπαρχει προϊον στο λινκ. ειναι το "pegasus 2 plus x550"? δωσε νεο λινκ Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ναι ειναι το μοντελο που ειπες. Μαλλον εληξε στο εβαυ και γι αυτο δεν το δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Στα 114 ευρώ στο tinydeal το asus https://www.tinydeal.com/asus-pegasus-2-plus-x550-55-64-bit-octa-core-android-51-4g-phone-p-158019.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Στα 114 ευρώ στο tinydeal το asus https://www.tinydeal.com/asus-pegasus-2-plus-x550-55-64-bit-octa-core-android-51-4g-phone-p-158019.html προτεινεις asus δλδ . νομιζω οτι σε αυτο το κινητο εχω καταληξει ... η συνδεση μου ειναι Q . υπαρχει καποιο θεμα συμβατοτητας ? το σαιτ ειναι αξιοπιστο ??? με το θεμα του τελωνειου τι παιζει ?? Edited February 15, 2017 by jakjak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 προτεινεις asus δλδ . το σαιτ ειναι αξιοπιστο ??? Απο τα τρία που έχεις θεωρώ ότι είναι πρώτο με διαφορά. Για το σαιτ τώρα έχω παραγγείλει μερικές φορές χωρίς πρόβλημα, και σε μια που καθυστέρησαν να μου στείλουν το κινητό άνοιξα θέμα στο paypal και μου επέστρεψαν τα χρήματα.Μπορείς να μπεις και στο https://www.kimovil.com/el/ να βάλεις το ποσό που θέλεις να δώσεις και να δεις τι κινητά μπορείς να αγοράσεις, να τα συγκρίνεις μεταξύ τους και να δεις που είναι φθηνότερο(πάντα για κίνα μιλάμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 τελικα το παραγγειλα απο tinydeal και εβαλα την επιλογη για γρηγορη παραδοση με κοστος 16 ευρω περιπου . ευχαριστω πολυ ολους. θα επανελθω οταν ερθει (πρωτα ο θεος ...) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 εβαλα την επιλογη για γρηγορη παραδοση με κοστος 16 ευρω περιπου :cry: :ninja: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 τελικα το παραγγειλα απο tinydeal και εβαλα την επιλογη για γρηγορη παραδοση με κοστος 16 ευρω περιπου . ευχαριστω πολυ ολους. θα επανελθω οταν ερθει (πρωτα ο θεος ...) :D Συνήθως οι παραγγελίες που γίνονται από γρήγορες μεταφορικές περνούν τελωνείο (ΦΠΑ 23%+έξοδα εκτελωνισμού που θα σου χρεώσει η courier ). Σου συνιστώ να μιλήσεις άμεσα με το σάιτ (καλύτερα online chat το πρωινές ώρες) και να ακυρώσεις την παραγγελία η να την τροποποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Συνήθως οι παραγγελίες που γίνονται από γρήγορες μεταφορικές περνούν τελωνείο (ΦΠΑ 23%+έξοδα εκτελωνισμού που θα σου χρεώσει η courier ). Σου συνιστώ να μιλήσεις άμεσα με το σάιτ (καλύτερα online chat το πρωινές ώρες) και να ακυρώσεις την παραγγελία η να την τροποποιήσεις. ωωχχχχ !!! ρε παιδια εγω το εκανα επειδη ετσι μου ειπε ενα παιδι απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=851 μηνυμα 12761 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Αν η επιλογή είναι η dpd Europe express όπως μου είπαν από tinydeal δεν περνάει τελωνείο. Είναι η γνωστή τριγωνική αποστολή. Το στέλνουν σε μια χώρα της Ευρώπης και από κει καποιος εκπρόσωπος τους το στέλνει σε σένα. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση έξτρα φόρων κτλπ. Κάποιοι από δω μέσα με αυτή τη μέθοδο πήραν πράγματα από κει. Τώρα ακόμα και με απλό πάντα υπάρχει περίπτωση να σταματήσει στο τελωνείο όπως γίνεται τελευταία. Αν δεν ξέρετε κατι μη πετάτε πυροτεχνήματα. Η παραγγελία από Κίνα πάντα έχει ρίσκο όπως και αν παραγγείλεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 ωωχχχχ !!! ρε παιδια εγω το εκανα επειδη ετσι μου ειπε ενα παιδι απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=851 μηνυμα 12761 Οκ. Δεν ήξερα ότι είχες συζητήσει σε άλλο σημείο σχετικά με την αποστολή του κινητού. Ούτε το πόστ μου θεωρώ ότι ήταν πυροτέχνημα. Απλά η συμβουλή μου ήταν να επικοινωνήσεις άμεσα με το σάιτ ώστε να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Οκ. Δεν ήξερα ότι είχες συζητήσει σε άλλο σημείο σχετικά με την αποστολή του κινητού. Ούτε το πόστ μου θεωρώ ότι ήταν πυροτέχνημα. Απλά η συμβουλή μου ήταν να επικοινωνήσεις άμεσα με το σάιτ ώστε να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Η συμβουλή σου ήταν να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την παραγγελία του. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά πιστεύω ότι είναι άκυρο να βγάζεις κοστολόγιο και έτσι να πανικοβαλεις τον άλλο χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Η συμβουλή σου ήταν να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την παραγγελία του. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά πιστεύω ότι είναι άκυρο να βγάζεις κοστολόγιο και έτσι να πανικοβαλεις τον άλλο χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες Sent from my iPad using Tapatalk Λοιπόν όντως δεν ήξερα λεπτομέρειες και προσπάθησα άμεσα να τον ειδοποιήσω . Εάν θεωρείς ότι ήμουν απόλυτος τι να πώ, του ανέφερα τι γίνεται συνήθως με τις courier. Εάν δεις και το πόστ του telefoneri πριν απο εμένα θα καταλάβεις ότι έκανε την ίδια σκέψη με εμένα όπως και πολλοί άλλοι στο άκουσμα courier. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση τι έπρεπε να κάνω; Απλά του έγραψα ένα γρήγορο μήνυμα ώστε να να προλάβει να το διορθώσει . Και στο μήνυμα μου ξεκιναω με την λέξη συνήθως ( όχι πάντα), αναφέρω την λέξη επικοινωνία και τέλος να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την παραγγελία του πάντα με την συμβουλή του tinydeal εννοείται. Προσπάθησα να προλάβω δυσάρεστες καταστάσεις χωρίς να ξέρω ότι έχει συνομιλήσει μαζί σου σε άλλο μέρος του φόρουμ. Τέλος καλό όλα καλά και ευχές για γρήγορη παραλαβή του κινητού. Edited February 17, 2017 by frelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Και το κατάστημα που ψωνησες λάθος και ο τρόπος αποστολής και συσκευή καλλιτερη βρίσκεις. Τέλος πάντων, εύχομαι να σου βγει σε καλό ή περιπέτεια και με το μικρότερο δυνατό κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Και το κατάστημα που ψωνησες λάθος και ο τρόπος αποστολής και συσκευή καλλιτερη βρίσκεις. Τέλος πάντων, εύχομαι να σου βγει σε καλό ή περιπέτεια και με το μικρότερο δυνατό κόστος ρε φιλε τωρα βγαινεις και τα λες ολα αυτα ? κατοπιν εορτης ? δηλαδη τι κινητο προτεινεις εσυ ? το καταστημα γιατι ? εχει καλες κριτικες σε ολο το νετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Συγγνώμη που δεν παρακολουθώ την δράση σου. Αν διαβαζες το φόρουμ θα γνωριζες πως οι συμφορουμίτες δεν ψωνίζουμε από ebay. Σε εκτίμηση τα : vickmall, gearbest, GeekBuying, TomTop... Τώρα στο 100ρικο, σε 5 ίντσες ότι βρεις σε xiaomi. Αν δεν θέλεις περιπέτειες, αλλαγές ρομ κτλ. Δεύτερες επιλογές homtom, ulefone. Τελωνείο. Έχω 20 παραλαβές από τον Νοέμβρη και μετά, από τηλέφωνα και bluetooth έως σακίδιο πλάτης απροβληματιστα. Τώρα τυχερός είμαι; πολλά λέγονται και δεν ισχύουν; Πάντως αν επιλέγεις γρήγορη αποστολή και κουριερ, αυξάνεις εκθετικά τις πιθανότητες ελέγχου στο τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Συγγνώμη που δεν παρακολουθώ την δράση σου. Αν διαβαζες το φόρουμ θα γνωριζες πως οι συμφορουμίτες δεν ψωνίζουμε από ebay. Σε εκτίμηση τα : vickmall, gearbest, GeekBuying, TomTop... Τώρα στο 100ρικο, σε 5 ίντσες ότι βρεις σε xiaomi. Αν δεν θέλεις περιπέτειες, αλλαγές ρομ κτλ. Δεύτερες επιλογές homtom, ulefone. Τελωνείο. Έχω 20 παραλαβές από τον Νοέμβρη και μετά, από τηλέφωνα και bluetooth έως σακίδιο πλάτης απροβληματιστα. Τώρα τυχερός είμαι; πολλά λέγονται και δεν ισχύουν; Πάντως αν επιλέγεις γρήγορη αποστολή και κουριερ, αυξάνεις εκθετικά τις πιθανότητες ελέγχου στο τελωνείο δεν ειπα να παρακολουθεις οτι γραφω , αλλα με το που το παραγγειλα βγηκες και ειπες οτι ειναι λαθος ολα . καλα που με εσωσες να σου ελεγα ? μηπως δεν καταλαβες κατι ? δεν το πηρα απο εβαυ . αν και ψωνιζω συνεχεια απο εκει , χωρις προβληματα . το πηρα απο tinydeal επειδη το ποσταρε ενα μελος απο δω και απο αναζητηση που εκανα ειδα οτι ειναι καλο καταστημα . η μεθοδος αποστολης ειναι η τριγωνικη και οχι εταιρεια ταχυμεταφορας . βασικα πιστευω οτι θα το στειλουν απο καποια ευρωπαικη αποθηκη που θα υπαρχει στοκαρισμενο ... στο θεμα της συσκευης γιατι οχι asus ? εγω ξερω να κατασκευαζει τα παντα στα πισι και ειναι καλη και ακριβη μαρκα . δεν ειναι η caterpilar που παιζει με το ονομα στα κινητα ... οκταπυρηνο , 3 γιγα ραμ , 13 και 8 οι καμερες , 1920Χ1080 οθονη ... και τιμη εδω πανω απο 200 . δηλαδη τι δεν σου αρεσει ? και τι καλυτερο θα εχουν τα xiaomi , homtom, ulefone ? το λειτουργικο ιδιο δεν ειναι σε ολα ? οπως ειναι τα win στους υπολογιστες ? Edited February 18, 2017 by jakjak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 OK, αν εξαιρέσεις τον προπερσινό επεξεργαστή που δύσκολα θα αναβαθμίσει η άριστη Asus το Android της συσκευής, μια χαρά η επιλογή σου. Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 OK, αν εξαιρέσεις τον προπερσινό επεξεργαστή που δύσκολα θα αναβαθμίσει η άριστη Asus το Android της συσκευής, μια χαρά η επιλογή σου. Καλορίζικο καταρχην ευχαριστω για την ευχη σου , αλλα ρε φιλε δεν σε καταλαβαινω ... εγω με μπατζετ στο κατοσταρικο , ξερω οτι δεν θα παρω κινητο να μιλαει με το διαστημα και να φτιαχνει αφρογαλο για τον εσπρεσο . νομιζω ομως οτι το συγκεκριμενο καλυπτει αυτα που ζηταω . εσυ λιγο πολυ το βγαζεις ψιλοαχρηστο και υπονοεις οτι εχεις να προτεινεις κατι πολυ σουπερ στα ιδια χρηματα . δηλαδη τι καλυτερο μπορω να παρω ? και ποσο αχρηστος ειναι ενας επεξεργαστης διετιας οπως λες ? επεξεργαστης ειναι , δεν ειναι γιαουρτι να χαλασει σε 10 μερες . δεν φτιαχνουν και καθε μερα επεξεργαστες νομιζω , αλλα και να φτιαχνουν , που να το ξερουμε ολοι οσοι αγοραζουμε κινητο μια στο τοσο ? αφου κανεις τον κοπο να συμμετεχεις στην κουβεντα , καν'το σωστα . ετσι οπως μιλας , εμενα μου δειχνεις σαν ατομο κολημενο με 2-3 μαρκες και ως εκει . και το λεω καλοπροαιρετα , οχι για να σε προσβαλω ή να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου . αφου γνωριζεις 5 πραγματα τεκμηριωσε τα λεγομενα σου . εγω την εκανα την βλακεια , συμφωνα με οσα λες , αλλα υπαρχουν ενα σωρο υποψηφιοι αγοραστες αυτου του κινητου ακομα , που ισως διαβασουν το θεμα και βοηθηθουν . στην τελικη μπορει να ακυρωθει η παραγγελια μου ή να μην ερθει ποτε το κινητο ... τιποτα δεν ειναι δεδομενο . ποσταρε κανα λινκ με συγκεκριμενο κινητο που θεωρεις καλυτερο , πες μας σε ποια σημεια υπερεχει , τελος παντων πες κατι ουσιωδες και τεκμηριωσε το αφου γνωριζεις 5 πραγματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 καταρχην ευχαριστω για την ευχη σου , αλλα ρε φιλε δεν σε καταλαβαινω ... εγω με μπατζετ στο κατοσταρικο , ξερω οτι δεν θα παρω κινητο να μιλαει με το διαστημα και να φτιαχνει αφρογαλο για τον εσπρεσο . νομιζω ομως οτι το συγκεκριμενο καλυπτει αυτα που ζηταω . εσυ λιγο πολυ το βγαζεις ψιλοαχρηστο και υπονοεις οτι εχεις να προτεινεις κατι πολυ σουπερ στα ιδια χρηματα . δηλαδη τι καλυτερο μπορω να παρω ? και ποσο αχρηστος ειναι ενας επεξεργαστης διετιας οπως λες ? επεξεργαστης ειναι , δεν ειναι γιαουρτι να χαλασει σε 10 μερες . δεν φτιαχνουν και καθε μερα επεξεργαστες νομιζω , αλλα και να φτιαχνουν , που να το ξερουμε ολοι οσοι αγοραζουμε κινητο μια στο τοσο ? αφου κανεις τον κοπο να συμμετεχεις στην κουβεντα , καν'το σωστα . ετσι οπως μιλας , εμενα μου δειχνεις σαν ατομο κολημενο με 2-3 μαρκες και ως εκει . και το λεω καλοπροαιρετα , οχι για να σε προσβαλω ή να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου . αφου γνωριζεις 5 πραγματα τεκμηριωσε τα λεγομενα σου . εγω την εκανα την βλακεια , συμφωνα με οσα λες , αλλα υπαρχουν ενα σωρο υποψηφιοι αγοραστες αυτου του κινητου ακομα , που ισως διαβασουν το θεμα και βοηθηθουν . στην τελικη μπορει να ακυρωθει η παραγγελια μου ή να μην ερθει ποτε το κινητο ... τιποτα δεν ειναι δεδομενο . ποσταρε κανα λινκ με συγκεκριμενο κινητο που θεωρεις καλυτερο , πες μας σε ποια σημεια υπερεχει , τελος παντων πες κατι ουσιωδες και τεκμηριωσε το αφου γνωριζεις 5 πραγματα . Φίλε με το καλό να σου έρθει το κινητάκι. Μία παρατήρηση (καλοπροαίρετη :D ). Άνοιξες το θέμα για να ακούσεις γνώμες για τα κινητά που είχες επιλέξει ή και για άλλα κινητά που πιθανώς να σου προτείναμε και μετά από 2-3 απαντήσεις, που δεν περιείχαν και καμία τεκμηρίωση, επέλεξες το κινητό σου. Δέν θέλω να πώ ότι έκανες λάθος ή ότι πήρες "σκάρτο" κινητό, απλά άν είχες λίγο περισσότερη υπομονή και το έψαχνες περισσότερο ίσως και να άλλαζες γνώμη. Δέν θέλω να μπώ στη διαδικασία να σου προτείνω το ένα ή το άλλο κινητό που εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερα στα λεφτά αυτά, γιατί πλέον έχεις παραγγείλει και δεν το θεωρώ σωστό. Ελπίζω να σου έρθει με το καλό, με το μικρότερο κόστος και να το χαρείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Φίλε με το καλό να σου έρθει το κινητάκι. Μία παρατήρηση (καλοπροαίρετη :D ). Άνοιξες το θέμα για να ακούσεις γνώμες για τα κινητά που είχες επιλέξει ή και για άλλα κινητά που πιθανώς να σου προτείναμε και μετά από 2-3 απαντήσεις, που δεν περιείχαν και καμία τεκμηρίωση, επέλεξες το κινητό σου. Δέν θέλω να πώ ότι έκανες λάθος ή ότι πήρες "σκάρτο" κινητό, απλά άν είχες λίγο περισσότερη υπομονή και το έψαχνες περισσότερο ίσως και να άλλαζες γνώμη. Δέν θέλω να μπώ στη διαδικασία να σου προτείνω το ένα ή το άλλο κινητό που εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερα στα λεφτά αυτά, γιατί πλέον έχεις παραγγείλει και δεν το θεωρώ σωστό. Ελπίζω να σου έρθει με το καλό, με το μικρότερο κόστος και να το χαρείς. :) φιλε ειτε καλοπροαιρετη ειτε κακοπροαιρετη να ειναι η παρατηρηση , να ξερεις δεν παρεξηγουμε ευκολα . :D το οτι παραγγειλα ενα κινητο , δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε . επιπλεον μεσο επικοινωνιας παραγγειλα , λες να θελω να σταματησει η συζητηση ? :lol: κατι δεν καταλαβες σωστα . δεν ανοιξα το θεμα για να συμφωνησετε και να επιβεβαιωσετε την γνωμη μου , οπως καταλαβες εσυ μαλλον . ανοιξα ενα θεμα σε ενα εξειδικευμενο σαιτ για να με καθοδηγησουν στην επιλογη που θα κανω . αμα δεις ημερομηνιες , την παραγγελια την εκανα 2 μερες μετα και οχι 2-3 απαντησεις μετα . δηλαδη ποσο να περιμενω ? θεωρησα οτι λογω χαμηλου μπατζετ , δεν ενθουσιαζοντε τα μελη να συμμετεχουν στην κουβεντα . και γιατι δεν ειναι σωστο να πεις την γνωμη σου ? και τι εγινε που το παραγγειλα ? δεν εχω κολημα να θεωρω οτι μλκια αγοραζω , το καλυτερο πραγμα του κοσμου ! αμα εχεις καποια κινητα κατα νου , ποσταρησε τα να τα δουμε και να τα σχολιασουμε . για κουβεντα ειμαστε εδω , δωσε τροφη αμα εχεις . οχι τιποτα αλλο με εχει φαει και η περιεργεια . 2 σελιδες εχουν γραφτει στο φορουμ και μονο ενα λινκ απο κινητο υπαρχει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Από μία πρόχειρη ματιά που έριξα, στα λεφτά που διέθεσες (114 + 16 ευρώ μεταφορικά = 130 ευρώ) και με τις προδιαγραφές που το θές το κινητό, εγώ προσωπικά θα έπαιρνα ένα από τα παρακάτω. Από κίνα πάντα και με απλό ταχυδρομείο. (Δέν κοίταξα κάν για 5άρια που οι επιλογές σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ περισσότερες) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_540231.html?wid=11 http://www.banggood.com/OUKITEL-K6000-Pro-5_5-inch-6000mAh-Fingerprint-3GB-RAM-MT6753-Octa-core-4G-Smartphone-p-1046050.html Το βασικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με αυτό που πήρες είναι η νεότερη έκδοση android τα οποία θα πάρουν και αναβάθμιση σύντομα σε 7 nougat. :) Edited February 19, 2017 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts