Jump to content

Κάπνισμα! Η άποψή σας;

DrGus
 Κοινοποίηση

Καπνίζετε?  

393 members have voted

1. 1. Καπνίζετε?

• Ναι, καπνίζω
      149
    • Όχι, δεν καπνίζω
      244

Recommended Posts

Mην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο πεδίο συζητήσεων, παράθεσης απόψεων και (δυστυχώς) αντιπαραθέσεων. Είναι επίσης και δημοσκόπηση. Αυτό από μόνο του (χώρια τα υπόλοιπα) είναι αρκετό νομίζω για να διατηρηθεί το παρόν για πάντα...

Παρεπιπτόντως παρατήρησα πρόσφατα ότι αυξήθηκε δραματικά σε μέγεθος εμφάνιση και θέση το αντικαπνιστικό μήνυμα του Υπουργείου Υγείας πάνω στα πακέτα τσιγάρων. Συμπαθητική η πρωτοβουλία του υπουργείου αν και αμφιβάλλω πολύ για την απόδοσή του...(Αν όμως ήμουν ακόμα καπνιστής ομολογώ ότι το μήνυμα "Το κάπνισμα εξασθενεί τα σπερματοζωάρια" θα με τρόμαζε!!! :'( :'( :'( ).

Πληροφορήθηκα επίσης και για το πρώτο "μέτρο αντιμετώπισης" του "ανησυχητικού" αυτού "φαινομένου'': Ειδικές θήκες ,μεταλικές ή δερμάτινες στις οποίες μπορουν οι καπνιστές να βάζουν το πακέτο ώστε να μην βλέπουν το εκάστοτε ενοχλητικό μήνυμα κάθε φορά που θέλουν να καπνίσουν... :wacko:

Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;

Σχετικό-άσχετο: Ο τωρινός υπουργός παιδείας (Ο Στεφανής) όχι μόνο είναι μή-καπνιστής αλλά κάπνιζε στο παρελθόν (όπως εγώ καλή ώρα) και το έκοψε κατόπιν σχετικής παρότρυνσης του γιατρού του: "...δεν πάει άλλο, κόψ'το γιατί θα σε κόψει.". Έχω την εντύπωση ότι θα ήταν καλό ο εκάστοτε υπουργός υγείας να τηρεί τουλάχιστον την πρώτη προϋπόθεση (μη-καπνιστής) αν και ελάχιστους βουλευτές ξέρω που δεν καπνίζουν... (Όπως επίσης και ελάχιστους γιατρούς!!! :( )

Φιλικά πάντα, Αλέξης...

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελκά με τα βλακώδη μηνύματα τους θα μας αναγκάσουν να χρησιμοποιούμε ταμπακιέρα! Ε δεν γίνεται αλλιώς!!! :mad:

Ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κανείς πια με την ησυχια του, χωρίς να χει κάποιον πάνω από το κεφάλι του να του ζαλάει τα... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κανείς

:confused: :confused: :confused: Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία!!!... :!: :lol: :rotfl: :wacko: :alien: :up: :lol:

• 5 months later...
Άρχισα να καπνίζω στα 19 μου (ειμαι 26). Ποτέ δεν ήμουν τρομερή καπνίστρια, έκανα ένα πακέτο σε 3 μέρες. Μετά γνώρισα τον άντρα μου που με βοήθησε να το κόψω και είμαι free εδώ και 4 χρόνια περίπου. Πάλι καλά...
Namaste!

....χάλια το κάπνισμα και γενικώς ο καπνός !!

