Jump to content

Αγορα κινητου μεχρι 200€

Sokk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα πριν μία βδομάδα πήρα το redmi rpo 3/64 αλλά τελικά το πουλάω και ψάχνω για κινητό μέχρι 200 από ΕΛΛΑΔΑ λοιπόν με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα κατασκευής σχετικά καλή κάμερα και να μην lagarei και fhd οθονη ασχέτως μεγέθους έχω βρει τα παρακάτω για πείτε γνώμες

-http://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-2GB-Dual-16GB.html δε με πολύ ψήνει το u.i βέβαια φτιάχνεται με launcher

-http://www.skroutz.gr/s/9079935/Lenovo-Vibe-K5-Note-16GB.html η καλύτερη τιμή που έχει πουληθεί είναι τώρα αλλά έχει ανάμεικτες κριτικές

-http://www.skroutz.gr/s/10036784/Huawei-Honor-7-Lite-Fingerprint-16GB.html πάλι το u.i

-http://www.skroutz.gr/s/9177791/Motorola-Moto-G4-Dual-16GB.html γουστάρω στοκ android αλλα πλαστικό πίσω μέρος,lenovo με καπάκι motorola και σχετικα μεγάλα bezel:wacko:

Επίσης μου αρέσει να έχει φυσικο κουμπί μπροστά αλλά δε βρίσκω κάποια συσκευή.

Λοιπόν ακούω σχόλια και προτάσεις

Edited by Sokk

όσο το δυνατόν καλύτερη κατασκευή από αυτά που αναφέρεις έχει το honor 7 lite

παρ'όλα αυτά, επειδή και το p9 lite δεν υστερεί και επειδή σε εμπειρία χρήσης είναι καλύτερο από το Honor θα πρότεινα εύκολα το p9 lite

Μπορώ να ρωτήσω γιατί δεν βόλεψε το note?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

P9 lite και από εμένα και ας μην είναι η πλάτη μεταλλική όπως του honor.

To redmi pro 3/64 να υποθέσω γράφεις?

Τι σε χάλασε σε αυτό?

Ειχα στην κατοχη μου το p9 lite, αξιολογη συσκευη μ αρεσε, απο αυρα που λες το προτιμω, ηταν σταθερο δεν ειχα θεματα και ομορφο τηλεφωνο

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις το redmi pro σα συσκευή δεν έχει τπτ ίσα ίσα που ήταν και καλύτερο από ότι το περίμενα και αν δεν ήταν η αναμονή που θα μείνω χωρίς κινητό πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.Ο λόγος που το έδωσα είναι γιατί κατά τη διαδικασία flashαρισματος με το sp tool έκανα format και download και έσβησαν τα πάντα imei wifi mac address και δεν ήθελα να ασχοληθεί να το φτιάξω.

Κατάλαβα, πακέτο!

Με το καλό να πάρεις την απόφασή σου.

Περίμενε λίγο αν μπορείς για καμιά προσφορά.

καλησπέρα φίλε μου το καλύτερο κινητό έως 200€ είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Σημείωσε την λέξη ΝΟΤΕ :D

Μόνο σοβαρό αρνητικό βρίσκω ότι λείπει η B20 Band απο το 4G.

κατά τα άλλα, Το P9 lite είναι μια αξιόλογη συσκευή και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου αλλά με τα 3Gb έκδοση που σημαίνει λίγο παραπάνω κόστος.

σαν runner up κοίτα και το Huawei 5X.

Αν θελεις ριξε μια ματια και στο lenovo S1 lite.

To honor 7 το εβλεπα και εγω αλλα ειδα οτι εχει αρκετα ηψηλο σαρ.

Το p9 lite ειναι η επιλογη μου αναμεσα σε αυτα που ρωτας.

Μια σημειωση για το s1 lite ειναι οτι σε καποιες αναφορες, με αρκετη χρηση η μπαταρια κραταει

μια μερα.

Xiaomi redmi note 3 είχα και το άλλαξα αρκετά καλό τηλέφωνο samsung a 3 για κανένα λόγο lagarei πριν το βγαλεις από το κουτί και το lenovo vibe s1 το είδα αλλά δε με πολύ εψησε επίσης το lenovo k5 note του Κωτσόβολου είναι μόνο για αγορά από το internet.Να σας ρωτήσω είδα το mi max με τιμή 200€ στην Ελλάδα τους πείρα να δω με τη rom έρχεται αλλά είχαν κλείσει και δεν έμαθα ξερει κάποιος ??

Φίλε αυτό δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται από πού το παίρνει κάθε μαγαζί. Μόνο αυτοί θα (πρέπει να) ξέρουν!

Μιας κ είχες το Xiaomi Note 3 κ πήγες για το Pro, αλλά δεν έχεις στις επιλογές άλλο Xiaomi (πχ κάποιο από αυτά ή πχ το 4), πώς κ λες για το Mi Max? Άρα δεν την έχεις αποκλείσει σαν εταιρεία, ή ίσως τη σκέφτεσαι μόνο για κάτι πιο ιδιαίτερο (μεγάλη οθόνη); Γιατί κατά τα άλλα τα Xiaomi 3pro/4/Pro μου κάνουν καλύτερα από πχ το Lenovo (το 3pro καταλαβαίνω βέβαια ότι δε θες να το ξαναπάρεις).

Αν θελεις ριξε μια ματια και στο lenovo S1 lite.

To honor 7 το εβλεπα και εγω αλλα ειδα οτι εχει αρκετα ηψηλο σαρ.

Το p9 lite ειναι η επιλογη μου αναμεσα σε αυτα που ρωτας.

Μια σημειωση για το s1 lite ειναι οτι σε καποιες αναφορες, με αρκετη χρηση η μπαταρια κραταει

μια μερα.

Το p9 lite έχει ακόμη μεγαλύτερο sar αν δεν κάνω λάθος. Γύρω στο 1,4 στο κεφάλι.

παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας μόλις παρήγγειλα το redmi note 4 2/16 μαζί με μια Κάρτα 32gb sd class 10 και ταχύτητα εγγραφής 48 mb/s από το eshop που το στέλνουν με official rom και σφραγισμένο το ξέρω ότι είναι χειρότερο από το pro άλλα πιστεύω είναι καλλίτερο από όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω αν έβρισκα το pro με official ROM από ευρωπαική αποθήκη θα το έπαιρνα πάλι άλλα δε μπορούσα να μείνω χωρίς κινητό μέχρι να έρθει από Κίνα Edited by Sokk