Jump to content

stears

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stears

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

stears's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. stears

    ZTE Nubia n1

    Αυτό είναι που με ανησυχεί και μένα καθώς σκοπεύω να πουλήσω το Μate 8 μόνο και μόνο για το λειτουργικό που είναι πανέμορφο και είναι γρήγορο για την δουλειά μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε η καλύτερη λύση είναι να περιμένω, καθώς κανένας στην Ευρώπη δεν έκανε κάποιο review, που σημαίνει δεν κινήθηκε στην δικιά μας αγορά παρά μόνο Κίνα.
  2. stears

    ZTE Nubia n1

    @zanarino Δηλαδή αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του? Βασικά το πρόβλημα μου είναι σε κάποια rom ή κάποιο root του κινητού κολλήσω και δεν ξέρω που να ψάξω. Ευχαριστώ.για την γνώμη σου πολύ ωραίο κινητό και το mate s.
  3. stears

    ZTE Nubia n1

    Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα καθώς ενδιαφέρομαι για τηλέφωνο καλών επιδόσεων αλλά χαμηλής τιμής. Είδα το συγκεκριμένο μοντέλο τωρινό του Ιουλίου έχει πρόσφατα χαρακτηριστικά: LTPS IPS FHD 5.5inch 1920•1080 Android 6.0 Marshmallow MTK HELIO P10 MALI-T860 Και επίσης υπάρχει και η 800αρα μπάντα Nubia UI 4.0 13mp Front-Rear Camera Fingerprint sensor etc. Κάποια βασικά ήταν αυτά. Τώρα η ερώτηση διαθέτει ή το είχε στην κατοχή του αυτό το κινητό αν ναι κάποιες εντυπώσεις ή αν αξίζει η αγορά του ή αν υπάρχει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα ή ιδιώτης καθώς τιμή Κίνας είναι 185 δολάρια. http://www.nubiamobileshop.com/nubia-n1-mobile-phone.html
  4. Πολύ καλό δώρο καλή επιτυχία σε όλους
×
×
  • Create New...