Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά είναι.

ειναι καλυτερα απο το hp δηλαδη?

με απασχολει πολυ το ασπρο που φοβαμαι μη μου γαριασει και το οτι ειναι πιο "ψευτικος" και τριζει περισσοτερο απο τον αλλον

:X

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...αλλά θα έχεις 1000% μια καλύτερη οθόνη.

Είναι πάντα το ΓΙΑΤΙ το χρειάζεσαι το λαπτοπ. Αν θες να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική μια χαρά είναι το Vaio. Ακόμα και τα Vista να σε ενδιαφέρουν, η έκδοση που έχει επάνω ο HP (Vista Basic) είναι χάλια. Πραγματικά δεν τα αξίζει τα λεφτά της.

Όσο για το αν λερώνει, εγώ το έχω δει να χρησιμοποιείται από χιλιάδες άτομα και μετά από 1-2 μήνες χρήσης να είναι σαν καινούργιος. Τώρα, αν εσύ σκοπεύεις να κάνεις βαριά χρήση, να ξέρεις πως με εξαίρεση τα IBΜ, κανένα δε θα αντέξει (ούτε στο χρώμα αλλά ούτε και σαν μηχάνημα)...

ΥΓ: Και ο Vaio και ο HP (ή πιο συγκεκριμένα, ΑΥΤΟΣ ο Vaio και ΟΛΟΙ οι HP) φαίνονται πολύ ψευτο-πλαστικοί, είναι η αλήθεια. Οπότε αν είσαι ανάμεσα στα δύο αυτά, πάρε καλύτερα το Vaio που είναι και πιο όμορφο. ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

...αλλά θα έχεις 1000% μια καλύτερη οθόνη.

Είναι πάντα το ΓΙΑΤΙ το χρειάζεσαι το λαπτοπ. Αν θες να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική μια χαρά είναι το Vaio. Ακόμα και τα Vista να σε ενδιαφέρουν, η έκδοση που έχει επάνω ο HP (Vista Basic) είναι χάλια. Πραγματικά δεν τα αξίζει τα λεφτά της.

Όσο για το αν λερώνει, εγώ το έχω δει να χρησιμοποιείται από χιλιάδες άτομα και μετά από 1-2 μήνες χρήσης να είναι σαν καινούργιος. Τώρα, αν εσύ σκοπεύεις να κάνεις βαριά χρήση, να ξέρεις πως με εξαίρεση τα IBΜ, κανένα δε θα αντέξει (ούτε στο χρώμα αλλά ούτε και σαν μηχάνημα)...

ΥΓ: Και ο Vaio και ο HP (ή πιο συγκεκριμένα, ΑΥΤΟΣ ο Vaio και ΟΛΟΙ οι HP) φαίνονται πολύ ψευτο-πλαστικοί, είναι η αλήθεια. Οπότε αν είσαι ανάμεσα στα δύο αυτά, πάρε καλύτερα το Vaio που είναι και πιο όμορφο. ;)

ο εν λογω hp, ειναι αρκετα ομορφοσ παντως. Μαυρο το εξωτερικο καπακι και μεσα γκρι με πορτοκαλι λεπτομερειες. + του οτι ειναι πιο γρηγορος/πιο μεγαλος σκληρος/πιο πολυ μνημη...

Η χρηση θα ειναι dvd/ιντερνετ/αν καπου δεν εχω πισι και οπου τυχαινει να παιζω μουσικη που θα το συνδεω με την ψηφιακη μου κονσολα αυστηρα.

Κανενα παιχνιδι και τετοια εξεζητημενα.

Και οχι. δε θα κανω το λαθος να βαλω Βιστα σε αυτο.

Xp 8α μπουνε. Vista εχω στο desktop και να σου πω την αληθεια δε μου λενε τιποτα. Μαλλον το χω μετανιωσει κιολας

Οπότε παίζει το ρόλο του και μέγεθος/βάρος. Τα τσέκαρες αυτά τα δύο;

Αλήθεια, πόσο τον έχεις βρει τον HP;

Αξίζει θεωρείς η διαφορά στην τιμή;

Οπότε παίζει το ρόλο του και μέγεθος/βάρος. Τα τσέκαρες αυτά τα δύο;

Αλήθεια, πόσο τον έχεις βρει τον HP;

Αξίζει θεωρείς η διαφορά στην τιμή;

679 o hp

649 o vaio αλλα εμενα μου ρχεται γυρω στα 600

αν το καλοσκεφτεις καμια διαφορα γιατι στο βαιο θελω καπακι και αλλα 512 μνημη οποτε....

hp είναι κορυφαία μηχανήματα (πρώτα σε πωλήσεις) και με άριστο service.

τώρα για το συγκεκριμένο δεν ξέρω.

Υ.Γ. οθόνες όλες οι Glossy είναι άριστες. δεν υπάρχουν και πολλοί κατασκευαστές άλλωστε.

Υ.Γ. 2) 512 για vista ΔΕΝ υπάρχουν :p ενδέχεται το boot να παίρνει παραπάνω απόσο να κάμεις έναν καφέ... μην πω για πάνω από μία εφαρμογή ανοιχτή... και τα 1GB είναι λίγα. περισσότερα στο αντίστοιχο θρεντ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Έ όχι και "όλες οι glossy άριστες"!!

Έχεις δει ποτέ την ίδια photo δίπλα-δίπλα σε Vaio και άλλο laptop;;

Η μέρα με τη νύχτα - ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Αλλά για αυτό που θες mplip δε σε συμφέρει το Vaio. Τσίμπα το HP. Άσε που το service των Vaio (αν και ανώτερο ποιοτικά από των HP) είναι στο Βέλγιο...

και του εν λογω hp παντως glossy ειναι αν και οντως καμια σχεση με του vaio

ειναι σαν ξεθωριασμενη αν τις δεις διπλα διπλα

απλα το θεμα ειναι αυτο ακριβως. Το ενα εχει το κατι παραπανω του....

ο εν λογω hp παντως φιγουραρει με τρελα σε ΟΛΑ τα καταστηματα

media market, multirama, plaisio, τον εχουν οι παντες!

Kαι αντίστοιχα (λογικά) το ίδιο θα γίνεται και με το τελευταίο μοντέλο της σειράς Ν των Vaio, το N31 ;)

έχω δει toshiba με εκπληκτικές οθόνες και hp dv επίσης. δε σημαίνει ότι η sony είναι το Α+Ω στις οθόνες... ;)

αυτό φαίνεται και από τις LCD αλλά και τις TV.

αλλά αυτά είναι άλλους παπά ευαγγέλιο.

Alex = the best!

tha ithela tin voithia sas!!!skeftomai na paro laptop kai psinomai gia to Hp 6510b pou exi 14,1 othoni >>>http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=6647

exo akousi kai diavasi vevaia orismenes apopsis oti douleuei sto full kai kani poli thorivo se ksena forum.exo vevaia dokimasi core2duo T5600 tis Toshiba pou einai telios athorivos akoma kai otan douleuei sto full...kseri kanenas tipota i exi na protini kati kalitero mexri ta 1200eurw alla me 14,1 othoni?

Οκ. δεκτό.

για τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλό:

1. santa rosa

2. 2GB ram

3. nVidia GeForce 8600GT 1GB

4. 802.11a/g/n

το μόνο - είναι η ανάλυση. καλύτερα θα ήταν να είχε WSXGA+ αλλά για τα λεφτά του είναι οκ.

Υ.Γ. αν θέλεις να πάρεις acer, σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Να 'σαι καλα.

Οσο για το Υ.Γ. θα το θεσω ως εξης, αν βρω αλλο φορητο στα ιδια λεφτα (+100€) να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολλησω στο οτι δεν ειναι Acer Αφου δεν εχω προβλημα και φυσικα παραδεχωμαι οτι ποιοτικα η Acer ειναι πισω απο αλλες εταιρειες αλλα το θεμα για μενα ειναι και το τι προσφερεουν και σε ποια τιμη αυτος ειναι και ο λογος που βλεπω σαν μονοδρομο την Acer + το οτι δεν ειχα προβλημα μεχρι σημερα (φυσικα ειναι μη σου τυχη) και το σερβις στη θεσσαλονικη ειναι αποδεκτο.

Kαι αντίστοιχα (λογικά) το ίδιο θα γίνεται και με το τελευταίο μοντέλο της σειράς Ν των Vaio, το N31 ;)

ειναι ακριβα ακομη

ετυχε τελικα και ειδα το hp απο κοντα

αξιζει. Το μονο που με χαλασε οτι δεν εχει υποδοχη pcmcia

ειναι ακριβα ακομη

ετυχε τελικα και ειδα το hp απο κοντα

αξιζει. Το μονο που με χαλασε οτι δεν εχει υποδοχη pcmcia

Ούτε express?

Alex = the best!

Οκ. δεκτό.

για τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλό:

1. santa rosa

2. 2GB ram

3. nVidia GeForce 8600GT 1GB

4. 802.11a/g/n

το μόνο - είναι η ανάλυση. καλύτερα θα ήταν να είχε WSXGA+ αλλά για τα λεφτά του είναι οκ.

Η κάρτα αυτή είναι η Mobile ή η κανονική; Το Πλαίσιο δεν γράφει m πάντως. Αν είναι η desktop δεν θα έχει μεγάλη κατανάλωση;

Ακόμη 1GB Video RAM? Ποιό είναι το νόημα; Μου φαίνεται ότι με τις κάρτες γραφικών ξεφορτώνονται παλιά αργή μνήμη σε μεγάλες ποσότητες.

Επίσης δεν διευκρινίζεται αν ο 160GB HDD είναι στις 5400 ή στις 4200 RPM.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Η κάρτα αυτή είναι η Mobile ή η κανονική; Το Πλαίσιο δεν γράφει m πάντως. Αν είναι η desktop δεν θα έχει μεγάλη κατανάλωση;

Ακόμη 1GB Video RAM? Ποιό είναι το νόημα; Μου φαίνεται ότι με τις κάρτες γραφικών ξεφορτώνονται παλιά αργή μνήμη σε μεγάλες ποσότητες.

Επίσης δεν διευκρινίζεται αν ο 160GB HDD είναι στις 5400 ή στις 4200 RPM.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά.

δλδ η κάρτα είναι το θέμα για την κατανάλωση αυτού του θηρίου?

έτσι και αλλιώς αναμονή χάλια θα έχει.

με ρώτησε το παιδί αν είναι καλό και του έγραψα τα στοιχεία που θεωρώ ως +. που είναι το πρόβλημα???

Alex = the best!

δλδ η κάρτα είναι το θέμα για την κατανάλωση αυτού του θηρίου?

έτσι και αλλιώς αναμονή χάλια θα έχει.

με ρώτησε το παιδί αν είναι καλό και του έγραψα τα στοιχεία που θεωρώ ως +. που είναι το πρόβλημα???

Ποιό πρόβλημα βρε Alexkass; Ερώτηση έκανα. Έχεις νεύρα επειδή βγαίνει το JesusPhone και μας τα βγάζεις εδώ; :p

Δεύτερη ερώτηση: γιατί θηρίο; φυσιολογική 15,4'' οθόνη έχει, santa rosa για καλύτερη διαχείριση ενέργειας και σκληρό που δεν ξέρουμε αν τρέχει στις 4200 - δεν βλέπω γιατί θα έχει τόσο κακή αναμονή.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Παιδιά πούλησα τον Acer και θέλω την γνώμη σας. Βρίσκω Sony Vaio VGN-UX1XN κοντά στις 2.000€ και πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία !!! Εσείς τί λέτε να το τολμήσω ή να πάρω κάποιο tablet pc ?

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά

http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg

Ποιό πρόβλημα βρε Alexkass; Ερώτηση έκανα. Έχεις νεύρα επειδή βγαίνει το JesusPhone και μας τα βγάζεις εδώ; :p

Δεύτερη ερώτηση: γιατί θηρίο; φυσιολογική 15,4'' οθόνη έχει, santa rosa για καλύτερη διαχείριση ενέργειας και σκληρό που δεν ξέρουμε αν τρέχει στις 4200 - δεν βλέπω γιατί θα έχει τόσο κακή αναμονή.

υπολογιστές με οθόνη μεγαλύτερη των 15inch (όχι wide) και πάνω από 2.6-2.7 κιλά μάλλον θηρία λέγονται... :)

απλά ο τρόπος σου ήταν κάπως αφοριστικός... λες και φταίω εγώ που έχει αυτή την κάρτα...

Alex = the best!

Παιδιά πούλησα τον Acer και θέλω την γνώμη σας. Βρίσκω Sony Vaio VGN-UX1XN κοντά στις 2.000€ και πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία !!! Εσείς τί λέτε να το τολμήσω ή να πάρω κάποιο tablet pc ?

αναλόγως τι θες. το κορυφαίο tablet pc με multitouch screen είναι το lenovo-ibm x61t. απλά θες άλλα 50ευρώ για εξωτερικό dvd-rw.

μπορείς να δεις και το f-s t4225 (με santa rosa)

αλλά και την σειρά 2710p της compaq (δεν έχουν έρθει ακόμα) που έχουν κορυφαία αναμονή αλλά δυστυχώς underpower cpus...

τέλος μπορείς να δεις και το compaq tc4400 που το βρήσκεις στο νετ σε τιμή ξεφτύλας (1200ευρώ). επειδή το έχω εδώ και ένα χρόνο σε παραπάνω ποστ αναφέρω τα + και τα - του.

αλλά αν έχεις τα λεφτά καλύτερα να πας για το 1ο. είναι ο βασιλιάς (η ibm) στα laptops.

Alex = the best!

υπολογιστές με οθόνη μεγαλύτερη των 15inch (όχι wide) και πάνω από 2.6-2.7 κιλά μάλλον θηρία λέγονται... :)

απλά ο τρόπος σου ήταν κάπως αφοριστικός... λες και φταίω εγώ που έχει αυτή την κάρτα...

Όχι ρε συ, καμία σχέση - απλά ρώτησα. Δεν θα έπαιρνα ποτέ laptop με desktop parts, γι' αυτό περισσότερο ήθελα να το ξεκαθαρίσω.

-Candygram.

Καλησπερα παιδια θελω να παρω ενα λαπτοπ στα 1300-1400 max. σε δεκα μερες.

Εχω βρει αυτον

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=964212&tab=specs

Που εχει οτι θελω(το μονο που του λειπει απο τις απαιτησεις μου ειναι tvtuner)μπηκα και στο site της acer και διαβασα φοβερα πραγματα!(ελεγε οτι παιζει στα 720p αναλυση)Αλλα ακουσα τα σχολια σας και ψιλοφοβηθηκα απο το χαμηλοτερο μοντελο που ειχε πει ενα παλικαρι λιγες σελιδες ποιο πισω..

Εψαξα και βρηκα και αυτον

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=129590

Αλλα βασικα πρεπει να ειναι πολυ ανωτερος ο acer..

Και τελος βρηκα και αυτον

http://www.alienware.com/Product_Pages/notebook_all_default.aspx

(m5550)Που λεει οτι παιζει 1080p και απο την καλη τιμη που εχει(αλλα εχει χαμηλοτερο επεξεργαστη κτλ)\

Αν μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για αυτα που βρηκα και αν εχεται να μου προτεινεται κατι αλλο στα ιδια χαρακτηριστικα με acer multiramapc.

Και μια απορια ακομα του acer gpu ειναι ενα 1gb κατευθειαν η ειναι up to 1gb

Ευχαριστω..:O

Γιατι τον πουλησες?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...