georgerapp Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 ρε φιλε εαν κοπανησεις raw δε θα γλυτωσεις απο ολα αυτα ; δεν βιαζομαστε σε τετοια , χομπυ κ ασχολία ειναι , το ξερω απο τον εαυτο μου . στον κεντρικο φακο ειπαμε εχεις φαει υποβαθμιση απο το πιξελ , εχει ομως κ tele κ wide , αυτοι τι λενε ; φυσικα μιλαμε για smartphone που εχει ενα καρο λειτουργιες κ μαντευω σε ολα τα αλλα θα ειναι ανωτερο απο το πρωην . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) 45 minutes ago, georgerapp said: ρε φιλε εαν κοπανησεις raw δε θα γλυτωσεις απο ολα αυτα ; δεν βιαζομαστε σε τετοια , χομπυ κ ασχολία ειναι , το ξερω απο τον εαυτο μου . στον κεντρικο φακο ειπαμε εχεις φαει υποβαθμιση απο το πιξελ , εχει ομως κ tele κ wide , αυτοι τι λενε ; φυσικα μιλαμε για smartphone που εχει ενα καρο λειτουργιες κ μαντευω σε ολα τα αλλα θα ειναι ανωτερο απο το πρωην . κοιτα την τελικη μου αποψη για το τηλ την γραφω >εδω Ο Ultrawide ειναι μια καλη προσθηκη θα την τιμησω μολις παω κανα trip σε μερη που "εχει ψωμι" προς ωρας μονο για "τουριστικες" στο νησι τoν εχω. Ο tele εχει φυσικα τα καλα του, καδραρεις αλλιως, απλα εδω δεν εχει και πολλα πραγματα του γουστου μου για φωτο. Για αυτο εμπλεξα και με presets κτλ, για να κανω πιο ενδιαφερουσες και εντυπωσιακες τις απλες φωτο που βγαζω εδω στο νησι. Εαν τις ποσταρα original πιστεψε με δεν θα ειχαν πολλα να πουνε. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το HDR καθως νυχτα, κοντρα φωτα κτλ κτλ. Να σε πω την αληθεια το ειχα ξεχασει εντελως το RAW με το pixel ... θα δοκιμασω και θα επανελθω, thanx 4 the tip! -Sorry για το μακρυναρι off topic, παρτε ενα ηλιοβασιλεμα ακομα- Edit: RAW μονο σε pro mode πφφφφφφ.... Edited September 5, 2021 by stxio 2 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 LG G8s οροπεδιο μουσων στον ολυμπο χειροκινητα με τριποδα , 1200iso , 30δλ χωρις επεξεργασια 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 @stxio ανωτερη , δε το συζηταμε , και πολυ ομορφη , εχε υποψην οτι απο οσα εχω καταλαβει αλλο raw δινει η μαμα αλλο η καμερα του lr αλλο της open και παει λεγοντας . οι φωτογραφιες που βγαζεις ειναι ομορφες , παει αυτο . απλα το παμε λιγο παραμεσα εμεις τωρα , εαν εχεις την ορεξη κ το κεφι ορισμενες φορες απλα ξεφορτωσου την μαπα jpeg engine της sammy , ετσι μετα δε θα εχεις να επουλωσεις τα αρνητικα , θα φτιαξεις εσυ αυτο που θελεις . και οχι , το πιξελ δεν ηθελε raw , τα εχω δει τα δειγματα σου . @ran_tan_plan τρομερή προσπάθεια , τρομερό μερος , αποτέλεσμα κ ζηλεύω . Φανταζομαι εκει θα ειναι θεση για να φορτίσεις την ψυχη σου . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) @georgerapp ευχαριστω για τα tips. Το Dng της Gcam δουλευει μια χαρα και γλυτωσα το oversaturation επιτελους! Telephoto Edited September 5, 2021 by stxio 3 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) S20 FE αρετουσάριστες...... και ο ultrawide..... Edited September 5, 2021 by thabull 4 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 S20FE GCam no edit 6 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 iPhone 11 by -NetRaider||-Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Ειχα καιρο να ανεβάσω ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 (edited) οι παραπανω ειναι με το xz1 μου , εχουν δεχθει crop , ειδικα η κατω αρκετα μεγαλο , ανω του 50% πεταχθηκε , για αυτο κ ειναι insta για smartphone εικονες . αυτη ειναι απο ενα s21u φιλου , τραβηγμενη στα 108mp κ ειναι περιπου το 30-40% της αρχικης εικονας , σε καλο φως η δυναμικη που σου δινει αυτος ο αισθητηρας ειναι παρα πολυ μεγαλη , σε μια γενικη ομορφη εικονα μπορεις κυριολεκτικα να βγαλεις ενα σωρο καδρα , κοβοντας οπου θες κ οσο πολυ θες . Edited September 10, 2021 by georgerapp 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 s20fe nightmode lr 4 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Jewel of the Seas Αναχώρηση από λιπάσματα ΔραπετσώναςSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 μια γειτονια ειμαστε ολοι !!!!!! ηταν μεσα στο λιμανι κ το celebrity apex , ακομα πιο κτηνος !!!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 μια γειτονια ειμαστε ολοι !!!!!! ηταν μεσα στο λιμανι κ το celebrity apex , ακομα πιο κτηνος !!!!! Ήσουν με το τρίποδο το κινητό και στο χέρι φωτογραφική την ώρα που έβγαινε από το λιμάνι με όπισθεν;Άκυρο η δίκη σου φωτό είναι χωρίς σύννεφα χαχαχαSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 (edited) ημουν μεσα στο λιμανι , εκει που ψαρευουν διπλα στο υπουργειο . ειμαι τεμπελης ! τριποδο !!!!!!!!!!!! εγω ; χαχαχαχαχαχα ! μου αρεσει η φωτογραφια αλλα με φρεναρει το θεμα κουβάλημα , ακομα κ ενα μικρο τριποδακι στην κωλοτσεπη . με οπισθεν βγηκε το αλλο γομαρι ; ειχα φυγει , δεν το ειδα . Edited September 11, 2021 by georgerapp 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 (edited) Μια απο τις πρωτες δοκιμες μου με το P40 Pro Edited September 12, 2021 by dalain 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 (edited) S20FE (stock cam), μοντέλο: Κανέλλος.... δοκιμή με flickr... (πρέπει να έιναι public. Σωστά;) Edited September 12, 2021 by thabull 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Μια χαρά , και ο Κανέλλος ο τούφας κ η φωτογραφία / flickr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Εκδρομούλα σημερινή για να ξεσκάσουμε λιγάκι.(Έχει παιχτεί κάποια μλκία με το tapatalk και δεν μπορώ να ξαναγίνω VIP έσβησα λογαριασμό ξανά έκανα,ξανά πλήρωσα και δεν με αφήνει για κανένα λόγο ενώ μου δείχνει ότι είμαι VIP στις συνδρομές εδώ λέει purchase failed αλλιώς θα τις ανέβαζα φουλ ανάλυση)Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Στο χωριο... Στην πολη... Στο καραβι... (Δεν πειραξα χρωματα, ο φωτισμος του καταστρωματος ειναι) 6 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, stxio said: Στο χωριο... Στην πολη... Στο καραβι... (Δεν πειραξα χρωματα, ο φωτισμος του καταστρωματος ειναι) Κα τα πλη κτι κές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 14, 2021 by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 @thabull ευχαριστω φιλε! 6 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Τσιμπατε ένα βαπορακι επι του παρόντος κ βλέπουμε ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts