Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να πάς να τις πάρεις έτοιμες απο την σελίδα της Motorola....

Στις ρυθμισεις ιντερνετ δεν εχει για το v3x.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δοκιμασες να στειλεις κενο sms στο 234 να σου ερθουν οι αυτοματες ρυθμισεις απο TIM?

Καλησπερα,

εχω ρυθμισει το κινητο σαν καρτα μνημης οταν το συνδεω στο pc, βγαζει

μηνυμα στο κινητο " ορισμενα αρχεια δεν ειναι προσπελασιμα' και στο

pc φαινεται σαν removable disk και οταν κανω κλικ μου ζηταει να τοποθετησω ενα αδειο δισκακι. Αν μπορει κανεις να βοηθησει. Ευχαριστω

Δοκιμασες να στειλεις κενο sms στο 234 να σου ερθουν οι αυτοματες ρυθμισεις απο TIM?

Έχω στήλη κενό μήνυμα στο 234 αλλά όταν έρχονται η ρυθμίσεις δεν μου τις αποθηκεύει.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπερα,

εχω ρυθμισει το κινητο σαν καρτα μνημης οταν το συνδεω στο pc, βγαζει

μηνυμα στο κινητο " ορισμενα αρχεια δεν ειναι προσπελασιμα' και στο

pc φαινεται σαν removable disk και οταν κανω κλικ μου ζηταει να τοποθετησω ενα αδειο δισκακι. Αν μπορει κανεις να βοηθησει. Ευχαριστω

Πολλα μπορει να συμβαινουν, δοκιμασε εναλλαγη data mode/καρτα μνημης, αλλη θυρα usb, αλλη καρτα μνημης η και στην τελικη δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο σε αλλο pc. Ειχα παθει και γω κατι παρομοιο αλλα με διαφορους πειραματισμους λυθηκε.

Έχω στήλη κενό μήνυμα στο 234 αλλά όταν έρχονται η ρυθμίσεις δεν μου τις αποθηκεύει.

Μηπως εχεις υπερβει τον μεγιστο αριθμο ρυθμισεων που μπορει να αποθυκευσει το κινητο? πχ για τα mms μπορει να αποθυκευσει μεχρι 3 ρυθμισεις, τωρα για wap ειναι μεγαλυτερος ο αριθμος αυτος. Δοκιμασε να σβησεις καποιες ρυθμισεις που εχεις ηδη η αν φαινονται κλειδωμενες μπορεις με καποιον file manager να σβησεις το αρχειο websession απο τον καταλογο a:/ Βεβαια αυτο θα σβησει ολες τις ρυθμισεις mms/wap ομως απο εδω μπορεις να ξανα κατεβασεις οτι σου λειπει ;)

Μπορύμε να αυξήσουμε την χωριτικότητα των sms στο κινητό;;;
Δηλ. ποσα να τα κανεις! 600+ δεν σου φτανουν :p

Το πρωτο μου font για το v3x για LP 0038 :D

http://img148.imageshack.us/img148/6928/comicsansboldmu3.jpg

Download Comic Sans Bold LP

Download Original Font LP 0038 85.9B.A1P *Fixed*

Πληροφοριες:

Το περνατε με RSD Lite οπως ενα κανονικο πακετο γλωσσας(LP). Αν εχετε καποια απο τις τελευταιες εκδοσεις του RSD ισως σας πει FAIL οταν τελειωσει να περναει το font ΟΜΩΣ εχει περαστει κανονικα και λειτουργει. Απλα καντε ενα restart το κινητο. Δοκιμασμενο και τεσταρισμενο σε unbranded MP 85.98.D0R με περασμενο το reflash 85.9B.E5P Αγνωστο αν λειτουργει σε vodafone λογισμικα. Για να επαναφερετε το προηγουμενο font απλα περαστε το original LP!

Enjoy ;)

Trebuchet MS Bold Italic :D

http://img408.imageshack.us/img408/5231/trebucebolditalicxw2.jpg

Download Link *Fixed*

Trebuchet MS Bold Italic :D

http://img408.imageshack.us/img408/5231/trebucebolditalicxw2.jpg

Download Link

Μόλις το πέρασα στο 1070. Είναι πολύ καλό! Μπράβο drill!

Παρατήρησα και κάποια bugs: Στη θέση του internet γράφει Vodafone live και υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στις ονομασίες των μενού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thx Jotz!

Μπορω να αφαιρεσω το live χρησιμοποιωντας αλλο LP με την διαφορα οτι θα φαινονται κεφαλαια τα κειμενα πανω απο τα πληκτρα επιλογων πχ μηνυματα,επιλογες,αποστολη κλπ. Τα μικρα γραμματα ειναι πιο ωραια οπως και να χει :D

Οι μικροαλλαγες λογικα θα ειναι λογο αλλου firmware..

edit: Το αρχικο αρχειο διορθωθηκε ;)

Έτσι είναι καλύτερα, αλλά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα που το παρατήρησα τώρα, η εξωτερική οθόνη στην κατάσταση αναμονής μαυρίζει και δεν δείχνει το ρολόι. υπάρχει λύση σ' αυτό;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μενα φιλε μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εξωτερικη οθονη! Δηλ. ειναι τελειως μαυρη η απλα λειπει μονο το ρολοι??

Στην κατάσταση αναμονής, που φυσιολογικά η οθόνη μαυρίζει και εμφανίζεται ένα ψηφιακό άσπρο ρολόι, με το καινούριο LP μένει μαύρη χωρίς ρολόι.

Αν μπορείς στείλε μου το original LP.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον το παρατηρησα και εγω, θα δοκιμασω το original LP να δω αν συμβαινει,αναμονη λοιπον για το τεστ..

Στο original LP το προβλημα δεν υφισταται. Αρα το πιο πιθανο ειναι οτι το εξωτερικο ρολοι που εμφανιζεται τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν μπορει να συνεργαστει με τη νεα γραματοσειρα και δεν εμφανιζεται...

Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τον όγκο της γραμματοσειράς. Επειδή είναι italic ενδεχομένως να μη χωράει το ρολόι στην εξωτερική οθόνη.

Μπορείς να ανεβάσεις το original LP για unbranded συσκευές;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το original LP το εχω σε προηγουμεμνο post με την comic sans γραμματοσειρα. Θα δοκιμασω την ιδια γραμματοσειρα χωρις italic να δουμε. Αλλα το ρολοι που εμφανιζεται normal στην εξωτερικη οθονη χωραει μια χαρα...

Εβαλα στη θεση του την generic εκδοση, κατεβασε την ;)

edit: Και η non italic εκδοση εχει το ιδιο αποτελεσμα. Αρα η φταιει αυτο που ειπα ή το font tool κατα τη δημιουργια του αρχειου βγαζει αυτο το error.

Verdana Italic :D

http://img355.imageshack.us/img355/5642/verdanaitalicdu2.jpg

Download Link

Enjoy ;)

Georgia Italic :D

http://img370.imageshack.us/img370/5471/georgiaitalicwe4.jpg

Download Link