mikele123 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Να εισαι καλα Μαρίνα!!! : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Mi note 3 auto IMG_20180124_170840 by Guardian, on Flickr IMG_20180124_170625 by Guardian, on Flickr May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 beer1 by GEORGE, on Flickr Φωτογραφικό ταλέντο, όχι αστεία. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε in real life και είσαι φιλικά σαρκαστικός, αλλά αν όχι είναι κάπως παρεξηγήσιμο να ανασύρεις φωτό από μια-δυο-τρεις σελίδες πίσω για να πεις... αυτό. ;) Αν θες κάνε ένα edit και πες έναν καλό λόγο για κάποια από τις τόσες φωτό που αντιπροσωπεύουν φωτογραφικό ταλέντο ;) (πολύ φιλικά και καλοπροαίρετα χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε in real life και είσαι φιλικά σαρκαστικός, αλλά αν όχι είναι κάπως παρεξηγήσιμο να ανασύρεις φωτό από μια-δυο-τρεις σελίδες πίσω για να πεις... αυτό. ;) Αν θες κάνε ένα edit και πες έναν καλό λόγο για κάποια από τις τόσες φωτό που αντιπροσωπεύουν φωτογραφικό ταλέντο ;) (πολύ φιλικά και καλοπροαίρετα χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση) Πέντε post πίσω από το δικό μου είναι η φωτογραφία. 2-3 σελίδες δεν ξέρω που τις είδες.. (εγω το λέω με αγάπη χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση) <3 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το πρόβλημα όμως δεν το αντιλαμβάνεσαι <3 Καλά το κόβω γιατί δεν βλεπω προκοπή :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Σιγά δηλαδή βρε παιδιά. Παραμερίστε λίγο το PR που κάνετε εδώ μέσα 24/7. Δεν έγινε και τίποτα να σαρκάσουμε (μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο) μια φωτογραφία από τις πάρα πολλές εδω μέσα που δεν έχουν καμία σχέση με τον τίτλο του νήματος. Δεν έχασε η βενετιά βελόνι. υγ: τις "2-3- σελίδες πίσω" δεν κατάλαβα που τις είδες πάντως. υγ: dgeorge4, 24/7 φίλε! υγ2: οκ, vagos. Δεν χρειάζεται να ορμάς σαν αυτόκλητος υπερασπιστής του καθενός. Δεν έκανα κανενα εγκλημα. Πέσατε να με φάτε! :P Edited January 25, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ο stxio έχει ανεβάσει 100αδες φωτογραφίες για να κάθεσαι να τον σαρκάζεις, έστω κι αν ούτε εγώ είμαι φαν. Ανέβασε και συ να δούμε πώς εκλαμβάνεις το ταλέντο και μετά βλέπουμε.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) thePRODIGY, το συγκεκριμένο PR είναι ο μόνος λόγος που αντί να πλακωνόμαστε κάθε τόσο όπως σε κάθε thread του forum, απλά λέμε ένα "ωραία φωτό" (=γλείφουμε χωρίς λόγο ο ένας τον άλλον, αν έτσι το βλέπεις) ή δεν λέμε τίποτα. υγ. k cool. no hard feelings και πάμε παρακάτω. :) Edited January 25, 2018 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 LG G4+snapseed 2018-01-25_07-51-29 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 IMG_20180126_115349-02 by Μιχάλης Αστακός, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Φοβερες.Νομιζω οτι οι αγαπημενες μου φωτογραφιες ειναι τα ηλιοβασιλεματα γενικοτερα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 IMG_20180126_115349-02 by Μιχάλης Αστακός, on FlickrΩραία έμπνευση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Φοβερες.Νομιζω οτι οι αγαπημενες μου φωτογραφιες ειναι τα ηλιοβασιλεματα γενικοτερα.Έλα..Για σένα :) Μικρό Νησί - Αη Γόρδης Κέρκυρα by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 P10+/LR Οταν σε μια γεματη μπυραρια καποιος που κανεις δεν φανταζοταν αναλαμβανει να αξιοποιησει το παλιο πιανο. When The Unexpected Happens by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 P10+/LR Οταν σε μια γεματη μπυραρια καποιος που κανεις δεν φανταζοταν αναλαμβανει να αξιοποιησει το παλιο πιανο. When The Unexpected Happens by alex-mand, on Flickr Τέλεια !! p10 - Lr TrainGuy by bill P, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Honor 9 wide apperture mode 2018-01-27_02-42-11 by vasilis poun, on Flickr Edited January 27, 2018 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Oneplus 5t portrait mode + snapseed 2018-01-27_05-03-58 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Galaxy S7, έκθεση Van Gogh 2018-01-27_05-59-54 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited January 27, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Τα τελευταια καμια 10αρια ποστ ειναι ολα καταπληκτικα παιδια, δεν τα επιασα ενα ενα μην ξεχασω καποιον. μπραβο που συνεχιζει το θεμα αυτο σε υψηλοτατο επιπεδο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστω Βασιλη! Μ αρεσει πολυ και η δικη σου με το βαθος που βγαζει!Μπραβο @dgeorge επισης πολυ ωραια! Ειδικα το παιδακι τα σπαει P10+ City By Night by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 LG G5 auto με mod google camera και ζουμ απο το κινητο ,χωρις επεξεργασια https://farm5.staticflickr.com/4617/39221709214_c000bae4d5_c.jpg' alt='39221709214_c000bae4d5_c.jpg'>2018-01-27_10-29-58 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 @x_vagos_x Ψαχνω καιρο τετοια ομιχλη! Εχω σταμπαρει και το σημειο που θελω και καραδοκω! Για την αλλη με τη ψευδαισθηση μ αρεσε παρα πολυ! Δοκιμασε την και σε Α/Μ θα λεγα...ακομα και με καταλευκο παραθυρο ισως να της πηγαινε εξισου πολυ! Τελος η φωτο με το λουλουδι απλα υπεροχη! Μεσα στα ξερα, το μονο χρωμα-ανθος ειναι φοβερο καδρο και εκτελεση! Μπραβο @achillesgk πολυ ωραια οντως! Και προσωπικα μ αρεσουν συνηθως περισσοτερο απο τις "στημενες" :p Επισης για την επεξεργασια που ρωτησε το παιδι, προσωπικα γινεται και στην εφαρμογη του κινητου εμενα (Splash νομιζω το λεει και κανει ακριβως αυτο.) @linaki_gr θα ηθελα να εχει λιγο αερα αν γινεται απο πανω ωστε να φαινεται το που τελειωνει η εκκλησια. Ισως μαλιστα αν αφηνες λιγο αερα, να μπορουσε να διορθωθει καπως και η προοπτικη που βλεπουμε τη φωτογραφια και να αλλαζε τελειως η δυναμικη της! Οπως κι αν εχει προσωπικα μ αρεσει! Γενικα συμφωνω και επαυξανω με τα παιδια για το νημα αυτο! Παιρνουμε ιδεες, και ως καδρα αλλα και ως τεχνικες που μας βοηθουν ουσιαστικα! Οπως ειπε και ο Βαγγελης, καθε φορα που βλεπω εναν ακομα να ποσταρει τη φωτογραφια του το θεωρω κερδος, ενω και η δημιουργικη κριτικη που ασκειται ενιοτε, συμβαλουν ωστε να γινομαστε καλυτεροι ολοι μας. Και για να μη ξεχνιομαστε... P10+/LR+PS Tower Lines by alex-mand, on Flickr Μπραβο...πιστευω παντως οτι αυτη η ληψη δεν ηθελε καθολου επεξεργσια. Και οτι η αυθεντικη...χωρις να την εχω δει...ειναι καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστω Βασιλη! Μ αρεσει πολυ και η δικη σου με το βαθος που βγαζει!Μπραβο @dgeorge επισης πολυ ωραια! Ειδικα το παιδακι τα σπαει P10+ City By Night by alex-mand, on FlickrLG G5 auto με mod google camera και ζουμ απο το κινητο ,χωρις επεξεργασια 2018-01-27_02-42-11 by vasilis poun, on FlickrΤέλεια !! p10 - Lr TrainGuy by bill P, on FlickrΈλα..Για σένα :) Μικρό Νησί - Αη Γόρδης Κέρκυρα by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο σας παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Κώστα ουσιαστικά είναι 2 φωτογραφίες γιατί διαφορετικά δεν μου καθόταν με τίποτα. Οπότε στα χρώματα κι αυτά δεν έκανα πολλές αλλαγές, απλά συνθεσα 2 διαφορετικά car light trails. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts