Jump to content

Περί μπαταρίας & αυτονομίας

m4rvel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γενικά στα 7αρια σας τι χρόνους βγάζετε?

Τη τελευταία είχα βγάλει τέτοιους χρόνους αλλά οκ δεν το χρησιμοποιούσα και τρελά...

IMG_0004.png

Εγώ 4-5 ώρες βγάζω με μικτή χρήση. Με την έκδοση 10.0.2 έβγαζα με πάντα παρόμοια χρήση 6-7 ώρες

Οι 7 ώρες βέβαια μετά βίας.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άμα βάλεις οθόνη κλειδώματος στα 5 λεπτά και έχεις ενεργοποιημένο το σήκωμα για αφύπνιση, βγάζεις άλλη μια ώρα με την ίδια χρήση. Μόνο το sot του android είναι αξιόπιστο για συγκρίσεις. Στο iOS αλλάζει πολύ το usage time από χρήστη σε χρήστη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άμα βάλεις οθόνη κλειδώματος στα 5 λεπτά και έχεις ενεργοποιημένο το σήκωμα για αφύπνιση, βγάζεις άλλη μια ώρα με την ίδια χρήση. Μόνο το sot του android είναι αξιόπιστο για συγκρίσεις. Στο iOS αλλάζει πολύ το usage time από χρήστη σε χρήστη

Τι εννοείς οθόνη κλειδώματος 5 λεπτά;

Το σήκωμα για αφύπνιση σίγουρα καταναλώνει μπαταρία. Ίσα ίσα πρέπει να το βγάλεις για να αυξήσεις χρόνους αυτονομίας

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείς οθόνη κλειδώματος 5 λεπτά;

Το σήκωμα για αφύπνιση σίγουρα καταναλώνει μπαταρία. Ίσα ίσα πρέπει να το βγάλεις για να αυξήσεις χρόνους αυτονομίας

Το αφήνεις πάνω στο τραπέζι και κλειδώνει στα 5 λεπτά αντί για 30" που το έχουν οι περισσότεροι. Δε το κάνω επίτηδες, συνήθως το κλειδώνω, αλλά καμία φορά το αφήνω έτσι. Μετράει σαν usage time χωρίς να κανείς τίποτα επειδή απλά είναι ανοιχτή η οθόνη. Το σήκωμα για αφύπνιση με βολεύει πολύ και δε καταναλώνει μπαταρία. Μπορεί να μειώνει το χρόνο αναμονής αλλά αυξάνει το usage time και φαίνεται λίγο fake

Εγώ 4-5 ώρες βγάζω με μικτή χρήση. Με την έκδοση 10.0.2 έβγαζα με πάντα παρόμοια χρήση 6-7 ώρες

Οι 7 ώρες βέβαια μετά βίας.

Καλα και γω τις 7 ωρες δεν το πιστευα! 4-5 και γω αν το χρησιμοποιω!

Το αφήνεις πάνω στο τραπέζι και κλειδώνει στα 5 λεπτά αντί για 30" που το έχουν οι περισσότεροι. Δε το κάνω επίτηδες, συνήθως το κλειδώνω, αλλά καμία φορά το αφήνω έτσι. Μετράει σαν usage time χωρίς να κανείς τίποτα επειδή απλά είναι ανοιχτή η οθόνη. Το σήκωμα για αφύπνιση με βολεύει πολύ και δε καταναλώνει μπαταρία. Μπορεί να μειώνει το χρόνο αναμονής αλλά αυξάνει το usage time και φαίνεται λίγο fake

Μα πως να μην γράφει ο μετρητής αφού είναι ανοιχτή η οθόνη

Καλά κάνει και το μετράει σαν Χρήση

Το raise to wake καταναλώνει σίγουρα μπαταρία απλά επειδή με βολεύει δεν πρόκειται να το κλείσω για να παρατηρήσω πόσο θα γλυτώσω

Το θέμα μου είναι ότι χωρις το Viber και το Instagram περνάω μερικές φορές τις 6 ώρες.

Μπορεί και καλύτερα να πάει η συσκευή αφού όπως προείπα έχω πιάσει μέχρι 7 με παλαιότερο iOS και όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τώρα κανονικά να τρέχουν

Nokia 8800 Scirocco

Εχω κανει τα tips απο αυτο το βιντεο
αλλα εχω ακομα θεματα.Πολυ δυσκολα βγαζω καλους χρονους...αμα κλειδωσω σε 2G το κινητο με Vodafone ειναι ενταξει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μα πως να μην γράφει ο μετρητής αφού είναι ανοιχτή η οθόνη

Καλά κάνει και το μετράει σαν Χρήση

Το raise to wake καταναλώνει σίγουρα μπαταρία απλά επειδή με βολεύει δεν πρόκειται να το κλείσω για να παρατηρήσω πόσο θα γλυτώσω

Το θέμα μου είναι ότι χωρις το Viber και το Instagram περνάω μερικές φορές τις 6 ώρες.

Μπορεί και καλύτερα να πάει η συσκευή αφού όπως προείπα έχω πιάσει μέχρι 7 με παλαιότερο iOS και όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τώρα κανονικά να τρέχουν

Αυτό που θέλω να γράψω βασικά είναι ότι με την ίδια ακριβώς χρήση αντί για 4,5 ώρες χρήση κανονικά, με δυο ρυθμίσεις μπορώ να βγάλω 6+ usage time

Αυτό που θέλω να γράψω βασικά είναι ότι με την ίδια ακριβώς χρήση αντί για 4,5 ώρες χρήση κανονικά, με δυο ρυθμίσεις μπορώ να βγάλω 6+ usage time

Αν αφήνεις την συσκευή στο τραπέζι με ανοιχτή οθόνη και δεν κλειδώνει εννοείται θα χάνεις ενέργεια.

Στην ουσία βγάζεις 4,5 ώρες χρήσης αλλά με κάποια τρικ που δεν επηρεάζουν τον τρόπο χρήσης της συσκευής θα αυξήσεις τις ώρες αυτές

Βέβαια ο καθένας ότι τον βολεύει.

Εγώ στο 1' έχω το κλείδωμα

Nokia 8800 Scirocco

Επιτέλους βγήκε εχθές αναβάθμιση για το viber

Έστρωσε σχεδόν η συσκευή μου

Και από αυτονομία και από ταχύτητα

Nokia 8800 Scirocco

Επιτέλους βγήκε εχθές αναβάθμιση για το viber

Έστρωσε σχεδόν η συσκευή μου

Και από αυτονομία και από ταχύτητα

Καλο νεο αυτο,βαλε το 7αρι ως κυριο κινητο και κανε τεστ για να μαθουμε οτι εστρωσε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Καλο νεο αυτο,βαλε το 7αρι ως κυριο κινητο και κανε τεστ για να μαθουμε οτι εστρωσε.

Ναι το έχω ήδη ως κύρια συσκευή

Φάνηκε αμέσως η διαφορά απο τις πρωτες 2-3 ώρες

Θα φορτίσω στο 100% και θα αναφέρω στοιχεία παραπάνω από αύριο

Δεν περιμένω να φτάσει τις 7 ώρες χρήσης αλλά τουλάχιστον να κοντεύει στις 6 θα είναι καλά

Βέβαια το Instagram δεν το έχω ακόμα περάσει γιατί δεν έχει βγει αναβάθμιση

Η τελευταία έκδοση αναβαθμίστηκε 10 Απριλίου οπότε περιμένω

Nokia 8800 Scirocco

Ναι το έχω ήδη ως κύρια συσκευή

Φάνηκε αμέσως η διαφορά απο τις πρωτες 2-3 ώρες

Θα φορτίσω στο 100% και θα αναφέρω στοιχεία παραπάνω από αύριο

Δεν περιμένω να φτάσει τις 7 ώρες χρήσης αλλά τουλάχιστον να κοντεύει στις 6 θα είναι καλά

Βέβαια το Instagram δεν το έχω ακόμα περάσει γιατί δεν έχει βγει αναβάθμιση

Η τελευταία έκδοση αναβαθμίστηκε 10 Απριλίου οπότε περιμένω

Περασα fb και instagram.Θελω να δω αμα εxει θεματα.Με την εκδοση στις 10/4 ειχες θεμα τασο;

Περασα fb και instagram.Θελω να δω αμα εxει θεματα.Με την εκδοση στις 10/4 ειχες θεμα τασο;

Ναι είχα όλα αυτά που έχω αναφέρει κατά καιρούς

Το Viber φαίνεται να έστρωσε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και βαραίνουν τόσο μα τόσο πολύ τις εφαρμογές

Μηνύματα και τηλέφωνα είναι υπέρ αρκετά

Έχουν βάλει τώρα και κάτι δημόσιες συζητήσεις και λοιπά και αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα.

Ο κόσμος κουράζεται με όλα αυτά.

Νομίζω ότι πρέπει να πάνε όλες αυτές οι πλατφόρμες σε ένα παρόμοιο μοτίβο με τα imessage. Απλά λιτά γρήγορα και ελαφριά πράγματα.

Έχουν ξεφύγει όλες οι εφαρμογές με το άχρηστο υλικό που μας παρουσιάζουν

Nokia 8800 Scirocco

Ναι είχα όλα αυτά που έχω αναφέρει κατά καιρούς

Το Viber φαίνεται να έστρωσε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και βαραίνουν τόσο μα τόσο πολύ τις εφαρμογές

Μηνύματα και τηλέφωνα είναι υπέρ αρκετά

Έχουν βάλει τώρα και κάτι δημόσιες συζητήσεις και λοιπά και αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα.

Ο κόσμος κουράζεται με όλα αυτά.

Νομίζω ότι πρέπει να πάνε όλες αυτές οι πλατφόρμες σε ένα παρόμοιο μοτίβο με τα imessage. Απλά λιτά γρήγορα και ελαφριά πράγματα.

Έχουν ξεφύγει όλες οι εφαρμογές με το άχρηστο υλικό που μας παρουσιάζουν

http://i68.tinypic.com/9gissy.jpg

τι γινεται ρε συ Τασο αψυχολογητη η μπαταρία μου ;) Δεν εχω καταλαβει αλλες μερες νερακι αλλες μερες οκ.

Χρόνια πολλά σε όλους ;)

http://i68.tinypic.com/9gissy.jpg

τι γινεται ρε συ Τασο αψυχολογητη η μπαταρία μου ;) Δεν εχω καταλαβει αλλες μερες νερακι αλλες μερες οκ.

Χρόνια πολλά σε όλους ;)

Χρόνια πολλά στην παρέα

Νομίζω ότι δεν είσαι σε καλά επίπεδα από αυτά που βλέπω

Τι συσκευή έχεις γιατί από κινητό δεν μου δείχνει την υπογραφή σου

Nokia 8800 Scirocco

Χρόνια πολλά στην παρέα

Νομίζω ότι δεν είσαι σε καλά επίπεδα από αυτά που βλέπω

Τι συσκευή έχεις γιατί από κινητό δεν μου δείχνει την υπογραφή σου

To 7αρι το απλό το οποίο πρίν λίγες μέρες έβγαζε άλλες ώρες

https://postimg.cc/image/ry00oimfb/

To 7αρι το απλό το οποίο πρίν λίγες μέρες έβγαζε άλλες ώρες

https://postimg.cc/image/ry00oimfb/

Ναι αυτό είναι γεγονός μου συμβαίνει εμένα χρόνια

Τώρα ξαφνικά εδώ και 2-3 μέρες μου πάει πολύ καλά.

Χωρίς να πειράξω τίποτα ξαφνικά θα αρχίσει πάλι τα ίδια.

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αυτό είναι γεγονός μου συμβαίνει εμένα χρόνια

Τώρα ξαφνικά εδώ και 2-3 μέρες μου πάει πολύ καλά.

Χωρίς να πειράξω τίποτα ξαφνικά θα αρχίσει πάλι τα ίδια.

Μάλλον πρέπει να σταματήσω να ασχολούμαι ;)

Μάλλον πρέπει να σταματήσω να ασχολούμαι ;)

Δεν είναι ψυχολογικό

Είναι γεγονός ότι συμβαίνει

Απλά δεν εξηγείται και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πλέον κοιτάω πόσο χάνει τη διάρκεια της νύχτας για να δω αν υπάρχει θέμα. Μετά την αλλαγή μπαταρίας και set up as new το Γενάρη, χάνω 3-4% το 8ωρο, 7+ ώρες χρήση με wifi, 5+ σε 3G και 4+ με 4G. Σε 6s χωρίς παιχνίδια και δεδομένα, gps πάντα ανοιχτά. Επίσης πιστεύω μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι αφήνω πλέον ανοιχτές εφαρμογές στο multitasking και δε τις έκλεινα όπως πριν, όπως με συμβούλεψε ο Τάσος Edited by dgeorge4

Εγώ πλέον κοιτάω πόσο χάνει τη διάρκεια της νύχτας για να δω αν υπάρχει θέμα. Μετά την αλλαγή μπαταρίας και set up as new το Γενάρη, χάνω 3-4% το 8ωρο, 7+ ώρες χρήση με wifi, 5+ σε 3G και 4+ με 4G. Σε 6s χωρίς παιχνίδια και δεδομένα, gps πάντα ανοιχτά. Επίσης πιστεύω μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι αφήνω πλέον ανοιχτές εφαρμογές στο multitasking και δε τις έκλεινα όπως πριν, όπως με συμβούλεψε ο Τάσος

Παίζει βέβαια ρόλο και το σήμα που έχεις

Αφήνω το κινητό το βράδυ στο γραφείο και είναι καλύτερα. Μισό μέτρο πιο εκεί αν το βάλω επάνω στο κομοδίνο δεν έχει σήμα και τρώει μπαταρία την νύχτα

Δεν μπορείς να βγάλεις ακριβώς συμπέρασμα από μέρα σε μέρα.

Γι αυτό αφήνουμε το ποσοστό να τρέχει και απλά χαιρόμαστε την συσκευή μας νομίζω είναι το καλύτερο

Nokia 8800 Scirocco

Παίζει βέβαια ρόλο και το σήμα που έχεις

Αφήνω το κινητό το βράδυ στο γραφείο και είναι καλύτερα. Μισό μέτρο πιο εκεί αν το βάλω επάνω στο κομοδίνο δεν έχει σήμα και τρώει μπαταρία την νύχτα

Δεν μπορείς να βγάλεις ακριβώς συμπέρασμα από μέρα σε μέρα.

Γι αυτό αφήνουμε το ποσοστό να τρέχει και απλά χαιρόμαστε την συσκευή μας νομίζω είναι το καλύτερο

Εγω με 2/5 παιζω στο σπιτι 3G με Vodafone.Θα αρχιζω να αφηνω εφαρμογες,γιατι ειχες δικαιο που το ελεγες.Θα κανω μια καλη φορτιση ολο το βραδυ να κανει calibrate και θα το ριξω μεχρι το 10-15% χωρις low power mode.Αμα πιασω 10-12 ωρες χρησης καλα θα ειναι.Αλλιως θα το βαλω σε 2G,οπως επαιζα με Wind.

Ουτως ή αλλιως με Edge μια χαρα chat κανω(οχι οπως το viber).

Εγω με 2/5 παιζω στο σπιτι 3G με Vodafone.Θα αρχιζω να αφηνω εφαρμογες,γιατι ειχες δικαιο που το ελεγες.Θα κανω μια καλη φορτιση ολο το βραδυ να κανει calibrate και θα το ριξω μεχρι το 10-15% χωρις low power mode.Αμα πιασω 10-12 ωρες χρησης καλα θα ειναι.Αλλιως θα το βαλω σε 2G,οπως επαιζα με Wind.

Ουτως ή αλλιως με Edge μια χαρα chat κανω(οχι οπως το viber).

10-12 ώρες μήπως εννοείς αναμονης;

Γιατί χρήσης αποκλείεται

Αλήθεια το low power δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Από αυτά που λέει ότι κλείνει σχεδόν τίποτα δεν έχω ανοιχτό

Μόνο τα εφέ

Nokia 8800 Scirocco

10-12 ώρες μήπως εννοείς αναμονης;

Γιατί χρήσης αποκλείεται

Αλήθεια το low power δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Από αυτά που λέει ότι κλείνει σχεδόν τίποτα δεν έχω ανοιχτό

Μόνο τα εφέ

Μεικτα,8 ωρες αναμονη και 4 ωρες χρηση.

• The title was changed to iPhone και θέματα μπαταρίας / αυτονομίας