Jump to content

ZTE Nubia n1

stears
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα καθώς ενδιαφέρομαι για τηλέφωνο καλών επιδόσεων αλλά χαμηλής τιμής. Είδα το συγκεκριμένο μοντέλο τωρινό του Ιουλίου έχει πρόσφατα χαρακτηριστικά:

LTPS IPS FHD 5.5inch 1920•1080

Android 6.0 Marshmallow

MTK HELIO P10 MALI-T860

Και επίσης υπάρχει και η 800αρα μπάντα

Nubia UI 4.0

13mp Front-Rear Camera

Fingerprint sensor etc.

Κάποια βασικά ήταν αυτά.

Τώρα η ερώτηση διαθέτει ή το είχε στην κατοχή του αυτό το κινητό αν ναι κάποιες εντυπώσεις ή αν αξίζει η αγορά του ή αν υπάρχει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα ή ιδιώτης καθώς τιμή Κίνας είναι 185 δολάρια.

http://www.nubiamobileshop.com/nubia-n1-mobile-phone.html

Δυνατό και πανέμορφο Όπως και το nubia z11 mini s που γλυκοκοιτάζω. Απλά δεν νομίζω η κινέζικη έκδοση του Ν1 να έχει την 800άρα μπάντα από όσο είχα δει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

@zanarino Δηλαδή αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του? Βασικά το πρόβλημα μου είναι σε κάποια rom ή κάποιο root του κινητού κολλήσω και δεν ξέρω που να ψάξω. Ευχαριστώ.για την γνώμη σου πολύ ωραίο κινητό και το mate s.

@zanarino Δηλαδή αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του? Βασικά το πρόβλημα μου είναι σε κάποια rom ή κάποιο root του κινητού κολλήσω και δεν ξέρω που να ψάξω. Ευχαριστώ.για την γνώμη σου πολύ ωραίο κινητό και το mate s.

Δύσκολο να το έχει κάποιος εδώ, δεν έχει καιρό που κυκλοφόρησε. Στην τιμή του με βάση τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ δυνατό και όμορφο. Απ' ότι είδα ότι η official ROM είναι multilanguage στο εν λόγω κινητό. Απλά να ξέρεις ότι στα nubia, και στο συγκεκριμένο κινητό, η κινεζική έκδοση δεν έχει playstore οπότε θα πρέπει να βρεις μέθοδο να το ρουταρεις και να βάλεις custom recovery ώστε να περάσεις google gaps. Τα κινεζομάγαζα τα φέρνουν συνήθως με custom Roms και playstore οι οποίες όμως έχουν συνήθως προβλήματα και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξεις ρομ. Οπότε, πριν προβείς στην αγορά πρέπει καταρχήν να εξασφαλίσεις ότι υπάρχει υποστήριξη για το κινητό.

The day is my enemy, the night my friend

Δυνατό και πανέμορφο Όπως και το nubia z11 mini s που γλυκοκοιτάζω. Απλά δεν νομίζω η κινέζικη έκδοση του Ν1 να έχει την 800άρα μπάντα από όσο είχα δει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Και εγώ ζαχαρωνω το mini s αλλά λίγο το τελωνείο λίγο το ότι δεν το έχει πάρει κανείς με φρενάρει

Και εγώ ζαχαρωνω το mini s αλλά λίγο το τελωνείο λίγο το ότι δεν το έχει πάρει κανείς με φρενάρει

Αυτό είναι που με ανησυχεί και μένα καθώς σκοπεύω να πουλήσω το Μate 8 μόνο και μόνο για το λειτουργικό που είναι πανέμορφο και είναι γρήγορο για την δουλειά μου

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύσκολο να το έχει κάποιος εδώ, δεν έχει καιρό που κυκλοφόρησε. Στην τιμή του με βάση τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ δυνατό και όμορφο. Απ' ότι είδα ότι η official ROM είναι multilanguage στο εν λόγω κινητό. Απλά να ξέρεις ότι στα nubia, και στο συγκεκριμένο κινητό, η κινεζική έκδοση δεν έχει playstore οπότε θα πρέπει να βρεις μέθοδο να το ρουταρεις και να βάλεις custom recovery ώστε να περάσεις google gaps. Τα κινεζομάγαζα τα φέρνουν συνήθως με custom Roms και playstore οι οποίες όμως έχουν συνήθως προβλήματα και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξεις ρομ. Οπότε, πριν προβείς στην αγορά πρέπει καταρχήν να εξασφαλίσεις ότι υπάρχει υποστήριξη για το κινητό.

Οπότε η καλύτερη λύση είναι να περιμένω, καθώς κανένας στην Ευρώπη δεν έκανε κάποιο review, που σημαίνει δεν κινήθηκε στην δικιά μας αγορά παρά μόνο Κίνα.