kapet Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Για δώσε μου ένα παράδειγμα σε παρακαλώ, γιατί πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό που κάνεις. Για πιο λόγο δηλ. θέλεις να κάνεις συγχρονισμό με τα ημερολόγια? Εχω 4S 7.0.4 Edit. Μάλλον κατάλαβα τι εννοείς, δεν θέλεις οποια εφαρμογή χρησιμοποιεί ημερολόγιο να περνάει και στο icloud για αρχείο backup... Edited January 15, 2014 by kapet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Για δώσε μου ένα παράδειγμα σε παρακαλώ, γιατί πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό που κάνεις. Για πιο λόγο δηλ. θέλεις να κάνεις συγχρονισμό με τα ημερολόγια? Εχω 4S 7.0.4 Edit. Μάλλον κατάλαβα τι εννοείς, δεν θέλεις οποια εφαρμογή χρησιμοποιεί ημερολόγιο να περνάει και στο icloud για αρχείο backup... Αν έχεις 2-3 συσκευές με το icloud και δημιουργήσεις μια ειδοποίηση θα συγχρονιστεί και στις αλλες συσκευές. Αν δημιουργήσεις ας πούμε γενέθλια μετά και σε άλλη συσκευή θα περαστούν μόνα τους αυτό κάνει ο συγχρονισμός. Και βέβαια αν αλλάξεις τηλέφωνο μόνο το icloud σου περνάς και τα έχεις όλα χωρίς backup χωρίς τίποτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Οκ, κατανοητό...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σας συνιστω να κατεβασετε το battery doctor, ειναι πολυ καλο τι κανει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τι κανει ακριβως? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZU3lyvtEESM]Battery Doctor - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καμια σχεση με αυτο που ζητηση δλδ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Εγω παντως δεν εχω λογο να μην ειμαι ευχαριστημενος. Οι χρονοι αυτοι ειναι χωρις να εχω ακουσει ουτε ενα λεπτο μουσικη.[ATTACH]42630[/ATTACH] Edited March 19, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 γτ η μουσικη μειωνει την καταναλωση?? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 γτ η μουσικη μειωνει την καταναλωση?? :P Όχι, το λέω για να ξέρετε ότι η χρήση που αναγράφεται, είναι κυρίως με ανοιχτή οθόνη, όχι του στυλ, ακούω 2-3 ώρες μουσική, με σβηστή οθόνη και στο μεταξύ αυτό φαίνεται σαν χρήση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 3 ωρες μουσικη δλδ καταναλωνει λιγοτερο απο 3 ωρες"κατι αλλο" οπως πχ 1,5 ωρα browsing,1,5 ωρα viber,facebook,messenger,imessage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 3 ωρες μουσικη δλδ καταναλωνει λιγοτερο απο 3 ωρες"κατι αλλο" οπως πχ 1,5 ωρα browsing,1,5 ωρα viber,facebook,messenger,imessage? 3 ώρες μουσική καταναλώνει λιγότερο από 3 ώρες browsing βέβαια. Λιγότερο και από 1 ώρα browsing μη σου πώ. όταν η οθόνη είναι σβηστή, η κατανάλωση είναι μικρή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καταλαβα,να σε ρωτησω κατι αλλο οι 23 ωρες που λεει αναμονη το κινητο σου ... απο την αρχη που το εβγαλες απο την πριζα αρχισες να το χρησιμοποιεις? η το εβγαλες πχ απο την πριζα και κοιμηθηκες,εγραψε πχ 8 ωρες αναμονη και μετα οταν σηκωθηκες που ηταν στο 98% πχ αρχισες να το χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καταλαβα,να σε ρωτησω κατι αλλο οι 23 ωρες που λεει αναμονη το κινητο σου ... απο την αρχη που το εβγαλες απο την πριζα αρχισες να το χρησιμοποιεις? η το εβγαλες πχ απο την πριζα και κοιμηθηκες,εγραψε πχ 8 ωρες αναμονη και μετα οταν σηκωθηκες που ηταν στο 98% πχ αρχισες να το χρησιμοποιεις? Όπως είναι λογικό, δεν είμαι 23 ώρες ξύπνιος. :p Σε αυτές τις 23 ώρες αναμονής (24 σχεδόν) περιλαμβάνονται και 7 ώρες που το κινητό ήταν σε κατάσταση πτήσης το βράδυ. (έχασε 2% σε αυτές τις 7 ώρες.). Πάντως, γενικά το χρησιμοποίησα αρκετά το κινητό και κυρίως σε 3G, όχι σε wifi. Και όπως βλέπεις, έχω υπόλοιπο μπαταρίας 28% !!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εμενα δεν προλαβαινει να γραψει αυτο το 8ωρο,καθως δεν το φορτιζω το βραδυ,το πηγαινω 100% πχ το μεσημερι kata th 1,και μετα απο 13 ωρες οτι και να γινει το κινητο θα εχει μπαταρια 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εμενα δεν προλαβαινει να γραψει αυτο το 8ωρο,καθως δεν το φορτιζω το βραδυ,το πηγαινω 100% πχ το μεσημερι kata th 1,και μετα απο 13 ωρες οτι και να γινει το κινητο θα εχει μπαταρια 10%. Μάλλον θα το χρησιμοποιείς πολύ πιο εντατικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 5 ωρες χρηση μου βγαζει και μενα αλλα στο 10 % οχι στο 28% και με 13 ωρες αναμονη οχι 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 5 ωρες χρηση μου βγαζει και μενα αλλα στο 10 % οχι στο 28% και με 13 ωρες αναμονη οχι 23 Εξαρτάται τι κάνεις αυτές τις 5 ώρες. Γιατί αν παίζεις 2 ώρες real racing , να είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις τη μισή σου μπαταρία. Με άλλες 2 ώρες browsing, Θα χάσεις την άλλη μισή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εμενα δεν προλαβαινει να γραψει αυτο το 8ωρο,καθως δεν το φορτιζω το βραδυ,το πηγαινω 100% πχ το μεσημερι kata th 1,και μετα απο 13 ωρες οτι και να γινει το κινητο θα εχει μπαταρια 10%. Από το 100% μέχρι το 10% η κύλιση ήταν μονάδα-μονάδα, ή παρατήρησες π.χ από το 67% να πάει αμέσως στο 50%? Κατάλαβες τι θέλω να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 οχι η κυλιση ηταν μια χαρα παντα τοσο μου κραταει. οχι δεν παιζω κανενα παιχνιδι ουτε 2 ωρες browsing,μηνυματα στελνω πολλα imessage,messenger καποια,λιγα τηλεφωνα και λιγο facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 οχι η κυλιση ηταν μια χαρα παντα τοσο μου κραταει. οχι δεν παιζω κανενα παιχνιδι ουτε 2 ωρες browsing,μηνυματα στελνω πολλα imessage,messenger καποια,λιγα τηλεφωνα και λιγο facebook. Γενικώς, η αναμμένη οθόνη, τρώει μπαταρία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εγω εχω την φωτεινοτητα στο 10% ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Βάζοντας το σε πτήση δεν θα μας δείξεις καλό αποτέλεσμα. Εκεί είναι όλα κλειστά. Εγώ το αφήνω ανοιχτό και το βράδυ όλα κανονικά ανοιχτά όπως την μέρα και βγάζω σχεδόν 24 ώρες. Ανάλογα βέβαια την χρήση κάποιες φορές περισσότερο viber και safari αρκούν για να περάσω ίσα ίσα τις 12 ώρες. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 κπαως ετσι ειμαι και εγω στο δευτερο σκελος που ειπες,12 ωριτσες μου βγαζει καθημερινα και 5 ωρες χρηση περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 4 ωρες χρηση 8,5 ωρες αναμονη 36% με φυσιολογικη χρηση και σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πριν 2 μέρες άλλαξα μπαταρία και όντως βλέπω διάφορα. Η παλιά μου είχε πέσει αρκετά. iPhone 4s εχω πρέπει να είναι 2 χρόνων η συσκευή μου. Η άλλη είχε 300 φορτίσεις από ότι είδα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts