ael1964 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μπορείς να πάς να τις πάρεις έτοιμες απο την σελίδα της Motorola.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μπορείς να πάς να τις πάρεις έτοιμες απο την σελίδα της Motorola.... Στις ρυθμισεις ιντερνετ δεν εχει για το v3x. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δοκιμασες να στειλεις κενο sms στο 234 να σου ερθουν οι αυτοματες ρυθμισεις απο TIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos17 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Καλησπερα, εχω ρυθμισει το κινητο σαν καρτα μνημης οταν το συνδεω στο pc, βγαζει μηνυμα στο κινητο " ορισμενα αρχεια δεν ειναι προσπελασιμα' και στο pc φαινεται σαν removable disk και οταν κανω κλικ μου ζηταει να τοποθετησω ενα αδειο δισκακι. Αν μπορει κανεις να βοηθησει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δοκιμασες να στειλεις κενο sms στο 234 να σου ερθουν οι αυτοματες ρυθμισεις απο TIM? Έχω στήλη κενό μήνυμα στο 234 αλλά όταν έρχονται η ρυθμίσεις δεν μου τις αποθηκεύει. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Μπορύμε να αυξήσουμε την χωριτικότητα των sms στο κινητό;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Καλησπερα, εχω ρυθμισει το κινητο σαν καρτα μνημης οταν το συνδεω στο pc, βγαζει μηνυμα στο κινητο " ορισμενα αρχεια δεν ειναι προσπελασιμα' και στο pc φαινεται σαν removable disk και οταν κανω κλικ μου ζηταει να τοποθετησω ενα αδειο δισκακι. Αν μπορει κανεις να βοηθησει. Ευχαριστω Πολλα μπορει να συμβαινουν, δοκιμασε εναλλαγη data mode/καρτα μνημης, αλλη θυρα usb, αλλη καρτα μνημης η και στην τελικη δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο σε αλλο pc. Ειχα παθει και γω κατι παρομοιο αλλα με διαφορους πειραματισμους λυθηκε. Έχω στήλη κενό μήνυμα στο 234 αλλά όταν έρχονται η ρυθμίσεις δεν μου τις αποθηκεύει. Μηπως εχεις υπερβει τον μεγιστο αριθμο ρυθμισεων που μπορει να αποθυκευσει το κινητο? πχ για τα mms μπορει να αποθυκευσει μεχρι 3 ρυθμισεις, τωρα για wap ειναι μεγαλυτερος ο αριθμος αυτος. Δοκιμασε να σβησεις καποιες ρυθμισεις που εχεις ηδη η αν φαινονται κλειδωμενες μπορεις με καποιον file manager να σβησεις το αρχειο websession απο τον καταλογο a:/ Βεβαια αυτο θα σβησει ολες τις ρυθμισεις mms/wap ομως απο εδω μπορεις να ξανα κατεβασεις οτι σου λειπει ;) Μπορύμε να αυξήσουμε την χωριτικότητα των sms στο κινητό;;;Δηλ. ποσα να τα κανεις! 600+ δεν σου φτανουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos17 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 οπως το ειπες, αλλαξα θυρες εβγαλα - εβαλα τη καρτα μνημης και τα εμφανισε τα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το πρωτο μου font για το v3x για LP 0038 :D http://img148.imageshack.us/img148/6928/comicsansboldmu3.jpg Download Comic Sans Bold LP Download Original Font LP 0038 85.9B.A1P *Fixed* Πληροφοριες: Το περνατε με RSD Lite οπως ενα κανονικο πακετο γλωσσας(LP). Αν εχετε καποια απο τις τελευταιες εκδοσεις του RSD ισως σας πει FAIL οταν τελειωσει να περναει το font ΟΜΩΣ εχει περαστει κανονικα και λειτουργει. Απλα καντε ενα restart το κινητο. Δοκιμασμενο και τεσταρισμενο σε unbranded MP 85.98.D0R με περασμενο το reflash 85.9B.E5P Αγνωστο αν λειτουργει σε vodafone λογισμικα. Για να επαναφερετε το προηγουμενο font απλα περαστε το original LP! Enjoy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Trebuchet MS Bold Italic :D http://img408.imageshack.us/img408/5231/trebucebolditalicxw2.jpg Download Link *Fixed* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Trebuchet MS Bold Italic :D http://img408.imageshack.us/img408/5231/trebucebolditalicxw2.jpg Download Link Μόλις το πέρασα στο 1070. Είναι πολύ καλό! Μπράβο drill! Παρατήρησα και κάποια bugs: Στη θέση του internet γράφει Vodafone live και υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στις ονομασίες των μενού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Thx Jotz! Μπορω να αφαιρεσω το live χρησιμοποιωντας αλλο LP με την διαφορα οτι θα φαινονται κεφαλαια τα κειμενα πανω απο τα πληκτρα επιλογων πχ μηνυματα,επιλογες,αποστολη κλπ. Τα μικρα γραμματα ειναι πιο ωραια οπως και να χει :D Οι μικροαλλαγες λογικα θα ειναι λογο αλλου firmware.. edit: Το αρχικο αρχειο διορθωθηκε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Έτσι είναι καλύτερα, αλλά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα που το παρατήρησα τώρα, η εξωτερική οθόνη στην κατάσταση αναμονής μαυρίζει και δεν δείχνει το ρολόι. υπάρχει λύση σ' αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Σε μενα φιλε μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εξωτερικη οθονη! Δηλ. ειναι τελειως μαυρη η απλα λειπει μονο το ρολοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Στην κατάσταση αναμονής, που φυσιολογικά η οθόνη μαυρίζει και εμφανίζεται ένα ψηφιακό άσπρο ρολόι, με το καινούριο LP μένει μαύρη χωρίς ρολόι. Αν μπορείς στείλε μου το original LP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Λοιπον το παρατηρησα και εγω, θα δοκιμασω το original LP να δω αν συμβαινει,αναμονη λοιπον για το τεστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Στο original LP το προβλημα δεν υφισταται. Αρα το πιο πιθανο ειναι οτι το εξωτερικο ρολοι που εμφανιζεται τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν μπορει να συνεργαστει με τη νεα γραματοσειρα και δεν εμφανιζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τον όγκο της γραμματοσειράς. Επειδή είναι italic ενδεχομένως να μη χωράει το ρολόι στην εξωτερική οθόνη. Μπορείς να ανεβάσεις το original LP για unbranded συσκευές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το original LP το εχω σε προηγουμεμνο post με την comic sans γραμματοσειρα. Θα δοκιμασω την ιδια γραμματοσειρα χωρις italic να δουμε. Αλλα το ρολοι που εμφανιζεται normal στην εξωτερικη οθονη χωραει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το συγκεκριμένο LP είναι για vodafone live κινητά και έχει αντίστοιχο μενού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Εβαλα στη θεση του την generic εκδοση, κατεβασε την ;) edit: Και η non italic εκδοση εχει το ιδιο αποτελεσμα. Αρα η φταιει αυτο που ειπα ή το font tool κατα τη δημιουργια του αρχειου βγαζει αυτο το error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Thanks my friend Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Drill,πολύ ωραία τα fonts! Μπορείς να μου στείλεις plz τα ttf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Verdana Italic :D http://img355.imageshack.us/img355/5642/verdanaitalicdu2.jpg Download Link Enjoy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Georgia Italic :D http://img370.imageshack.us/img370/5471/georgiaitalicwe4.jpg Download Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts