lek88 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Παιδιά εγώ φωτογραφίζω ρολόγια που είναι το χόμπι μου, είμαι ο μόνος???!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Κ εγω εχω τρελα με τα ρολόγια! Πολυ ωραίες φωτογραφίες! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παίδες πού είναι μερικοί παλιότεροι χρήστες; Έχω πεθυμήσει atari, michael22, sealakos :) (και άλλοι, αυτοί μου ήρθαν τώρα) αφου ειναι παραγγελια να βαλω κανα δυο :p nexus 5x hdr+ απειραχτες Αγιος Κωνσταντινος,Παροικια,Παρος by saleakos, on Flickr Καστρο,Παροικια,Παρος by saleakos, on Flickr και μια με g4 με καποιο Hdr φιλτρο του snapseed 20160503_155906_HDR-01 by saleakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 nexus 5x hdr+ απειραχτες Εντάξει, η LG σπέρνει και θερίζει. Πολύ ωραίο στήσιμο κι επιλογή ώρας στο φωτισμό. Άντε να δούμε με το επερχόμενο V6 αν θα τελειώσει οριστικά με την τραγική κατάσταση των τελευταίων μοντέλων της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Big cities, busy roads.. 2017-02-22_02-50-56 by No Feels, on Flickr Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εντάξει, η LG σπέρνει και θερίζει. Πολύ ωραίο στήσιμο κι επιλογή ώρας στο φωτισμό. Άντε να δούμε με το επερχόμενο V6 αν θα τελειώσει οριστικά με την τραγική κατάσταση των τελευταίων μοντέλων της. G* περιμένω πώς και πώς να ανακοινωθεί και να πωλείται προς 500 ευρώ για να το τσιμπήσω <3 Saleakos βάλε κι άλλες ωρέ! Και οι υπόλοιποι! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Πανεμορφες saleakos και nfeel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 no feels πολυ καλη! Ξερω οτι το θεμα σου ειναι το παπουτσι, αλλα εγω θα το αφηνα απεξω.... :P ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παίδες πού είναι μερικοί παλιότεροι χρήστες; Έχω πεθυμήσει atari, michael22, sealakos :) (και άλλοι, αυτοί μου ήρθαν τώρα) Xaxa... πολλή όρεξη, λίγος χρόνος... Μία "του δρόμου", και ενας καλλιτεχνης της: street_artist by Pas Mal, on Flickr Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Μία δοκιμή από εμένα. Samsung galaxy j7 Θα ήθελα και κάποια σχόλια για να μαθαίνω. Edited February 22, 2017 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Honor 8 επεξεργασμένη στο snapseed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Honor 8 επεξεργασμένη στο snapseed Bill δοκιμασε το lightroom εχει πιο ηπιο Dynamic απ το snapseed. Παντως με επεισες, για Honor 8 θα παω και εγω... Oneplus X με Adobe light room D by GEORGE GEORGIOU, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 bill να σε πω την αληθεια πιο πολυ μ αρεσε η αυθεντικη..πολυ εντονα χρωματα εχει η επεξεργασμενη, η αληθεια ειναι..και εχω συνηθισει και σε κορεσμενα χρωματα με τα σαμσουνγκ φαντασου..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Bill δοκιμασε το lightroom εχει πιο ηπιο Dynamic απ το snapseed. Παντως με επεισες, για Honor 8 θα παω και εγω... να πας, αξίζει.. για τα λεφτά του είναι άψογη επιλογή πιστεύω bill να σε πω την αληθεια πιο πολυ μ αρεσε η αυθεντικη..πολυ εντονα χρωματα εχει η επεξεργασμενη, η αληθεια ειναι..και εχω συνηθισει και σε κορεσμενα χρωματα με τα σαμσουνγκ φαντασου..:p ναι την έκανα λίγο καρναβάλι είναι η αλήθεια χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλησπέρα σε ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα thread της σελίδας. Μιας και με την αναζήτηση δε βρήκα κάτι σχετικό στο forum, θα κάνω εδώ την ερώτηση μήπως υπάρχει κάποιος σχετικός με το θέμα μου... Για gimbal τι άποψη έχετε? Έχετε δουλέψει κάποια κι αν ναι, πιο προτείνετε? Με ψάξιμο στο ίντερνετ έχω καταλήξει (τρόπος του λέγειν) σε αυτά τα δυο... http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_237426.html?wid=21 http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_469541.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 ναι την έκανα λίγο καρναβάλι είναι η αλήθεια χαχα Είδα και την ορίτζιναλ στο άλλο τοπικ. Μου φάνηκε λίιιγο προτιμότερη. ;) Καλησπέρα σε ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα thread της σελίδας. Μιας και με την αναζήτηση δε βρήκα κάτι σχετικό στο forum, θα κάνω εδώ την ερώτηση μήπως υπάρχει κάποιος σχετικός με το θέμα μου... Για gimbal τι άποψη έχετε? Έχετε δουλέψει κάποια κι αν ναι, πιο προτείνετε? Με ψάξιμο στο ίντερνετ έχω καταλήξει (τρόπος του λέγειν) σε αυτά τα δυο... http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_237426.html?wid=21 http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_469541.html?wid=21 Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν, μεσιέ. Να συνεισφέρετε κι εσείς, καθώς βλέπω το 'χουμε, αν κρίνω από το ότι μπορείς να διαθέσεις 200 ευρώ για stablization. :happy: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Χαίρεται και απο μένα. Μιας και μου αρέσει και εμένα η φωτογραφία είπα να τις ανεβάζω μαζικά. Έτσι, εδώ μπορείτε να δείτε το album με τις φωτογραφίες που εχω. Όλες οι φωτογραφίες εχουν τραβηχτεί με letv X800 και xiaomi redmi note 3 pro. Τα εναέρια βιντεο είναι με το hubsan h502e. :) Ελπίζω να σας αρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Χαίρεται και απο μένα. Μιας και μου αρέσει και εμένα η φωτογραφία είπα να τις ανεβάζω μαζικά. Έτσι, εδώ μπορείτε να δείτε το album με τις φωτογραφίες που εχω. Όλες οι φωτογραφίες εχουν τραβηχτεί με letv X800 και xiaomi redmi note 3 pro. Τα εναέρια βιντεο είναι με το hubsan h502e. :) Ελπίζω να σας αρέσουν. Πολύ όμορφη δουλειά :) Και εντυπωσιακά αποτελέσματα με βάση τις συσκευές... Προτιμούμε flickr για να τις θαυμάζουμε σε υψηλή ανάλυση. Αν δεν σου είναι κόπος, ανέβασε κάποιες που σου αρέσουν (και) εκεί :happy: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλησπέρα σε ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα thread της σελίδας. Μιας και με την αναζήτηση δε βρήκα κάτι σχετικό στο forum, θα κάνω εδώ την ερώτηση μήπως υπάρχει κάποιος σχετικός με το θέμα μου... Για gimbal τι άποψη έχετε? Έχετε δουλέψει κάποια κι αν ναι, πιο προτείνετε? Με ψάξιμο στο ίντερνετ έχω καταλήξει (τρόπος του λέγειν) σε αυτά τα δυο... http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_237426.html?wid=21 http://www.gearbest.com/fpv-system/pp_469541.html?wid=21 Φίλε επειδή το έψαχνα και εγώ έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 που ανέφερες και εσύ. Το ZhiYun είναι πιο φθηνό αλλά και τα 2 είναι αξιόπιστα δηλαδή κάνουν καλά τη δουλειά τους. Τo DJI osmo mobile έχει κάποιες παραπάνω δυνατότητες όπως να ακολουθεί το αντικείμενο που καταγράφει αλλά είναι θέμα χρόνου αν δεν έχει γίνει ήδη να το βάλουν και τα άλλα. Αν όμως έχεις ιphone μπορεί να μην σου δουλέψει καλά το osmo γιατί μπερδεύεται με το σταθεροποιητή του τηλεφώνου και παράγει ένα τρέμουλο. Γενικά κλείνω προς το osmo. Σκέψου και τη περίπτωση ZhiYun crane όπου δέχεται και μεγαλύτερες κάμερες DSLR, mirroless κ.λ.π Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Redmi Note 3 Pro IMG_20170105_135339_496 by Dimitris Patsis, on Flickr"][/url], on Flickr Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 @dimis_pj πολύ καλή! Μου αρέσει που σε b&w ο ουρανός δεν έχει γίνει άσπρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ταπεινό 6αρι ΜπέηΓουότς by -NetRaider||- Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 S7 edge σε B/W από το τηλέφωνο 2016-03-26_01-19-48 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καρναβάλι ολε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 2017-02-24_12-34-28 by No Feels, on Flickr Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Stairs OnePlus 3 auto with b&w in snapseed Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Stairs OnePlus 3 auto with b&w in snapseed Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πάλι καλά αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ανεβαίνουν, δε θα σπάσουμε το κεφάλι μας :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts