Jump to content

Τακτοποίηση(μάζεμα) βαλίτσας ταξιδιού

andreas1992
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσείς πως κάνετε το μάζεμα όταν είναι να κάνετε κάποιο ταξίδι?Γενικά ταξιδεύω με ΚΤΕΛ και τα ρούχα πιάνουν αρκετό χώρο.Εχώ σχετικά μεγάλη(όχι και τεράστεια).Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο ώστε να κουβαλήσω περισσότερα πράγματα?

Γράψτε και εσείς πων τακτοποιείται τα πράγματα τας(Μέγεθος βαλίτσας,τρόπος μαζέματος,κ.α)να μαζέψουμε απόψεις :lol:

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.θα τις δοκιμάσω τώρα που τελειώνω σε 2 μέρες την εξεταστική

Sent from my iPhone using Tapatalk

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

• 2 years later...
Καλησπέρα..Δεν γράφω στο σωστό θέμα αλλά δεν θα ήθελα να ανοίξω καινούριο.Απο φέτος ξεκινάω εργασία σε νησιά σεζόν.Θα ήθελα να αγοράσω μια βαλίτσα για να βάλω τα ρούχα και γα απαραίτητα αντικείμενα χωρίς να δώσω μια περιουσία.Δεν με απασχολεί για αεροπλάνο σε πρώτη φάση,με πλοίο ταξιδεύω.Τι να πάρω ώστε να χωράει άνετα τα ρούχα 5-6-7 μηνών και να μπορώ να την κουμαντάρω και άνετα;

Καλησπέρα..Δεν γράφω στο σωστό θέμα αλλά δεν θα ήθελα να ανοίξω καινούριο.Απο φέτος ξεκινάω εργασία σε νησιά σεζόν.Θα ήθελα να αγοράσω μια βαλίτσα για να βάλω τα ρούχα και γα απαραίτητα αντικείμενα χωρίς να δώσω μια περιουσία.Δεν με απασχολεί για αεροπλάνο σε πρώτη φάση,με πλοίο ταξιδεύω.Τι να πάρω ώστε να χωράει άνετα τα ρούχα 5-6-7 μηνών και να μπορώ να την κουμαντάρω και άνετα;

Δεν έχει πολύ νόημα η ερώτηση φίλε μου... Τι σημαίνει να χωράει άνετα ρούχα 5-6-7 μηνών;

Μην ξεχνάς ότι αφενός θα πλένεις εκεί που θα πας, αφετέτου δε χρειάζεται να πάρεις όλη την προίκα σου μαζί, με την έννοια ότι ρούχα ανάλογα τις ανάγκες μπορείς να αγοράσεις και από εκεί αν δεις ότι δεν καλύπτεσαι...

Εγώ έτσι το έκανα όταν έφυγα μετανάστης για έναν χρόνο, πήρα μαζί μου μια βαλίτσα κανονικού μεγέθους για τα απαραίτητα και ότι ανάγκες προέκυπταν τις κάλυπτα εκεί...

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί με είδη ταξιδίου να δεις σε πρώτη φάση τα μεγέθη και μετά να κάνεις την έρευνα αγοράς σου και από ίντερνετ για το μέγεθος που σε ενδιαφέρει... Αν θες κάτι φθηνό όσο πάει και όσο αντέξει, ακόμα και το Jumbo έχει βαλίτσες...

Δεν έχει πολύ νόημα η ερώτηση φίλε μου... Τι σημαίνει να χωράει άνετα ρούχα 5-6-7 μηνών;

Μην ξεχνάς ότι αφενός θα πλένεις εκεί που θα πας, αφετέτου δε χρειάζεται να πάρεις όλη την προίκα σου μαζί, με την έννοια ότι ρούχα ανάλογα τις ανάγκες μπορείς να αγοράσεις και από εκεί αν δεις ότι δεν καλύπτεσαι...

Εγώ έτσι το έκανα όταν έφυγα μετανάστης για έναν χρόνο, πήρα μαζί μου μια βαλίτσα κανονικού μεγέθους για τα απαραίτητα και ότι ανάγκες προέκυπταν τις κάλυπτα εκεί...

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί με είδη ταξιδίου να δεις σε πρώτη φάση τα μεγέθη και μετά να κάνεις την έρευνα αγοράς σου και από ίντερνετ για το μέγεθος που σε ενδιαφέρει... Αν θες κάτι φθηνό όσο πάει και όσο αντέξει, ακόμα και το Jumbo έχει βαλίτσες...

Δεν έχω ξανακάνει ταξίδι τόσων μηνών εκτός από τον στρατό και είχα στο μυαλό μου να πάρω ότι παραπάνω μπορώ από ρούχα γιατί θα είμαι για πρακτική και τα χρήματα δεν φτάνουν για έξτρα έξοδα.Με κάλυψες όμως,θα πάω να δω κάποια βαλίτσα από κοντά απλα ήθελα και κάποια γνώμη για αυτά που βλέπω μεσαίες μεγάλες ή καμπίνας τι θα ήταν πιο καλά..

Δεν έχω ξανακάνει ταξίδι τόσων μηνών εκτός από τον στρατό και είχα στο μυαλό μου να πάρω ότι παραπάνω μπορώ από ρούχα γιατί θα είμαι για πρακτική και τα χρήματα δεν φτάνουν για έξτρα έξοδα.Με κάλυψες όμως,θα πάω να δω κάποια βαλίτσα από κοντά απλα ήθελα και κάποια γνώμη για αυτά που βλέπω μεσαίες μεγάλες ή καμπίνας τι θα ήταν πιο καλά..

Καμπίνας δε σου κάνει σίγουρα... Είναι για ταξίδια 3-4 ημερών πχ να μην κουβαλάς πολλά και να μην πληρώνεις εξτρά στο αεροπλάνο... Δεν είναι για εγκατάσταση μηνών...

Από εκεί και πέρα, σου λέω το πιο σωστό που βλέπω εγώ είναι να δεις τα μεγέθη από κοντά, να τις ανοίξεις να δεις χώρους μέσα και να αποφασίσεις τι σε καλύπτει καλύτερα...

Όσον αφορά αυτό που είπα παραπάνω ότι αγοράζεις από εκεί αν δεν καλύπτεσαι, εννοούσα για μικροπράγματα πχ κάνα tshirt, ένα παντελόνι κλπ... Δεν εννοούσα να πας να φτιάξεις τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή εκεί... Εξάλλου όπως λες για δουλειά θα είσαι εκεί, οπότε οι ανάγκες σε ένδυση συγκεκριμένες θα είναι και οχι τραγικά μεγάλες... Εγώ έτσι θα το έκανα και πιστεύω είναι το πιο σωστό, ούτε υπερβολές να κουβαλήσεις ένα σωρό ρούχα (που κατά πάσα πιθανότητα δε θα τα χρησιμοποιήσεις καν όλα), ούτε τίποτα...

Καλή τύχη!

Πάρε μια μεγάλη και φθηνη με Ρόδες και έναν σάκο πλάτης.

Τα καλοκαιρινά ρούχα δε πιάνουν πολύ χώρο. Έτσι μπορείς να πάρεις αρκετά.

2 ζευγάρια παπούτσια, παντόφλες, πετσέτες και ότι άλλο θεωρείς απαραίτητο.

Στρίμωξε τα και θα είναι οκ. Αν χρειαστείς και άλλα, δες αν μπορεί να στα στέιλει κάποιος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2,θα πάω για αρχή να τις δω από κοντά!