να έχεις μπανιαριστεί , να μοσχομυρίζουν τα όμορφα μαλλάκια σου :cool: , να βγαίνεις για βόλτα κτλ και μετά να πρέπει να ξανακάνεις μπάνιο! :wacko: διότι δεν μπορείς να κοιμηθείς από την μυρωδιά που έρχεται από τα μαλλιά ( δεν λέμε για τα ρούχα ..απευθείας για πλύσιμο :p )

ή να μπαίνεις σε έναν χώρο ή και στην δουλειά και από τον καπνό να μην μπορείς να αναπνεύσεις! :confused:

βέβαια όσοι καπνίζουν δεν το καταλαβαίνουν και μπορεί να θεωρήσουν υπερβολικό άμα πεις και κάτι ή ότι είσαι περίεργη/ος :mad:

αυτά ! :)

δεν μπορει κανεις να επιβαλει τπτ σε κανενα...αν εγω βγω για καφε και διπλα μου καθετε καποιος που δεν αντεχει τον καπνο του τσιγαρου μου ειναι απλο:να παει να κατσει αλλου.Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει να νοιωθω μειονεκτηκα οταν κανω κατι που μου αρεσει και στην προκυμενη να καπνιζω.Δικαιωμα μου ειναι.Και οσο για το ¨εκει που αρχιζει η ελευθερια μου¨ και μπλα μπλα δεν με ενδιαφερει.
"I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johndoe (21 Απρ. 2004 , 00:55)

δεν μπορει κανεις να επιβαλει τπτ σε κανενα...αν εγω βγω για καφε και διπλα μου καθετε καποιος που δεν αντεχει τον καπνο του τσιγαρου μου ειναι απλο:να παει να κατσει αλλου.Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει να νοιωθω μειονεκτηκα οταν κανω κατι που μου αρεσει και στην προκυμενη να καπνιζω.Δικαιωμα μου ειναι.Και οσο για το ¨εκει που αρχιζει η ελευθερια μου¨ και μπλα μπλα δεν με ενδιαφερει.

Σου προτείνω να διαβάσεις τις 11 σελίδες του θέματος και να τοποθετηθείς ξανά :)

Όλα αυτά έχουν αναφερθεί κι έχουν συζητηθεί οπότε είναι κρίμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια :o

Φιλικότατα, Κώστας :) :)

Twra tha sou elega tipota alla.......!!!!!!Den mou arese katholou o tropos pou "topothetithikes"!!An to pame etsi...........giati re file na myrisw to kapno sou????????ESENA SOU ARESEI EMENA OXI!!ESY ME ENOXLEIS OXI EGW!Einai san na sou leei kapoios na kaneis kati kai sto telos na se ANAGKAZEI NA TO KANEIS kai as einai kako/asxhmo h' den sou aresei esena!!!

An eixa kapoion san ki esena se mia kafeteria,tou to zitaga eygenika kai meta mou to epaize kai tzampoukas.......tha deis apo poio shmeio tou swmatos tou tha kapnize apo dw kai pera!!!!! :mad: :p

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Το τσιγαρο ειναι αισχρο , μισητο και τρισαθλιο.

Δυστυχως ειναι απο τις χειροτερες μαστιγες τις χιλιετιες την οποια την τροφοδοτουμαι εμεις οι ιδιοι.

Πραγματικα οι καπνιστες ας κανουν μια μεγαλη χαρη στους ευατους τους,ας το κοψουν.

Ας παψει αυτος ο καρκινος να σκοτωνει πλεον την ανθρωποτητα,μια ολοκληρη αηδια περικλυει τον πλανητη γη

Ημουν καπνιστης 6 χρονια και το εκοψα επιτυχως πριν 6 μηνες αναγεννοντας τον ευατο μου και τα πνευμονια μου.

Μην αρχισει κανεις το καπνισμα,αισχος πραγματικο!!!

The Future Belongs To The Brave

Κλασική στάση ελληνάρα, «εγώ είμαι αυτός και στα α... μου οι άλλοι»... :( Θα ήθελα να είχα και'γω τρόπο να παίζω με την υγεία τους επειδή έτσι γουστάρω να'ούμ'.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δυστυχώς τόσους μήνες μετά αφού "εφαρμόστηκε" το μέτρο για τον χωρισμό των χώρων στα μαγαζιά σε χώρους για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει στην ουσία του.

Ο Έλληνας κάθεται όπου βρει, αγνοεί επιδεικτικά τις ταμπελίτσες που λένε "χώρος μη καπνιστών" και κλασικά... ντουμανιάζει αδιάκοπα :(

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι κανένας φορέας δεν φρόντισε να επιβλέπει την σωστή εφαρμογή του μέτρου με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά ανύπρακτο.

Ελπίζω απλά κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Προσωπικά έχω μαλώσει πολλές φορές με άτομα και παρέες που έρχονται σε θέσεις μη καπνιστών και καπνίζουν ενοχλώντας με (αν δε με ενοχλούν δεν με πειράζει που καπνίζουν)

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι κάνει και καλό να καπνίζεις!!! 'Ελεος! Εμένα πάντως δε με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. Αλλά όταν πας να πιεις ένα καφέ το χειμώνα και όταν φύγεις από την καφετέρια σιχαίνεσαι τον εαυτό σου από τη μυρωδιά είναι απαραδεκτό!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (21 Απρ. 2004 , 11:38)

Δυστυχώς τόσους μήνες μετά αφού "εφαρμόστηκε" το μέτρο για τον χωρισμό των χώρων στα μαγαζιά σε χώρους για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει στην ουσία του.

Ο Έλληνας κάθεται όπου βρει, αγνοεί επιδεικτικά τις ταμπελίτσες που λένε "χώρος μη καπνιστών" και κλασικά... ντουμανιάζει αδιάκοπα :(

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι κανένας φορέας δεν φρόντισε να επιβλέπει την σωστή εφαρμογή του μέτρου με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά ανύπρακτο.

Den iparhei periptosi na thespisoun forea pou na eleghei ta hiliades kafe-estiatoria.

To kako ginetai epeidi den to tiroun oi idioi oi magazatores.

Pigene se kanena floca na deis kai meta pigene se pizza hut i pita papou na katseis kai des..;)

Mutilator :shifty:

Περα απο την πλακα, δεν προκειται να γινει κατι στην Ελλαδα ετσι ωστε να "χωρισουν" τους καπνιζοντες απο τους μη. Ο Ελληνας εχει αλλη κουλτουρα και δεν προκειται να ακολουθησει "βλαχοαμερικανικα" συστηματα και νομους... Μονο αν βγαλει κατι "δικο" του το ακολουθει...

Συγκεκριμενα εμενα με συμφερει που δεν "επιασε" αυτος ο νομος στην Ελλαδιτσα μας !!! :p :p :p

Στην οικογενεια μου καπνιστρια ειναι μονο η μανουλα μου αλλα και αυτη δεν καπνιζει πολυ... ενα πακετο καθε 2-3 μερες!!! Εξ'αιτιας της λοιπον εγω μισω το καπνισμα απο μικρο παιδι... Ποτε δεν την αφηνα να καπνιζει μεσα στο σπιτι και φυσικα ουτε τωρα την αφηνω... :o την βγαζω εξωστο μπαλκονι οταν θελει πολυ ενα τσιγαρο :whistle: Η απεχθεια μου ειναι τοσο μεγαλη που ουτα ενα πακετο δεν μπορω να κρατησω στα χερια μου!Δεν μιλαμε φυσικα για την περιπτωση που καποιος φιλος μου το δινει στο χερι για μια στιγμη... θελω να μου κοπει το χερι απο την αηδια!!!

Πολυ λαθος νοοτροπια johndoe!!! Σε σημειο να με εξοργιζει :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (21 Απρ. 2004 , 13:12)

Στην οικογενεια μου καπνιστρια ειναι μονο η μανουλα μου αλλα και αυτη δεν καπνιζει πολυ... ενα πακετο καθε 2-3 μερες!!! Εξ'αιτιας της λοιπον εγω μισω το καπνισμα απο μικρο παιδι... Ποτε δεν την αφηνα να καπνιζει μεσα στο σπιτι και φυσικα ουτε τωρα την αφηνω... :o την βγαζω εξωστο μπαλκονι οταν θελει πολυ ενα τσιγαρο :whistle: Η απεχθεια μου ειναι τοσο μεγαλη που ουτα ενα πακετο δεν μπορω να κρατησω στα χερια μου!Δεν μιλαμε φυσικα για την περιπτωση που καποιος φιλος μου το δινει στο χερι για μια στιγμη... θελω να μου κοπει το χερι απο την αηδια!!!

Πολυ λαθος νοοτροπια johndoe!!! Σε σημειο να με εξοργιζει :mad:

Ακριβώς τα ίδια και γω με σένα, τα λέω και πιο πάνω σε παλιότερα ποστ :o

H άποψη μου για το κάπνισμα:

Καταστρέφει την υγεία.

Καταστρέφει την εικόνα προς τους άλλους (βρώμα και τσιγαρόβηχας)

Καταστρέφει το πορτοφόλι (2.75 ευρώ/μέρα εγώ για κάπνισμα δεν τα δίνω)

Τώρα αν ο καθένας θέλει να πεθάνει, τότε μαγκιά του, ας καπνίσει. Όμως ο καπνός με ενοχλεί αρκετά, και ακόμα χειρότερο επιρρεάζει και αρνητικά την υγεία μου (παθητικό κάπνισμα).

Για αυτό και είμαι αντικαπνιστής.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Eimai kata tou kapnismatos dioti to SIXENOMAI!!!!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Το θεωρω κακο για την υγεια...δεν ξερω ρε παιδια εχω δοκιμασει, ναι. ειναι αληθεια. δεν μαρεσε..το χω κανει μια φορα για μαγκια και αλλη μια επειδη ημουν μαλωμενος με την γκομενα. Την δευτερη φορα με ειδε ενας απο τους καλους μου φιλους και δεν μου μιλαει και πολυ πια.. Και φαναστιτε τα χαλασα με την γκομενα και εχασα ενα φιλο για αυτην τη μαλακια που λεγεται τσιγαρο. Τι να πω? Δεν με ενοχλει αν καπνιζει ενας ταξιτζης, ουτε κανεις αλλος. αρκει να εχει ανοιχτο παραθυρο και να μην ειναι σε σπιτι...Οταν εχουμε κοσμο σπιτι παιρνει 2 μερες να ξεβρωμισει..Γυρνοντας απο club λουζομαι...Βρωμανε ακομα και τα μαλλια μου...

Eimai kapnistis kai den to xeromai lew na to kopsw alla einai mesa sta polla pou prepei na kopsw :P to kserw oti to kapnisma eina argos 8anatos alla poios eipe oti 8elw na pe8anw grigora :D

Kala twra xwris plaka kapnizw arketa tin arxisa tin vlakeia alla....

Paidia prepei na dite pws simperiferontai oi aggloi stous kapnistes einai apisteuw, stin apomonosi kai sto kruo kanoume tsigaro, giati ennoeitai se koinoxristous xwrous to kapnisma APAGOREUTE, alla kai pali sevomai arketa autous pou den kapnizoune vevaia otan me sevontai kai auth (orismenh antikapnistes einai parapanw apo RATSITSES ) kai den exw provlima na kanw ena tsigaro na ksempafiasw sto kruo. Sigekrimena prospa8w na apotrepsw osus mporw na min kapnisoune. Auta kai apo mena

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

a kai kati allo den eimaste lepri kapnistes eimaste,Hremiste oloi me tin idea eimai antikapnistis kai valte tis fones SE AUTOUS(idioktites) pou exoune TA CLUB, CAFE KAI OLA TA ALLA MAGAZIA ME TOUS a8lious eksaerismous kai oxi stou KAPNISTE!!!

Kai uparxoun idon kai idon kapnistes allh gia plaka, allh gia magia, allh gia provlimata(nomizoun oti apelinoun ton pono,ti na pw) kai allh apo xavale kai diaskedash (na mou peis ti diaskedash einai auth, einai o opws o kafes kai to poto)

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...