sigmacom Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ναι αλλά κάπου εκεί...ανάμεσα...υπάρχουν κάποια τμήματα Engineering & Network Support/ Maintenance του παρόχου δεν είναι όλοι end users...όταν η ανελέητη προπαγάνδα υπερισχύει των πραγματικών δυνατοτήτων του δικτύου κράτα μικρό καλάθι…το συγκεκριμένο περιστατικό είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτών που έπεσαν θύματα της υπέρμετρης αλαζονείας τους. Ούτε οι τεχνικοί έκαναν κανένα λάθος στην εκτέλεση της αναβάθμισης, ούτε το κέντρο έπεσε από φόρτο αν αυτό εννοείς. Ήταν μια τυπική αναβάθμιση software που έγινε και σε άλλους πελάτες της κατασκευάστριας εταιρείας. Υπήρχε ένα bug που προφανώς δεν το είχαν πάρει χαμπάρι οι κατασκευαστές και έτυχε να σκάσει στα χέρια της Cosmote. Απίθανο και δυστυχές συμβάν πράγματι, κυρίως για τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε. :( Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Ναι αλλά κάπου εκεί...ανάμεσα...υπάρχουν κάποια τμήματα Engineering & Network Support/ Maintenance του παρόχου δεν είναι όλοι end users...όταν η ανελέητη προπαγάνδα υπερισχύει των πραγματικών δυνατοτήτων του δικτύου κράτα μικρό καλάθι…το συγκεκριμένο περιστατικό είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτών που έπεσαν θύματα της υπέρμετρης αλαζονείας τους. Συνοπτική αλλά περιεκτικότατη τοποθέτηση, συμφωνώ απόλυτα !!! Όταν έχουν οι ίδιοι... θεοποιήσει το δίκτυό τους, τέτοια συμβάντα θα κριθούν πολύ αυστηρά. Βέβαια εκ των υστέρων μας λένε ότι... έχει συμβεί και στα άλλα δίκτυα, δηλ. δεν διαφέρουν από τους άλλους, είναι και αυτοί ένα... δίκτυο της σειράς... Ας κοιτάξουν να διορθώσουν τα προβλήματά τους και ας σταματήσουν να βάζουν κόσμο να μπαίνει εδώ μέσα να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα! Αν πάλι μπαίνουν με δική τους πρωτοβουλία ας τους μαζέψει, δεν κάνουν καλό στην εταιρεία! Και μην μου πείτε ότι δεν συμβαίνει αυτό, είναι ηλίου φαεινότερο !!! ΥΓ: Το... σφάλμα του κατασκευαστή είναι η επίσημη τοποθέτηση της κοσμοτέ;;; Όμορφο, δεν φταίει κανείς από το δημόσιας νοοτροπίας μαγαζάκι και φταίει κάποιος τρίτος! Ωραία μετάθεση ευθυνών από τη... Νο1 εταιρεία κινητής με το... σήμα καμπάνα!!! Και πόσο άθλια δημοσιουπαλληλίστικη !!! Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ... ΥΓ2: Θα συνεχίσουν να παίζουν τη διαφήμιση με το σήμα καμπάνα; Δεν υπάρχει τελικά όριο στην παραπληροφόρηση σε βαθμό απάτης σε αυτή τη χώρα; Edited September 15, 2010 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ΥΓ: Το... σφάλμα του κατασκευαστή είναι η επίσημη τοποθέτηση της κοσμοτέ;;; Όμορφο, δεν φταίει κανείς από το δημόσιας νοοτροπίας μαγαζάκι και φταίει κάποιος τρίτος! Ωραία μετάθεση ευθυνών από τη... Νο1 εταιρεία κινητής με το... σήμα καμπάνα!!! Και πόσο άθλια δημοσιουπαλληλίστικη !!! Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ... Πότε έβγαλε τέτοια ανακοίνωση η Cosmote? Εκτός κι αν θεωρείς τα λεγόμενά μου ως "επίσημο ανακοινωθεν της Cosmote"!!! :lol: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Πότε έβγαλε τέτοια ανακοίνωση η Cosmote? Εκτός κι αν θεωρείς τα λεγόμενά μου ως "επίσημο ανακοινωθεν της Cosmote"!!! :lol: Απλά απαντάω σε αυτό το ενδεχόμενο. Ικανούς τους έχω να το πουν... Αν δεν... πέσουν κεφάλια ΚΑΙ αυτή τη φορά είναι εντελώς απαράδεκτοι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Απλά απαντάω σε αυτό το ενδεχόμενο. Ικανούς τους έχω να το πουν... Αν δεν... πέσουν κεφάλια ΚΑΙ αυτή τη φορά είναι εντελώς απαράδεκτοι... Τι να σου πω φίλε μου... Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το αντικείμενο και έχω δεί επίσης πολλά. Τα νέα κυκλοφορούν στην πιάτσα. Όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη, τους λυπήθηκα σχεδόν. Η επίπτωση ήταν πολύ χοντρή, οπότε λογικά θα πέσουν κεφάλια. Το θέμα είναι που? Για να δούμε... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Τι να σου πω φίλε μου... Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το αντικείμενο και έχω δεί επίσης πολλά. Τα νέα κυκλοφορούν στην πιάτσα. Όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη, τους λυπήθηκα σχεδόν. Η επίπτωση ήταν πολύ χοντρή, οπότε λογικά θα πέσουν κεφάλια. Το θέμα είναι που? Για να δούμε... Επιτέλους μιλάμε την ίδια γλώσσα! ΠΡΕΠΕΙ να πέσουν κεφάλια για να αλλάξει η κακή νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, διάχυτη στην εταιρεία παρά τον θεωρητικά ιδιωτικό της χαρακτήρα! ΠΡΕΠΕΙ να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον συνδρομητή και να ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ το καλάμι που μας έχουν σκοτίσει με το... σήμα καμπάνα και στην πράξη είναι μπανάνα! Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις λίγες μέρες πριν έπεσε το e-cosmote. Να μην πω για ποιότητα cc -αν φτάσεις δηλ να μιλήσεις μαζί τους και δεν πέσει η γραμμή. Όσο για τις τιμές, το καρτέλ έχει φροντίσει να είναι πανομοιότυπες! Συνεπώς αυτό που βλέπω είναι ένα δίκτυο υπό κατάρρευση (με μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αλλά εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να καλέσω) και ίδιες τιμές με τους άλλους το οποίο έχει αναλωθεί σε επικοινωνιακά τρυκ χάνοντας όλο και περισσότερο την ουσία! Με εκνευρίζει πραγματικά η υπεροψία τους! Edited September 15, 2010 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalinikidis Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Κάτι ανίκανους λυπόμασταν εδώ κα ι40 χρόνια και τους πληρώναμε για να κάθονται και τώρα τους ξανά πληρώνουμε τους δημοσίους υπαλλήλους για δεύτερη φορά … να πάνε στα **** χώρια τους και να μην τους λυπάται κανένας γιατί υπάρχουν ποιο ικανά άτομα χωρίς δουλειά και μισθό από αυτούς τους ανίκανους!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Η Cosmote εχει παρει μεγαλο κομματι πιτας της αγορας κινητης εστω και αν ξεκινησε μετα απο 5 χρονια σε σχεση με τους αλλους ανταγωνιστες. Δηλ. το 1998 (ενω οι αλλοι το 1993). Οι υποδομες της δεν ανταποκρινονται πληρως στις αυξημενες απαιτησεις. Ολα ειναι στη τσιτα που λενε. Και γι' αυτο και εγινε οτι εγινε. Πιθανοτατα καποιο Exchange (MSC) το οποιο ειναι το κεντρικο για τη Β.Ελλαδα επαθε black out και το σημα απο τις κεραιες δεν δρομολογουνταν σωστα. Δεν πιστευω by the way οτι εχουν τετοιες δημοσιουπαλληλιστικες αντιληψεις στη Cosmote οπως στον ΟΤΕ. Καθε αλλο, ειναι μια ιδιωτικη εταιρεια και ενα ιδιαιτερα σκληρο αφεντικο. Τετοια λαθη ομως υποδομων (δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αναβαθμισεις, αυτα ειναι αστεια και λεγονται για λογους αντιπερισπασμου) γινονται και στις καλυτερες οικογενειες... Edited September 16, 2010 by butler29 Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Η Cosmote εχει παρει μεγαλο κομματι πιτας της αγορας κινητης εστω και αν ξεκινησε μετα απο 5 χρονια σε σχεση με τους αλλους ανταγωνιστες. Δηλ. το 1998 (ενω οι αλλοι το 1995). Οι υποδομες της δεν ανταποκρινονται πληρως στις αυξημενες απαιτησεις. Ολα ειναι στη τσιτα που λενε. Και γι' αυτο και εγινε οτι εγινε. Πιθανοτατα καποιο Exchange (MSC) το οποιο ειναι το κεντρικο για τη Β.Ελλαδα επαθε black out και το σημα απο τις κεραιες δεν δρομολογουνταν σωστα. Δεν πιστευω by the way οτι εχουν τετοιες δημοσιουπαλληλιστικες αντιληψεις στη Cosmote οπως στον ΟΤΕ. Καθε αλλο, ειναι μια ιδιωτικη εταιρεια και ενα ιδιαιτερα σκληρο αφεντικο. Τετοια λαθη ομως υποδομων (δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αναβαθμισεις, αυτα ειναι αστεια και λεγονται για λογους αντιπερισπασμου) γινονται και στις καλυτερες οικογενειες... εαν δεν αλλαξει 'hardware' η εταιρια, τα ιδια θα ξαναγινουν, πολυ συντομα μαλιστα! Κατα τη γνωμη μου, οι συνδρομητες χωριζονται σε 3 ομαδες: 1) teenagers, που ενω ξερουν οτι το c-u δινει τα δωρεαν λεπτα ΚΑΙ προς συμβολαια, εχουν την ατυχια ολοι οι φιλοι τους να εχουν ηδη what's up, 2) δημοσιοι υπαλληλοι/λαζογερμανοι/πρωην και νυν υπαλληλοι της Ολυμπιακης και γενικα αυτοι που ο'τι γινεται ελληνικο ειναι το καλυτερο/μεγαλυτερο της ευρωπης, και 3) οι (πραγματικα) καημενοι επαγγελματιες που πιστεψαν στο 'σημα καμπανα'. σε αυτους που κοστισε πιο πολυ απο ολους η ζημια ειναι στους 3ους.. Οι 1οι και 2οι ας μηνουν εκει (μη μας γεμιζουν και τις κυψελες), οι 3οι ομως σιγουρα θα γυρισουν στη vodafone, η wind.. απλα την αληθεια λεω, δεν εχω προβλημα με κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ειδικά το 1ο, ισχύει απίστευτα πολύ!! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι για ποιο λόγο μένει όλος ο κόσμος στην cosmote αφού βλέπει ότι το δίκτυο σέρνεται, και ότι το what's up έχει μακράν τις χειρότερες προσφορές από τα άλλα δύο πακέτα!! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Κατα τη γνωμη μου, οι συνδρομητες χωριζονται σε 3 ομαδες: 1) teenagers, που ενω ξερουν οτι το c-u δινει τα δωρεαν λεπτα ΚΑΙ προς συμβολαια, εχουν την ατυχια ολοι οι φιλοι τους να εχουν ηδη what's up, 2) δημοσιοι υπαλληλοι/λαζογερμανοι/πρωην και νυν υπαλληλοι της Ολυμπιακης και γενικα αυτοι που ο'τι γινεται ελληνικο ειναι το καλυτερο/μεγαλυτερο της ευρωπης, και 3) οι (πραγματικα) καημενοι επαγγελματιες που πιστεψαν στο 'σημα καμπανα'. Μεγάλο κομμάτι του Δημοσίου (ολόκληρος ο ελληνικός Στρατός κι η Αστυνομία) είναι στη Wind εδώ και πολλά χρόνια, λόγω ΜΤΣ. Και στην υπηρεσία που εργάζομαι, οι μισοί έχουν Vodafone κι οι υπόλοιποι μοιράζονται... Μη γράφουμε χωρίς να γνωρίζουμε... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 btw υποθέτω οτι λέτε τεχνικούς αυτούς που κάθονται στο γραφείο και παίζουν με το pc ε? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Να το πούμε με απλά λόγια χωρίς ορολογία: η νο1 εταιρεία κινητής με το σήμα καμπάνα κλάταρε! Και φοβάμαι πως αυτό είναι μόνο η αρχή. Αντί να αυτοδιαφημίζεται ας κάτσει να δει λίγο πιο σοβαρά το δίκτυό της! Α, ναι: και να μαζέψει τους υπαλλήλους της από το φόρουμ! Καλό δεν της κάνουν! Είτε μπαίνουν αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολής! Έλεος πια, ξεκίνησε από τη wind και τώρα το πήραν είδηση και το κάνουν και οι κοσμοτέδες! Δεν είναι αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά τρυκ το θέμα κύριοι αναρμόδιοι "δεν φταίω εγώ" !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ελπίζω η "μπηχτή" να μην είναι για μένα. Όσο για το κλάταρε, συμφωνώ απόλυτα. Και λίγα λες. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά μερικές φορές βλέπω "μυστήρια" σχόλια από ανθρώπους που εμφανίζονται στη μέση του πουθενά, συχνά με ελάχιστα μηνύματα και υπερασπίζονται μετά μανίας κάποιο δίκτυο. Ερώτηση σε όσους βλέπουν tv: έχουν ακόμα το απύθμενο θράσσος να διαφημίζουν το... σήμα καμπάνα;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα καλό θα ήταν να αποσύρουν την, έτσι κι αλλιώς κακόγουστη, διαφήμιση... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Πάντως, δε βγήκε κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε. Ούτε ακούστηκε κάτι για μείωση παγίου... Αφού τα έχουν προεισπράξει τα υψηλά πάγια (αφού όλοι μας σχεδόν έχουμε unlimited, 5 ώρες π.χ. δωρεάν, ανανέωση με πάνω από 10€ κλπ), γιατί να ιδρώσουν; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epsilon Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά μερικές φορές βλέπω "μυστήρια" σχόλια από ανθρώπους που εμφανίζονται στη μέση του πουθενά, συχνά με ελάχιστα μηνύματα και υπερασπίζονται μετά μανίας κάποιο δίκτυο. Ερώτηση σε όσους βλέπουν tv: έχουν ακόμα το απύθμενο θράσσος να διαφημίζουν το... σήμα καμπάνα;;; αφού ρε φίλε αυτά που λές τόσες μέρες σκορπίζουν το γέλιο στους γύρω σου αλλά δεν λες να το καταλάβεις. ε κάποιοι δεν αντέχουν κάποια στιγμή αλλά δεν σημαίνει ότι είναι υπάλληλοι ή εχουν συμφέρονται από την οποιαδήποτε εταιρία. θυμίζεις τουλάχιστον κυβερνητικό εκπρόσωπο τον καιρό που είχε γίνει το θέμα με τις υποκλοπές της voda. τεσπα δεν έχει νόημα να στα λεω. άλλωστε θα μπείς και θα με βαφτίσεις και εμένα υπάλληλο ή πράκτορα ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. απλά σου παραθέτω και 2 ρητά να τα έχεις υπ'όψιν σου... 1) Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι 2) Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν τους άλλους που τα ξέρουν. πάντα φιλικά. Edited September 17, 2010 by epsilon τυπογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 btw μια που είπες υποκλοπές απ' ότι βλέπω η voda και wind έχουν εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας (και με κάρτες RFiD) και έχουν αυξήσει άπειρα τα μέτρα ασφαλείας. Ενώ η cosmote στην καρα-κοσμάρα της. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalinikidis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 αφού ρε φίλε αυτά που λές τόσες μέρες σκορπίζουν το γέλιο στους γύρω σου αλλά δεν λες να το καταλάβεις. ε κάποιοι δεν αντέχουν κάποια στιγμή αλλά δεν σημαίνει ότι είναι υπάλληλοι ή εχουν συμφέρονται από την οποιαδήποτε εταιρία. θυμίζεις τουλάχιστον κυβερνητικό εκπρόσωπο τον καιρό που είχε γίνει το θέμα με τις υποκλοπές της voda. τεσπα δεν έχει νόημα να στα λεω. άλλωστε θα μπείς και θα με βαφτίσεις και εμένα υπάλληλο ή πράκτορα ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. απλά σου παραθέτω και 2 ρητά να τα έχεις υπ'όψιν σου... 1) Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι 2) Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν τους άλλους που τα ξέρουν. πάντα φιλικά. Δεν βλέπω κανέναν να γελάει πέρα από τους πιθανούς υπαλλήλους τις cosmote και του τυπάκου που έσβησε το άμεσος επόμενο μήνυμα…. Μάλλον θα πρέπει να βρείτε το χιούμορ σας τώρα που θα πάτε σπίτια σας εγκέφαλοι! Ααα και να μην μπαίνετε στα forums κατά την εργασία σας γιατί θα σας πέσει κανα δικτυο πάλι:)) χαχαχα (τώρα γελάει ο κόσμος!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλησπερα κ απο μενα παιδια. Απο προχτες βλεπω πως εχω ενδειξη edge στη μεταμορφωση στο υψος του πλαισιου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλυτερη ποιοτητα ομιλιας ακομα κ μεσα στο σπιτι. Πανω που σκεφτομουν να αλλαξω δικτυο :) Τα ιδια παρατηρησα κ σε λυκοβρυση (πλατεια) κ ορισμενα σημεια σε κατω πευκη! Ολα αυτα εγιναν προσφατα διοτι τη διαδρομη αυτη την ακολουθω καθημερινα. Επιτελους κατι δειχνει να γινεται με αυτο το ****δικτυο... Μπορει να μου εξηγησει καποιος απο εδω μεσα τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ edge κ gprs? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Είναι γεγονός ότι η κοσμοτέ κλάταρε και προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός με κάθε τρόπο. Και από τα σχόλια που διαβάζει κανείς εδώ μέσα μπορεί να καταλάβει τί συμβαίνει... Δείτε και τί έπαθε η Wind που αντί να βάλει κόσμο να δουλέψει για το δίκτυό της έβαζε κόσμο να μπαίνει εδώ... :) Πάντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι υπερασπιστές του δικτύου γιοκ -συγνώμη, καμπάνα! Ο Έλληνας καταναλωτής είναι σε ποστοστό 80% τόσο μα τόσο επιρρεπής σε διαφημίσεις υποκουλτούρας σήμα μπανάνα που και να τους πεις ότι έπεσε το δίκτυο δεν θα σε πιστέψει. Πειράζει να ξέρουν λίγοι τί πραγματικά έγινε; Δεν γίνεται ρε παιδιά να μας πείσετε και μας, έλεος! ΥΓ: Αν πραγματικά σκοπεύει η κοσμοτέ να βάζει κόσμο στα φόρα, ας πει να αφιερώσουν λίγο χρόνο να έχουν ποστάρει μπόλικα μηνύματα και να μην είναι με ελάχιστα και κομήτες... Δεν γίνεται πιστευτό. Απλή λογική! :) Ισχύει φυσικά και το αντίστροφο! Λίγα μηνύματα και πολύ υπέρ ή κατά είναι ένα θέμα ! :) Edited September 17, 2010 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Nosferatu : Εντελώς φιλικά , δεν υπάρχει post σου εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον , που να μην εμπεριέχεται η έννοια της μπανάνας μέσα σε αυτό!!! Γελάω - δεν διαφωνώ με αυτά που λες - αλλά εκεί που έχω αρχίσει να διαβάζω και σκέφτομαι από μέσα μου τι να γράφεις στη συνέχεια, να σου και πετάγεται ενα τσαμπί από μπανάνες μπροστά!!! Χρησιμοποιώ Cosmote - και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο (βέβαια έχουν υπάρξει φορές που δεν έχω σήμα) πιο συχνό είναι να μην μπορώ να βγάλω κλήση - αλλά και αυτό όχι πολύ συχνά. Ίσως επειδή μένω στην Αθήνα. Όσο για τις διαφημίσεις τους , πλάκα έχουν . Το θέμα του σήματος πάντως είναι - πίστεψέ με ξέρω που στο λέω αυτό - και λίγο υποκειμενικό. Παράδειγμα πραγματικό: Χρήστης Cosmote που είναι υπάλληλος μιας εταιρείας που έχει εταιρικό πακέτο στην Cosmote , γίνεται κάτοχος Vodafone όταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αποφασίζει το εταιρικό πακέτο να το κάνει φορητότητα σε Vodafone. Ξέρεις ποιά ήταν η πρώτη του αντίδραση μετά που έγινε η φορητότητα? " H Vodafone δεν έχει σήμα πουθενά!!!" Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Κι Εγώ έχω γνωστό που έκανε φορτητοτητα απο Cosmote σε Vodafone και βρήκε την υγεία του γιατί πλέον έχει σήμα και στο γραφείο και στο σπίτι του. Τι συμπέρασμα βγάζουμε; Κανένα. Ας ξεπεράσουμε λοιπόν αυτές της μπαναλ εκφράσεις "η χ εταιρεία δεν έχει σήμα". Άλλος εξυπηρετείται απο την μία, άλλος απο την άλλη. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Καλησπερα κ απο μενα παιδια. Απο προχτες βλεπω πως εχω ενδειξη edge στη μεταμορφωση στο υψος του πλαισιου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλυτερη ποιοτητα ομιλιας ακομα κ μεσα στο σπιτι. Πανω που σκεφτομουν να αλλαξω δικτυο :) Τα ιδια παρατηρησα κ σε λυκοβρυση (πλατεια) κ ορισμενα σημεια σε κατω πευκη! Ολα αυτα εγιναν προσφατα διοτι τη διαδρομη αυτη την ακολουθω καθημερινα. Επιτελους κατι δειχνει να γινεται με αυτο το ****δικτυο... Μπορει να μου εξηγησει καποιος απο εδω μεσα τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ edge κ gprs? το gprs είναι το 2g και είναι πιο αργό σε σύγκριση με το edge που είναι το 2,5g δίκτυο το edge είναι ακόμα γρηγορότερο από gprs και λιγότερο γρήγορο από το 3g. Γενικά από άποψη ταχύτητας εάν έχει σήμα 3g στην περιοχή σου καλό είναι να επιλεξεις αυτό διότι παρέχει πολύ υψηλή ταχύτητα αν πάλι δεν ποιανείς 3g το άμεσος καλύτερο για μέτρια ταχύτητα είναι το edge και τέλος για απλή ταχύτητα η χαμηλή αργή δηλαδή είναι το απλό gprs . Όσο για πόσο ταχύτητα ποιανείς παίζει ρόλο πόσο υπέρφορτωμένη είναι η κεραία σου που παίρνεις σήμα . Διότι όσο πιο υπερφόρτωμένο είναι το δίκτυο τόσο μειώνεται η ταχύτητα και αργή η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts