JustMe Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 1. τεράστιο + βαρύ 2. toshiba = μηδενική υποστήριξη (τώρα πια) σε οδηγούς και άλλα τέτοια. 3. παλιό hardware (έχει βγει το 2730 και το x200t) 4. πανάκριβο. που το βρήκες αυτό το χασάπικο σάιτ? κάποτε είχα αγοράσει από εκεί κάτι (πριν χρόνια) και ακόμα το φυσάω. 5. μη ρωτάς για tablet εδώ μιας και δεν υπάρχει μεγάλο database στην ελλάδα για γνώσεις. δες στα inkshow του gotta και στο tabletpc reviews. 1. Συμφωνώ, το βάρος δε με ενοχλεί. 2. Δεν σε κατανοώ, από πότε ισχύει αυτό? :wacko: 3. Παλιό hardware ποιο είναι? Ο centrino Vpro T8300? Το μόνο διαφορετικό που βλέπω είναι ο Ρ8600 σε κάποιες περιπτώσεις (σε κανένα tablet βέβαια) με τον οποίο δε βλέπω κάποια διαφορά, 3ΜΒ cache, χρονισμένος στα ίδια είναι. Παλιά είναι μόνο η κάρτα γραφικών, αφού η Intel έχει βγάλει την 4500 πλέον (και πάλι δεν την είδα σε κάποιο tablet) αλλά κατά την άποψή μου κάρτα με επιδόσεις ενσωματωμένη έτσι κι αλλιώς δε βρίσκεις. Το 2730 φοράει τον ULV και το Χ200Τ δεν το έχω δει πουθενά ακόμη, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα φοράει τον Τ8300 ή κάτι αντίστοιχο. 4. Παράδειγμα ήταν το site, δεν είχα σκοπό να παραγγείλω από εκεί :p 5. Στα sites ακριβώς που λες το έψαξα και 'γω και ψιλοκατέληξα στο Μ700 ως το δυνατότερο Convertible που κυκλοφορεί. Η Lenovo αυτή τη στιγμή αντιπαραθέτει το X61t με τον L7700, η Dell το LatitudeXT με ULV επεξεργαστή και η HP το tx2000z για το οποίο διάβασα ΚΑΚΙΣΤΑ σχόλια ακριβώς στα sites που έδωσες (στο 2ο για την ακρίβεια) Εν τέλει, επειδή ψάχνω επιδόσεις και όχι τόσο φορητότητα οπότε μάλλον προς αυτόν πάω και μέχρι τώρα δεν βρήκα 1 καλό λόγο να το αποφύγω. Μπορεί σε θέμα drivers να μην έχει την υποστήριξη της lenovo, αλλά είναι αυτός λόγος να απορρίψει κανείς ένα laptop? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 σκεφτομαι να παρω το 10" της multirama. ειναι της msi κατασκευη ολοιδιο με το 10" της msi αλλα εχει 160αρι δισκο αντι για τον 80αρι της msi. τι γνωμη εχεται για αυτο το μηχανακι? εχει κ 3 χρονια εγγυηση. θελω αν εχει φορητοτητα γι'αυτο διαλεξα το 10αρι. τα 8.9 δεν μου αρεσαν κ κανουν κ ιδια λεφτα σχεδον. MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Δες 2-3 σελίδες πιο πίσω, έχει ήδη απαντηθεί σε ένα άλλο παιδί που ενδιαφερόταν. Μια χαρά είναι, αφού είναι το ίδιο το MSI Wind ουσιαστικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 σκεφτομαι να παρω το 10" της multirama. ειναι της msi κατασκευη ολοιδιο με το 10" της msi αλλα εχει 160αρι δισκο αντι για τον 80αρι της msi. τι γνωμη εχεται για αυτο το μηχανακι? εχει κ 3 χρονια εγγυηση. θελω αν εχει φορητοτητα γι'αυτο διαλεξα το 10αρι. τα 8.9 δεν μου αρεσαν κ κανουν κ ιδια λεφτα σχεδον. Φιλος μου ειχε αυτο το διλλημα. αυτο θα σε βοηθησει ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Τι διαφορα εχουν τα compaq apo ta presario η τα pavillion?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 σκεφτομαι να παρω το 10" της multirama. ειναι της msi κατασκευη ολοιδιο με το 10" της msi αλλα εχει 160αρι δισκο αντι για τον 80αρι της msi. τι γνωμη εχεται για αυτο το μηχανακι? εχει κ 3 χρονια εγγυηση. θελω αν εχει φορητοτητα γι'αυτο διαλεξα το 10αρι. τα 8.9 δεν μου αρεσαν κ κανουν κ ιδια λεφτα σχεδον. Είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, με μόνο μειονέκτημα η μπαταρία του η οποία κρατάει -σχετικά- λίγο (1:30 με 2 ώρες (βαριά) )...εγώ χθες το αγόρασα σε λευκό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Τη γνώμη έχετε για αυτή τη προσφορά? APPLE MACBOOK 13.3' INTEL CORE 2 DUO 2.4GHZ 160GB WHITE GR/EN STUDENT OFFER + NEOOFFICE 1250ε - 100ε έκπτωση = 1150ε - 400 ευρώ επιδότηση "Δες την Ψηφιακά" = 750 ευρώ μαζι με NeoOffice http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904044 Οι τιμές προ ΦΠΑ της Rainbow: http://www.edustore.gr/cgi-bin/WebObjects/EduApp.woa/2/wo/bXe5CwtW71oiIdS4KHiYG0/0.11?101,97 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο HP PAVILION DV5-1030EV με σαφώς πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά με διαφορετική φιλοσοφία στα 625 ευρώ με την επιδότηση. [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 φυσικά και ο hp. να μου πεις για mbpro να στο πω οκ. αλλά τώρα είναι η μέρα με τη νύχτα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και βασικά το neoOffice είναι δωρεάν. Οπότε δώρο άδωρο! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Τη γνώμη έχετε για αυτή τη προσφορά? APPLE MACBOOK 13.3' INTEL CORE 2 DUO 2.4GHZ 160GB WHITE GR/EN STUDENT OFFER + NEOOFFICE 1250ε - 100ε έκπτωση = 1150ε - 400 ευρώ επιδότηση "Δες την Ψηφιακά" = 750 ευρώ μαζι με NeoOffice http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904044 Οι τιμές προ ΦΠΑ της Rainbow: http://www.edustore.gr/cgi-bin/WebObjects/EduApp.woa/2/wo/bXe5CwtW71oiIdS4KHiYG0/0.11?101,97 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο HP PAVILION DV5-1030EV με σαφώς πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά με διαφορετική φιλοσοφία στα 625 ευρώ με την επιδότηση. Aγορασα την περασμενη εβδομαδα τον συγκεκριμενο hp, και μπορω να πω πως ειναι καταπληκτικος. Σου το συνιστω ανεπιφυλακτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και βασικά το neoOffice είναι δωρεάν. Οπότε δώρο άδωρο! +1 σε παρόμοιες βλακίες βασίζονται οι πωλητές και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... έχει το νέο firefox, OpenOffice, MSN, Itunes και ΤΟ ΝΕΟ μtorrent... μα έλεος με τα καταστήματα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Ωραία από τα 15΄ καταλήγουμε στό Pavilion dv5-1030ev Στα 13' τώρα μου άρεσε το LG R310 Συγκριτικό με τα χαρακτηριστικά και των δύο: εδώ Τι προτείνετε? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Ποιά η γνώμη σας για αυτό Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5535 [bPJ:K244V200-QUES1 ]??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 link? specs? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 link? specs? Με βάση το κωδικό κατασκευαστή που δίνει μου βγάζει αυτό Σε προσφορά στα 500 ευρώ. [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή για τα χρήματά τους και αν τελικά ΝΑΙ ποιό από τα δύο 1. http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=28721&prid=29576 2. http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=28719&prid=29574 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή για τα χρήματά τους και αν τελικά ΝΑΙ ποιό από τα δύο 1. http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=28721&prid=29576 2. http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=28719&prid=29574 Στο ίδιο επίπεδο τιμών είναι και η νέα σειρά της HP Compaq. π.χ. το HP Compaq 792ev στα 530 ευρώ. [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Εδώ και 1 μήνα έχεις κάνει κανά update?!?Αν ναι δεν ξέρω κατά πόσο το backup-recovery που θες να φτιάξεις είναι το "σωστό"..Πάντως όπως είπαν και παραπάνω πρέπει να έχουν βιβλιαράκι με οδηγίες...Κατάλαβα..Και κάτι αλλο ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο (Acer 5920g) υποστηρίζει εγγραφή lightscribe??Μόλις βάζω άδειο απλό δισκάκι τα Windows Vista στις διαθέσιμες επιλογές μου λένε αν θέλω να το γράψω Lightscribe direct.Στο πλάι όμως η DVD RAM συσκευή δεν έχει σκαλισμένο το λογότυπο του Lightscribe.Oύτε και το Recording Software που ενσωματώνει η Acer (NTi CD-DVD Maker 6).Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Στο ίδιο επίπεδο τιμών είναι και η νέα σειρά της HP Compaq. π.χ. το HP Compaq 792ev στα 530 ευρώ. Σε ευχαριστώ αλλά ξεκίνησα από τα 350€ και τώρα λέω max 450€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλησπέρα! Τα φώτα σας, pls! Εδώ και αρκετό καιρό συνδέομαι ασύρματα από router γείτονα, ο οποίος το γνωρίζει και δεν τον ενοχλεί. Όταν άνοιγα το laptop αυτό συνδεόταν αυτόματα στο internet αφού από την πρώτη φόρα το είχα επιλέξει ως προτιμώμενο. Τις τελευταίες μέρες όμως δεν μπορώ να συνδεθώ αν και δείχνει ότι συνδέεται αλλά μου γράφει "Πρόσβαση: Μόνο τοπικά" και όχι "Πρόσβαση: τοπικά και inernet". Δεν έχω πειράξει κάτι... Τι μπορεί να φταίει...; Έχω vista και μερικές φορές μπαίνει στο internet για λίγα λεπτά μέχρι να ξαναγυρίσει στη "πρόσβαση μόνο τοπικά" από μόνο του... Ευχαριστώ Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 κανεις δε το ελυσε μονιμα με zero config. μονο με static ip. το net profiles θα σε βοηθησει. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παιδια, μια μικρη βοηθεια. Μετα απο 5 μερες που δεν ειχα χρησιμοποιησει το laptop, πηγα να το ανοιξω και ενω δειχνει οτι παιρνει ρευμα, αναβουν τα πληκτρα για 2 δευτερολεπτα και αμεσως κλεινει. Ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω την μπαταρια μαζι ωστε να τη δοκιμασω. Τι μπορει να φταιει, τροφοδοτικο να υποθεσω; Καμια ιδεα; Αν παιζει ρολο το laptop ειναι Toshiba. If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Παράγγειλα από το Πλαίσιο το συγκεκριμένο Laptop που από 1399 βγαίνει στα 999€ μέσω του "Δες την Ψηφιακά". Πιστεύετε ότι έκανα καλή επιλογή ή μήπως ήταν υπερβολική η 9800 GTS; Ρωτάω γιατί η 2η επιλογή μου ήταν αυτό, που έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, κάρτα 9600 GS και τιμή στα 729€. Τόσο μεγάλη διαφορά μόνο από την κάρτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Παράγγειλα από το Πλαίσιο το συγκεκριμένο Laptop που από 1399 βγαίνει στα 999€ μέσω του "Δες την Ψηφιακά". Πιστεύετε ότι έκανα καλή επιλογή ή μήπως ήταν υπερβολική η 9800 GTS; Ρωτάω γιατί η 2η επιλογή μου ήταν αυτό, που έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, κάρτα 9600 GS και τιμή στα 729€. Τόσο μεγάλη διαφορά μόνο από την κάρτα; Αναρωτιέμαι γιατί επέλεξες TurboX ενώ με λιγότερα χρήματα μπορούσες να πάρεις κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά από άλλο κατασκευαστή? :confused: [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Αναρωτιέμαι γιατί επέλεξες TurboX ενώ με λιγότερα χρήματα μπορούσες να πάρεις κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά από άλλο κατασκευαστή? :confused: Επειδή θέλω να διατηρείται σχετικά καλά για 4-5 χρόνια, με τα χαρακτηριστικά αυτά δε νομίζω να υπάρχει κάτι πιο φθηνό από TurboX. Μόνο ο επεξεργαστής (P8400) με προβληματίζει λίγο. Τα έτοιμα είχαν μικρότερη κάρτα/σκληρό/μνήμη. Επίσης στο πλαίσιο έχουν βάλει μνήμη DDR3 (στα 1066), ενώ όλα τα άλλα έχουν DDR2 και ίσως γι' αυτό ανεβαίνει λίγο και η τιμή σε συνδυασμό πάντα με τη μεγάλη κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts