manos the greek Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Review: http://www.mml.com.tw/newsdetail.php?id=1145 :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 παιδια σκεφτομαι να το αγορασω. αλλα δεν θελω vodafone. σε λιγους μηνες φευγω αγγλια και δεν θα λειτουργει εκει πιστευω μιας και θα αλλαξω δικτυο. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 καλησπερα.το εχω παρει και εγω το κινητακι.μπορω να πω οτι με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο.εχω ομως 2 ερωτησεις.1ον ποσο χρονο σας κραταει η μπαταρια και 2ον σας κολλανε καθολου τα δικα σας?γιατι εμενα τρωει αρκετα κολληματα και με εκνευριζει.υπαρχει καμια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μερικές ερωτήσεις για να βγάλουμε συγκεντρωτικό συμπέρασμα 1-Από μηνύματα πως πάει -Παίρνεις αναφορά παράδοσης πότε παραλήφθηκε το μήνυμα από τον παραλήπτη ? 2-Βίντεο και ηχογραφιση ομιλίας έχει όσο το μέγεθος της κάρτας ,ή περιορισμένου χρόνου ? 3-Η εξωτερική οθόνη τι πληροφορίες παρέχει ? 4-Τα Μp3 σαν ringtones τα δέχεται από την κάρτα ή με μεταφορά στην συσκευή ? 5-Ενεργό πόρτακι εχει ? 6) Τι προέλευση "Made in" είναι η συσκευή ? 7)Τι ποιότητα φωτό και video έχει ? -Δοκίμασε κανείς εκτύπωση φωτό -Τι αισθητήρα εχει, Cmos ή CCD ? -Ποιές ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής εχει ? Οταν φωτογραφίζεις βλέπεις στην οθόνη όλο το πεδίο που τραβάς ή τα μενού του κόβουν την οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydreamer Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 h mpataria mou krataei to poly 2 meres me sxetika ligi xrhsh....kai mou trwei arketa kollimata nai..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 τελικα τα μεχρι τωρα κολληματα που ειχα ηταν λογο της microsd.μολις την εβγαζα ξεκολλαγε το κινητο.τωρα εχω βαλει μια αλλη και απο χθες κανενα κολλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ena exw na pw.......MAPA to karpouzi! Opoios to thelei ligkai kaloutsiko as parei to modelaki apo thn Tre giati exei toulaxiston to kaoutsouk trugurw kai etsi tha to "katalabainei san thlefwno alithinw sta xeria tou"kai oxi san pseutiko! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι παίζεται με την ανίχνευση κινητών με bluetooth; γιατί ο κολητός μου που έχει το Motorola V3x δεν μπορεί να δει άλλα κινητά παρόλο που είναι δίπλα στο κινητό του; (με ενεργοποιημένο το bt φυσικά). Είναι κανένα κλείδωμα της vodafone ή έχει πρόβλημα η συσκευή; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 μάπα! δεν αξίζει, μονο και μονο για την πλαστικουρα του απ οτι φαινεται, αλλαξα γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι παίζεται με την ανίχνευση κινητών με bluetooth; γιατί ο κολητός μου που έχει το Motorola V3x δεν μπορεί να δει άλλα κινητά παρόλο που είναι δίπλα στο κινητό του; (με ενεργοποιημένο το bt φυσικά). Είναι κανένα κλείδωμα της vodafone ή έχει πρόβλημα η συσκευή; Τα κινητά αυτά είναι σε λειτουργία ανίχνευσης και όχι απλά με ενεργοποιημένο bt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Τα κινητά αυτά είναι σε λειτουργία ανίχνευσης και όχι απλά με ενεργοποιημένο bt; Όχι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι το moto δεν μπορεί να δει κανένα κινητό. Παίρνει κανονικά αρχεία πάντως με bt από άλλα κινητά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Όχι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι το moto δεν μπορεί να δει κανένα κινητό. Παίρνει κανονικά αρχεία πάντως με bt από άλλα κινητά. Μα πως θα τα δει αν δεν είναι σε λειτουργία ανίχνευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Μα πως θα τα δει αν δεν είναι σε λειτουργία ανίχνευσης; Μα τι λες; Τι σημασία έχει αν τα άλλα είναι σε λειτουργια ανίχνευσης; εκτός αν εννοείς αν είναι ανιχνεύσιμα. Φυσικά και είναι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Τέλος πάντων, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το V3x live αν όλα δουλεύουν καλά στην ανίχνευση ή είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 μια χαρα δουλευει η ανιχνευση φιλε μου.σημερα ειδικα το κοιταζα αυτο που λες και τους εβρισκα ολους γυρω μου....ασχετο,αν θελει κανεις να ανταλλαξει το v3x(+διαφορα) με v903 εδω ειμαι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Thanks Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkinos Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Καλησπέρα . Χρόνια τώρα έχω Panasonic και Samsung και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής ,αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή .,ενδιαφέρομαι για το Motorola v3x και έχω κάποιες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο..1)Θα κυκλοφορήσει και σε ελεύθερη έκδοση η μόνο σε vodafon ( μπλίαχ) , 2) όταν σε καλούνε πώς χτυπάει ? η δόνηση είναι συνεχόμενη η χτυπάει τρεις φορές σταματάει και συνεχίζει με midi ( Samsung ) 3) μπορούμε να βάλουμε ότι ήχο θέλουμε σε sms . ξυπνητήρι , υπενθύμιση η είναι προκαθορισμένοι . 4) Η συσκευή που είναι vodafon είναι κλειδωμένο το Bluetooth και γενικά κάποιοι παράμετροι της συσκευης η μπορώ να ανταλλάσω mp3 video και foto με τους φίλους ελεύθερα .5) 3gp video παίζει ? η μόνο mpg4 .6) Η ένταση όταν χτυπάει mp3 η midi είναι δυνατή ? ,με άριστα το δέκα πόσο .7) amr παίζει ? και τελειώνω γιατί έχω γίνει είδη κουραστικός οποίοι το έχουν πάρει και μπορούν ας βάλουν καμία φωτογραφεία του μενού και τις οθόνης για να δούμε που βγαίνει το λογότυπο και οι ενδείξεις ώρας και μπαταρίας .Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest MotorolaV3Black Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Emena pados san katoxos tou V3 Black den mou arese katholou to plastiko uliko tou.... Protimo 1000 fores to V3i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosm1 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 που μπορουμε να βρουμε διαφορα πραγματακια για το v3x οπως παιχνιδια, φωτογραφιες κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 που μπορουμε να βρουμε διαφορα πραγματακια για το v3x οπως παιχνιδια, φωτογραφιες κ.λ.π Κάνε μια μικρή αναζήτηση στο forum του V3 RAZR. Θα επιλύσεις πολλές απορίες σου, καθώς από πλευράς λογισμικού, τα δυο τηλέφωνα είναι ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Πότε κυκλοφορεί το V3i? Emena pados san katoxos tou V3 Black den mou arese katholou to plastiko uliko tou.... Protimo 1000 fores to V3i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Γιατι του λες ανακριβειες??? Πως ειναι ιδια αφου το ενα εχει οθονη 176Χ220 και το αλλα 240Χ320???????? Συγγνώμη, δηλαδή τα παιχνίδια που είναι για το RAZR δεν παίζουν εδώ; Άλλωστε δε μίλησα για οθόνη, μα για software. Αν έχω όντως λάθος, παρακαλώ να σβηστεί το προηγούμενο μνμ μου και να ζητήσω συγγνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Etsi einai h to v3i exei megaluterh analush kai othonhs ma kai kameras ma to thema mas edw pera einai ALLO an de kanw lathos! Arage gia poso kairo tha einai mono ths 3 to thlefwnaki me to mauro kaoutsouk trugurw? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azda323 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το v3x τη μπαταρια φοραει ιδια με του v3?? και ποσο μεγαλη ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το v3x τη μπαταρια φοραει ιδια με του v3?? και ποσο μεγαλη ειναι?? Δεν φοράει την ίδια. Του V3 είναι 710mah και του V3x είναι 880mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts